Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım Ebrucum ben kuru kasülye zannettim kuru fasülye kavurması mı ne öyle bir yemek varmış da bulamamıştım ismi de öylemiydi tam hatırlayamadım ..
Var canım niyeti evlenmeyede evlenecek kız bulamıyoruz. 28 yaşında şuan.[/QUOTE]
Tabi yaş ilerleyince de mükemmeliyetçi olunuyor dimi ..
İnşallah gönlünce birini bulur ..
Amin canım. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Bu arada gece olan yeme isteğim gitti benim mutluyum, canım çikolata cips falan istemiyorsa, isterse yoğurt süt falan istiyor
Sanırım menülerimi düzenli yapınca oldu ..
Ne güzel işte. Zamanla eminim daha düzenli olacak. Bu arada okulunuda ihmal etme diyecektim ben sana araya laf karıştı. Şimdi geldi aklıma diye şimdi söyledim![]()
Bu arada gece olan yeme isteğim gitti benim mutluyum, canım çikolata cips falan istemiyorsa, isterse yoğurt süt falan istiyor
En ideal cozumDemek ki bizim kaçamağımızın nedeni doyduk desek bile gözümüzün doymaması Betül , öğün kaçırmasak önüne geçebiliriz umarım ..
Börek bal pekmez çizkek başka ne kaldı Özlemcimm
Kayda geçsin bunlar da bence bunlardan sonra kaçamakları saymaya gerek yokk
Ozlemi mi birinci ettin Hİlal:)
Ben not aliyorum kacamaklari gozumden kacmazlarsa
Su ana kadar benim, gulcinin ve gonulun kacamagi oldu
Gonulun sonraki arpabasi miydi arabasi mi onu kacamak saymadim cunku telafi ettigini dusunuyrum ben:))
Benm bugunku kahveyi de not edeyim mi kacamak olarak? Yazmaliyim sanirim![]()
iyi akşamlar kızlar
ben geldim
eşim koltukta uyuya kaldı bende bu arada bilgisayarı kaptım
hemen menülerimi yazayım
uyanırsa yazamayabilirim...![]()