• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sasırtma olur vücuduna bu arada listede plates görmüyorum devam etmiyormusun ben baslıycam tekrar hilal kilom 57 bide derğil çok kaba görünüyorum sanki yoksa banamı öyle geliyo şu 22 sinew kadar 53 kilo falan olmayı planlıyorum

Pilatesten uzaklaştım Gülçin arada yapıyorum öyle biraz kilo vereyim de öyle devam edeceğim ..

Kızlar Karatay topiğinden alıntı yapayım size hemenn ..
14 şubatta ne yapsam diyorsanız el emeği olsun :60:

:60: Bu ne cirkin biseydir bole ya :27:

Eki Görüntüle 337668

karatay dukan bende bu karışımı harmanlamıştım..
3 ANA KURALIM VAR VE BUNLAR YAŞAM BOYU SABİT KALICAK..İNŞALLAH..
1.günlük su tüketimi 2.5 litre..+yeşil çay
2.6 dan sonra birşey yememek
3.ekmek tüketimi ..özelikle akşam tüketmemeye çalışmak..

Bunlari insAllah bende uygulamayi dusunuyorum:46:

Selam kızlar ben geldim nasılsınız

Hos geldin :) ben msjlari okuyana kadar cikmssin ama gule gule ..

menümüde yazıyım çok geç kalktım kociş 2 gün izinli oğlanda uyuyunca 10da kalktım
11 sabah kahvaltım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği ayrıca her öğün ekmeği kızartarak yersek kalorisi yarıya iniyomuş kızlar midede hazmı kolay oluyomuş
1 yumurta 5 zeytin
çay
ayrıca uyanınca sirkeli su
ara bir elma
akşam 4.5 da
2 tane lahana sarması biberl,i naneli yoğurt
bolca su ölçmedim
1 saat ev işi yaptım hala var bitmedi
akşam da spor yapıcam yazarım

Afiyet olsun... Bende diyete basladigimdan beri ekmegi kizartmadan cok nadir yiyebiliyorum, hemen tost makinasinda kizartiweriyorum
normal hali cok cig geliyor bana, ya tost seklinde yiyorum yada kizarmis halde.. Kalorisinin yariya dusmeside cok iyi ogrenmis oldum..

Menümü yazayımm ..

Sabah :

- 1 bardak sıcak süt

Öğle :

- Kıymalı Yumurta
- Ayran

Akşam :

- Tavuk döner
- Ayran

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 2 mil ..

Afiyet olsun, sanirim ogunler arasinda acikmiyorsun Hilal.. 3 ogunde ben saldirir moda giriyorum da:37:

Kizlaryemegimi yedim geldim cok hizli oldu:))

Menumu vereyim

Sabah
1 bardak sut
1 yesil elma

Ogle
1 kase ayranli detoks corbasi

Aksam
2 kasik bulgurlu kabuska yemegi-annem bunu yapmisti ben burun kivirdim sonra tadina bakinca begendim yedim:)-
2-3 kasik yogurt
1 portakal

Sporum disarda kartopu oynamak yakklasik 1 saat:))
Aksam belki yaparim diyordum ama hic yapacak gibi degilim su an
Yaparsam yazarim yine:))

Pilatesten uzaklaştım Gülçin arada yapıyorum öyle biraz kilo vereyim de öyle devam edeceğim ..

Bu platesin asil amaci? cok niyetlendim yapmak icin ama henuz firsatim olmadi yaparken sikiliyor musun faydasini ne adar surede goruyorsun?

Nereye gittiniz kizlar ben geldim dagildiniz yahu:9:

Bugunum biraz yogun gecti ogunlerim sasti gene:)
ara ogunlerimi yapamadim aksam ogunumde bir bardak sute musli ekleyip mi yesem, yoksa ayran yada yogurt mu bilemedim...
Ara ogunlerimi yapamicam bugun...

Dun aksam gecte olsa sporumu yaptim ewe henuz geldim insAllah bugun de yapar menumle bildiririm sporumu,spora alisinca wucut zorlanmiyor aksine
istiyor ..

Menumu vereyim

Sabah
1 bardak sut
1 yesil elma

Ogle

Aksam
2 kasik bulgurlu kabuska yemegi-annem bunu yapmisti ben burun kivirdim sonra tadina bakinca begendim yedim:)-
2-3 kasik yogurt
1 portakal

Menun gayet guzel we hafif afiyet olsun.. ekmek goremedim normalde tuketmiyor musun yoksa bugun mu boyle oldu merak ettm..

Yemek yiyesim gelmiyor ama meyve koyabilirim aslında aralara diye düşşünüyorum tatlı ihtiyacımı karşılar ..

Ben tatli ihtiyacimi da gidersin diye dusuk kalorili meywalar tuketmeye calisiyorum ogun aralarinda tabi bazen ana ogune de girebiliyor
duruma gore.. Yesil elma yi basta yemek zorunda oldugum icin yerdim smdi zewkle yiyorum wucut icin cok saglikli meywalar..

Bu platesin asil amaci? cok niyetlendim yapmak icin ama henuz firsatim olmadi yaparken sikiliyor musun faydasini ne adar surede goruyorsun?

Sıkılaştırma konusunda çok işe yarıyor ayrıca beni çok rahatlatıyor seviyorum ben ..
1 haftada da etkisi görülüyor ..

Menumu vereyim

Sabah
1 bardak sut
1 yesil elma

Ogle

Aksam
2-3 kasik yogurt
1 portakal

:nazar::nazar: Afiyet olsun betüll ..

ara ogunlerimi yapamadim aksam ogunumde bir bardak sute musli ekleyip mi yesem, yoksa ayran yada yogurt mu bilemedim...

Dun aksam gecte olsa sporumu yaptim ewe henuz geldim insAllah bugun de yapar menumle bildiririm sporumu,spora alisinca wucut zorlanmiyor aksine
istiyor ..

Film izliyorum benn :17:
Çok geçe bırakma diyeceğim akşam için ama şimdi saat kaç orada ?

Yemek yiyesim gelmiyor ama meyve koyabilirim aslında aralara diye düşşünüyorum tatlı ihtiyacımı karşılar ..

Zaten ara ogunlu menulerde yemek degil
Meyve sut yogurt veya. Badem kayisi gibi seyler oluyo
Canin bir seyler cektigi gunler dedigin gibi tatli ya da atistirmalik niyetine ara ogun yapabilirsin hilal

Ben tatli ihtiyacimi da gidersin diye dusuk kalorili meywalar tuketmeye calisiyorum ogun aralarinda tabi bazen ana ogune de girebiliyor
duruma gore.. Yesil elma yi basta yemek zorunda oldugum icin yerdim smdi zewkle yiyorum wucut icin cok saglikli meywalar..

Elmayı çok severim özellikle yeşil ekşi ise ama acıktırıyor beni o yüzden portakal olabilir diye düşünüyorum.

çabuk ye kız saat 6 oldu bile artık bu saatten sonra bişey yemiyoruz biliyorsun dimi yoksa hilalin şeytanlar çıkar ortaya

Siz sanırım 6'dan sonra yemiyorsunuz. Ben 7'den sonra yemiyorum. Ama genelde 5-5,5 arası yemiş oluyorum. Bugün canım istemiyordu biraz geciktim o yüzden. İki gündür bana bişeyler oldu. Çok iştahsızım.

istiyor ..

Hoş geldin canım. Burdayız biz. Hadi sende işlerini hallet gel :)

Bencede vücudunu şaşırt biraz. Sanırım uzun süre aynı düzen gidince böyle oluyor. Bide sen neden sabah ya da öğlen ekmek tüketmiyosun. Ekmek yemekte gerekliymiş. Tabii ki yenilmesi gerekenlerden.

Zaten ara ogunlu menulerde yemek degil
Meyve sut yogurt veya. Badem kayisi gibi seyler oluyo
Canin bir seyler cektigi gunler dedigin gibi tatli ya da atistirmalik niyetine ara ogun yapabilirsin hilal

Yani acıkmıyorum ama o ihtiyacı gidermesi açısından iyi olabilir betül ..

Menun gayet guzel we hafif afiyet olsun.. ekmek goremedim normalde tuketmiyor musun yoksa bugun mu boyle oldu merak ettm..

Yiyorum ekmek ama yemedigimde de cok eksikligini hisetmiyorum
Bugun oyle denk geldi
Yediklerimle de alakali
Normalde kahvaltiyla bir de sicak corbayla vs yiyorum birer dilim

Bu gün detoksa başlayacaktım ama astrologla görüşmem vardı çok uzadı kalır diye yarına bıraktım :))) bir motive olmuşum ki sormayın harika geçti görüşme bol çay içtim şekersiz ve birde türk kahvesi.

sabah

2 yumurta
peynir
dereotu

çay ve şekersiz kahve

Bencede vücudunu şaşırt biraz. Sanırım uzun süre aynı düzen gidince böyle oluyor. Bide sen neden sabah ya da öğlen ekmek tüketmiyosun. Ekmek yemekte gerekliymiş. Tabii ki yenilmesi gerekenlerden.

Belki de ekmek koymam iyi olur haklı olabilirsin uff cumadan itibaren yeni bir düzene ihtiyacım var ..

Bugün ki menümü yazayım bende.

Sabah

1 fincan şekersiz çay
1 kk kadar beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit

1 fincan yeşil çay

Öğle

1 porsiyon terbiyele haşlanmış et
2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yarım porsiyon cacık

1 fincan bitki çayı
1 fincan limonlu ıhlamur

Akşam

1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

Su bugün ancak 2 lt ye tamamlanır. Elimden gelirse 2,5 yaparım.
1 fincan form çayı veya yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
Spor yapamadım ama soğukta bi süre 10-15 dk kadar hızlı hızlı yürüdüm.
İlerleyen saatlerde eğer kendimi iyi hissedersem spor yapmayı düşünüyorum. Yaparsam yazarım yine.

Bu gün detoksa başlayacaktım ama astrologla görüşmem vardı çok uzadı kalır diye yarına bıraktım :))) bir motive olmuşum ki sormayın harika geçti görüşme bol çay içtim şekersiz ve birde türk kahvesi.

sabah

2 yumurta
peynir
dereotu

çay ve şekersiz kahve

Ne görüştün neler dedi astrolog Su ?

Elmayı çok severim özellikle yeşil ekşi ise ama acıktırıyor beni o yüzden portakal olabilir diye düşünüyorum.

Diyette niye yesil elmayi bu kadar tavsiye ederler gercekten hep sasarim
Bir de elma tok tutar diye bilinir halk arasinda
Hayir efendim gayetten de aciktiriyor gercekten:31:

Bir de hangi filmi izliyorsun, cok severim film izlemeyi:)

Bugün ki menümü yazayım bende.

Sabah

1 fincan şekersiz çay
1 kk kadar beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit

1 fincan yeşil çay

Öğle

1 porsiyon terbiyele haşlanmış et
2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yarım porsiyon cacık

1 fincan bitki çayı
1 fincan limonlu ıhlamur

Akşam

1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

Su bugün ancak 2 lt ye tamamlanır. Elimden gelirse 2,5 yaparım.
1 fincan form çayı veya yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
Spor yapamadım ama soğukta bi süre 10-15 dk kadar hızlı hızlı yürüdüm.
İlerleyen saatlerde eğer kendimi iyi hissedersem spor yapmayı düşünüyorum. Yaparsam yazarım yine.

Harika olmuş bir de akşam leslie yaparsan tam olacak ..

Back
X