• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oda benim nazar boncuğum oldu Elif'cim. Ben kendim bile şaşırdım o tatlıyı nasıl ısırdım diye. Ama açlık insana herşeyi yaptırabilir. Sakın aç kalmayın.

evet haklisin tok oldugum zaman regl doneminde bile canim tatli istemiyor cok garip valla:53:

evet haklisin tok oldugum zaman regl doneminde bile canim tatli istemiyor cok garip valla:53:

Elif canım yaaa senle benim kilolar aşağı yukarı aynı, aynı başlamışız, hedeflerimizde çok yakın birbirine yarışalım biz seninle ne dersin?

yok bence cozutulmuş bi menü değildi ebru :31:

Hee pırasadan :60:

:13::13::13:
muzırım muzır evde kimse yok misafirlikteler misafirlerim :60:
bende evi temizlicem disim agriyor dedim evde tek kalmayi ozledim diye:47:
ehueheuekj3rhfvrf :32::32::32:

:13::13::13:
muzırım muzır evde kimse yok misafirlikteler misafirlerim :60:
bende evi temizlicem disim agriyor dedim evde tek kalmayi ozledim diye:47:
ehueheuekj3rhfvrf :32::32::32:

Bende evde misafir varken temizlik yapamam sinir olurum kendime.

Elif canım yaaa senle benim kilolar aşağı yukarı aynı, aynı başlamışız, hedeflerimizde çok yakın birbirine yarışalım biz seninle ne dersin?

senin iraden dillere destan olmus nasil olur bilmem ki :18::18::18::18:
tırsmadim tırsmadım :17::53:

[video=youtube;a8Zk9Jm-wek]http://www.youtube.com/watch?v=a8Zk9Jm-wek&feature=results_main&playnext=1&list=PLF909450DD7BD7072[/video]
hadi kizlar ohhh ohhh yandaannnn :32::32::32::32:

senin iraden dillere destan olmus nasil olur bilmem ki :18::18::18::18:
tırsmadim tırsmadım :17::53:

Ayyyy canım benim yaaaa kıyamam ben sana. İrade değilde benimki biraz inat. Sanırım ben inat edince daha başarılı oluyorum. Diyet yapacağım diye konuşunca insanlar amannn canım hadi sende senmi kilo vereceksin der gibi bakıyorlar. Hani aslında ben çokta şikayetçi değildim kilomdan ama bi yerden başlamam gerekiyordu. Benim boyum uzun biraz. Şuan 42 giyiyorum mesela. Ama eski hallerimi düşündükçe gaza geliyorum. Giydiğim her elbise cuk diye otururdu. Ne istesem alabiliylor ne istesem giyebiliyordum eee öyle olunca kendine güvenin bir başka oluyor. Bende o günlerime geri dönmek istedim. İnatlaştım kendimle. İnşallah başaracağım. En geç Haziran başı 63 olmam lazım.

ebrucum bu metabolizma cayi cok ise yariyor tok da tutuyor:40:

Dedim yaa canım banada çok mantıklı geldi. Ama ben çalışıyorum iş yerine götürmem zor olur. Evde olsam kesinlikle yapardım. Acaba sadece hafta sonlarımı denesem. Ama sanırım sürekli kullanmak gerekiyor. Tok tutmasının sebebi sanırım içindeki tarçından kaynaklanıyor

Ayyyy canım benim yaaaa kıyamam ben sana. İrade değilde benimki biraz inat. Sanırım ben inat edince daha başarılı oluyorum. Diyet yapacağım diye konuşunca insanlar amannn canım hadi sende senmi kilo vereceksin der gibi bakıyorlar. Hani aslında ben çokta şikayetçi değildim kilomdan ama bi yerden başlamam gerekiyordu. Benim boyum uzun biraz. Şuan 42 giyiyorum mesela. Ama eski hallerimi düşündükçe gaza geliyorum. Giydiğim her elbise cuk diye otururdu. Ne istesem alabiliylor ne istesem giyebiliyordum eee öyle olunca kendine güvenin bir başka oluyor. Bende o günlerime geri dönmek istedim. İnatlaştım kendimle. İnşallah başaracağım. En geç Haziran başı 63 olmam lazım.

tamam olur yarisalim :41::41:
kurallar nedir?

Dedim yaa canım banada çok mantıklı geldi. Ama ben çalışıyorum iş yerine götürmem zor olur. Evde olsam kesinlikle yapardım. Acaba sadece hafta sonlarımı denesem. Ama sanırım sürekli kullanmak gerekiyor. Tok tutmasının sebebi sanırım içindeki tarçından kaynaklanıyor

benim bildigim tokken icince metabolizmayi hizlandiriyor acken icince de tok tutuyor bir prof un bulusu diye hatirliyorum romada oturan bir turk bayan prof
sogukkende iciliyor hatta 3 gun dolapta durabiliyor

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/491986-8-kilo-verdiren-kur.html

Buraya bi bak Melek'cim. Bende yapabilirmiyim diye düşünüyorum. Bana içindekiler çok mantıklı geldi.

evet bi göz attım. salı günü elma alıp yaparım eger faydasını görürsem devam ederim.
ben bi ara denemiştim bunu ama :44:
[video=youtube;a8Zk9Jm-wek]http://www.youtube.com/watch?v=a8Zk9Jm-wek&feature=results_main&playnext=1&list=PLF909450DD7BD7072[/video]
hadi kizlar ohhh ohhh yandaannnn :32::32::32::32:

bu videoyu erkekler izlemesin :1:

Yemeklerin Mideden Geçiş Süreleri
Aç karnına olmak şartıyla, gıdaların mideden bağırsaklara geçiş süreleri:
1-Su,yudum yudum ve ılık içilirse:Midede beklemeden bağırsaklara geçer.
2-a)Meyva suları :0,5-1 saat
b)meyvalar :2 saat
3-Çorbalar :2 saat
4-a)Pişirilmiş sebzeler :2-4 saat
b)Tahıllar :2-4 saat
c)Bakliyatlar :2-4 saat
5-Hayvani Proteinler :4-5 saat
6-Kızartmalar :5-7 saat
7-Yağlar :7-8 saat

alintidir..

Bilmem kural düşünmedim hiç. Şuan ben sende sadece 400 gr fazlayım. Sen düşündün mü peki kurallar neler olabilir.

kuralsiz yaşayalim :23::23: :9:
ben suan 77 kiloyum tam
bi zaman tayin etmek lazim gelir bence.. sence?

Son düzenleme:
kuralsiz yaşayalim :23::23: :9:
ben suan 77 kiloyum tam
bi zaman tayin etmek lazim gelir bence.. sence?

O zaman ben senden gerideyim 1 kg 400 gr yani ben 78,4 kg yim. Sen değiştirmemişsin göstergeyi. O zaman hedefimiz şimdilik 70 olsun bugün kim daha önce 70 i görürse o kazansın.

O zaman ben senden gerideyim 1 kg 400 gr yani ben 78,4 kg yim. Sen değiştirmemişsin göstergeyi. O zaman hedefimiz şimdilik 70 olsun bugün kim daha önce 70 i görürse o kazansın.

anlasildi :42:
peki kazanan kaybedene ne aliyor :52::52:
:60::60:

BEnce yetmis cok uzak hedef
Uzak derken vakit olarak
Daha yakin bir sey koyun bence 3-4 kilo gibi:)

Back
X