Haklısın stres çok etkiliyor ben stresten uzun zaman olmadığımı bilirim ama bu sefer stres yapma nedenim çok komik
İyice gecikecek de ben yine saçma sapan alınganlıklarımı maximuma çıkaracağım şişeceğim sinir olacağım diye
Öyle kıskandırmayı arada bir bende yaparım. Ama kıskandığını farketmiyor gibi davranırım. Çıldırır
Ben Tarık Akan hastasıyımdır. Bayılıyorum o adama. Yaşlı halini bile beğeniyorum. Onu çok kıskanıyor
İnşallah canım Allah sizi bizden bile fazla mutlu etsin inşallah. İnsan mutlu olunca zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor. Hele ki ben hem mutsuzluğu hem de mutluluğu yaşamış bir insan olarak kendimi çok şanslı görüyorum.
Eğer çok strese giriyorsan arada bir ufak antideprasanlardan kullanabilirsin bence. Ben önceleri çok karşıydım antideprasanlara ama sonradan farkettim ki (sigarayı bırakırken kullandım) gerçekten çok işe yarıyor. Şimdi ben regl zamanı eskisi kadar sinirli olmuyorum. Bi ara barut gibi olurdum kimse yaklaşamazdı yanıma.
Ufak kıskançlıklar çok tatlı oluyor hele bilerek yapılanları ama büyük çaptakiler kriz oluyor
Daha çok kıymetini biliyorsundur değil mi mutluluğun ?
Bir şeyin yokluğundan sonra onu bulmak bir başka ..
Tavsiye ettiğin bir ilaç var mı Ebru ?
Bir de sakinleştirici mi yoksa antidepresan mı ?
Antidepresanı 1 kere kullanınca etki eder mi düzenli kullanmak gerekli dimi ..
Ben bir ara kullanıyordum da düzenli kullanmak istemiyorum.
Ufak kıskançlıklar çok tatlı oluyor hele bilerek yapılanları ama büyük çaptakiler kriz oluyor
Daha çok kıymetini biliyorsundur değil mi mutluluğun ?
Bir şeyin yokluğundan sonra onu bulmak bir başka ..
Ben paxera ve insomin kullanmıştım. İnsomin uyku yapıyordu onu akşam içiyordum. Ama paxerayı sabah kullanıyordum. Tek kullanımda işe yaradı bende. Belki herkeste değişiyordur. Ama yarın hastanede araştırırım senin için.
Aynen dediğin gibi hem eşim hem de ben mutsuz evlilikler yaşadık. Allah'a şükür ki mutluluğu birbirimizde bulduk. Emin ol daha bir kıymetli şuan mutluluk bizim için
Paxera var elimde aslında ama düzenli değil de arada kullanmalık bir şey olarak kullanılabilir mi bilmediğimden kullanmamıştım Ebru'cum.
Çok sevinirim ya bir araştırırsan sanırım bu dönemde çok ihtiyacıum oluyor.
Bundan sonra hep mutlu olursunuz inşallahh ..
Şöyle evlilikleri gördükçe mutlu oluyorum.
Uff bu arada 3.5 saattir hıçkırıyorum
Ooooo ne güzel ben yarın araştırınca yazarım sana. Hem anlayabiliyorum seni çünkü bende felaket oluyordum. Şimdilerde Allah'a şükür gayet iyiyim.
Amin canım inşallah sizde biran önce kavuşursunuz, Bu arada sevdiceğin nereli? Bide ben nasıl tanıştığınızı merak ettim
Niye hıçkırıyosun acaba. Su içtin mi?
Ben kaçtım şimdilik kızlar, uğrarım yine
yorgunum..
inş. böyle gider hep...
Ne oldu Derya?
İyimisin sen?
çikoya canımı sıkmadım hilalüm genel sıkıldım..dengeli yiyorum en azından saat 6 da yedim akşamıda 5 te yemiştim..şimidede yarım yeşil elma yedim..
Sakin ol önce bir deryacım.
Yediysen yedin demek ki çikolataya ihtiyacın varmış her zaman yaptığın bir şey değil.
Bak kayınvaliden gitti rahatladın.
Şimdi misafirlerini de hallet özel işlerine zamanın kalsın sonra güzel bir ohh çekersin.
saol zaten ekstra bir şey yesem bile bozmam genelde..uzun zamandır çiko yemiyordum..Bu arada bende regl im bitmek uzere ama tatli krizlerim oldu bi sekilde gecistirdim ysfmir moralini bozma yediysen yedin
onu orda birak dikkat etmeye dewam...
Hilal cim orti mi olduk bu hafta sewindim wallagecmisi okumaya firsatim olmadi, bu arada shred i biraktin mi sen yapiyor musun hala...
Eski formumda olmasamda toparlancam bomba gibi doncem ins
ilk zaman yürüyüş en iyi spor sonlara yaklaşınca sıkılşmaka adına başka eklemelr yapılabilir..Ben aslinda zayifladik sonra yapmayi dusundum shred i ama etkisi nasil olur cozemedim
aceba diyet sirasinda sporla birlikte mi yapmak daha dogru zayifladik sonra mi
Kızlar 1 saat önce eşim cerez istedi.
Bende markete gidecektim alayım dedim.Neyse gittim kendime tavuk,kıyma, süt,yumruta falan aldım
Tavuklara ineklere calıstık bu ay valla
Birde şu köri baharatını aldım, bu baharatı ben biliyormusum zaten ya
ama yemeklerde kullanmakta hala tedirginim :18:
Zero kolada aldım, acil durumlarda kullanıcam
Kızlar 1 saat önce eşim cerez istedi.
Bende markete gidecektim alayım dedim.Neyse gittim kendime tavuk,kıyma, süt,yumruta falan aldım
Tavuklara ineklere calıstık bu ay valla
Birde şu köri baharatını aldım, bu baharatı ben biliyormusum zaten ya
ama yemeklerde kullanmakta hala tedirginim :18:
Zero kolada aldım, acil durumlarda kullanıcam
Kori cok yakisiyor tavuga ozelliklede elmali veya tursulu kremali tavuga :))
Kizlar dun gece burada su 10 min booty shaking varya spor onun konusunu acmislar yapayim bakayim dedim bir 11 dk ama ben enfazla 8 dk yapmisimdir esim guldu durdu bende biraktim yarida yanliz bu gun resmen simitler agriyor belimde agri var nasil guzel birseymis bu bir saat once falan anladim agrinin bundan oldugunu :))
Bu arada aksam
Tam bugday unundan carsaf boregi yaptim ucundan biraz yedim ve kendime corba yapmistim mercimek ondan icip salata yedim.
Hadi bakalım depolamışıs yine tavuklarını merak etme bu gidişle takımcak tavuk olacağız kendimizi ısırıp ısırıp yiyeceğiz
Kori cok yakisiyor tavuga ozelliklede elmali veya tursulu kremali tavuga :))
Kizlar dun gece burada su 10 min booty shaking varya spor onun konusunu acmislar yapayim bakayim dedim bir 11 dk ama ben enfazla 8 dk yapmisimdir esim guldu durdu bende biraktim yarida yanliz bu gun resmen simitler agriyor belimde agri var nasil guzel birseymis bu bir saat once falan anladim agrinin bundan oldugunu :))
Bu arada aksam
Tam bugday unundan carsaf boregi yaptim ucundan biraz yedim ve kendime corba yapmistim mercimek ondan icip salata yedim.
Çok teşekkür ederim Ebru'cum.
sevdiceğim de eskişehirli evlerimiz çok yakın ama biz bir radyo programı sayesinde tanıştık ilginç bir hikaye sonra bir sürü ortak nokta çıktı o kadar yakınmışız ki 2-3 dakika evlerin arası ..
Neler yapmadım ki ama yok geçmiyorr
Görüşürüzz Ebruuu ..
yok ya, yakında gıdaklarız biz
bilmiyorum bi kere denicem, elifin tarifini..
inş. kim vurduya gitmem
yok ya, yakında gıdaklarız biz
bilmiyorum bi kere denicem, elifin tarifini..
inş. kim vurduya gitmem
Bir ara anlatırsın hikayeni, ilginç bir hikayeye benziyor
Kesin gıdaklayacağız çünkü bende nerdeyse 3 gündür tavuk sote yiyorum. Ama ben seviyorum yaaa tavuğun göğüs etini. Sanırım sıkılmam. İnşallah yumurtlamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?