Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bende çoluk yook cocuk yok ondan böyle yoksa is bitmez ki

bende leptin hormonunu doktorum anlatınca zorluyorum kendimi erken yatmaya o zaman erken uyanıyorum çok şükür

Kızlar az önce kosu bandından düştüm buraya yazcam diye iyi mı

evet ama cok radikal olmak istemyiorum cünkü bidaha normal yemeye baslarsam kilo almak istemyiorum.
herseyden az az yiyerek zayiflamak istiyorum.

Ben şimdilik sadece okumakla yetiniyorum. Cevaplar eve gidince

hu huuuu
ben geldim kızlar
geçmişe bakayım hemen geliyorummm

Kızlar ne alemdesiniz?

Sabahtan beri, bulaşık yıka, yemek yap, balık ayıkla faln derken acayip yoruldum.
Spor yapayım dedim ama cok yorgunum. 1 saat kadar dinlenicem..

Görüşürüz....

Ayy ama nasıl sinir oldum ya ben lisanslı yüzücüydüm ama bıraktımtan sonra artık ancak kendime yetecek kadar yüzebiliyorum sinir oluyorum bu duruma.

ufffffff ama ben kalkamıyorum ya kalkıp geri yatıyorum benide kaldırın bende erkenci olmak istiyorum
kızım öğlenci oldu bende eşimi gönderince direk yatış

Biz sana derdik ne erkencisin diye ne oldu Gülçin sana böyle ..

Evet evet :)
ama şimdi program yapmışlar gorumceme yemeğe gidiliyormus yine sıra bana gelmedi dinlenmek için
yemekte sarma yoktur insaallah

Aman Elif dikkat et hele sarmalarda pirinç varsa kesin uzak dur ama bulgurlu falan yaptıysa ye.

Elif iyi misin nasıl düştün kız ?

evet ama cok radikal olmak istemyiorum cünkü bidaha normal yemeye baslarsam kilo almak istemyiorum.

Bence de her şeyden yiyerek zayıflaman hoş ama 3 meyve az değil kii ..

Ben şimdilik sadece okumakla yetiniyorum. Cevaplar eve gidince

En azından okuması olmayacak eve gidince

hu huuuu
ben geldim kızlar
geçmişe bakayım hemen geliyorummm

Hoşgeldin Semiha ..

Kızlar ne alemdesiniz?

Sabahtan beri, bulaşık yıka, yemek yap, balık ayıkla faln derken acayip yoruldum.
Spor yapayım dedim ama cok yorgunum. 1 saat kadar dinlenicem..

Görüşürüz....

Uff ben de halsizim bugün başım dönüp duruyor yapmam belki spor ..

doğru mantık herşey ye ama az az birde ney yersen yanında ne yememelisin onuda öğrendinmi tamamdır..
cansu senin mesela günlük 5 dilim ekmek hakkın var ve en fazla 2 adet meyve..suyu 3 litreye kesin tamamlamalısın..ve 2 bardak yeşil çay..ve yemek işini en sson 8 de bitirmeye çalış erken yersen acıktığında tarçınlı yy yağlı süt tüket ki sabaha aç kurt gibi kalkma .ufak tüyocuklar olusn sana..birde her lokmayı çok çiğne..
anam ne yapıyon sen dikkat et
bu kadar yoğunluğa vücut ne yapsın dinlenebilsen kalkarsın..

Cidden erken kalkınca gün çok uzuyor Elif ..
benim kilo vermedeki en büyük sırrım erken yatar erken kalkarım..eğer gecede güzel uyursam kilom çok rahat gidiyor..

yok anaman benim kaynana kızı hamile karnındaki çocuğa bile laf atıyor kızını üzüyormuş yoruyormuş..oğlunu şikayet etmek ne haddime..yapısal çok sakinimdir..bu sakinliğimde çıldırtıyorya..
pazartesi 115, 4 kg
simdi 113,9
hedefim simdilik 80 (aslinda 70) ama bi 80 oluyumda ;D

akşama yemek yok olmalıydı..es geçme sakın az yiyerek değil doğru beslenerek kilo vereceğiz..
erken kalkmak çok iyi oluyor..
selam ..
kahvaltı süper..
sadece diyetle kilonun %5 ini veriyormuşsun ama + sporla %80 heralde bu fark herşeyi anlatıyor..
diyetini bozma sporada elbet fırsat gelir..
en belrigin sözü oğlumu elimden aldın....
İnş. çok kalmazlar ya :18:
Ben strese girdim seni düşünürken...

Bilmiyorum.30 dk. mı en ideali?
Yoksa sabah akşam 30 ar dakika mı?
girme girme iyiym rabbim görüyor herşey hayılrısıyla sonuçlansın..

Aman boşver kızına gitsin sizden ne kadar uzak o kadar iyi Derya, erkekler evlenince pek kıymetli oluyor sanırım anneleri tarafından.
onun ne düşündüğü umrumda değil akşam eşimlede konuşacağım annesi hayattayken sahip çıksın şeytanın oyununa gelmeyelim..anneside anlar anlamaz..bende gideceğim küslük bize yakışmaz..atadır sonuçta..bize yakışanda budur..
bendede durmlar iç açcı değil yarına ne çıkar bilmiyorum ..

Son düzenleme:
erken kalkmanın çok faydası oluyor.
günü doya doya yaşıyorsun...

Ben de pek güzel uyuyordum da 2-3 gündür onların orada karışıklıklar var ondan pek huzursuzum çaktırmamaya çalışıyorum kendime ama gece 3-4 kere uyanıp aradım.

Derya sen böyle düşünürken o kadın seni üzebiliyor ya ne diyeyim ki ona ..

öyle güzel anlatmışsınız ki erken kalkmaya özendim.hatta geç kalktığım için utandım

yok yok asla yemem zaten simdi tartiya ciktim 700 gr vermisim yarina kadar 1 kilo olsa tam super olcak

Melek sen ne dersi çalışıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…