Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yorgun falan mısın Ebru ?
Cuma misafir vardı dün siz gittiniz derken dinlenemedin mi ki :26:

Ohh hadi eşin keyfini yerine getirir şimdi güzel güzel yürürsünüz de ..

Haklısın canım sanırım dinlenememekten oldu, doğru düzgün temizlikte yapamadım birazda ona sıkıldı canım. Ama yürüyüş çok iyi geldi

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.

anam bu bildiğin bizim evde patlıcanlı köfte :)
ben de kabap falan diyince gözüm dönmüştü ama bu da çok sevdiğim bir yemektir

Bende islim kebabı diye biliyorum zaten parantez içinde de yazıyor. Köftelisini yemedim ama etlisi güzel oluyor. Normalde çok yağlı bir yemek

Afiyet olsun kızlar. Bu arada bugün herkes akşam yemeğinde tavuk yemiş

Ben aslinda zayifladik sonra yapmayi dusundum shred i ama etkisi nasil olur cozemedim
aceba diyet sirasinda sporla birlikte mi yapmak daha dogru zayifladik sonra mi

Diyetle beraber hafif sporlar yapmak iyi bence ama shred konusunda karsızım net bir bilgi olmayınca da cesaret edemedim.
:26:

Aman bırak Ebru bir hafta da böyle olsun niye sıkıyorsun canını ..

Hepimiz pilicizz
Yok ya şimdi yiyebildiğim kadar yiyeyim sevdiceğimle bir daha yemeyiz heralde ben diyetten o karakoldan.

İyi yapmışsın acıkmamak için ama sporun en sevdiğim etkisi bu, zaten spor yapınca ve yemek yiyince hemen hemen aynı güzel hormonlar salgılanıyormuş.Yürüyüşle beraber harika sonuçlar alacaksın eminim.

Hilal'cim yaaa albüme değilde buraya fotoğraf eklediğimiz zaman sanırım herkes görüyor dimi?

İnşallah canım. Zaten bu 8 kilonun neredeyse 5-6 kilosunun sporsuz verdim. Artık yapmaya başlamanın zamanı geldi. Bu hafta ne kadar farkettirdiği belli olacak sporun.

İnşallah canım. Zaten bu 8 kilonun neredeyse 5-6 kilosunun sporsuz verdim. Artık yapmaya başlamanın zamanı geldi. Bu hafta ne kadar farkettirdiği belli olacak sporun.

Çok güzel gidiyorsun ebru bir de şu var hani 1 haftada çok kilo vermek değil verdiğini almamak seninkisi özellikle bu yüzden çok beğeniyorum.

Çok güzel gidiyorsun ebru bir de şu var hani 1 haftada çok kilo vermek değil verdiğini almamak seninkisi özellikle bu yüzden çok beğeniyorum.

Bende sonuna doğru duraklamasınndan korkuyorum Hilal'cim. Bu kadar iyi gitmemin en güzel sebebi sizsiniz. Burda sizinle birlikte motivasyonum hiç bitmiyor. Eğer tek başıma olsaydım şimdiye kadar çoktan bırakmıştım.

Aslında benim yapmaya çalıştığım şey doğru beslenmeyi öğrenmek. Çünkü kilo vermem bitince en çok istediğim şey onu koruyabilmek. Yaş ilerliyor, verip almak için zamanım yok. Ve sağlıklı olanın yavaş verilen kilo olduğunu biliyorum. Daha iki ay olmladı 7,9 kg. Gerçekten büyük başarı benim için.

Ayrıca beğenin için çok teşekkürler

Bugünden mi bu Ebruu ?
Çok yakıştırıyorum ben sizi Allah mutluluğunuzu bozmasın maşallahh ..

Bugünden canım. Hava güzel görünüyordu ama soğukmuş aslında. Karları görmüşsündür zaten. Ama ona rağmen yürüdük. Ve her akşam yürüme kararı aldık.

Bende sizi çok yakıştırdım canım benim. Umarım sizde bir ömür boyu birlikte mutlu olursunuz.

Motivasyon çok önemli canım keşke ben de arada saçmalamayıp şimdi hedefime ulaşmış oslaydım diye çok kızıyorum kendime.
En iyisini yapıyorsun doğru beslenmeyi öğrenmeden olmuyor sonuçta geri alınıyor ve sağlık için çok önemli hem kilo hem güzel beslenme.
Ben de o yüzden şimdiden dikkat etmek istiyorum ileride zor olursa diye.
25-30umdan sonra 60da olabilirim zaten daha azı aşırı zayıf durur ama şimdi 55 olmak istiyorum en fazla.

O kadar özeniyorum ki eşinle yürüyüşe çıkıyorsunuz çok güzel bir şey ya, böyle belki ufak gelen şeyler bile benim gözümde o kadar büyük kii ..

İnşallah biz de bir an önce kavuşuruz ve her şey çok farklı olur şu sene bir geçse neyin ne olacağını bileceğiz en azından..

Zaten çok bişey kalmamış Hilal'cim. Eminim sen kısa bir süre sonra ulaşırsın hedefine. Sadece bu ara duraklamaları oynadın. Aslında iyi oldu vücudun alıştı bu kiloya. Bundan sonra vermen daha kolay olacak bence. Sadece ümidini yitirme.

Daha kolay olacak dimi ebru artık sıkıldım valla bu rakamlardan ama bir hasta olsam çok iyi olacak.
Ebru doğum kontrol hapını bırakınca gecikme olur mu?

Haklısın belki başka insanlar için ufak gibi görünebilir ama emin ol seninle aynı fikirdeyim. Biz birlikte futbol maçı seyrederiz, o benimle birlikte sevdiğim diziyi seyreder, aynı müzikleri dinlemeyi severiz, birlikte tiyatroya,sinemaya gitmeye bayılırız. Şimdi Konya'dayız diye çok bişey yapamıyoruz. Adana'dayken yüzmeye felan giderdik. Birçok arkadaşımız ortaktır. Evlilikte önemli olan çok şey paylaşabilmek ve birlikte güzel vakit geçirebilmektir.

Umarım biran önce sizde kavuşursunuz birbirinize

Ne güzel şeyler ya hele beraber maç izlemek çok hoşuma gidiyorr, bazen çok dalıyor ben varım ya diye az şımarıyorum
Sonra beraber izlemeye devam ediyoruz.
Eğer sevmediğim bir maç ise aaa adama bak ne yakışıklı diyorum televizyon direk kapatılıyor
Çok güzel şeyler.
Ufak şeylerle mutlu olabilmek gerçekten çok güzel.
Umarım sizinkisi gibi mutşu bir evliliğimiz olur bizim dee ..

Daha kolay olacak dimi ebru artık sıkıldım valla bu rakamlardan ama bir hasta olsam çok iyi olacak.
Ebru doğum kontrol hapını bırakınca gecikme olur mu?

Olur diye biliyorum. Bide şimdi sen olmadı diye strese girdin. O nedenlede gecikmiş olabilir.

Bundan 3-4 ay önce bebek istiyorduk. Benim regl tarihim hiçbir zaman değişmez. Her ay mutlaka 4 gün öne atar. Hayatım boyuncu bir defa gecikti onda da kızıma hamile kaldım. O ay regl olmadım. Daha doğrusu en son hangi tarihte olduğumu hatırlamıyorum ama bana geçmiş gibi geliyor. Hastanede beta hcg baktırdım. Bişey çıkmadı. Bir hafta daha bekleyeyim dedim belki hamileyimdir. Bu arada hastalandım antibiotik kullanmak istemiyorum hamile olabilirim diye. 1 hafta sonra yine test yaptırdım hamile değilim. Beş gün daha bekledim. Belki bizim hastanenin laboratuarında bir yanlışlık vardır diye başka bir hastanede test yaptırdım yine olumsuz çıktı. Artık aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı. Bizim kızlarla sohbet ederken anlattım. Dediler ki sen stres yapmışsın ondan gecikmiştir. Söyledikleri mantıklı geldi. Dedim ki kendi kendime olursa olur, olmazsada bir doktora giderim gibi düşünmeye başladım. İki gün sonra regl oldum.

Sanırım şimdi seninkide strese bağlı. Ama dediğin gibi hapı bıraktığın için hormonlarında bir farklılık olabilir.

Haklısın stres çok etkiliyor ben stresten uzun zaman olmadığımı bilirim ama bu sefer stres yapma nedenim çok komik
İyice gecikecek de ben yine saçma sapan alınganlıklarımı maximuma çıkaracağım şişeceğim sinir olacağım diye

Öyle kıskandırmayı arada bir bende yaparım. Ama kıskandığını farketmiyor gibi davranırım. Çıldırır

Ben Tarık Akan hastasıyımdır. Bayılıyorum o adama. Yaşlı halini bile beğeniyorum. Onu çok kıskanıyor

İnşallah canım Allah sizi bizden bile fazla mutlu etsin inşallah. İnsan mutlu olunca zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor. Hele ki ben hem mutsuzluğu hem de mutluluğu yaşamış bir insan olarak kendimi çok şanslı görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…