Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Asıl kahve tadını o zaman alıyorsun şeker

Ben turk kahvesi ictigim zaman fincanin dibinde kalan telveyi kasikla yiyorum cok seviyorumm
Antioksidan ozelligi var demistin ne ise yarar tam olarak, toksinleri mi atiyor vucuttan?

aferin sana

selaam ben geldim
yorumlarinizi okudum, yalniz msj sayma olayini cozemedim, uyaran da olmadi,
galiba yenilerin ole bi zorunllulugu yok 1 hafta sonra listeye alinildiginda baslancak:44:

naptin derseniz bisi yapmadim basim fena agridi biraz kestirdim DD
is oldugu gibi duruo (( kizlar gelin bana yardima yaa,
gerci yaridan cok hasta, herkes te diyette benim temizligimimi dinliceksiniz demi

hay ALLAh ne güzel olmuş yaa

Müsaadenle alabilir miyim Hilalciğim?

Sen o 500ü lehine çevir tatlım dereceye alalım seni bu hafta.
Evden çıkmadan bir bana uğra sonra orada sudan başka bir şey tüketemezsin.

Ben turk kahvesi ictigim zaman fincanin dibinde kalan telveyi kasikla yiyorum cok seviyorumm
Antioksidan ozelligi var demistin ne ise yarar tam olarak, toksinleri mi atiyor vucuttan?

Aynen öyle Betül..
Vücudumuza aldığımız çoğu besinde toksinler var vücutta kaldığında bir çok hastalığa neden oluyor.
Ayrıca omega 3lerin daha etkin olmasını engelliyor bu toksinler o yüzden omega 3 ile antioksidan tüketmek çok faydalı.
Malum vücutta omega 3 eksikliği olduğunda kilo verimi çok etkileniyor.
[/B]

Bu mesaj sistemini yeni değiştirdiğimizden yeni gelenlere hatırlatmayı unutuyorum kusura bakma canım.
Normalde her gün mesaj yazma sırası olan arkadaş sayıyordu mesajları.
Şimdi kolaylık olsun diye ister her mesajda yazıyoruz sayıyı istersen gün sonunda mesajlarını sayıp sayıyı verebilirsin.
Paylaşımları görüyordum 5 mesajın altında yazan arkadaşları uyarmak içinde kaydını tutuyorum.
Asıl senin tutman lazım ilk hafta olduğundan tatlım malum ona göre listeye alıyoruz biliyorsun deneme haftası.

canım tekrardan hayırlı olsun ayy ne güzel geçmiştir nişan günüm aklıma geldi ahhh ahhh

teşekkürler canım

ortiler değişmedimi ya benimki değişti sanki:44:

ah canım ya çok mu agrılı geciyo (hastalık degil ama ) geçmiş olsun

canım çok normal 2 2,5 saatte bir ana ve ara ögün yap aralarda süt veya yogurt ve yanında meyve yee 2 saat sonra ana ögün yap

olsunn

kızlar bende menümü yazayım daha tamamlamadım ama akşam geç giriyorum

sabah
1 bardak su

kahvaltı
havuç,b.biber,domates ten oluşan bol limonlu salata
k.kutusu kadar peynir
1 dilim cavdar ekmegi
limonlu tarcınlı su

öğlen
h. yarım gögüs
salata
ayran
1 dilim cavdar ekmegi

ikindi
tost
ayran
portakal

akşam
6 yk. z.yaglı pırasa
salata y.t. yok
yogurt 3 yk.
1 dilim cavdar

40 dk. zumba+ bölgesel
2,5 lt su

akşamdan sonrası bunları planlıyorm belki giremem gece kızlar ii akşamlar hepinizeeee

Son düzenleme:
az kaciyorum ben kizlar islerimi hallediyim, hilalcim yanlis anlamadimsa gunluk kendi msj sayimi yazicam
dogru anladiysam dikkat ederim

afiyet olsun Özlem bu haftaki sonucunu çok merak ediyorum bakalım liste nasıl sonuç verecek ..

az kaciyorum ben kizlar islerimi hallediyim, hilalcim yanlis anlamadimsa gunluk kendi msj sayimi yazicam
dogru anladiysam dikkat ederim

Aynen öyle yapıyoruz canım.

güzel dilekleriniz için tşk ederim kızlarrrrr
bugün çok yoğunumm bikaç gündürrr olan koşuşturmadan işyerindekileri ertelemiştim şimdi onları hallettimmmm ve acayip şekilde müşteri akınına uğradıkk
yoğunnnnnnnnnnnn

afiyet olsun Özlem bu haftaki sonucunu çok merak ediyorum bakalım liste nasıl sonuç verecek ..

Aynen öyle yapıyoruz canım.

hilalben de o listeyi yapmaya calisiyorum :)
Tam tamina olmasa da, uyarliyorum biraz.
Bakalim sonuc ne olcak, ben simdi hazirlanmaya gidiyorum disari cikicam biraz yuruyeyim

Senin şansına işte kesin sen yokken kimse de yoktur

hilalben de o listeyi yapmaya calisiyorum :)
Tam tamina olmasa da, uyarliyorum biraz.
Bakalim sonuc ne olcak, ben simdi hazirlanmaya gidiyorum disari cikicam biraz yuruyeyim

Bakalım ne olacak betül ümitliyim ben listeden.
Hem ne zamandır meyve yemiyordum onu farkettim.
Bahaneyle meyve koydum menüme.
Hadi yürü bakalım yak yağları.

21 01 2012
betül:25
ferdici:4
laydline:59
derya:12
melek:18
ayseciğ:22
masal:71
balkaymak:18
hayattanazıcık:7

kızlar ben geldim sayımımı yaptım görevimi tamaladım bana müsade okulların açıldığı gün sizinleyim hilal izini kabul etmiştin değil mi hakkaten kızlar sinizütümde azmış ailecek hastayız kendimi toplayım kilo verip bomba gibi dönüyüm yanınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…