- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Yok yok gitmezsin cok guzel ama biraz az kullan ilk basta biraz agir kacabilir.
Gunaydin herkeseee
Kızlar 1 saat önce eşim cerez istedi.
Bende markete gidecektim alayım dedim.Neyse gittim kendime tavuk,kıyma, süt,yumruta falan aldım
Tavuklara ineklere calıstık bu ay valla
Birde şu köri baharatını aldım, bu baharatı ben biliyormusum zaten ya
ama yemeklerde kullanmakta hala tedirginim :18:
Zero kolada aldım, acil durumlarda kullanıcam
Deryacım misafiri şunu bunu erteleyemiyor musun güzelce bir dinlensen?
geçen ilkbaharda ben böyleydimya ..kendimi okudum sanki.çok masraflı yav bu dukan..ama cidden güzel kilo verdiriyor inceltiyor..zero iyi etmişsin bazen çok iyi oluyor ..tatlı ihtiyacını kesiyor..birde şalgam seversen ızgara tavukla nefis oluyor..sanırım yakında bende dukanla devam edeceğim..hatta bu hafta başlamayı düşünüyorum...
körili tavuk nefis oluyor..
protein yediğimizde vucüd onu yakmak için 30 kalori harcıyormuş..yani 100 kalorilik et yediğimizde sadece 70 i bize kalıyor..gibi gibi kasların ana besin kaynağı protein olduğu içinde cidi sıkılaşma incelme oluyor..BOsuna yazmadim en trend diyet dukan diye
Optum,
görüşürüz kolay gelsin..Gunaydin kizlaar
Bi ugradim cikiyorum simdi malesef
Aksama kadar da yokum
Gorusuruuuuz
uyanalı çooooooookk oluyorda eşim den sıra anca geliyor..Günaydın Arkadaşlar...
Nerdesiniz siz bakalım?
Uyanın uyuşuklar
günaydın..Gunaydin herkeseee
Gunaydin kizlaar
Bi ugradim cikiyorum simdi malesef
Aksama kadar da yokum
Gorusuruuuuz
geçen ilkbaharda ben böyleydimya ..kendimi okudum sanki.çok masraflı yav bu dukan..ama cidden güzel kilo verdiriyor inceltiyor..zero iyi etmişsin bazen çok iyi oluyor ..tatlı ihtiyacını kesiyor..birde şalgam seversen ızgara tavukla nefis oluyor..sanırım yakında bende dukanla devam edeceğim..hatta bu hafta başlamayı düşünüyorum...
körili tavuk nefis oluyor..
ve GÜNAYDIN...
hala karmaşık vede yorgunum..gözlerim yanıyor.:44:.......sabah oldukça iyi kahvaltı yaptım..oldukça iyi dedim anlatabildim dimi detay yazacak kadar arsız değilim utanırım sizden .......:18:
maşallahhh ne güzell olmuş o spor öyleBugunki spor bildirim 1 saat 15 dak kond bisikleti herkese iyi geceler yarin is guc war erken kalkmam lazim uyku wakti...
geçen yıll ben öyleydimm ayy yımırtaaa yiye yiyeee:)))Bir ara anlatırsın hikayeni, ilginç bir hikayeye benziyor
Kesin gıdaklayacağız çünkü bende nerdeyse 3 gündür tavuk sote yiyorum. Ama ben seviyorum yaaa tavuğun göğüs etini. Sanırım sıkılmam. İnşallah yumurtlamayız
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh canımAynen dediğin gibi hem eşim hem de ben mutsuz evlilikler yaşadık. Allah'a şükür ki mutluluğu birbirimizde bulduk. Emin ol daha bir kıymetli şuan mutluluk bizim için
melek aynen bende sabah markete bi gittimm yumurta peynir tavukKızlar 1 saat önce eşim cerez istedi.
Bende markete gidecektim alayım dedim.Neyse gittim kendime tavuk,kıyma, süt,yumruta falan aldım
Tavuklara ineklere calıstık bu ay valla
Birde şu köri baharatını aldım, bu baharatı ben biliyormusum zaten ya
ama yemeklerde kullanmakta hala tedirginim :18:
Zero kolada aldım, acil durumlarda kullanıcam
ve GÜNAYDIN...
hala karmaşık vede yorgunum..gözlerim yanıyor.:44:.......sabah oldukça iyi kahvaltı yaptım..oldukça iyi dedim anlatabildim dimi detay yazacak kadar arsız değilim utanırım sizden .......:18:
maşallahh canımHaklısın belki başka insanlar için ufak gibi görünebilir ama emin ol seninle aynı fikirdeyim. Biz birlikte futbol maçı seyrederiz, o benimle birlikte sevdiğim diziyi seyreder, aynı müzikleri dinlemeyi severiz, birlikte tiyatroya,sinemaya gitmeye bayılırız. Şimdi Konya'dayız diye çok bişey yapamıyoruz. Adana'dayken yüzmeye felan giderdik. Birçok arkadaşımız ortaktır. Evlilikte önemli olan çok şey paylaşabilmek ve birlikte güzel vakit geçirebilmektir.
Umarım biran önce sizde kavuşursunuz birbirinize
Ne güzel şeyler ya hele beraber maç izlemek çok hoşuma gidiyorr, bazen çok dalıyor ben varım ya diye az şımarıyorum
Sonra beraber izlemeye devam ediyoruz.
Eğer sevmediğim bir maç ise aaa adama bak ne yakışıklı diyorum televizyon direk kapatılıyor
Çok güzel şeyler.
Ufak şeylerle mutlu olabilmek gerçekten çok güzel.
Umarım sizinkisi gibi mutşu bir evliliğimiz olur bizim dee ..
güle güle canım...
Cok pahalı hakikaten.. kenara ayırdıgım paraları bile dukana yatırırı oldum
İnş. hedefime ulasırımda eşimden alacagım parayla telafi ederim
vay vay..
neler yedin ki öyle
iki tane 45 lik baya iyi kalori harcatır..sabah akşam 45 er dk..30 dk. zumbamı yaptım.. Akşama kadar kafam rahat
Kızlar sizce sporu birden yapmak mı iyidir, yoksa sabah akşam bölerek mi?
Hangisi daha cok kalori harcatır?
hoş geldin nasılsın..meraba kızlarrrr netim olmadığından dün giremedimm
bi bakayım neler kaynattınızzzz
saol şeker...maşallahhh ne güzell olmuş o spor öyle
geçen yıll ben öyleydimm ayy yımırtaaa yiye yiyeee:)))
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh canım
melek aynen bende sabah markete bi gittimm yumurta peynir tavuk
afiyet olsun şeker
senin geri dönüşü olucak biden giden gidiyor...
ne yedim arsızlaşıp yazyımmı.:26:.beyaz ekmek yedim 4 dilim..
helva yedim.3 çatal kadar..:18: .ve zeytini 7 tane yedim.. haftaya böyle başlamak ne kadara mantıklı olablirki dimi..
iki tane 45 lik baya iyi kalori harcatır..sabah akşam 45 er dk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?