• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sıkılaştırma konusunda çok işe yarıyor ayrıca beni çok rahatlatıyor seviyorum ben ..
1 haftada da etkisi görülüyor ..

:nazar::nazar: Afiyet olsun betüll ..

Film izliyorum benn :17:
Çok geçe bırakma diyeceğim akşam için ama şimdi saat kaç orada ?

Plates dvd lerin mi war youtube dan falan mi yapiyorsun, plates topum war ama kullanmadim henuz.?
Karnim fena tok suan :26: bide ustune yesil cay 1 lt su icinde midem sisti:9:
O yuzden ancak 7 gibi yaparim sanirim TR ile arasinda 1 saat farki war burasi 1 saat geride cnm..

Zaten ara ogunlu menulerde yemek degil
Meyve sut yogurt veya. Badem kayisi gibi seyler oluyo
Canin bir seyler cektigi gunler dedigin gibi tatli ya da atistirmalik niyetine ara ogun yapabilirsin hilal

Ewt ara ogunlere agir seyler koymamaya dikkat ediyorum bende kalorisi dusuk bir meywe, ihtiyaca gore incir cewiz kuruyemis tarzi seyler olabiliyor yada bir bardak
ayran.. yemekleri ana ogune koyuyorum..

Elmayı çok severim özellikle yeşil ekşi ise ama acıktırıyor beni o yüzden portakal olabilir diye düşünüyorum.

Ewt bunyeden bunyeye degisiyor gereksinimler de...

Neyse ben de az kacayimda kalan islerimi halledeyim ara ara ugrarim topige..

Bu gün detoksa başlayacaktım ama astrologla görüşmem vardı çok uzadı kalır diye yarına bıraktım :))) bir motive olmuşum ki sormayın harika geçti görüşme bol çay içtim şekersiz ve birde türk kahvesi.

sabah

2 yumurta
peynir
dereotu

çay ve şekersiz kahve[/QUOTE]

Tatlım bişey yememişsin ki. Bunlar bütün gün yediklerin dimi. Yoksa sadece sabah mı. Bence çok az olmuş. Dikkat et güçsüz düşme.

Belki de ekmek koymam iyi olur haklı olabilirsin uff cumadan itibaren yeni bir düzene ihtiyacım var ..

Hilal'cim tam olarak hatırlamıyorum yanlış bilgilendirme yapmayım ama karbonhidratlar vücuttaki enerjinin açığa çıkabilmesi için lazım diye biliyorum. Bu nedenle az bir miktar ekmek yenmesi gerekiyor. İstersen bu konuyu bir araştır derim.

Ne görüştün neler dedi astrolog Su ?
Hayatımla ilgili harika gelişmeler olacakmış ne dediyse benle ilgili doğru zaten ünlü bir astrolog önümüzdeki yıl bebeğinle görüyorum seni dedi. Kilo vermeyi bile sordum dedi sağlıkla ilgili problemlerine çözüm bulmuşsun ve hiç bir sıkıntı yok iki sene zayıflama için ideal bir döneme girmişsin bile dedi :) ay ummadığım şeyleride söyledi çok mutlu oldum çok :)

Kizlar benden simdilik bu kadar
Bi ara ugrarim yine
Optum hepinizi:38:

Diyette niye yesil elmayi bu kadar tavsiye ederler gercekten hep sasarim
Bir de elma tok tutar diye bilinir halk arasinda
Hayir efendim gayetten de aciktiriyor gercekten:31:

Bir de hangi filmi izliyorsun, cok severim film izlemeyi:)

Ayy ben de aynı şaşkınlığı yaşıyorum direk midem kıyılıyor elme yiyince.

Bir tutam cenneti izliyorum fena bir film değil, ben de severim film izlemeyi de son zamanlarda yabancı dizileri izlemekten zaman ayıramamıştım.

Plates dvd lerin mi war youtube dan falan mi yapiyorsun, plates topum war ama kullanmadim henuz.?
Karnim fena tok suan :26: bide ustune yesil cay 1 lt su icinde midem sisti:9:
O yuzden ancak 7 gibi yaparim sanirim TR ile arasinda 1 saat farki war burasi 1 saat geride cnm..

Ben internetten indirdim ebru şallının videolarını o şekilde yapıyorum Gönül ..

Hilal'cim tam olarak hatırlamıyorum yanlış bilgilendirme yapmayım ama karbonhidratlar vücuttaki enerjinin açığa çıkabilmesi için lazım diye biliyorum. Bu nedenle az bir miktar ekmek yenmesi gerekiyor. İstersen bu konuyu bir araştır derim.

Aman ne biliyim ki Ebru yiyeyim madem ben de :1:

Hayatımla ilgili harika gelişmeler olacakmış ne dediyse benle ilgili doğru zaten ünlü bir astrolog önümüzdeki yıl bebeğinle görüyorum seni dedi. Kilo vermeyi bile sordum dedi sağlıkla ilgili problemlerine çözüm bulmuşsun ve hiç bir sıkıntı yok iki sene zayıflama için ideal bir döneme girmişsin bile dedi :) ay ummadığım şeyleride söyledi çok mutlu oldum çok :)

Ayy ne güzel mutlu edecek şeyler hep su , bebeğini de bir an önce alırsın kucağına inşallahh ..

Kizlar benden simdilik bu kadar
Bi ara ugrarim yine
Optum hepinizi:38:

Görüşürüz Betülll ..

Harika olmuş bir de akşam leslie yaparsan tam olacak ..

İnşallah bende düşünüyorum leslie, ama biliyosun dünden beri bir kırgınlık var üzerimde. Soğuklardan. Bol bol ıhlamur içmeye çalışıyorum ki hasta olmayayım. Canım yaaa ben sana bide bişey sorcam. Ben regl olmama az kaldı. Ama bu dönemde nasıl değişiklikler olduğunu tam olarak bilmiyorum. Çikolata tatlı krizim felan yok ama sanırım bende ödem oluyor o dönemde. Başka bilmediğim bişey var mı bu konu hakkında. Kilo mu etkilermi?

İnşallah bende düşünüyorum leslie, ama biliyosun dünden beri bir kırgınlık var üzerimde. Soğuklardan. Bol bol ıhlamur içmeye çalışıyorum ki hasta olmayayım. Canım yaaa ben sana bide bişey sorcam. Ben regl olmama az kaldı. Ama bu dönemde nasıl değişiklikler olduğunu tam olarak bilmiyorum. Çikolata tatlı krizim felan yok ama sanırım bende ödem oluyor o dönemde. Başka bilmediğim bişey var mı bu konu hakkında. Kilo mu etkilermi?

Kilonu tabiki etkiler ebrucum kişiden kişiye değişmekle beraber 1-2 kg etkliyor o ödem.
Genellikle regl olmadan 2-3 gün önce ödem oluşur bitimine doğru da yok olur.
Kan kaybı çok olduğundan tatlı krizleri, yeme krizleri olur genelde ama demek ki sen de problem olmuyor ki bu kriz fazla gözükmüyor.

Kilonu tabiki etkiler ebrucum kişiden kişiye değişmekle beraber 1-2 kg etkliyor o ödem.
Genellikle regl olmadan 2-3 gün önce ödem oluşur bitimine doğru da yok olur.
Kan kaybı çok olduğundan tatlı krizleri, yeme krizleri olur genelde ama demek ki sen de problem olmuyor ki bu kriz fazla gözükmüyor.

EEeeee o zaman Cuma kilom farklı çıkarsa :((( Üzülürüm ben ama yaaaaa o ödemi atmanın bi yolu felan varmı acaba ben bu hafta 78 i görmek istiyordum ama yaaaaa :(( Grubun ortalamasınıda etkiler dimi o zaman.

EEeeee o zaman Cuma kilom farklı çıkarsa :((( Üzülürüm ben ama yaaaaa o ödemi atmanın bi yolu felan varmı acaba ben bu hafta 78 i görmek istiyordum ama yaaaaa :(( Grubun ortalamasınıda etkiler dimi o zaman.

Canım hepimizin regl döneminde yaşadığı şeyler bunlar takma kafana, ne yapabilirsin bol yeşil çay içebilirsin çok su içmek kısmen işe yarar bir de zor ama pirinç lapası detoksu çok işe yarıyor ..
Etkiler ama olsun bir dahaki haftaya daha çok gider.
Regl döneminde metabolizma 2 kat daha hızlı çalışıyor eğer dikkat edersen bu dönemde bitiminde daha çok kilo verilmiş oluyor.

Canım hepimizin regl döneminde yaşadığı şeyler bunlar takma kafana, ne yapabilirsin bol yeşil çay içebilirsin çok su içmek kısmen işe yarar bir de zor ama pirinç lapası detoksu çok işe yarıyor ..
Etkiler ama olsun bir dahaki haftaya daha çok gider.
Regl döneminde metabolizma 2 kat daha hızlı çalışıyor eğer dikkat edersen bu dönemde bitiminde daha çok kilo verilmiş oluyor.

Merak etme canım. Elimden gelen dikkati gösteririm. Zaten kaçamak yapmıyorum. Bol bolda yeşil çay içerim. Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. Ama yinede canım sıkıldı şimdi. Ama iyiki burda sizinleyim. Tek başıma olsam daha kötü olacaktı.

Merak etme canım. Elimden gelen dikkati gösteririm. Zaten kaçamak yapmıyorum. Bol bolda yeşil çay içerim. Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. Ama yinede canım sıkıldı şimdi. Ama iyiki burda sizinleyim. Tek başıma olsam daha kötü olacaktı.

Canını sıkacak hiç bir şey yok Ebrucum o dönemde fazla çıksan bile sonraki hafta daha da düşük çıkacaksın öyle düşün sıkma canını hiç ..

Bugun ki menum:

Kahwalti:
1 yesil elma

Oglen:
1 haslanmis patates
3 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek

Aksam:
1 bardak yarim yagli sut icine tarcin we 4 ck musli ekledim

su yatana kadar 2.5-3 e tamamlarim, 3 bardak yesil cay+1 bardak bitki cayi
sporumu yapinca yazarim...

Hilal Ebru Salli wideolarini kolay indirebilcem bi adres war mi:26:

Son düzenleme:

Canını sıkacak hiç bir şey yok Ebrucum o dönemde fazla çıksan bile sonraki hafta daha da düşük çıkacaksın öyle düşün sıkma canını hiç ..

Teşekkürler Hilal'cim. İçim rahatladı biraz.

slm kızlar

menüm
sabah 1 bardak su

kahvaltı
conflex+ 1 bardak su

öğlen
tavuk salatası
1 kase çorba

ikindi
1 kase çorba

kşam
1 bardak süt

spor 30dk bölgesel
su 2,5 lt
1 bardak form cay

:52::52::52::52::52:
15 gün bu şekilde uyarım inş.
14 subata hazırlık kıslarrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugun ki menum:

Kahwalti:
1 yesil elma

Oglen:
1 haslanmis patates
3 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek

Aksam:

Afiyet olsun canım. Menün çok güzel olmuş. Ama haşlanmış patatesinde kalorisinin çok yüksek olduğunu duymuştum. Bol nişasta içerdiği için, yenmemesi gerekiyormuş. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

slm kızlar

menüm
sabah 1 bardak su

kahvaltı
conflex+ 1 bardak su

öğlen
tavuk salatası
1 kase çorba

ikindi
1 kase çorba

kşam
1 bardak süt

spor 30dk bölgesel
su 2,5 lt
1 bardak form cay

İnşallah özlem'cim. Menün çok güzel olmuş. Afiyet olsun..

Bugun ki menum:

Kahwalti:
1 yesil elma

Oglen:
1 haslanmis patates
3 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek

Aksam:

Patatesin glisemik indeksi çok yüksek, bol nişasta içeriyor bence hiç yenilmemeli ama yenilecekse bile yanında kesinlikle ekmek olmamalı diye düşünüyorum.

Gönül çok fazla sitede var, ebru şallı pilates indir yazdığında çıkıyor.
Eğer problem alt bölgendeyse selülit savar indir yaz.
Selülit savar çok faydalı oluyor.

slm kızlar

menüm
sabah 1 bardak su

kahvaltı
conflex+ 1 bardak su

öğlen
tavuk salatası
1 kase çorba

ikindi
1 kase çorba

kşam
1 bardak süt

spor 30dk bölgesel
su 2,5 lt
1 bardak form cay

Çook beğendim Özlemm .

Akşam brokoli ve karnıbahar haşlama yedim. Bu gün 5 km yol yürüdüm bu arada :)

Back
X