evde olmucam siz 700 gr olarak yazsanız olur mü?
Olur Elifcim ama haftaya eğer sabahtan bildiremezsen sen de perşembe sabahtan tartılıp tam kilonu bildir olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde olmucam siz 700 gr olarak yazsanız olur mü?
tamamdır hilacim bu sefer kaçtım
tekrardan iyi geceler
Olur Elifcim ama haftaya eğer sabahtan bildiremezsen sen de perşembe sabahtan tartılıp tam kilonu bildir olur mu ?
Kıymalı pideyi nasıl yaptın Melek ?
Ayy ben de bari biraz dukanımsı şeyler yapayım bu sıralarda.
Ama bir şeyi keşfettim ben çorba içtiğimde kaçamak yapmıyorum canım da bir şey istemiyor bir de meyve yiyince.
08 ŞUBAT 2012 MESAJ SAYIMLARI
eski_bir_masal : 55
fefilifa : 45
aysecig : 24
tadLi : 23
LAydLiNe : 22
ysfmir : 21
Semiha : 17
mutedeyyin : 12
ozlew_19 : 10
pompon_89 : 9
hayattanazicik : 8
balkaymak : 7
Tamamdirhala gorumcemlerdeyiz tartısı yok
![]()
Bi ekmek tarifi vermiştim .yazdın mı bilmiyorum.
6 yumurta falan vardı.
Ona 250 gr. sagonla kavrulmuş kıyma ekleyip, fırında pişirdim.ayranla yedim![]()
Cok uzak degil yani istanbul icin bana uzak gelmiyo
45 dk suruyo yaklasik yol mesai saatleri 12.30 5.30 arasi ben cikana kadar 6 ya yaklasiyo, eve gelisim 7 yi buluyo hemen hemen
Spor dakiklari gelmeye basladi yvas yavas
Bakalim kimm birinci olacak:)))
eski_bir_masal, fefilifa, aysecig, tadLi, Semiha ve mutedeyyin mesajlarını özelden attılar. Diğer arkadaşların mesajlarını tek tek saymak zorunda kaldım. Lütfen bugün herkes mesajlarını sayıp özelden gönderirse sevinirim.
eski_bir_masal, fefilifa, aysecig, tadLi, Semiha ve mutedeyyin mesajlarını özelden attılar. Diğer arkadaşların mesajlarını tek tek saymak zorunda kaldım. Lütfen bugün herkes mesajlarını sayıp özelden gönderirse sevinirim.
Ellerine sağlık Ebrucum ..
Olsun Elif bu hafta çok önemli değil zaten asıl önemli olan haftaya
Spor 175 dk sizi görünce çok azmış![]()
Hadi bakalımmm
Yarın açıklar mısın Betül ?
Melek diğerlerini yapacak mısın sen eğlenceli olanları ..
Derya, özlemler, cansu, su belki kaçırmışsınızdır mesaj atılacağını ama dikkat ederseniz kimseye zor olmaz ..
Hadi bakalımmm
Derya, özlemler, cansu, su belki kaçırmışsınızdır mesaj atılacağını ama dikkat ederseniz kimseye zor olmaz ..
Hadi bakalımmm
Spor 175 dk sizi görünce çok azmış![]()
Aciklarim Hİlalcim
Kacamak dalinda birinciligi 3 kisiye verdimm
Ama yariin..![]()
Cansu'nun hiç mesajı yoktu zaten Betül'ünde :26::26: