Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırdır canım yaaa. Bi sorunmu var.

Ya aslinda sorun yok da
Dun sevgilimle oturduk adam akilii nisan dugun ne yapcaz diye
Bu yaz nisan olsun fln diye konusmustuk ama son konusunca erteleme karari aldik biraz daha
Ya beraber oturup konustuk karar verdik cok uzulme gibi degil de daha zzamanim var diye dusunup motivem mi dustubilmiyorum

Gerci ondan once baslamisti kacamaklarim

Ya babamin yuzunden hep resmen cuval kadar antepfistigi almis eve
Yiyip duruyorum kac gundur
Bu aksam bitti cok sukur , dedim artik alma

$397164_140691162717207_100003289715018_155558_1982616275_n.webp

Hilal, sana gelsin :60:
O kadar basenlerim, kalçam var deyip duruyorsun :60:

Ya aslinda sorun yok da
Dun sevgilimle oturduk adam akilii nisan dugun ne yapcaz diye
Bu yaz nisan olsun fln diye konusmustuk ama son konusunca erteleme karari aldik biraz daha
Ya beraber oturup konustuk karar verdik cok uzulme gibi degil de daha zzamanim var diye dusunup motivem mi dustubilmiyorum

Gerci ondan once baslamisti kacamaklarim

Ya babamin yuzunden hep resmen cuval kadar antepfistigi almis eve
Yiyip duruyorum kac gundur
Bu aksam bitti cok sukur , dedim artik alma

Bende bayılırım antep fıstığına ama şuan kimse bana hedefime ulaşmamı engelleyecek şeyler yediremez. Hadi bakalım seni tekrardan motive etmeye başlıyoruz. Peki yaaa yine oturup konuşup karar verirseniz yaza nişan yapmayı ani bir karar olursa ve sen kilo almış olursan :( Ayyy çok kötü olur valla. Sen bence hazırlıklı ol herşeye.

Eki Görüntüle 336578

Hilal, sana gelsin :60:
O kadar basenlerim, kalçam var deyip duruyorsun :60:

HAhahahahahahahahahah :60:

Odulu bulduuuum bulduuuuuuuummmmmmm:52::52::52::52::52::52:

Ne buldunnnnn ?

betuuuuulllll birakma diyetiiii sakiiiinnn:20:
sooooyle sen bi guzel suzul incel etrafinda don dolas bak bakiyim o nasil can atacak nisan icin
hatta yazdan bile one almaya can atacaktir:23::23::23:

Bende bayılırım antep fıstığına ama şuan kimse bana hedefime ulaşmamı engelleyecek şeyler yediremez. Hadi bakalım seni tekrardan motive etmeye başlıyoruz. Peki yaaa yine oturup konuşup karar verirseniz yaza nişan yapmayı ani bir karar olursa ve sen kilo almış olursan :( Ayyy çok kötü olur valla. Sen bence hazırlıklı ol herşeye.

Ne güzel motiva ediyorsun Ebru sen öyle, tamam kaçamak yapasım gelince alo ebru hattını kullanacağım :1:

:60::60:

Amanınnn incecikmişim meğer bennn :1:

Neymiş ooo ..

betül alıntılayamadım, neden erteleme kararı aldınız ?
Sen şimdiden zayıfla canım biraz tadını çıkar hem koru o zamana kadar ..

HAhahahahahahahahahah :60:

Ne buldunnnnn ?

Odul Melek le ilgili :DD bize o guzel kreplerinden kepek ekmeklerindne yapip yollasin :23: bidaki haftaya iki kati kilo wermezsem namerdim :60:

Ne güzel motiva ediyorsun Ebru sen öyle, tamam kaçamak yapasım gelince alo ebru hattını kullanacağım :1:

:60::60:

Gerçekten mi? Valla şakamı ciddimi anlamadım :17:

Odul Melek le ilgili :DD bize o guzel kreplerinden kepek ekmeklerindne yapip yollasin :23: bidaki haftaya iki kati kilo wermezsem namerdim :60:

Ayyyy gönül bende iyi bişey buldun sanmıştım canım. Krepler iyide onu evde biz kendimizde yapabiliriz. O zaman çiğ köfte yollasın. Ben onu yapamıyorum :1::1:

Ayyyy gönül bende iyi bişey buldun sanmıştım canım. Krepler iyide onu evde biz kendimizde yapabiliriz. O zaman çiğ köfte yollasın. Ben onu yapamıyorum :1::1:

hahahahha :60::60::60: ay bu aksam fena guldum cok saolun ya mudureler(hilal, ebru) nedimesi (melek) sayenizde,
daha cok katilim olsa biz bu grupla stand up bile yapariz :24:

Çok ciddiyim Ebrucum, valla kaçamak yapmaya kalkarsam hemen haber yapacağım bir de beni ikna et hemen zayıf noktalardan ikna ediveriyorsun.

hahahahha :60::60::60: ay bu aksam fena guldum cok saolun ya mudureler(hilal, ebru) nedimesi (melek) sayenizde,

Hee valla bu akşam pek eğlenceli olduk :1:
Yaparız ama şöyle incecik olalım da o zaman yapalım katılım çok olur çıtırları izlemeye gelenler. :17:

Odulu bulduuuum bulduuuuuuuummmmmmm:52::52::52::52::52::52:

neymiş diyecektim ki... :60:

Amanınnn incecikmişim meğer bennn :1:

:60: tabi inceciksin :60:

:60::60: Meleeeek cok kotusuuuun :D :60:
insan muduresine bole sey der miii aaa cok ayip :60:

:60: ama napimm, zayıflamış hala kompleks yapıyor Hilal :60:

Ahh bacım ya, valla içimden yurt içi olsaydıda yollasaydım dedim. :16:

:1:
Ben sevdim bu ödülüü ..
Ben de ben de her hafta 2 kg verebilirim bu şekildee ..

:60: Ay herkes benim kreplere hastaymıs da haberim yokmuş :60:

Tamam sanada çiğköfte yollarım :60:

yaparız tabi, neyimiz eksik.

Buralarda canı sıkılan, hemen beni arıyor, can sıkıntısını gidermek için :1:

betuuuuulllll birakma diyetiiii sakiiiinnn:20:
sooooyle sen bi guzel suzul incel etrafinda don dolas bak bakiyim o nasil can atacak nisan icin
hatta yazdan bile one almaya can atacaktir:23::23::23:

Bnim onun etrafinda donup dolasmama gerek yok o benim etrafimda dort donuyo zaten:))

Ya diyeti birakma niyetim yok zaten
Sadecemotivem dustu biraz
Ama toparlancam tatilin etkisi de fazla
Coook gec yatiyorum gec kalkiyorum gecen hafta arkadaslarlaydik son geceleri bir seyler fln yedik
Duzen kacinca diyet de kacti

Yarinki menumu simdiden planliyim disina cikmam insallah

Gonul melek kaxamak yapmayinca ona kim yollayacak:))

Bnim onun etrafinda donup dolasmama gerek yok o benim etrafimda dort donuyo zaten:))

Coook gec yatiyorum gec kalkiyorum gecen hafta arkadaslarlaydik son geceleri bir seyler fln yedik

Bak betülcüm bunun inşallahı maşallahı kalmadı. Cumaya 4 gün var. Yarından itibaren sanki o kaçamakları hiç yapmamış gibi kaldığın yerden devam ediyosun. Eğer ki cuma günü 1. olamazsak cezalarımız çok ağır olacak. :47::47::47:

Hilal nerde canım senin şeytanlar :60::60:

off itiraf ediyorummm
bende haşhaşlı börek yedim :26:

ya ne yapsam durduramıyorum kendimii yardımmmmm
motivasyon yerlerde
çorba diyeti akşam cuvalladı eşim elinde yarım tepsi haşhaşlı+cevişli börek getirmiş..:43::43: kaynanam yapmış mis gibi ya off anamdan kurtulsam kaynanam yapıyo çok güzel yapıyolarrr :nazar::nazar::nazar::nazar:

şimdi form cay içiyorum inşallah wc ye cıkartır kurtulurum onlardan
bu günlerde tatlı kaçamaklarını bıraktım canım istemiyo ama tuzlulara hayır diyemez oldum ne yapsam banada yardım edin
:53::53::53::53::ssz::ssz::ssz::ssz::17::17::17:

:60: tabi inceciksin :60:

:60: ama napimm, zayıflamış hala kompleks yapıyor Hilal :60:

:60: Ay herkes benim kreplere hastaymıs da haberim yokmuş :60:

Ayy kalmadı artık şekerim sayenizde komleks mopleks taş gibi hatunun hıh :1::51::51:

Ona da kendisi yapıp yeme izni veririz, hatun pek marifetli maşallahhh :nazar:

Çok ciddiyim Ebrucum, valla kaçamak yapmaya kalkarsam hemen haber yapacağım bir de beni ikna et hemen zayıf noktalardan ikna ediveriyorsun.

Hee valla bu akşam pek eğlenceli olduk :1:
Yaparız ama şöyle incecik olalım da o zaman yapalım katılım çok olur çıtırları izlemeye gelenler. :17:

:17::17::17::17:

Back
X