Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın balkaymak iyi dersler sanagünaydın kıslar... bugün erkenciyim.... bol bol ders çalışmak istiyorum.... 6 da kalktım keşke hep bu düzeni tutturabilsem
Günaydın balkaymak iyi dersler sanakahvaltı yaptın mı?
Bende hep erken kalkmak istiyorum ama geç yağınca zor oluyor puff![]()
Günaydın arkadaslar şimdi kalktım kahvaltı için.. Yoğurt ve meyve yiyeceğim.
Ya sabah kalktığımda yüzümde bı sislik gözlerimin altı sis sisti niye acaba yaa kılo vereyim derken şişiyorum((
Geç yattım ondan mı ki :/)
kilo alınca insanın gözlerinin altı şişmez ki... acaba çok uyumaktan yada uykusuzluktan olabilir mi
bugünkü menüm
1 bardak sirkeli su
sabah
2 dl kepekli kızarmış ekmek
5 zeytin
sahanda yarım yumurta
1 tutam maydanoz
1 bardak şekersiz çay
ara
1 küçük kurabiye
1 bardak meyvesuyu
akşam
kereviz çorbası
ayran
suyu 3 lt ye tamamlarım.
sporumuda yapar ilerleyen saatlerde bildiririm...
bu hafta eşimin vardiyasından dolayı kahvaltıyı geç yapıyoruz.bende öğle yapmayıp 2 öğünle günü bitirmeyi düşünüyorum...
afiyet olsun
bu leslie ile 3 mil nedir ya merak ettim acaba aciklayabilir misin ?
Ya kendim bi duzen oturtmustum biraz uykusuz da kalsam erken kalkmak hosuma gidiyo
Rejime de cok faydali oluyordu, erkenden kahvalti yapip gune aktif basliyordum
Simdi zor olacak cunku biliyorum ki gece cook gec saatlere kadar ayakta kalip butun sabah da uyuycam..
Bir de 1 le 6 arasinda saat 4 gibi yemek yiyebilcem o da cocuklarin beslenme saatinde yemek gibi degil de kahvati tarzi ara ogun yiyebilcem..
evet haklısın bende hiç hoşnut değilim bu durumdan fakat eşim yanlız başına kahvaltı yapmıyor...ben o kahvaltı yaparken yemek yesem onada karşı çıkar gibime geliyor ama deneyebilirm yinede...haklısın...
Oh sporumda bitti.
Şimdi ders çalışayım.
Ya ben önceden spor yaparken cok terlerdim artık terlemiyorum.
Havalar soguk ondan mı acaba![]()
Seninde bölümün güzelmiş nerede okuyorsun istanbuldamı
Ne guzel ya universiye ogrencisi olmak..
Hele istanbulda.. Cok ozledim
Ben de yeni mezun oldum daha 2011'de. Calisiyorum simdi.
Bu arada hilal seninle de meslektas olcaz insallah daha once fark etmemistim:))
menün gayet güzel ama salep olmamış
sporumun bir kısmını yaptım sayılır
kalanı kızım uyuduktan sonra...
20 dk stepper
20 dk twıst
Selam kızlarr bu gün resmen ordan oraya koşturmayla geçti ev ütü alışveriş vs vs vs derken spora gerek kalmadı sanıyorum.
Sabah
1 adet yumurta
bir avuç fındık
bir küçük mıhaliç 5 zeytin
tarçın çayı
akşam
2 adet içli köfte(haşlama)
Ben spor yapmayı çok seviyorum ama evde yapmak hoşuma gitmiyor. Havalarda çok soğuk. Bugün dışarı çıkmayı düşünüyordum yürümek için eşimin maçı vardı. O gidince bu saatte dışarı çıkmam imkansız. Evde yapmakta istemiyorum. Bu haftaki sporum sadece 30 dk.
su afiyet olsun...
sen sürekli 2 öğün besleniyorsun sanırım.![]()
kıslar
resim paylaşıcam demiştim
buyrun bakın :))))))
http://img839.imageshack.us/edit_pr...g&action=rotate°ree=0&r=0.9442803545389324
kızlar 3 mil daha leslie yaptım toplam spor dakkam 410 oldu
inşallah sonucunu cumaya görürüm ben ne zaman 55 olucam
tartıda 56-57 inmiyo takıldı kaldı
işte bugünkü menüm
Sabah
beyaz peynir
yeşil zeytin
siyah zeytin
yarım domates
şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi az şekerli
Öğlen
Yeşil mercimek yemeği
Ispanaklı börek bir dilim
Akşam
Yarım soğan
6 tane köfte
Yarım domates
Gelelim fasulyenin faydalarina
Bugun ki menum:
1 Bardak su
Kahwalti:
1 kase corba
2 dilim cawdar ekmegi (biraz normal baslamisim aslinda kahwaltiyla)
Oglen:
1 kase corba
1 dilm cawdar ekmegi+ el buyuklugunde beyaz ekmek(sapitmaya baslamistim)
arkasindan 2 cikolata we biraz cips
Aksam:
4 yk yogurta pul biber ektim (toparlamisim biraz![]()
)
Su:suan hala iciyorum 3 lt tamamlancak
yesil cay: 4 bardak
bitki cayi:2 bardak
Spor: 1 saat yuruyus, 65 dakka kondisyon bisikleti, 30 dakka gunluk egzersiz, 250 yan bolgeler icin sopa cewirme..
Insallah yarina kendimi daha iyi toparlarim motiwasyonum yukselir, bole dewam etmek istemiyorum dua edin kizlar, hepinizi sewiyorm..![]()
şimdi baktım da ben en son 23ve 24 ünde saymışım... çok çabuk yine sıra gelmiş, eğer 3 ve 4ü benimse....
aslında 3ü ve 4ü nünü üstünden baya geçmiş bugün ayın 7 si... masal isterse listenin sonun eklesin beni... isterse dönüp 3 ünü ve 4 ünü sayıyım.... farketmez benim için...![]()
İyi geceler kızlar mesaj sayımı bildiriyorum : telefondan saydığım kadarıyla 15 bazıları görülmüyor
2,5 litre su
3 fincan bitki cayı
4 bardak çay
40 dk kosu bandı ile yürüyüş
Heee birde bı önerim olacak
Kaçamak yapanlar bir gün uzaklaştırma alsınlar buraya yasamasınlar çünkü az önce eti hosbes yidim((((( bir ısırın ama cezalandırın beniiiiii
((((((
günaydın kıslar... bugün erkenciyim.... bol bol ders çalışmak istiyorum.... 6 da kalktımkeşke hep bu düzeni tutturabilsem....
Ya sabah kalktığımda yüzümde bı sislik gözlerimin altı sis sisti niye acaba yaa kılo vereyim derken şişiyorum((
günaydın..
çocukalarla spora ..onlar müzkle hoplayıp zıplıyor bende yürüyorum..sonra görüşürüz..
Kilo vermenle alakası olmaz ama yapılan kaçamaklar özellikle tuzlu şeyler çok etkiliyor.
Çok tuz tükettiğimde falan şiş uyanıyorum ben, bazen de ne olduğunu anlayamadığım şişkinlikler oluyor.
Regl donemindeyim sokulemiyorum sanırım ondan![]()
Lİstenin sonuna ekleyelim artık Özlem, biliyorsun cumadan cumaya kontrol ediyorum mesajları problem var mı diye bu hafta herkes çok aktif olduğundan problem olmadı ..
Sporun gayet güzel olmuş ama o saatte yenilen hoş beşler sende kalacak şöyle düşün yaptığın her kaçamağın sorunlu bölgen neresiyse oraya gidip yapıştığını hayal et engeller belki seni ..
Uzaklaştırma konusu ise bence olmaz, sonuçta zaman zaman herkesin kaçamağı oluyor ama buradan uzaklaşıldığında o kaçamaklar daha da artabilir.
Ohh maşallah Özlem cidden erkenciymişsin..
Kilo vermenle alakası olmaz ama yapılan kaçamaklar özellikle tuzlu şeyler çok etkiliyor.
Çok tuz tükettiğimde falan şiş uyanıyorum ben, bazen de ne olduğunu anlayamadığım şişkinlikler oluyor.
Bende memnun oldum Melek.sende gençsin ne güzel
ay ay isim yazan smilie si de ne guzelmis eline saglik hayatim
Melek o oda çok soğuk değil mi terleyeceğin ısıyı ısınmaya veriyorsun.
afiyet olsun sütlü aklımda ne yapsam diyordum yeşil mercimek ohhh tam bir protein kaynağı bugün yapıyım akşama bali saolişte bugünkü menüm
Sabah
beyaz peynir
yeşil zeytin
siyah zeytin
yarım domates
şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi az şekerli
Öğlen
Yeşil mercimek yemeği
Ispanaklı börek bir dilim
Akşam
Yarım soğan
6 tane köfte
Yarım domates
spor için bravoSana artık Casper dicem ortim. Bi görünüp bi kayboluyosun
İner canım inşallah. Bu cuma seni 55 görürüz inşallah.
İyi geceler canım.
Görüşürüz canım, iyi geceler
Gel canım gel beraber yapalım.
Bu arada ben bitirdim sporu. Leslie ile 2 mil + 10 dk zumba![]()
gönül neyi yanlış olduğunu biliyorsun sıkma canını sporla bolca telafi etmişsinGelelim fasulyenin faydalarina
Bugun ki menum:
1 Bardak su
Kahwalti:
1 kase corba
2 dilim cawdar ekmegi (biraz normal baslamisim aslinda kahwaltiyla)
Oglen:
1 kase corba
1 dilm cawdar ekmegi+ el buyuklugunde beyaz ekmek(sapitmaya baslamistim)
arkasindan 2 cikolata we biraz cips
Aksam:
4 yk yogurta pul biber ektim (toparlamisim biraz![]()
)
Su:suan hala iciyorum 3 lt tamamlancak
yesil cay: 4 bardak
bitki cayi:2 bardak
Spor: 1 saat yuruyus, 65 dakka kondisyon bisikleti, 30 dakka gunluk egzersiz, 250 yan bolgeler icin sopa cewirme..
Insallah yarina kendimi daha iyi toparlarim motiwasyonum yukselir, bole dewam etmek istemiyorum dua edin kizlar, hepinizi sewiyorm..![]()
günaydın kıslar... bugün erkenciyim.... bol bol ders çalışmak istiyorum.... 6 da kalktımkeşke hep bu düzeni tutturabilsem....
günaydın kızlargünaydın..
çocukalarla spora ..onlar müzkle hoplayıp zıplıyor bende yürüyorum..sonra görüşürüz..
tamam cnm bende yoğunluktan görmemişim![]()
evet cok soguk bu oda..
çanakkalede evim petekliydi şarıl şarıl terlerdim.Burası soguk oldugu için terlemiyorum sanırım
Günaydın kızlar..
Dün mesajları kim sayıyordu, bilmiyorum ama msj sayım 24 idi.
günaydın kızlar bugün bir uyumuşum valla 1 haftanın acısını çıkardım 10.30 da kalktım dün oğlanı öğlen 1.5 saat uyuttum sonrada gece 12 de yatırdım sabah birlikte uyandık
çok dinlendim ama omuzlarım tutulmuş ama geçer işim az bugün yine maya maskesi yapıcam