Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada benim de kacamagim cok oluyo ama bu kadar degil:))
Ve aslinda spor olarak yazmiyorum ama ben okula bi giriuorum 12:45 te 5.30 ta cikana kadar toplamda 20 dk en fazla 40 dk fln oturuyorum

Bana da kacamak serbest olsun o zman

Neyse saka saka

Ozlem sana yediklerinden dolayi ozenmekle beraber seni kiniyorum arkadasim hih

Daha yeni gelmiStim ama cikmam lazim
Hazirlanip gezmeye gidicem

Optum herkesiii

sagol canim, cok iyisin <3
babama söyledim alicak =)
degistirdim yine kiyafetleri.
yatiyorum sürekli =)
spor yapamicam bugün

merhaba arkadaşlar inşallah bende sizin gibi zayıflarım ,66kg vermem gereken 14 kg var

Son düzenleme:
sagol canim, cok iyisin <3
babama söyledim alicak =)
degistirdim yine kiyafetleri.
yatiyorum sürekli =)
spor yapamicam bugün

Ne demek canım. Umarım faydalı olabilirim. Bu hastalığında bile spor düşünüyosun ya Cansu, aferin sana. İnşallah süper bi gelin olacaksın. Bugün spor yapma tabii. Zaten çok soğuklarda çıkıp spor yaptığın için hasta oldun. İyileşmeden spor yapma.

Ay kizlaR hani ben bi kacamakci ilk 3 yayinlamisyim ya
Unutun onu yeni siralama yaptim

İste ilk 3

1. Ozlem
2. Ozlem
3. Ozlem

Bu ne kuzum yaaaa

Harikasın Betül yaaaaa. Bende esefle kınıyorum Özlem'i hahahahahahaha

Dün kızımı almaya gittim Betül okula. Servisle aynı ana denk gelmişim. Allah'ım bi sürü çocuk üzerime üzerime geliyor. Bi gürültü bi gürültü. Seni anlayabiliyorum kaçamakların olmasa zaten bu kadar kargaşaya sen şimdiye çıtır çıtır olmuştun valla

Optum herkesiii

İyi gezmeler canım. Bugün hava çok güzel aslında evde olmamak lazım.

merhaba arkadaşlar inşallah bende sizin gibi zayıflarım ,66kg vermem gereken 14 kg var

İnşallah canım sende zayıflarsın. Eğer gerçekten istiyorsan başaramayacağın hiç bişey yok

Eveeet gelelim hamburger ekmeğine..
Yapımı çok basit..

1- Önce 6 y.kasıgı yulaf kepeği, tuz, 1 çay kasıgı kabartma tozu ve 1 tatlı kabartma tozunu bir kaba alıyoruz.

2- Sonra Yarım bardaktan biraz fazla sütü ekliyoruz ve 10 dk. bekliyoruz.
Böyle bi kıvam olusuyor.

3- Kalıplarımızı peçeteyle az yaglıyoruz.

4- Daha sonra yarısına kadar harçtan dolduruyoruz.

5- Fırına verip, pişip pişmedigini kürdanla kontrol ediyoruz.

6- Vee ekmeklerimiz çıktı. Sağ üstteki biraz yanmış galiba

7- Kalıptan cıkmış halide böyle :

Hih ben hastaydim moralim de bozuktu witamine ihtiyacim wardi taam mi
Beni sikayet ediysen hemi
senin o ekmeciklerini calarim bak

Canim Hilal im sen o muti ye bakma tamamen kiskancliktan ole konusiy

Eliyen saglik muti can, ne de gozel olmus rengarenk

Oy oy kiyamam hemende bahaneleri siralamis Insanin kendine engel olmasi zor ozellikle sewdigi yiyecekler karsisinda..
Sen dikkat etmeye cabala yine de olar mi

slm kizlar,

ben bugün cok kötüyüm. gribim azdi iyice. basim heryerim agriyo
durmadan terliyorum.
midem bulaniyo. daha bisey yemedim. yeyince yazarim. yatiyorum hala..
slmlar, cansu

Topigimizdeki hastalik bulasici mi neBenden sana gecti, bence dun sogukta karda yurumen tetikledi oysaki cikma demistim demi
Bol dinlen yerinden kalkma ebrunun soledigi icecegi ic yada nane limon da cok iyi gelir, gecmis olsun yawru kus..
Unutmadan ara ogunlerinde meywe yemeye calis..

Hamburger ekmeği yapıyorum yine

Hilal senin için adım adım resimlerini cektim.Bitsin eklicem buraya

Hmmm sadecene Hilal icin, biz hic sormadik deee mi

Optum herkesiii

Ohh ohhh guzel gezmeler sana betus

Kahwaltin gayet guzel afiyet olsun cansucuk

Temizlige niyetlenmistim sabah gerceklestiremedim ama arkadasim geldi cat kapi kahwe esliginde lafladk biraz
Simdi tam gaz temizlige

Mutis ne de kolaymis hamburger ekmekcileri ilk firsatta deniyciyim, yapiyim yapiyim diyorm ama
disardan ekmek alip geliorm hep..

Kız Hilalin bana uyguladıgı baskıyı bi bilsen

Tamam hadi hastaymıssın izin verdik

Hmmm sadecene Hilal icin, biz hic sormadik deee mi

hepiniz yararlanın diye koydum işte

kolay tabi kız..

slm kizlar,

ben bugün cok kötüyüm. gribim azdi iyice. basim heryerim agriyo
durmadan terliyorum.
midem bulaniyo. daha bisey yemedim. yeyince yazarim. yatiyorum hala..
slmlar, cansu

Tekrar geçmiş olsun cansu, bolbol dinlen bugün ..

Hamburger ekmeği yapıyorum yine

Hilal senin için adım adım resimlerini cektim.Bitsin eklicem buraya

Çok teşekkür ederimm ..

MOLA

Ne güzel bişey dimi Hilal'cim. Pişman olmamak. Gerçi şimdiye kadar ben bu konuda pişmanlık yaşamadım. Ama şuan geriye dönüp yaaa ben ne kadar çok yiyomuşum diyorum

Yedim bugğn rahatım hem dün olsa çok yerdimşimdi 3 tanecik yedim ..

Kızlar bu aralar evden ıhlamuru eksik etmeyin. Çoluk çocuk herkese içirin. Muhteşem bir bitki yaaaa.

ben ıhlamurun yararlarını bilmediğimden sanırım çok içmiyorum, benim içmem için illa bilmem gerekiyor onu fark ettim ..

eğer ev sıcaksa al duşu yoksa hiç alma cansu kıyafetlerini de sürekli değiştir.
Kahvaltında gayet güzel .

Ay kizlaR hani ben bi kacamakci ilk 3 yayinlamisyim ya
Unutun onu yeni siralama yaptim

İste ilk 3

1. Ozlem
2. Ozlem
3. Ozlem

Bu ne kuzum yaaaa

Bence deee ..
Kuzum kıyamam sen o kadar yazmışsın hayin özlem menülerini yanlış veriyormuşş .

Melekcimm çok teşekkür ederimm
Ben hamburger ekmeği değil de normal ekmek olarak yapayım pazartesi şu ekmekleri bitireyim de, kuşlara da o kadar verdim ama bitmedi.

Birileri iyileşmiş galiba bol şekerlik yapıyor

Kız Hilalin bana uyguladıgı baskıyı bi bilsen

Haklısın valla pek baskı uyguluyorum ama bak sen de daha dikkat ediyorsun iyi yapmıyor muyumm ?

• DR İBRAHİM SARAÇOĞLU DEREOTU KÜRÜ
  • Troid hastaları için çok müjdeli bir haber vermek istiyoruz. Daha doğrusu müjdeyi Dr İbrahim saraçoğlu veriyor. Dereotu tam bir mucizeymiş meğer. Hem Troid hastaları için, hem de zayıflamak isteyenler için ;
  • Dereotunun mucizevi faydası
  • TROİD HASTALARI İÇİN DEREOTU KÜRÜ :
  • Troid&#8217;in hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir. 3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle, akşam öğünlerden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90&#8217;dır.
  • DEREOTU İLE MUCİZE zayiflama YÖNTEMİ ; Dereotu zayıflamak isteyenlerin imdadına yetişecek gibi görünüyor. Üstelik kendinizi çok sıkıntıya sokmadan gayet kolay bir yol ile. Zayıflamak için dereıtunun kullanımı ;
  • Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.

Çok güzel olmuş Melek'cim. Ellerine sağlık. Yanlız tarifin en başında bir hata var sanırım. Bu gidişle banada ekmeğimi evde yaptırmaya başlayacaksınız. Görünce bende heveslendim şimdi. Yaklaşık kaç dakikada pişiyor Melek'cim.

Ben severim dereotunu. Demek ki biçok bitki yararlıymış. Hilal'cim elin değmişken şu ıhlamur olayınıda araştır derim. Bizim buralarda belediye yol kenarlarına ıhlamur ağacı dikmiş. Herkes ıhlamurunu o ağaçlardan topluyor. Bu sene inşallah bende toplayacağım. Ben bu yıl iki defa kriptik tonsillit diye bi hastalığa kapıldım. Yatak döşek yattım resmen. Öyle kötü bir boğaz ağrısı oluyordu ki anlatamam. İlkinde doktora gitmek için geç kalmışım çok uzun sürdü iyileşmem. İkincisinde anladım yine aynı hastalığa tutulacağıma hemen ıhlamur içmeye başladım. Limonlu limonlu. Daha hafif atlattım. Boğaza çok faydası var ve müthiş terletiyor. Böylelikle hastalık kolay atlatılıyor.

Teşekkür ederim Ebrucum, içeyim o zaman bend e bu akşam, bir de ıhlamur rahatlatıyor gibi geliyor bana ..

ıhlamur kan dolaşımını düzenler. Kabızlıkta da ıhlamurdan yararlanabilirsiniz. Kramplar için de ıhlamurun iyi bir ilaç olduğunu unutmamalısınız. Sabah aç karnına içilmeye devam edilen ıhlamur zayıflamak isteyenlere bu hususta yardımcı olur. Ihlamurun migren için de birebir olduğu bilinir. Ancak ıhlamuru uzun süre ve fazla miktarda kullandığınızda kalbinize zarar verebileceğini de unutmamalısınız!

Strese karşı ıhlamur çayı
İçine çok az karanfil atarsanız hem güzel bir tat elde etmiş olursunuz, hem de sizi sakinleştiren etkisini arttırırsınız.

Grip ve nezle ye ıhlamur
Bu tür hastalıklarda ıhlamur sadece terlemeyi sağlayarak değil, aynı zamanda vücudun direncini de artırarak tedaviye yardımcı olur.

Güzellik için ıhlamur
Göz çapaklanmalarında ıhlamuru kaynatın ve süzün. Pamuk yardımı ile gözlerinize kompres yapın. Hem çapaklanmaları önleyecektir, hem de gözünüzü dinlendirecektir. Gözlerinize kompres yaparken gözünüzü kapatmayı unutmayın.

Ihlamuru kaynatıp elde ettiğiniz su ile ara sıra saçlarınızı yıkayarak saçlarınızın beslenip kuvvetlenmesini sağlayabilirsiniz. Bu işlemden sonra saçınızı durulamayı ihmal etmeyin.

Cildinizde leke mi var?
Hemen ıhlamuru suda kaynatıp sıvı sümüksü bir hal alıncaya kadar bekletin. Sonra bu sıvıyı lekelere sürün faydasını göreceksiniz. Yine aynı şekilde elde edeceğiniz ıhlamurla kırışıklıklara masaj yaparsanız iyi sonuç alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…