Ama ayrılma buradan olur mu fırsatın olursa..
Benim bıcırık uykudan kalktı, onu doyurayım.Bende bi iki lokma bişiler yiyeyim.Geliyorum...
Hilal ne demek istediğini anlamadım
Yorgunkuktan artık beynim çalışmıyor hala çalıştırıyorlar beni ya
Kızlar bana çok dua edin bu denetim benim için çok önemli. Başarı ile geçersem herşey çok farklı olabilir benim için
Yuruyusumu yaPtim geldim
Hemen dusa gireyim 5 dakikada daha aksam yemegi yemedim
Arayaspor girince gec kaldi bugun..
Neyse 8 e kadar yetisirim rahat rahatzaten spor yapinca insanin cani bir sey yemek istemiyor az yerim:)
Kahveyi şekersiz nasıl içerler aklım almıyor zaten
Ben türk kahvesini şekersiz içebiliyorum ama nescafeyi ve çayı şekersiz içemiyorum. En son tek şekere indim bakalım hayırlısı. Hatta belki güleceksiniz ama yeşilçayı ilk içtiğimde şeker atmıştım içine :))
Gecen hafta listeye 500 gr fazla yazildim ya acigi kapatayim dedim
Ama bu haftayapmam zaten bu hafta guzel gececek
Neyse buyuk konusmayayim yarin universite arkadaslarimla bir araya geliyoruzz Allah im sen beni koru :))
Ben kendime sahip cikamayabilirim, sen bana sahip cik yarabbim:)) amiin:)
Eki Görüntüle 332219
Menüm;
Sabah:
1 dilim ekmek
Peynir, zeytin ve çay
1 bardak az ballı ılık süt
Öğle:
1 küçük tabak yeşil fasülye
Az yulaf kepekli ekmek ve yoğurt
Arnavut biberi turşusu
Akşam:
2 tavuk baget ve yoğurt
2.5 lt. su + 1 lt. lipton form çayı
Spor yok malesef
Bende 3 şekerden 1.5 a indirdim.Dur bakalım daha inecek mi?
Yeşilçayı şekerle mi içtin
Ya ebru benim boğazlarım çok agrıyor, varmı bi kocakarı ilacı falan
Gayet güzel bir menü olmuş Melek ..
Eki Görüntüle 332219
Menüm;
Sabah:
1 dilim ekmek
Peynir, zeytin ve çay
1 bardak az ballı ılık süt
Öğle:
1 küçük tabak yeşil fasülye
Az yulaf kepekli ekmek ve yoğurt
Arnavut biberi turşusu
Akşam:
2 tavuk baget ve yoğurt
2.5 lt. su + 1 lt. lipton form çayı
Spor yok malesef
Canım yaaa ilaç demişken aklıma geldi bak. Bundan 2-3 hafta önce bende hastalandım, eşimde. Kriptik tonsillit diye bir hastalık var. Mutlaka duymuşsunuzdur. Boğaz ağrısıyla başlar. Bütün vücudun sızım sızım sızlar. Tahmin ettiğim kadarıyla senin hastalığın öyle bişey. Boğaz ağrısı için mutlaka antibiotik almalısın. Ama evde limonlu ve tarçınlı ıhlamur demle. Boğazına çok iyi gelir. Ben öyle iyileştim. Bide terlemen lazım.
Sağol Hilalcim..
Yarın dişçide randevum var ama gideyim mi bilmiyorum.Boğazlarım ağrıyor, 2 saat agzımı açtıracak falan
Duymadım o hastalıgı da ,aynı öyle işte.Bogazlarım agrıdı, sonra basım agrımaya basladı midem bulandı.Akşam iyiydim.
Birden her yerim agrımaya basladı.Antibiyotik aldım bugün.En iyisi adam akıllı bi doktora görüneyim geçeği yok.
Yarında pazarımız var, limon ve ıhlamur alayım.İnş. geçer...
Sagol bilgiler için..
Takıma saglıkçı birinin gelmesi ne iyi oldu ya
Hatta ilerlemeden doktora git çünkü ilerlerse oral (ağızdan) alınan antibiotik işe yaramaz, penisilin (iğne) yazarlar. Ben rapor bile almıştım çünkü sızlamayan yerim yoktu. Ayrıca doktorun verdiği ilacı iyileşsen bile bitene kadar kullan. Çünkü ben ilkinde bitirmedim antibiotiği, aradan 2 ay geçmeden tekrarladı. Başıma gelen en kötü hastalık. Dikkat et kendine. Yeniden geçmiş olsun.
Ihlamuruda kimse ihmal etmesin. Çok mükemmel bir bitki. Hem tadı çok güzel hemde çok faydalı.
Menün çok güzel. Keşke hasta olmasaydında sporda olsaydı.
Git Melek git ..
Sonra daha kötü olur falan sonra 2 saatte kurtarmaz ..
Hatta ilerlemeden doktora git çünkü ilerlerse oral (ağızdan) alınan antibiotik işe yaramaz, penisilin (iğne) yazarlar. Ben rapor bile almıştım çünkü sızlamayan yerim yoktu. Ayrıca doktorun verdiği ilacı iyileşsen bile bitene kadar kullan. Çünkü ben ilkinde bitirmedim antibiotiği, aradan 2 ay geçmeden tekrarladı. Başıma gelen en kötü hastalık. Dikkat et kendine. Yeniden geçmiş olsun.
Ihlamuruda kimse ihmal etmesin. Çok mükemmel bir bitki. Hem tadı çok güzel hemde çok faydalı.
Hem yemeklerden önce içince iştah da kapatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?