Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ölçülerimi aldım bugün
oklava hareketi işe yarıyo devam edicem bolca
basen 93
bel 77.5
göğüs 88
oğlum artık emmek istemiyo nedenini bilmiyorum sütüm iyice azaldı göğüslerimde küçülüyo üzülüyorum keske biraz daha emseydi
kefirde güzel olur da bulabilirmiyim bilmiyorum burda bakarım bulursam onunla yaparım ama dün yüzüme çok iyi geldi hilal baya gerildi
Tahmin ettim Özlem ..
Olsun ne güzel terlemeden spor daha iyi
Betül sayıyor Melek ..
Aslında sirek özelden atsak mı ki mesajları ..
Ohh iyi olmuş Gülçin.
Eğer kefir varsa kefirle yap derim.
O kadar güzel oldu ki saçlarım son zamanlarda ve 10 gün de 1.5-2 parmak da uzadı.
kefirde güzel olur da bulabilirmiyim bilmiyorum burda bakarım bulursam onunla yaparım ama dün yüzüme çok iyi geldi hilal baya gerildi
kilom bugün itibariyle oynadı bende tartılmayı bırakıyorum artık cuma tartılırım 56 çıktım ve rahatladım ay sonuna bekle beni 53 kilo ben geliyorum diyorum
kızlar menüm beni çok rahatlatıyo artık hiç acıkmıyorum bide tatlı isteğimi yok ediyo şu ararlar hele sabah ki yarım elma ve ikindinleyim yediğim yarım portakal yada greyfurt çok işimi görüyo tavsiye edilir galiba şu elma sirkeside işe yarıyo
Ben de dün kefirle mayayı karıştırıp yaptım bugün de yapayım diyorum da acaba 2 gün arka arkaya fazla olur mu bilemedim.
kesinlikle moral bozma reglin mi yaklaşıyo belki ondan bi şişlik vardır ben yeni bittim epey gitti sporla ama moralini sakın bozma hilal sen böyle devam et elbet gidicek sonuçta nefes alıp veriyoruz saçımız tırnağımız uzuyo enerji harcıyoruz elbet azalacak kilo
Bence de meyve çok iyi oluyor kesinlikle tatlı isteğim yok oldu artık kaçamak yapasım gelmiyor bile.
Ama bugün bir tartıldım 62 çıktım.
Nasıl oluyor bir türlü çözemiyorum.
Her gün spor yapıyorum hiç kaçamağım yok ama artılardayım.
Ama moral bozmuyorum ve kaçamak yapmıyorum elbet vücudum da vazgeçecek.
2 gün daha ayran detoksu yapmaya karar verdim belki o etki eder off ..
iyi olmuş hilal ama bilmiyorumki ben saatleri tutturamadım diye yapıcam sen daha tecrübelisin bu konuda
kesinlikle moral bozma reglin mi yaklaşıyo belki ondan bi şişlik vardır ben yeni bittim epey gitti sporla ama moralini sakın bozma hilal sen böyle devam et elbet gidicek sonuçta nefes alıp veriyoruz saçımız tırnağımız uzuyo enerji harcıyoruz elbet azalacak kilo
o çorbayıda çok seviyorum ben
kızlar bem şimdilik kaçıyım kova değiştiriyi
kızın saçını tarayım
az bulaşığı yıkayım
evi silip süpürüyüm
banyo falan
çocukları doyuruyum yine uğrarım çok kaynatmayın okuması zor oluyo
Olsun ne güzel terlemeden spor daha iyi
Betül sayıyor Melek ..
Aslında sirek özelden atsak mı ki mesajları ..
kızlar ölçülerimi aldım bugün
basen 93
bel 77.5
göğüs 88
oğlum artık emmek istemiyo nedenini bilmiyorum sütüm iyice azaldı göğüslerimde küçülüyo üzülüyorum keske biraz daha emseydi
Bence de meyve çok iyi oluyor kesinlikle tatlı isteğim yok oldu artık kaçamak yapasım gelmiyor bile.
2 gün daha ayran detoksu yapmaya karar verdim belki o etki eder off ..
11 aylık oldu muti
Ya terleyince daha cok kalori yakıyorum gibi geliyor
Psikolojik tabi
Evet aslında mesajları sayanlara gün gün özelden msj atsak cok ii olur.işimiz kolaylasır..
Oğlun ne kadarlık gülçin?
Aynı şey bende de var.Cuma günü 71.5, ertesi gün aynı.sonra 71.8, sonra. 72.1. bugün 72
Hiç kaçamak yapmadım düzenli beslendim ama alıyorum nedense
bende 3 gün saf protein yapıcam.sporuda artırırım biraz belki.
saç maskesi için canım saçımıza sürüyoruz aycangül tarihleri vermiş yapalım kaçmasın dediyyikslm kızlar tünaydın amma kaynatmışsınız he
kefir maya bişeyler okudum ya bu kefir herşeye derman kiloda verdiriyormuş ama nasıl tüketmek lazım bilen varmı yoksa kiloda aldırabiliyormuş
öle duymuştum
sporumu yaptım 35 dk..mekikte çektim..elimde 1 kg ağırlıkla yaptım sporu avuçlarımın içi acıdı çokmu sııktım ne anlamdım..
11 aylık oldu muti
gülçin zaten çok yoğunsun spora fazla yüklenme bence..kızlar bem şimdilik kaçıyım kova değiştiriyi
kızın saçını tarayım
az bulaşığı yıkayım
evi silip süpürüyüm
banyo falan
çocukları doyuruyum yine uğrarım çok kaynatmayın okuması zor oluyo
bende çok seviyorum..:13:o çorbayıda çok seviyorum ben
bence hergün tartılma ben öyle daha çok kilo verdim tartıldıkça artı görüyorsun ve morlamen çöküyorsun vucutta stresle tepki veriyor..2 gün daha ayran detoksu yapmaya karar verdim belki o etki eder off ..
evet günde bir meyve ve ikindide hele çok iyi oluyor..
elma sirkesi göbeğini eritir..kilom bugün itibariyle oynadı bende tartılmayı bırakıyorum artık cuma tartılırım 56 çıktım ve rahatladım ay sonuna bekle beni 53 kilo ben geliyorum diyorum
kızlar menüm beni çok rahatlatıyo artık hiç acıkmıyorum bide tatlı isteğimi yok ediyo şu ararlar hele sabah ki yarım elma ve ikindinleyim yediğim yarım portakal yada greyfurt çok işimi görüyo tavsiye edilir galiba şu elma sirkeside işe yarıyo
sende bişey yok gülçin bir göbek onun içinde mekik ve oklava hareketi yeter..bence..hem istediğin kiloda çok zayıf olmazmısın..kendi düşüncelerim tabi..kusura bakma samimiyetimize dayanarak yazdım..önce sağlık ve bebişe süt...kızlar ölçülerimi aldım bugün
basen 93
bel 77.5
göğüs 88
işte bu uyku sana kilo verdirdi..cumaya kadar uyku düzenin düzgün gitsin bak kilon nasıl değişiyor..günaydın kızlar bugün bir uyumuşum valla 1 haftanın acısını çıkardım 10.30 da kalktım dün oğlanı öğlen 1.5 saat uyuttum sonrada gece 12 de yatırdım sabah birlikte uyandık
çok dinlendim ama omuzlarım tutulmuş ama geçer işim az bugün yine maya maskesi yapıcam
günaydın..Günaydın kızlar..
Dün mesajları kim sayıyordu, bilmiyorum ama msj sayım 24 idi.
afiyet olsun sütlü aklımda ne yapsam diyordum yeşil mercimek ohhh tam bir protein kaynağı bugün yapıyım akşama bali saol
derya masallah spor yapasım geldi valla
sporumu yaptım 35 dk..mekikte çektim..elimde 1 kg ağırlıkla yaptım sporu avuçlarımın içi acıdı çokmu sııktım ne anlamdım..
maşallah..kızım 4 gün emdi oğlum 2.5 ay..
Daha küçükmüş neden emmiyor acaba?
Ben oğlumu 21 ay emzirdim, daha da emerdi de..![]()
maşalah kuzuya ne tatlıdır ya..öp benim için..11 aylık oldu muti
saç maskesi için canım saçımıza sürüyoruz aycangül tarihleri vermiş yapalım kaçmasın dediyyik
tebrikler derya bende şu 30 day shred yükledim ona baslıycam