Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eğer çok strese giriyorsan arada bir ufak antideprasanlardan kullanabilirsin bence. Ben önceleri çok karşıydım antideprasanlara ama sonradan farkettim ki (sigarayı bırakırken kullandım) gerçekten çok işe yarıyor. Şimdi ben regl zamanı eskisi kadar sinirli olmuyorum. Bi ara barut gibi olurdum kimse yaklaşamazdı yanıma.

Ufak kıskançlıklar çok tatlı oluyor hele bilerek yapılanları ama büyük çaptakiler kriz oluyor
Daha çok kıymetini biliyorsundur değil mi mutluluğun ?
Bir şeyin yokluğundan sonra onu bulmak bir başka ..

Tavsiye ettiğin bir ilaç var mı Ebru ?
Bir de sakinleştirici mi yoksa antidepresan mı ?
Antidepresanı 1 kere kullanınca etki eder mi düzenli kullanmak gerekli dimi ..
Ben bir ara kullanıyordum da düzenli kullanmak istemiyorum.

Ben paxera ve insomin kullanmıştım. İnsomin uyku yapıyordu onu akşam içiyordum. Ama paxerayı sabah kullanıyordum. Tek kullanımda işe yaradı bende. Belki herkeste değişiyordur. Ama yarın hastanede araştırırım senin için.

Aynen dediğin gibi hem eşim hem de ben mutsuz evlilikler yaşadık. Allah'a şükür ki mutluluğu birbirimizde bulduk. Emin ol daha bir kıymetli şuan mutluluk bizim için

Paxera var elimde aslında ama düzenli değil de arada kullanmalık bir şey olarak kullanılabilir mi bilmediğimden kullanmamıştım Ebru'cum.
Çok sevinirim ya bir araştırırsan sanırım bu dönemde çok ihtiyacıum oluyor.

Aynen dediğin gibi hem eşim hem de ben mutsuz evlilikler yaşadık. Allah'a şükür ki mutluluğu birbirimizde bulduk. Emin ol daha bir kıymetli şuan mutluluk bizim için

Bundan sonra hep mutlu olursunuz inşallahh ..
Şöyle evlilikleri gördükçe mutlu oluyorum.

Uff bu arada 3.5 saattir hıçkırıyorum

Ooooo ne güzel ben yarın araştırınca yazarım sana. Hem anlayabiliyorum seni çünkü bende felaket oluyordum. Şimdilerde Allah'a şükür gayet iyiyim.

Bundan sonra hep mutlu olursunuz inşallahh ..
Şöyle evlilikleri gördükçe mutlu oluyorum.

Uff bu arada 3.5 saattir hıçkırıyorum

Amin canım inşallah sizde biran önce kavuşursunuz, Bu arada sevdiceğin nereli? Bide ben nasıl tanıştığınızı merak ettim

Niye hıçkırıyosun acaba. Su içtin mi?

Ben kaçtım şimdilik kızlar, uğrarım yine

Çok teşekkür ederim Ebru'cum.
sevdiceğim de eskişehirli evlerimiz çok yakın ama biz bir radyo programı sayesinde tanıştık ilginç bir hikaye sonra bir sürü ortak nokta çıktı o kadar yakınmışız ki 2-3 dakika evlerin arası ..

Neler yapmadım ki ama yok geçmiyorr

Ben kaçtım şimdilik kızlar, uğrarım yine

Görüşürüzz Ebruuu ..

inş. böyle gider hep...

Ne oldu Derya?
İyimisin sen?
yorgunum..
çikoya canımı sıkmadım hilalüm genel sıkıldım..dengeli yiyorum en azından saat 6 da yedim akşamıda 5 te yemiştim..şimidede yarım yeşil elma yedim..
saol zaten ekstra bir şey yesem bile bozmam genelde..uzun zamandır çiko yemiyordum..
Ben aslinda zayifladik sonra yapmayi dusundum shred i ama etkisi nasil olur cozemedim
aceba diyet sirasinda sporla birlikte mi yapmak daha dogru zayifladik sonra mi
ilk zaman yürüyüş en iyi spor sonlara yaklaşınca sıkılşmaka adına başka eklemelr yapılabilir..

Kızlar 1 saat önce eşim cerez istedi.
Bende markete gidecektim alayım dedim.Neyse gittim kendime tavuk,kıyma, süt,yumruta falan aldım
Tavuklara ineklere calıstık bu ay valla

Birde şu köri baharatını aldım, bu baharatı ben biliyormusum zaten ya
ama yemeklerde kullanmakta hala tedirginim :18:

Zero kolada aldım, acil durumlarda kullanıcam

Hadi bakalım depolamışıs yine tavuklarını merak etme bu gidişle takımcak tavuk olacağız kendimizi ısırıp ısırıp yiyeceğiz

Kori cok yakisiyor tavuga ozelliklede elmali veya tursulu kremali tavuga :))

Kizlar dun gece burada su 10 min booty shaking varya spor onun konusunu acmislar yapayim bakayim dedim bir 11 dk ama ben enfazla 8 dk yapmisimdir esim guldu durdu bende biraktim yarida yanliz bu gun resmen simitler agriyor belimde agri var nasil guzel birseymis bu bir saat once falan anladim agrinin bundan oldugunu :))

Bu arada aksam

Tam bugday unundan carsaf boregi yaptim ucundan biraz yedim ve kendime corba yapmistim mercimek ondan icip salata yedim.

Ohh ne güzel yapmışsın sporunu Su'cum ..

Afiyet olsun eminim çok güzel olmuştur ..

Bugunki spor bildirim 1 saat 15 dak kond bisikleti herkese iyi geceler yarin is guc war erken kalkmam lazim uyku wakti...

Hadi bakalım depolamışıs yine tavuklarını merak etme bu gidişle takımcak tavuk olacağız kendimizi ısırıp ısırıp yiyeceğiz

yok ya, yakında gıdaklarız biz

bilmiyorum bi kere denicem, elifin tarifini..
inş. kim vurduya gitmem

Bir ara anlatırsın hikayeni, ilginç bir hikayeye benziyor

yok ya, yakında gıdaklarız biz

bilmiyorum bi kere denicem, elifin tarifini..
inş. kim vurduya gitmem

Kesin gıdaklayacağız çünkü bende nerdeyse 3 gündür tavuk sote yiyorum. Ama ben seviyorum yaaa tavuğun göğüs etini. Sanırım sıkılmam. İnşallah yumurtlamayız

Ebru yanında salata, ekmek vs. bişiler yiyorsun sıkılmazsın.Ama saf protein öyle değilki
Valla bi bitsin su diyet bir daha tavuk yersem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…