• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 243. Etap ***
Aysecig ( 58.6 / ) 241. Etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 3’e bölündü.
Balkaymak: ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.0 % )
Betüld: ( 63.7 / / / % )
Eski_bir_masal : ( 61.4 / 61.3 / 0.1 / 0.16 % / )
LaydLiNe: ( 79.3 / 78.4 / 0.9 / 1.13 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / / / % )
Ozlew_19: ( 70.4 / 68.8 / 0.6 / 0.85 % )
tatLi : ( 62.0 / / / )
Ysfmir: ( 59.8 / 59.7 / 0.1 / 0.17 % )
13. Takım Ortalaması ..

ivett ivettt yakma benii ,,takımı da yakmaa:18::18::18::18::18:
:52::52:

ee biz senin başlangıç kilonu 77 almıştık yanlış mı aldık ?

Ahh bir neden bulabilsem Derya yok bulamıyorum.
Ama vazgeçmeyeyim dimi ya da değişiklik yapmak yerine aynı şekilde devam edeyim belki bir süpriz yapar vücudum bana.
Sporu 1 saat pilates 30 dakika egzersiz tarzında yapmayı düşünüyorum bir süre ..

Benim hatam kusuratini yazmamısim

Günaydin hanimlaar :D

Evet Cansu'cum. Daha önce ben sana cevap verdim diye hatırlıyorum, belki gözünden kaçmıştır.

Sende mesajlarını sayıyorsun. Hatta deneme haftasında paylaşımlar önemli.

Özlemcim verdiğin link olmamış. Tekrar ekle istersen.

anaaa sorry canim =) , tskr ederim
zor kalktim , gec yattim :D simdi tartilicam :D oyyy

Hadi bakalım görelim ..

Derya haberleri pek izlemiyorum da sevdiceğim aradığında söylüyor oradan biliyorum.
anladım..avatrındaki spor mu yapıyor :53:eziyetmi çekiyor..:40:yüzü pek neşesiz ..
Yaptığınız spor size eziyetmiş gibi geliyorsa ve bitmesi için dua ediyorsanız o sporu boşuna yapıyorsunuz..beyniniz acı çektiğinizi düşünerek yağ yakımını duruduruyor..bunu bir araştırın isterseniz ..yaptığınız herşey sizi mutlu etmeliki enerjisinide en yüksek seviyede alabilesiniz ve faydasın ı görebilesiniz..
1 saatten sonra yapılan sporda sadece extra yorgunluk canlar..beyin yine yağ yakımını durduruyor..ne beyinmiş diyenlerede hani bazen geçmişe dalar güzelbir şey düşünürsek bi bakarız yüzümüzde tebessüm oluşmuş ..acı veren birşey düşünürsekde gözlerimiz dolar işte bu da beynin bize hissetirdikleri

ne anlatmak istediğimi anladıysanız sorun yok...

günaydın kızlar kilo vernleri kutluyorum ben tabi hala aynı yarimde sayıyorum sayılır o kadar spora bu kadar düzenli beslenmeye
56.1 kilom niye böyle hilal neden kilom gitmiyo vücudu şokluycamda deryadan korkuyorum:1:

Bende kosu bandından düşen avatar bulcam eheheheh :1: :1:

Koşu Bandından Düşen Kadın-Video
Elif izlesene bir :60:

anladım..avatrındaki spor mu yapıyor :53:eziyetmi çekiyor..:40:yüzü pek neşesiz ..
Yaptığınız spor size eziyetmiş gibi geliyorsa ve bitmesi için dua ediyorsanız o sporu boşuna yapıyorsunuz..beyniniz acı çektiğinizi düşünerek yağ yakımını duruduruyor..bunu bir araştırın isterseniz ..yaptığınız herşey sizi mutlu etmeliki enerjisinide en yüksek seviyede alabilesiniz ve faydasın ı görebilesiniz..
1 saatten sonra yapılan sporda sadece extra yorgunluk canlar..beyin yine yağ yakımını durduruyor..ne beyinmiş diyenlerede hani bazen geçmişe dalar güzelbir şey düşünürsek bi bakarız yüzümüzde tebessüm oluşmuş ..acı veren birşey düşünürsekde gözlerimiz dolar işte bu da beynin bize hissetirdikleri

ne anlatmak istediğimi anladıysanız sorun yok...

O japon gibi ya belki gülemiyordum demiştim ben genelde pek ciddi olurlar :60:
ben spor yaparken çok mutlu oluyorum hele pilateste uçuyor gibiyim bu 30 day shred çok yoruyor ama yine isteksiz değil zorlanıyorum sadece yapıyorum yaptım diye mutlu oluyorum ve belki psikolojiktir sonrasında çok rahatlamış oluyorum hatta hafif acılar bile hoşuma gidiyor.

günaydın kızlar kilo vernleri kutluyorum ben tabi hala aynı yarimde sayıyorum sayılır o kadar spora bu kadar düzenli beslenmeye
56.1 kilom niye böyle hilal neden kilom gitmiyo vücudu şokluycamda deryadan korkuyorum:1:

Gülçin gidiyor işte daha ne olsun, eskisi gibi bekliyorsun galiba ama öyle verdiğinde sonucunu biliyorsun.

Back
X