• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın..:16:
tebrikler bence güzel gitmiş..:nazar::46:
bencedeee tbr ediyorummm:nazar:

Cansu ben cevap verdim ama okumamışsın sanırım, şimdiden başlayacaksın saymaya çünkü takıma dahil edilip edilmediğin bu mesaj sayılarına göre belli olacak haftaya.

sorry, kacirmisim demek =) merciiii

:52::53::37::46::42:

:46::8:

ayran çorabası sıkıcı oluyor aslında uzun arada yapmak mantıklısı..

havuç diyette hiç önerilmeyen bir meyve -sebze her neyse:1:şeker oranı çok yüksek
yine akşam yemeği yok..:20:

bunu yeni gördüm desem..:17:

belkide ben..

mesaj sayısını özele atıyormuşuz:18:ortim..sporu dk yolluyorum hemen..kaçamağım bir çay kaşığı pekmez.

:nazar::46:afiyet olsun..

sor bakalım ne diyecek..

:1::34:

demam demam kaptan anlaşılmıştır..:26::17:

70,4
68,8

:nazar::nazar::nazar:
kendi hedefimi tam tutturdum
:46::46::46::46::46:

kaçamakta yaparım kilomuda veririm heyttttt
:60::60::60::60::60::60:

masalllaahhh:nazar: tebrikler canimm süpersiiiiiin cizelgenide hemencedcik degistiiir, cok sevindmmm

Özlem hiç kaçamak yapmıyorum bol sporum var niye böyle oluyor anlayamıyorum :26:

bence simdi inatlasti duruyo, ve kilon birden gidecek, bende bikere olmustu tak diye 3,5 kg gitmisti =)
insallah istedgine ulasirsin.

bende tartildim 4 kere arka arkaya
kilom tam 113 kilo :D
cok sevincliyim coook yuppiieeeeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

*** 13. Takım 243. Etap ***
Aysecig ( 58.6 / 56.1 / 0.83 / 1.42 % ) 241. Etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 3’e bölündü.
Balkaymak: ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.0 % )
Betüld: ( 63.7 / / / % )
Eski_bir_masal : ( 61.4 / 61.3 / 0.1 / 0.16 % / )
LaydLiNe: ( 79.3 / 78.4 / 0.9 / 1.13 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / / / % )
Ozlew_19: ( 70.4 / 68.8 / 1.6 / 2.72 % )
tatLi : ( 62.0 / / / )
Ysfmir: ( 59.8 / 59.7 / 0.1 / 0.17 % )
13. Takım Ortalaması ..

günaydın kızlar kilo vernleri kutluyorum ben tabi hala aynı yarimde sayıyorum sayılır o kadar spora bu kadar düzenli beslenmeye
56.1 kilom niye böyle hilal neden kilom gitmiyo vücudu şokluycamda deryadan korkuyorum:1:
sen kork benden ne şoklaması:20::47:..bizlerin kilosu ve göbeği gebelik kilosu göbeği..kendine vücuduna zaman tanımalısın..insan hamileyken kemikleri genişliyor doğum öncesi kilona insen bile eski kıyafetler sığamayabiliyorsun..bu kilolu olduğundan değil elbette .gebelik sonrası tam 2 yılda vücud tam anlamıyle normale dönüyor..sağlıklı beslen dinlen sporunu tırlatarak değil normal yap bak bakalım neler oluyor sadece sabır ve süreklilik GÜLÇİNİM..:34::9:
Koşu Bandından Düşen Kadın-Video
Elif izlesene bir :60:

O japon gibi ya belki gülemiyordum demiştim ben genelde pek ciddi olurlar :60:
ben spor yaparken çok mutlu oluyorum hele pilateste uçuyor gibiyim bu 30 day shred çok yoruyor ama yine isteksiz değil zorlanıyorum sadece yapıyorum yaptım diye mutlu oluyorum ve belki psikolojiktir sonrasında çok rahatlamış oluyorum hatta hafif acılar bile hoşuma gidiyor.

spor yaptığın andaki hislerin önemli hilal elbette insan spor yapıp bitirnce yapmış olmanın verdiği mutlulukla rahatlıyor ..
Birde bisiklet basen yapar diyenlere bisiklet yarışçıları kadar sürüyormusunuz :44:onlarda no basen no popo yani..:34::8:

bence simdi inatlasti duruyo, ve kilon birden gidecek, bende bikere olmustu tak diye 3,5 kg gitmisti =)
insallah istedgine ulasirsin.

bende tartildim 4 kere arka arkaya
kilom tam 113 kilo :D
cok sevincliyim coook yuppiieeeeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Belki de haftaya bana süpriz yapacakk ..
İnşallah bakalım .

Maşallah ne güzel vemrişsin cansu ..

sen kork benden ne şoklaması:20::47:..bizlerin kilosu ve göbeği gebelik kilosu göbeği..kendine vücuduna zaman tanımalısın..insan hamileyken kemikleri genişliyor doğum öncesi kilona insen bile eski kıyafetler sığamayabiliyorsun..bu kilolu olduğundan değil elbette .gebelik sonrası tam 2 yılda vücud tam anlamıyle normale dönüyor..sağlıklı beslen dinlen sporunu tırlatarak değil normal yap bak bakalım neler oluyor sadece sabır ve süreklilik GÜLÇİNİM..:34::9:

spor yaptığın andaki hislerin önemli hilal elbette insan spor yapıp bitirnce yapmış olmanın verdiği mutlulukla rahatlıyor ..
Birde bisiklet basen yapar diyenlere bisiklet yarışçıları kadar sürüyormusunuz :44:onlarda no basen no popo yani..:34::8:

Ben de inanmıyorum hiç bisikletin basen yapacağına, ben her gün en az 3-4 saat bisiklete bindiğim zamanları hatırlıyordum da hiç böyle bir basenim yoktu ..

tamam derya dikkat edicem muhakkak söylediklerine bide benim ortalama doğru dimi hilal son kilomdan sonra 2.5 kilo vermişim ben sizin bu ortalamadan aNLamıyorumda soruyum dedim

ben kaçar kızlar öğlen görüşürüz

*** 13. Takım 243. Etap ***
Aysecig ( 58.6 / 56.1 / 0.83 / 1.42 % ) 241. Etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 3’e bölündü.
Balkaymak: ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.0 % )
Betüld: ( 63.7 / / / % )
Eski_bir_masal : ( 61.4 / 61.3 / 0.1 / 0.16 % / )
LaydLiNe: ( 79.3 / 78.4 / 0.9 / 1.13 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / / / % )
Ozlew_19: ( 70.4 / 68.8 / 1.6 / 2.72 % )
tatLi : ( 62.0 / / / )
Ysfmir: ( 59.8 / 59.7 / 0.1 / 0.17 % )
13. Takım Ortalaması ..

eski yok hiç maşallah yine güzel bir sonuç gelebilir gibime geliyor..:46:ortimo ve mütim gelseydi birde..:23:
bu sabah 6 da spora diye geldim kalkmadın..bende ebruyu cansuyu aldım..bir ilkbahar havasında güneşli mis gibi ormanda lak llak ederek koştuk ..

Tamam canım dert etme not aldım. İyi geceler :54:

Sanada iyi geceler Hilal'cim. :16::16:

sagol ebrucum :16:

Hakim bey hakim bey bu kiz kendine eziyet ediyor, kaldir barim karsinda durmasin o kurabiyecikler :23:
:1:

ElAfiyet olsn:56:

Gene dokturmussunuz hanim hanim masallah:nazar:
:17: :17:
yo
tamam melek yarın msnden yollarım o zamamn

tamam atarım zaten benim facede pek arkadaş yok

masallah yap tabi melek

benimde bulaşıklar duruyo sabaH artık ysatmıycam yapıcam

bulasıkları bu sabah yıkadım valla :9:

Giriş Yap | Facebook
kızlar benim facede bu eklemek isteyen

linki yanlış vermişsin gülçin :44:

Günaydın kızlar. Hemen bildirimimi yapayım. Allaha şükür + değil ama sporsuz bir hafta için sanırım idare eder.

Geçen haftaki kilom : 79,3
Bu haftaki kilom : 78,4

:46::46:
günaydın..
geçen hafta:59.8
bu hafta:59.7
bunada şükür bu hafta hep 60.2 - 60.4 -60 arası gezdim..anladımki düzenli beslenmeye devam..ve sık tartılmamak..zihindnede bu hafta 2 kere koştum gerçekten etkiliymiş bunuda anladım..
şimdi kahvaltı zamanı..

:32:
:46:
-gUnaydiiiiiiiiinnn arkadaslaaaarrrrrr
-sagoooollllll
-turkuuummmmm
-turkuuuuummmm
-dogruyummmmm
-dogruyummmmm
-şişkoyuuuuuumm
-şişkoyuuuuuumm
-zayiflayacagimmmmm
-zayiflayacagimmmmm
:1: :1:

:1:
70,4
68,8

:nazar::nazar::nazar:
kendi hedefimi tam tutturdum
:46::46::46::46::46:

kaçamakta yaparım kilomuda veririm heyttttt
:60::60::60::60::60::60:
:46::46:

Özlem hiç kaçamak yapmıyorum bol sporum var niye böyle oluyor anlayamıyorum :26:

ya takma, taktıkca hiç veremezsin bak :20:

eski yok hiç maşallah yine güzel bir sonuç gelebilir gibime geliyor..:46:ortimo ve mütim gelseydi birde..:23:
bu sabah 6 da spora diye geldim kalkmadın..bende ebruyu cansuyu aldım..bir ilkbahar havasında güneşli mis gibi ormanda lak llak ederek koştuk ..

Bu avatarı hareketlendirmek istiyordum bakalım kukulitaya yazdım hareketlendirirse..
Yaa su dökseydin ya yüzüme ben de gelmek istiyordumm ..
Derya şey gibi hissettim, ben küçükken oruç tutacağım iftara kaldırın derdim ama çok küçüğüm diye uyandırmazlardı beni uyanmadın derlerdi.
ben de yavrum inanırdım oysa nasıl hafif bir uykum var, öyle hissettim işte :1:

ya takma, taktıkca hiç veremezsin bak :20:

Uff tamam önümüzdeki hafta takmıyorum kaç çıkarsam artık ..

beslenmede mi bi hata var acaba

hangi diyeti yapıyordun ya menünü hatırlayamadım
ama tavsiyem spor yapıyorsan
güne meyve ile başla
salata +et+ekmek tarzı beslen
ekmek almassan yediklerin enerjiye dönüşmüyormuş
bende olmuştu hiç ekmek ve kaçamak yapmamıştım diyetime de uymuştum tartı oynamıyordu

ekmek grubu şart canım

peki sen nasıl besleniyorsun

Gunaydin kizlar,
kusura bakmayin gec bildirimim icin cok feci hastalandim ayakta duramiyorm yuksek atesm war gece uyandim heryerimde feci agri
oyle ki yastik bile boynuma iskence wermis o yana don bu yana don uyuyamadim ole de bi uykum war ki anlatamam wucudumun her noktasi sizlio noldu
birden anlayamadim ki nazara mi geldim bilemedim :ssz::ssz:
gece uyandim agridan uyyamadim agir bi agri kesici war ondan aldim biraz rahatladim dalip gitmissim resmen daha yeni uyandim geciktim icin kusura bakmayin ..

Bu arada bu 3. gunum wc ye cikamiyorm demin tartildim 62.3 saglik olsn fazla almamissim genede :nazar:

Koşu Bandından Düşen Kadın-Video
Elif izlesene bir :60:

O japon gibi ya belki gülemiyordum demiştim ben genelde pek ciddi olurlar :60:
ben spor yaparken çok mutlu oluyorum hele pilateste uçuyor gibiyim bu 30 day shred çok yoruyor ama yine isteksiz değil zorlanıyorum sadece yapıyorum yaptım diye mutlu oluyorum ve belki psikolojiktir sonrasında çok rahatlamış oluyorum hatta hafif acılar bile hoşuma gidiyor.

kadın duvara sırt üstü atladı
:52::52::52::52::52::52::52:

beslenmede mi bi hata var acaba

hangi diyeti yapıyordun ya menünü hatırlayamadım
ama tavsiyem spor yapıyorsan
güne meyve ile başla
salata +et+ekmek tarzı beslen
ekmek almassan yediklerin enerjiye dönüşmüyormuş
bende olmuştu hiç ekmek ve kaçamak yapmamıştım diyetime de uymuştum tartı oynamıyordu

ekmek grubu şart canım

peki sen nasıl besleniyorsun

2 günlük detoks haricinde gayet güzel beslendiğimi düşünüyorum.
Menülerimde ekmek vardı bu hafta, et salata süt ürünleri hepsini koydum gayette düzenliydi ama niye öyle anlamadım.
Sabahları pek meyveyle başlayamıyorum midemde yanma oluyor.

Gunaydin kizlar,
kusura bakmayin gec bildirimim icin cok feci hastalandim ayakta duramiyorm yuksek atesm war gece uyandim heryerimde feci agri
oyle ki yastik bile boynuma iskence wermis o yana don bu yana don uyuyamadim ole de bi uykum war ki anlatamam wucudumun her noktasi sizlio noldu
birden anlayamadim ki nazara mi geldim bilemedim :ssz::ssz:
gece uyandim agridan uyyamadim agir bi agri kesici war ondan aldim biraz rahatladim dalip gitmissim resmen daha yeni uyandim geciktim icin kusura bakmayin ..

Bu arada bu 3. gunum wc ye cikamiyorm demin tartildim 62.3 saglik olsn fazla almamissim genede :nazar:

Çok geçmiş olsun Gönül, kendine dikkat et de toparlan bir an önce, hem geç kalmadın merak etme ..
İnşallah haftaya da kilon daha güzel olur.

kadın duvara sırt üstü atladı
:52::52::52::52::52::52::52:

:60:60:

Bu avatarı hareketlendirmek istiyordum bakalım kukulitaya yazdım hareketlendirirse..
Yaa su dökseydin ya yüzüme ben de gelmek istiyordumm ..
Derya şey gibi hissettim, ben küçükken oruç tutacağım iftara kaldırın derdim ama çok küçüğüm diye uyandırmazlardı beni uyanmadın derlerdi.
ben de yavrum inanırdım oysa nasıl hafif bir uykum var, öyle hissettim işte :1:

Uff tamam önümüzdeki hafta takmıyorum kaç çıkarsam artık ..
yok ben geldim gerçekten..sana seslendim omuz çektin kız ıııııı mırldandı ellemedim..:52: :60:gelirim dersem gelirim..dediğimi yaparım yani:34:
...............
yanlis oldu prdn =)

cansu sabah spor yaptık bebeğim haberin olsun 1 saat koştuk..:52::1:sen ben ebru...:9:
kilon kaç 100 gr da gitse yaz daha yolun başındasın herşeyi paylaşmalısın ki motivasyonun devam etsin..

Son düzenleme:
yok ben geldim gerçekten..sana seslendim omuz çektin kız ıııııı mırldandı ellemedim..:52: :60:gelirim dersem gelirim..dediğimi yaparım yani:34:

cansu sabah spor yaptık bebeğim haberin olsun 1 saat koştuk..:52::1:sen ben ebru...:9:
kilon kaç 100 gr da gitse yaz daha yolun başındasın herşeyi paylaşmalısın ki motivasyonun devam etsin..

Yarın uyandır da koşalım o zaman olur mu temiz havada sonra da güzel bir kahvaltı yapıp arkasından kahve içeriz ohh ..

Back
X