• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun Melis'cim. (Umarım yanlış hatırlamıyorumdur)Güzel olmuş menün ama menünde hiç ekmek göremedim. Sanırım onun yerine börek olmuş. Spor varmı? Bide içtiğimiz suları ve çaylarıda yazıyoruz.

Spor yok su 1.5 litredir.Çay 3 bardak şekersiz siyah çay içtim gün içinde

Tempolu yaşam her zaman iyidir bence. Yada ben seviyorum monotonluğa gelemiyorum. Bu koşuşturma arasında sağlığınada dikkat et canım. :)
3-4 te mesaj sayımı sendeydi. Haberin var dimi canım. :26:

hayır yok:26: ben sanki yeni saymıştım:44: yada bana öyle geliyor olabilir geçmişe bir bakıyım...

hayır yok:26: ben sanki yeni saymıştım:44: yada bana öyle geliyor olabilir geçmişe bir bakıyım...

Saymışta olabilirsin bu aralar pek görünmedin yaaa belki bana öyle geldi. Şimdi boşyere seni uğraştırmayayım. :44:

Gelelim fasulyenin faydalarina :31:

Bugun ki menum:

1 Bardak su

Kahwalti:
1 kase corba
2 dilim cawdar ekmegi (biraz normal baslamisim aslinda kahwaltiyla :9:)

Oglen:
1 kase corba
1 dilm cawdar ekmegi+ el buyuklugunde beyaz ekmek :ssz: (sapitmaya baslamistim)

arkasindan 2 cikolata we biraz cips :ssz:

Aksam:
4 yk yogurta pul biber ektim (toparlamisim biraz :ssz: :nazar::nazar:)

Su:suan hala iciyorum 3 lt tamamlancak
yesil cay: 4 bardak
bitki cayi:2 bardak

Spor: 1 saat yuruyus, 65 dakka kondisyon bisikleti, 30 dakka gunluk egzersiz, 250 yan bolgeler icin sopa cewirme..

Insallah yarina kendimi daha iyi toparlarim motiwasyonum yukselir, bole dewam etmek istemiyorum dua edin kizlar, hepinizi sewiyorm..:16:

şimdi baktım da ben en son 23ve 24 ünde saymışım... çok çabuk yine sıra gelmiş, eğer 3 ve 4ü benimse....

Masallah sana bende arkandan geliyorum zannimca :23: :60: telime kaydediyorum yaptigim sporlari we dakikalari ekstra check-in :)

Bunu bilmiyordm moralim bozuk oldugundada denesem ise yarar mi acep:1:

Masallah menun baslangica gore simdiden duzeldi, boreklere porsiyonlarada dikkat ediyoruz ama
henuz yeni basladin zamanla uyum saglarsin, smdiden bile cok guzel:nazar:

Ewt yazdiklarinizi okuyum dedim zaman gecti biraz..
Eh benimki artik kronik canim zaman zaman cok nuksediyo we kendimi cok dipte hissediyorm:25:
Suan biraz daha iyyim spor acti beni saolun dusundugunuz icin merak edip sormaniz cok mutlu ediyor beni iyiki burdayim tanidim sizleri :nazar::16::16:

Ewt bebeim dikkat et meywe suyuna onun yerine kalorisi dusuk tatli meywalar ye hem cok daha saglikli :34:

teşekkür ederim inş dahada düzelecek menüm

Bugun ki menum:

1 Bardak su

Kahwalti:
1 kase corba

Oglen:
1 kase corba

Aksam:

Spor: 1 saat yuruyus, 65 dakka kondisyon bisikleti, 30 dakka gunluk egzersiz, 250 yan bolgeler icin sopa cewirme..

Insallah yarina kendimi daha iyi toparlarim motiwasyonum yukselir, bole dewam etmek istemiyorum dua edin kizlar, hepinizi sewiyorm..:16:

Tatlım napıyosun sen yaaaa haftanın birincisi oldun hatırlıyosun dimi, ayrıca tüm gruplar arasında 2. kişiydin. Bırakma kendini. Silkelen hemen. Sen bizim Gönül olamazsın.:37:

Mesaj Sayım Tarihleri Güncelleme ..

3- 4 Şubat : Balkaymak
6 – 7 Şubat : Betüld
8 – 9 Şubat : Laydline
10 – 11 Şubat : Mutedeyyin
13 – 14 Şubat : Ozlew_19
15 – 16 Şubat : Ysfmir

Buldum Hilal'lin mesajını :46::46:

Tatlım napıyosun sen yaaaa haftanın birincisi oldun hatırlıyosun dimi, ayrıca tüm gruplar arasında 2. kişiydin. Bırakma kendini. Silkelen hemen. Sen bizim Gönül olamazsın.:37:

Su sorunlarimi cozmeden bi batip bi cikarim karabatak misali, net ...:ssz: Bol bol dua ediyorm kulun kula duasi kabul olurmus benim icin
dua edin diyetdaslarim :9:

evet bendeymiş mesaj sayımı buldum.... ama normalde 10 günde bir denk gelmediği için hiç dikkat etmmeişim... yarın sayarım artk :34:

Son düzenleme:

Bugun ki menum:

1 Bardak su

Kahwalti:
1 kase corba

Oglen:
1 kase corba

Aksam:

sende farkındasın bozmuşsun diyeti ama sen toparlarsın biz seni ve azmini biliyoruz...

Yawru kuslar ben yatmaya gider, bol sporlu we kacamaksiz haftalar ins :9:

Msj sayimi: 10

evet bendeymiş mesaj sayımı buldum.... ama normalde 10 günde bir denk gelmediği için hiç dikkat etmmeişim... yarın sayarım artk :34:

İyi hatırlatmışım o zaman. :21::21:

kıslar bende yatıyım artık... yarın evde olmanın tadına varmak istiyorum evimle ve kendimle ilgilenicem... sporumu yapıyım çok uzun zamadır yapamadım içimde bir suçluluk duygussu.... ders çalışayım güzel güzel.... hepinize iyi geceler:3:

Bende kaçtım kızlar. Herkese iyi geceler. Öpüyorum hepinizi :16::16:

MESAJ SAYIM : 25

İyi hatırlatmışım o zaman. :21::21:

aslında 3ü ve 4ü nünü üstünden baya geçmiş bugün ayın 7 si... masal isterse listenin sonun eklesin beni... isterse dönüp 3 ünü ve 4 ünü sayıyım.... farketmez benim için...:32:

mesaj sayım 15

bende kaçar
hepinize iyi geceler

İyi geceler kızlar mesaj sayımı bildiriyorum : telefondan saydığım kadarıyla 15 bazıları görülmüyor :(

2,5 litre su
3 fincan bitki cayı
4 bardak çay

40 dk kosu bandı ile yürüyüş

Heee birde bı önerim olacak
Kaçamak yapanlar bir gün uzaklaştırma alsınlar buraya yasamasınlar çünkü az önce eti hosbes yidim :(((((( bir ısırın ama cezalandırın beniiiiii :(((((((

Back
X