benim de var makina takıntım, sanki temizlenmiyor gibi geliyor aslında o kadar sıcak su çok daha iyi temizliyordur ..
Ben bir de etrafı dağıtmadan yemek yapmayı öğrenemedim yemek yarım saatte oluyor 1 saatte etrafını temizliyorum
ebrucum çok yakışmışsınız kızında çok tatlı size
Kızlar yağ bakımı yaptım bulduğum yağları karıştırdım sonra da azıcık sarımsak yağı ekleyeyim dedim ama nasıl kokuyorum anlatamam yaa ..
1-2 damla sürebildim bir de.
Ama bir dahakine sırf sarımsak yağı deneyeceğim çok faydalı diye biliyorum.
Tabi kokudan bayılıp kalmazsam.
Eskiden bende öyleydim canım. Merak etme zamanla düzeliyor herşey. Hatta temizlik yapmaktan nefret ederdim. Şimdi herşey bambaşka. Değişiyoruz sürekli.
Sarmısağın kendiside çok faydalı. Ben birçok yemekte kullanırım ve sarmısaklı yoğurda bayılırım. Saçları çok seyrek olan bi tanıdığım vardı, sarmısağı soyar saçlarına sürerdi banyodan önce. Yeniden saç çıkmaya başlardı.
kızlar bende profile 1-2 resim koydum
hastaydı canım yılbası gösterisiydiGörmüştüm Gülçincim bu fotoğrafları da kızın neden pembeler içindeyken hayattan o kadar bezmiş duruyor ..
güle güle kullanSaçlarım da pek güzel olduuuu
hastaydı canım yılbası gösterisiydi
güle güle kullan
düğün fotolaRI nı yüklüycektimde olmuyo pek güzel durmuyoresimden çekince hoş olmadıGörmüştüm Gülçincim bu fotoğrafları da kızın neden pembeler içindeyken hayattan o kadar bezmiş duruyor ..
düğün fotolaRI nı yüklüycektimde olmuyo pek güzel durmuyoresimden çekince hoş olmadı
kızlar ben kaçım herkese ii gecelerGörmüştüm Gülçincim bu fotoğrafları da kızın neden pembeler içindeyken hayattan o kadar bezmiş duruyor ..
kızlar ben kaçım herkese ii geceler
yükledim istersen bak ama çok kötü oldu resimden çekince anca
Aaaa ama ben çok merak ediyorumm ..
yükledim istersen bak ama çok kötü oldu resimden çekince anca
Hala eklemiyorsun deseneee ..
*** 13. Takım 242. Etap ***
Balkaymak: ( 71.6 / 72.7 / -1. 1 / -1.54 % )
Betüld: ( 64.8 / 63.7 / 0.9 / 1.70 % )
Eski_bir_masal : ( 61.1 / 61.4 / -0.3 / -0.49 % / )
LaydLiNe: ( 80.7 / 79.3 / 1.4 / 1.73 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 72.1 / 0.0 / 0.0 % )
Ozlew_19: ( 71.8 / 70.4 / 1.4 / 1.95 % )
tatLi : ( 63.4 / 62.0 / 1.4 / 2.21 ) Yeni üye Hedef :55
Ysfmir: ( 61 / 59.8 / 0.2 / 0.33 % )
Takım Ortalaması : 0.74 %
Kabul ettim gör bakalım Gönüll
Ben şalgam suyunu sevmem de arada bağırsaklar için içiyordum acaba demiştim ..
Artık bence de haftaya 1. olalımm ..
Hemen bakıyorumm ..
Baktınmı resimlere Hilal'cim. Yeni hallerimide ekleyeceğim birazdan. Aradaki farkı bulursun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?