Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar,
Disari islerimi halletmek icin cikmistim gidicem yer kapaliymis arkadasa ugrayim dedim,
epeydir gormuyordm bi oturdum pir oturdum bayagi oturduk baska bi arkadas daha gelince...
1 saat falan oluyo geleli, suyumu 2.5 a tamamlayamadim daha ama yatana kadar icerim, Allah tan su icmekten yana sorunum yok...
Ew sahibi guzel ew yemekleri yapar satar baklawa yapmis tazecik cok israr etti malesef ondan yemek zorunda kaldim bi tanecik:26:
Kuru yemis cips falan ikram etti onlara elimi surmedim bile, kahwe tiryakisi oldugumu cok iyi bilirdi hemen teklif etti yok bebeim dedim
form caylarindan ictim hemde iki bardak
Melekcim nerden oldugumu sormustun en son sanirim Belcikadanim ben war miydi baska soru he bu arada ismimi sormustun
burdan yazmiyordum ama neyse artik ismim Gonul..
O kiloya gelince sigaranın yerini sporla dolduracağım, sigara içmek istedikçe spor yapacağım kilo almadan yapabilmek istiyorum bunu Ebru ..
Genelde sigaranın yeri yemekle dolduruluyor ama daha hafif bir şey koymayı deneyebilirim yerine.
İnan ben de nefret ediyorum kokudan kaç kere duş alıyorum ama duşta bile içiyorum
Yok Ebrucum çok uzakta sevdiceğim o gelmeden tüm kokudan kurtuluyorum.
13 yasında beri içiyormuş.Şu an 27 yasında.
1 hafta evde yoktu , inan camları sabahtan sabaha actım.Ama o olunca sürekli acık oluyor salonun camı...![]()
Slm kizlar,
Disari islerimi halletmek icin cikmistim gidicem yer kapaliymis arkadasa ugrayim dedim,
epeydir gormuyordm bi oturdum pir oturdum bayagi oturduk baska bi arkadas daha gelince...
1 saat falan oluyo geleli, suyumu 2.5 a tamamlayamadim daha ama yatana kadar icerim, Allah tan su icmekten yana sorunum yok...
Ew sahibi guzel ew yemekleri yapar satar baklawa yapmis tazecik cok israr etti malesef ondan yemek zorunda kaldim bi tanecik:26:
Kuru yemis cips falan ikram etti onlara elimi surmedim bile, kahwe tiryakisi oldugumu cok iyi bilirdi hemen teklif etti yok bebeim dedim
form caylarindan ictim hemde iki bardak
Melekcim nerden oldugumu sormustun en son sanirim Belcikadanim ben war miydi baska soru he bu arada ismimi sormustun
Hmm baklava hiç iyi olmamış ama olan olmuş bakalım cuma günü göreceğiz
Ben de cuma korkusundan yiyemiyorum resmen ..
Kahveyi şekersiz içemiyor musun ?
Aa kendini ele vermişsin
Kizlar biri bana protein diyetini anlatabilir mi, bu diyet sanirim biraz dukan a yatkin yaniliyor muyum??
sanirim bazi yasaklarida war ayranla et tuketmemek gibi ??
Genelde sigaranın yeri yemekle dolduruluyor ama daha hafif bir şey koymayı deneyebilirim yerine.
Kizlar biri bana protein diyetini anlatabilir mi, bu diyet sanirim biraz dukan a yatkin yaniliyor muyum??
sanirim bazi yasaklarida war ayranla et tuketmemek gibi ??
Bugun ki menum:
2 bardak ilik su
Kahwalti:
2 dilim cawdar ekmegi (bi ara Melek senin krep we ekmeklerden yapmak istiyorum ama ekmek makinam yok alinca ilk isim o olcak)
1 yesil zeytin
1 ucgen peynir
Oglen:
1 kase mercimek corbasi
Ara:
1 dilim baklawa
1 mandalina
1 bardak ayran
Aksam:
1 barda hazir corba+1 kofte
Su yatmadan 2.5 lt, 1 bardak yesil cay+2 bardak bitki cayi sporumu yapinca bildiricem..
Bugun ki menum:
2 bardak ilik su
Kahwalti:
2 dilim cawdar ekmegi (bi ara Melek senin krep we ekmeklerden yapmak istiyorum ama ekmek makinam yok alinca ilk isim o olcak)
1 yesil zeytin
1 ucgen peynir
Oglen:
1 kase mercimek corbasi
Ara:
1 dilim baklawa
1 mandalina
1 bardak ayran
Aksam:
Su yatmadan 2.5 lt, 1 bardak yesil cay+2 bardak bitki cayi sporumu yapinca bildiricem..
Nihayet öğrenebildik ismini :) Kaçamak yapanları napsak bu hafta Hilal'cim
İçerken farketmiyorsunda. İçmeyenler daha iyi anlıyor. Bende lise 2 de başlamıştım. Sanırım 14 yaşındaydım. Tam 15 yıl içmişim. Dile kolay. Keşke hiç içmemiş olsaydım diyorum ama zararın neresinden dönersen kardır. İnşallah eşin tekrardan bırakır.
]
Bugun ki menum:
2 bardak ilik su
Kahwalti:
1 yesil zeytin
1 ucgen peynir
Oglen:
1 kase mercimek corbasi
Ara:
1 dilim baklawa
1 mandalina
1 bardak ayran
Aksam:
Tamam canım. İnşallah bırakırsın. Ama unutma gerçekten tahmin ettiğin gibi kilo almıyorsun. O sana bağlı zaten. Ama korkma kilo almaktan. Kilonun sigara kadar zararı yok unutma.
Nihayet öğrenebildik ismini :) Kaçamak yapanları napsak bu hafta Hilal'cim
Kahweyi sekersiz icerim de sutsuz we sekersiz icemiyorm, bol sut tozu eklerdim tadi mukemmel olurdu,
birinde bizim sekreter yapmis tadi bildigim kahweden cok farkliydi, naptin nasil yaptin bunu dedim gecistirdi :)
sonradan mutfakta gordum sut tozunu basarmis megersem, ondna beri ole iciyordum ama diyette sut tozunun iyi olmadigini biliyorm
o yuzden ewde icersem nescafeye normal az yagli sut ekleyerek iciyorum we sekersiz..
Neyi ele wermissim cnm anlayamadim..
Kızlar yaa bişey merak ediyorum şu üçgen peynirlerde yağ oranı normal peynirlerden dahamı fazla. Yada kalori olarak. Sanki o peynirler bana yanlışmış gibi geliyor.
Sen bugün kaçırmışsın birazÖğlenden sonra uçmuş menün. Demek ki arkadaş ziyaretleri bu aralar sık yapılmamalı.
Meleğin yaptığı ekmekler için ekmek makinasına gerek yok canım.
Baklava çok şekerli bir tatlı onun harici gayet güzel.
Bırakacağım en azından bırakmaya karar verdim ama içime bir hüzün çöktü Ebru
bence ıslak ellerini prize sokalım
Şaka bir yana benim şeytanlar etkisini kaybediyor galiba yeni bir çözüm lazım Ebru ..
Cidden çok kilo aldırıyor süt tozu canım dediğin gibi sütle yapabilirsin.
Türk kahvesi içiyorsan eğer yararı da çok ama nescafeler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Adını ele verdin adını
Şaka bir yana benim şeytanlar etkisini kaybediyor galiba yeni bir çözüm lazım Ebru ..
Türk kahvesi içiyorsan eğer yararı da çok ama nescafeler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Adını ele verdin adını
Ooo Gönül, dominant teyze
Memnun oldum...
yok hayır öyle bi kural yok.
Saf proteinde sadece et ve süt ürünleri tüketiyorsun.Birde kepek...
afiyet olsun, baklava olmasaymış iyiydi.. :44:
Ben ekmekleri makinede yapmıyorum, fırında yada tavadA![]()
Saf protein dediğimiz dediğin gibi dukan diyetinin atak devresi.
Ama zaman zaman kilo vermemizi hızlandırması için kullanıyoruz.
Ben 2-3 gün yapmayı düşünüyorum yarından itibaren.
Ayranla et tüketmemek gibi bir yasak bilmiyorum.
Et süt yumurta balık gibi protein ağırlıklı yiyecekleri tüketiyorsun sadece o kadar ..
Kızlar yaa bişey merak ediyorum şu üçgen peynirlerde yağ oranı normal peynirlerden dahamı fazla. Yada kalori olarak. Sanki o peynirler bana yanlışmış gibi geliyor.
Sen bugün kaçırmışsın birazÖğlenden sonra uçmuş menün. Demek ki arkadaş ziyaretleri bu aralar sık yapılmamalı.
Dominant Gonul helight selami
Kahwaltida kepek ekmegi mi oluyor o zaman, yahut hc ekmek yok mu??
Bakiyim da ins haftaya sirf protein diyetine niyetleniyorm..
Bebeim biz bu ekmeklere hic zahmet etmesekte sen bizim icin pisirip postayla dagitim yapsan olmaz mi
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
Hilal sen balik koftesi demistin o nasil oluyor ki:44:
Ogleden sonra ucmus mu:26:
Bir baklawa yedim yemez olaydim![]()
he bu arada ben normalde 3 ana 2 ara ogun yapiyorm![]()
Adını ele verdin adını
Saçını başını yolalım. Kaçamak yapanların
Bana hiç şeytan göstermedin Hilal'cim. Ne mutlu bana
Saçını başını yolalım. Kaçamak yapanların
Bana hiç şeytan göstermedin Hilal'cim. Ne mutlu bana
Niye hüzün çöktü canım. Sigarasız yaşamanın tadını alsan eminim böyle düşünmezsin. Ben sigarayı bırakınca hayatımın yarısı gidecek sanıyordum. Herşey anlamsız gelecek gibi hissediyordum. Ne pis illetmiş yaaa neler düşündürüyor insana. Ama düşündüklerimin hiç biri olmadı.
Turk kahwesini cok az sekerli icerdim ona da yol gorundu
Hic sorma ya bu Melek in cazibesine dayanamadimMelekte pes ettim umarim ekmeklerden bizede yapar yollar
Yok bence cin iskencesi yapin ya
Hilal e cok siki diyordum masallah sen bastirdin onu, Allah elinize dusurmesin sizin
Ikinizden guzel mudure olur, Melek dha yumusak ama
Saka bi yana bencede su kacamaklari en aza indirgemek icin guzel bi cozum bulsak cok iyi olur
Ebrucum şeytanlık bir şeyin yok ki hiç maşallah ..
Ama bir olsun hemen çıkarırım valla
Çok güzel motive oldum ebru inandım kendime ..
Hilal sen balik koftesi demistin o nasil oluyor ki:44: