• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eki Görüntüle 350203

DUKANMACUN: ( 2 kişiliktir)

Malzemeler:

İç Malzemesi
- 250 gr Yağsız Dana Kıyma
- 1,5 Yemek Kaşığı Domates Salçası
... - 1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
- 3 Adet Soğan
- 2 Adet Domates
- 2 Adet Yeşil Biber
- 4 Diş Sarımsak
- ½ Demet Maydanoz
- 1 Tatlı Kaşığı Kimyon
- ½ Çay Kaşığı Karabiber
- 2 Tutam Kekik

Hamur
- 4 Yemek Kaşığı Yulaf Kepeği
- 20 Yemek Kaşığı Light Süt
- ½ Çay Kaşığı Tuz
- 2 Adet Yumurta

Hazırlanışı:

İç Malzeme için
-Soğanlarınızı, Yeşil Biberi , Sarımsakları , Maydanozu robotta doğrayınız.
-Domateslerinizin kabuklarını soyduktan sonra rendeleyiniz.
-Kıymanızı bir kaba boşaltıp baharatları ekleyerek karıştırınız. Doğradığınız malzemeleri ve salçanızı ilave edip karıştırmaya devam ediniz…

Hamur İçin
-4 Yemek kaşığı yulaf kepeğini bir kaba koyup üzerine 20 kaşık süt ekleyerek şişmeye bırakınız. Daha sonra 2 adet yumurta akını da ilave ederek iyice karıştırınız…
-Krep yapar gibi yağ emdirilmiş tavaya karışımı dökünüz ve tek tarafı iyice kızarana kadar pişiriniz. Öteki yüzünü pişirmeyin.Ve direk fırın tepsisine yerleştirin.
-Hamur kalan yüzeye hazırlamış olduğunuz iç malzemeyi yayınız.
-Önceden 240 derecede ısıtmış olduğunuz fırında 15 dk pişiriniz.

Afiyet Olsun… (alıntıdır)

bu benim yaptigim lahmacuna benziyor :9:
ne kadar yiyebiliriz acaba bundan:44:

Valla aklıma gelmedi dün ya.. :44:

Bende kabak alıcam, kabagım yok :50:

Olsun yururum iste bu sayede bu gun saymiyorduk dimi biz mesajlari? Bu arada ben kahvaltimi edeyim aciktim saatimde doldu gelirim
yine mutedcigim tarifler icin cok tesekkurler yapacak yemek bulamamak sinir bozucu oluyor bazen tariflerin devamini bekliyoruz takimin becerikli hatunu :):56:

bu benim yaptigim lahmacuna benziyor :9:
ne kadar yiyebiliriz acaba bundan:44:

canım dukan yapanların günlük 2 y.k kasıgı kepek hakkı var.
Bunda 4 kasık var. cıkan lahmacunları 2 güne bölerek yenilebilir..

Olsun yururum iste bu sayede bu gun saymiyorduk dimi biz mesajlari? Bu arada ben kahvaltimi edeyim aciktim saatimde doldu gelirim
yine mutedcigim tarifler icin cok tesekkurler yapacak yemek bulamamak sinir bozucu oluyor bazen tariflerin devamini bekliyoruz takimin becerikli hatunu :):56:

rica ederim canım.. aklıma geldikçe eklerim :1:

YUMURTALI KABAK:

Malzemeler:

1 tatlı kasıgı zeytinyagı ( orjinali 2 yemek kasıgı aycicek yagı )
Yarım kilo kabak
tuz, pulbiber

Yapılışı:

2 yumurtayı kırıp, iyice cırpalım.Yumurtaları, kızdırdıgımız yagda pişirelim.
Sahanda yumurta yapar gibi :1:
Daha sonra Kabakları ufak ufak küp küp dograyalım.
Türlü yapar gibi değil, bayagı ufak olacak.Yumurtalar pişince kabakları üzerine dökelim.Pulbiber ve tuzumuzu ekleyip, kısık ateşte pişirelim..

Afiyet olsun...
yaa bu tarifler mukemmelmis :39:
acaba melekcim bunun icinde dereotu tazesogan ve maydnoz koysak mucver gibi de olmaz mi?
yani ben oyle denedim cok guzel oldu icine birazda yulaf kepegi :21:

bende simdi tavuk sis yapiyorum fotografini cekip yollarim tarifiyle cok hafif ve lezzetli bir yemek ouyor :)

Hilal cim yakin olsak yapardim hepinize soooyle guzel kisir keyfi yapardik allaaaahhhh :€) hamarat muti elleri e saglik guzel tarifler tariflerin karnimi aciktirdi o wesileyle ogle yemegimi yemis oldm hehe

tesekkur ederım. kısaca ne oldugunu anlatırmısın bana...:):)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-239.html

evet bir haftada vermisim doktorda sasirdi :) bide kasın artmis spor yaptigin belli dedi :8::8:

Maşallah elif cidden çok güzel vermişsin yalnız doktorunun gözünden de hiç bir şey kaçmıyor :1:

Kebbaaaapp :52:
Hilal onu da denemistim
Bu daha guzel oldu ondan
3. Bir krep tarifim var
Onu deniycem bir de bu ekmek bitince ki bir gunde bile bitirwbilirim bunu :1:

Ondan sonra bu ekmegi yine yapicam hem de kucuk kucuk parcalara bolup tepsiye koycam dilimler halinde
İci iyi piser hepsinin boylece

Ohh ne güzel :1:
Ben çok zorlanıyorum krep de nedense ama çok güzel olde geçen yaptığım gözleme ..

Eki Görüntüle 350220

TEPSİ KEBABI:

Malzemeler:
6 adet kebaplık patlıcan
750 gr orta yağlı kıyma
3 adet domates
1 çay kaşığı karabiber,pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı:
Patlıcanları yıkayın, üç parmak kalınlığında yuvarlak parçalara bölün.Eti geniş bir kaba koyun, tuz ve karabiber atarak iyice yoğurun.

Eti, daha sonra orta büyüklükte bir tepsiye alın, kenarından başlayarak bir patlıcan biraz et koyarak tepsiye iki veya üç sıra şeklinde dizin.Domatesleri dograyıp tepsinin ortasına yerleştirin. (domateslerede kıyma koyaranız cok lezetli oluyor) Fırında 30–35 dakika pişirin.Sıcak olarak servis yapın.

Yeme önerisi: Lavaşa sararak, yemeğin suyuna banarak yemeyi unutmayın :60:

Afiyet Olsun...

Aaa bu da çok güzel duruyor.
Bir sürü şey var aklımda yapılacak :1:

Saymıyoruz Su'cum bugün ..
Afiyet olsunn ..

bende simdi tavuk sis yapiyorum fotografini cekip yollarim tarifiyle cok hafif ve lezzetli bir yemek ouyor :)

Aaa ona da bakayım tavuğu ne kadar farklı yapabilsek iyidir sıkıyor artık ..

Hilal cim yakin olsak yapardim hepinize soooyle guzel kisir keyfi yapardik allaaaahhhh :€) hamarat muti elleri e saglik guzel tarifler tariflerin karnimi aciktirdi o wesileyle ogle yemegimi yemis oldm hehe

Ayy cidden ne keyifler yapardık da o zaman ya hiç birimiz yemezdik kilo almayalım diye ya da yemişken hep beraber yiyip sonuncu olurduk :1:

yaa bu tarifler mukemmelmis :39:
acaba melekcim bunun icinde dereotu tazesogan ve maydnoz koysak mucver gibi de olmaz mi?
yani ben oyle denedim cok guzel oldu icine birazda yulaf kepegi :21:

olabilir,damak tadınıza baglı. ben dereotunu sevmiyorum, o yüzden kullanmadım ...

kısır mı :56:

Şu martın 8 ini bi atalatayım patlayana kadar yemek yicem valla :60:

Bu arada tarifler çok güzel Melek'cim. Ama burda böyle görünce insanın canı çekiyor :60::60:

Evett, yıl dönümümüz, beraber olamayacağız ama yine de öyle olsun istemiştim o kadar da uğraştım ama olmadı ..

Çok değil ki zaten Hilal'cim. 60 ın altına zaten çok az bir kilon var. 22 sinde olmadı 27 sinde olur. 1-2 haftayı takma kafaya. Hem senin bi iddian felanda yok kaybedeceğin. Sevdiceğini gördüğün zaman 60 ın altında ol oda olur bence.

Çok değil ki zaten Hilal'cim. 60 ın altına zaten çok az bir kilon var. 22 sinde olmadı 27 sinde olur. 1-2 haftayı takma kafaya. Hem senin bi iddian felanda yok kaybedeceğin. Sevdiceğini gördüğün zaman 60 ın altında ol oda olur bence.

Öyle tabi de kendi kendime heveslenmiştim işte Ebru'cum.
Bu sefer cumaya kadar hiç tartılmayacağım bakalım cuma günü ne olacak ..

Sabır Melekcim sabırr ..
Az kaldı ..
Uff ben de 22 şubatta 60ın altında olmak istiyordum :14:

valla bu hafta hiç tartılmıcam istedigim rakamı göremezsem bırakıcam artık...

sen takma kafana, 22 olmazsa ebrunun dediği gibi 27 olur ama olur :29:
Bu arada tarifler çok güzel Melek'cim. Ama burda böyle görünce insanın canı çekiyor :60::60:

benim bi sucum yok, herkes tarif istedi napim :1:

Ohh 35 dk. zumbamı yaptım, sabahta 10 dk. yapmıştım etti 45 dk. 50 de mekik çetim :62:

Aslında biraz daha yapabilirim ama kızların yasadıgı magduriyete düşmek istemiyorum :60:

Kendime bi dk. ayarladım, işim olursa en az 30, istedigim limit 45 dk. bazı günlerde 1 saat ...

bunların üstüne yada altına cıkmamaya karar verdim :1:

Yeni zumba videoları buldum ne güzelmiş ya :9:
Bi kaç tane daha bulayım bari :1:

Öyle tabi de kendi kendime heveslenmiştim işte Ebru'cum.
Bu sefer cumaya kadar hiç tartılmayacağım bakalım cuma günü ne olacak ..

İnşallah yeneceksin artık vücudunun inadını. Bu hafta inşallah ben senden iyi bir sonuç bekliyorum.

Ben bilmem vallahi karnım tok olduğu halde bile resimleri görünce canım çekti :9::9:

Ohh 35 dk. zumbamı yaptım, sabahta 10 dk. yapmıştım etti 45 dk. 50 de mekik çetim :62:

Aslında biraz daha yapabilirim ama kızların yasadıgı magduriyete düşmek istemiyorum :60:

Kendime bi dk. ayarladım, işim olursa en az 30, istedigim limit 45 dk. bazı günlerde 1 saat ...

Bende zumba videoaları var her hareketi tek tek gösteriyor. Varmı onlardan sende?

Hadi bakalım 1 hafta tartılmadan dayanınca ne olacak.
Kaç istiyorsun Melek?

Bir sevemedim gitti şu zumbayı :1:

İnşallah yeneceksin artık vücudunun inadını. Bu hafta inşallah ben senden iyi bir sonuç bekliyorum.

Vücudum da benim gibi pek inatçı Ebru, hadi görelim vücudum mu yoksa ben mi daha inatçıyımmm :47:

Back
X