• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Okudum ve anladım insaallah faydalı olurum ve fayda görürüm

Hosgeldin aramiza Elif :34:

Ozlemi mi birinci ettin Hİlal:)
Ben not aliyorum kacamaklari gozumden kacmazlarsa
Su ana kadar benim, gulcinin ve gonulun kacamagi oldu

Gonulun sonraki arpabasi miydi arabasi mi onu kacamak saymadim cunku telafi ettigini dusunuyrum ben:))
Benm bugunku kahveyi de not edeyim mi kacamak olarak? Yazmaliyim sanirim:17:

Gozunden kacmasin kacamaklar betul :9:bence sen benim arabasini da kacamaga say cunki diyette sanirim yenmemesi gereken bi yiyecek :)
Tabi sen karar wereceksin tum degerlendirmeler snn elinde diger turlu kimisi bazi seyi kacamak olarak kabul eder kimisi etmez :31:

iyi akşamlar kızlar:16:
ben geldim
eşim koltukta uyuya kaldı bende bu arada bilgisayarı kaptım:51:
hemen menülerimi yazayım
uyanırsa yazamayabilirim...:17:

Hosgeldin firsat bu firsat yaz hemen menunu :9:

dünkü menüm

sirkeli su

sabah
2 dilim kepekli k.ekmek
kk kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara
1 mandalina

öğle (misafirlikteydim.öğle diye yazıyorum)
1 mercimek köfte
1 dilim börek

akşam
1 kase tavuk suyu çorba
4 tane mantar kavurma

1,5 lt su spor yok maalesef

Burada börek görüyorumm :47::47:
Betül gördün dimiii ?

bugünkü menüm

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmek
sahanda yarım yumurta
kk kadar peynir
5 zeytin
3 adet kızarmış patates:17:
1 bardak şekersiz çay

ara
1 mandalina
yarım elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

Bugünkü menün güzel olmuş ama spor yok mu ?

elif hoşgeldin aramıza...

sizler nasılsınız kızlar...

Bugun ki menum,

1 bardak su
Kahwalti:
1 haslanms yumurta
1 bardak sekersiz cay
1 dlm beyaz peynir
2 dilim tam tahilli ekmege mozarella li tost
Domates, salatalik
2 yesil zeytin

Ara:
1 kiwi

Oglen:
2 ince dilim tawuk fileto+ ayran

Ara:
1 kuru incir+1 kuru kayisi+1 cewiz

Aksam:
1 bardak muslili sut

Su: 3 lt (tamamlarim yatana kadar)
Yesil cay: 4 bardak
Bitki cayi:1 bardak
Spor: 45 dak lesli 3 mil +15 dak(2. mili tekrar yaptim)+15 dakka egzersiz+
100 ip atlama+200 yan bolgeleri cewirme

(suan leslie ile 3 mil yapicam yapinca bildiririm simdilik bunlar)

Son düzenleme:
Bugun ki menum,

1 bardak su
Kahwalti:
1 haslanms yumurta
1 bardak sekersiz cay
1 dlm beyaz peynir
Domates, salatalik
2 yesil zeytin

Ara:
1 kiwi

Oglen:

Ara:
1 kuru cewiz+1 kuru kayisi+1 cewiz

Aksam:
1 bardak muslili sut

Sporun ne güzel olmuş maşallahh :nazar:
Aradaki kuru ceviz ne ki kuru incir mi acaba :1:

haftaiçide yoğun yapamıyorum ama artık yarış başladı sıkı tutmam lazım...:1:

Bugun ki menum,

1 bardak su
Kahwalti:
1 haslanms yumurta
1 bardak sekersiz cay
1 dlm beyaz peynir
Domates, salatalik
2 yesil zeytin

Ara:
1 kiwi

Oglen:

Ara:
1 kuru cewiz+1 kuru kayisi+1 cewiz

Aksam:
1 bardak muslili sut

gönülcüm sporun harika.:nazar:
akşam yemeğinide kesmişsin ne güzel...:8:

Kızlarrr merhaba ben melis çok kilo aldım benide grubunuza alabilirmisiniz zayıflamaya çok uğraşıyorum ama beceremiyorum nasıl zayıflayabilirim.1.60 boyla 57 kiloyum yemek yemeyi çok seviyorum ama zap zayıf mankenler gibi olmak istiyorum 48-50 kiloya düşmek istiyorum.Eğer grubunuzda yer varsa benide alabilirmisiniz

ben kaçıyorum arkadaşlar
kendinize iyi bakın
iyi geceler

bu hafta eşimin vardiyası geceye dönüyor.
4 ten sonra gelebilirim.
bilginize...:16::16::16:

Kızlarrr merhaba ben melis çok kilo aldım benide grubunuza alabilirmisiniz zayıflamaya çok uğraşıyorum ama beceremiyorum nasıl zayıflayabilirim.1.60 boyla 57 kiloyum yemek yemeyi çok seviyorum ama zap zayıf mankenler gibi olmak istiyorum 48-50 kiloya düşmek istiyorum.Eğer grubunuzda yer varsa benide alabilirmisiniz

1.60 boy 57 kilo ee daha ne olsun araniyo musun sen :1:

ben kaçıyorum arkadaşlar
kendinize iyi bakın
iyi geceler

4 ten sonra gelebilirim.

Iyi geceler bu arada menun afiyet olsun..

haftaiçide yoğun yapamıyorum ama artık yarış başladı sıkı tutmam lazım...:1:

Bence de yarış var sonuçtaa ..

Buyur tabi Melis gel, kuralları yazayım ben ..

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

ben kaçıyorum arkadaşlar
kendinize iyi bakın
iyi geceler

4 ten sonra gelebilirim.

İyi gecelerr ..

aynen oyle bebeim kafam ucmus gene :31:

Olsun biz bizi anlıyoruz ya yeter :1:

Bence de yarış var sonuçtaa ..

Buyur tabi Melis gel, kuralları yazayım ben ..

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

İyi gecelerr ..

Olsun biz bizi anlıyoruz ya yeter :1:

Okudum ve anladım aranıza hoş geldim diyorum uzun bir süreç başladı benim için 13. grupla beraber ama yazın inş incecik bir melis olarak veda edeceğim sizlere.Bu zamana kadar şoık diyet denedim çok fazla ve metabolizmamı bozdum şimdide düzelteceğime inanıyorum her şeyden az az yiyeceğim.ara öğünümü atlamayacğım inş.Bugün yediklerimide paylaşayım biraz hatalarımı görürüm belki.

Sabah
6 parmak kalınlığında kıymalı börek
yarım domates
peynir
yeşil ve siyah zeytin
1 bardak süt

Öğlen
Buzlu karamel makeyato

Akşam

1 porsiyon yoğurtlu makarnaüzerine toz biberli yağ

Ara
1 kase puding

Çok mu yedim bilmiyorum ama karnınm çok tok ve şişkinlik var spor olarakda 6 kilometreye yakın tempolu bir yürüyüş yapmıştım mağazaları gezerek ama salına salına değil hızlı bir şekilde yürüdüm ayaklarım ağrıyor

çok teşekkür ederim kaptan :) hoşbuldum..
Yarından itibaren menulerimi burayada aktaracağım.

Hadi bakalım görelim menülerini ..
Başlangıç kilonu tam olarak kaç alıyoruz? ve hedef kilon kaç ?

Okudum ve anladım aranıza hoş geldim diyorum uzun bir süreç başladı benim için 13. grupla beraber ama yazın inş incecik bir melis olarak veda edeceğim sizlere.Bu zamana kadar şoık diyet denedim çok fazla ve metabolizmamı bozdum şimdide düzelteceğime inanıyorum her şeyden az az yiyeceğim.ara öğünümü atlamayacğım inş.Bugün yediklerimide paylaşayım biraz hatalarımı görürüm belki.

Sabah
6 parmak kalınlığında kıymalı börek
yarım domates
peynir
yeşil ve siyah zeytin
1 bardak süt

Öğlen
Buzlu karamel makeyato

Akşam

1 porsiyon yoğurtlu makarnaüzerine toz biberli yağ

Ara
1 kase puding

Çok mu yedim bilmiyorum ama karnınm çok tok ve şişkinlik var spor olarakda 6 kilometreye yakın tempolu bir yürüyüş yapmıştım mağazaları gezerek ama salına salına değil hızlı bir şekilde yürüdüm ayaklarım ağrıyor

Elif ne yaptın sen ben bu menüde bir tane doğru bir şey bulamadım ..:53::53:

Bu arada hos geldin Elif
Ben betul, 25 yasindayim, okul oncesi ogretmeniyim, istanbuldanim:)
Oyle .. Gerisini yavas yavas tanisiriz:))
Hoşbuldum :) çok naziksiniz.. Bende istanbuldayim sanırım dediğiniz gibi yavaş yavaş tanicam inş.

Bu arada kendime inanamıyorum regl dönemine yaklaşınca tatlı krizim gelirdi suan önümde mozaik pasta var ve benim canım hiç istemiyo :s
Sanırım bende kendimi ac bırakmıyorum

Hoşbuldum :) çok naziksiniz.. Bende istanbuldayim sanırım dediğiniz gibi yavaş yavaş tanicam inş.

Bu arada kendime inanamıyorum regl dönemine yaklaşınca tatlı krizim gelirdi suan önümde mozaik pasta var ve benim canım hiç istemiyo :s
Sanırım bende kendimi ac bırakmıyorum

Benim bunu anlamam çok zor oldu ama gerçekten öyleymiş regl dönemi bile olsa aç kalmadığımızda istek olmuyor ama sen yine de uzaklaş o pastadan :1:..

Back
X