Bence gayet mantıklı. Ama çok özel bir durumu olup atamayan olursa?
Kimseden kaçmadı tulumba. Cuma'dan önce olmadı ama Su. Bak Hilal sevdiceğinden gelen kekleri bile yemedi.
Bak bide benim ortağım olacak yaaaa.
Su'cum benim eşim tek erkek çocuk ama iki tane kız kardeşi var. Tek çocuk olmakla, tek erkek çocuk olmak biraz daha farklı. Tek çocuk her zaman diğer insanlardan farklıdır bence.
ohh iyi eski gönül geri geldi demek...Geldi bile gelecegi mi kaldi
Bundan sonra eğer mesaj sayısını atmayan olursa o günkü mesaj sayısını sıfır olarak geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
Selam canlarım nasılsınızzz bakiiimmmm.....
Ben bu gün 3 adet tulumba tatlısı yedim dayanamadım
Sabah
omlet ve ceviz
Akşam
Mercimek yemeği
3 lt su
120 dk yürüyüş ve hareket.
Canım benimde aklım oğluşunda kalmıştı iyi olmasına sevindim.
Bende zaten nasıl olsa ben toplayacağım diye dağıtıyorum
Uzunca bir donemin birikmisligi Hilal artik kaldiramiyorum cok yoruldum ustune is yeriyle olan sorunlarim patlak werdi, 2 aydir isyerimden ucretimi alamadim
sendikam devreye girdi kagit isleri icin kosturdum ordan oraya, malesef burda
kagit isleri cok oluyor bikac sey daha dusundukce strese giriyorum ya
ne hale geldim kendim bile anlayamiyorum ama Allah buyuktur kulunu caresiz birakmaz..
Son onerin gayet mantikli geldi bana caydirici olabilir guzel oneri...
valla iyi akıl...
mazaretsiz msj atmayana öyle yapalım
İş konusunda benim eşim bitanedir Hilal'cim. Temizliğime mutlaka yardım eder, evi süpürür siler bulaşıkları yerleştirir çamaşır asar ve maşallahı var tertemiz yapar her yeri. Ben bazen bu konularda nankörlük yaparım beğenmem. Bu yüzden bende kendime çok kızarım. Mesela bugün sabah ben kızı hazırlarken o da kendi gömleğini kendi ütüledi. Bazı günler yemek hazırlar özellikle hasta olduğum zamanlar çok baktı bana sağolsun. Ayağım kırıldığında işin büyük çoğunluğunu eşim yaptı.O konuda çok ama çok şanslıyım. Tek problemi çok dağınık olması. Gerçi benimde ondan kalır yanım yok
Afiyet olsun Gönül'cüm. Güzel olmuş menün. Özledik seni, özletme kendini, sorunların her ne ise inşallah düzelir biran önce.
ohh iyi eski gönül geri geldi demek...
valla iyi akıl...
mazaretsiz msj atmayana öyle yapalım
yav herkes cuma ya yakın kaçamak yapmış
inş. yarın tartıyı etkilemez...
sagol canım, oğlum su an ii
Bir sürü alıntı yapıp, dikkat çekip, oradaki tulumbaları saklamaya mı çalıştın
Bizim kızlar kamuflaj olayına çok alıştı
Bence gayet mantıklı. Ama çok özel bir durumu olup atamayan olursa?
Kimseden kaçmadı tulumba. Cuma'dan önce olmadı ama Su. Bak Hilal sevdiceğinden gelen kekleri bile yemedi.
Bak bide benim ortağım olacak yaaaa.
Su'cum benim eşim tek erkek çocuk ama iki tane kız kardeşi var. Tek çocuk olmakla, tek erkek çocuk olmak biraz daha farklı. Tek çocuk her zaman diğer insanlardan farklıdır bence.
Uzunca bir donemin birikmisligi Hilal artik kaldiramiyorum cok yoruldum ustune is yeriyle olan sorunlarim patlak werdi, 2 aydir isyerimden ucretimi alamadim
sendikam devreye girdi kagit isleri icin kosturdum ordan oraya, malesef burda
kagit isleri cok oluyor bikac sey daha dusundukce strese giriyorum ya
ne hale geldim kendim bile anlayamiyorum ama Allah buyuktur kulunu caresiz birakmaz..
Son onerin gayet mantikli geldi bana caydirici olabilir guzel oneri...
Isteyince sende alisirsin su...
Bu arada uc tane tulumba tatlisi iyi gitmiskizlar sucuk muhabbeti yapmis bide cnm istedi bir an soguklarda ne gider ama
Özel durumlarda kısa süreli olduğunda zaten her türlü anlayışı gösteriyorum Ebrucum.
Önceden söylerlerse ben bile sayarım mesajlarını şimdiye kadar hiç tam görmedim mesaj sayısını sayan kişi eksik olanları tamamlamadıkça.
Uzun süre oldu alışalım istiyorum artık o yüzden bir yaptırım olsun.
Valla ya ben keklerden bile yemedim örneklik oldum dimi bu hafta
Alıntıların altını doldurmayı unutmuşum sonradan tekrar yazdım tulumbaların resminide çektim birazdan koyarım :))
Bu arada tulumba olayı şöyle oldu ben arkadaşa gittim tartıyı çıkardı tartıldık beraber ben 56.3'ü görünce tulumbada masada duruyordu dayanamadımmmm( Bu arada acaba bu ilaçlar çok geliyor ve beni hipertiroidiye çevirmiş olmasın sürekli kilo veriyorum ben kaçamak bile yapsam?
Harikasın Hilal'cim. Haftanın en iradelisi sensin. Senide kendime mi benzetmeye başladım acaba
En güzeli Ebru.
Bir tanıdığım vardı çok titizdi bir süre sonra konuştuk.
Aman temizlik için kendimi üzüyorum bazen o kadar yorgun argın olmama rağmen temizlik yapıp çocuğa zaman ayıramıyorum gergin oluyorum o yüzden önce kendimi koydum demişti hoşuma gitmişti bakış açısı o yüzden artık dağınık bırakmak istiyorsan bırakıyorum bir kaç gün etrafı sonra daha çok severek isteyerek yapıyorum.
O kadar çalışıp karşılığını alamamak gerçekten can sıkıcı Gönül, peki sendika girince iş yerinde gerginlik olmayacak mı?
Ama sorun ne olursa olsun senin düşünmenle düzelmeyecek ki o yüzden mümkün oldukça çok şükür iyiyim sağlığım yerinde büyük bir problemim yok diye düşünüp iyi olmaya çalış derim.
Karnım çok acıktı.
Bugün absürd bi menüm oldugu için paylasmadım...
Resim çekerken de mi vazgeçmedin yahu
Su sen kilo almak istiyorum diye gezinmeye başlarmışsın
Ne için ilaç kullanıyordun?
Ebru teşekkür ederim gerçekten senin çook büyük bir etkin var.
O kadar imreniyorum ki ben de yapmayayım diyorum, keki yemedim ya cidden şaşırıyorum kendime.
Tartı konusunda da aynı şey geçerli ..
En güzeli Ebru.
Bir tanıdığım vardı çok titizdi bir süre sonra konuştuk.
Aman temizlik için kendimi üzüyorum bazen o kadar yorgun argın olmama rağmen temizlik yapıp çocuğa zaman ayıramıyorum gergin oluyorum o yüzden önce kendimi koydum demişti hoşuma gitmişti bakış açısı o yüzden artık dağınık bırakmak istiyorsan bırakıyorum bir kaç gün etrafı sonra daha çok severek isteyerek yapıyorum.
O kadar çalışıp karşılığını alamamak gerçekten can sıkıcı Gönül, peki sendika girince iş yerinde gerginlik olmayacak mı?
Ama sorun ne olursa olsun senin düşünmenle düzelmeyecek ki o yüzden mümkün oldukça çok şükür iyiyim sağlığım yerinde büyük bir problemim yok diye düşünüp iyi olmaya çalış derim.
Karnım çok acıktı.
Bugün absürd bi menüm oldugu için paylasmadım...
Alıntıların altını doldurmayı unutmuşum sonradan tekrar yazdım tulumbaların resminide çektim birazdan koyarım :))
Dayanamadım tulumbalara bu hafta hastalanacagım herhalde ben ondan bu tatlı isteği bende of of... Evet canım yaşım geçiyor diye ödüm patlıyor iki çocuk istiyorum ben çünkü. Tek çocuk olmak hem çocuk için zor hemde yetişme açısından bence...
Eşimde benim önemli bir faktör sabaha kadar oturuyor yanımda bende o uyumayınca uyuyamıyorum sabaha kadar sürekli çıt çıt bilgisayar klavyesi sesi televizyonda film vs açıyor canı sıkılıyor bende takıntılıyım uyuyamıyorum. Şu havalar bir ısınsa da oda boşalsa kışın ev çok büyük ısıtamıyoruz kapanıyoruz yatak odasına.
Bu arada tulumba olayı şöyle oldu ben arkadaşa gittim tartıyı çıkardı tartıldık beraber ben 56.3'ü görünce tulumbada masada duruyordu dayanamadımmmm( Bu arada acaba bu ilaçlar çok geliyor ve beni hipertiroidiye çevirmiş olmasın sürekli kilo veriyorum ben kaçamak bile yapsam?
Aynen oyle tamam patronumun bir donem problemleri wardi odeme yapamadi ama
isweren olarak iscisinin durumunuda hesap etmeli benim yapmam gereken o kadar odemelerim war...
Ewet is yeriyle sikinti yasamam soz konusu olabilir ben yeteri kadar musema gosterdim
gerisi patrona kalms dusunerek adim atmasi gerekli...
Bugun tekrar sordum maasimi hesabina yatirdim demis ama bakalim yabancilara cok guwen olmuyor...
Sendikam devreye girmese hic odemeye niyeti yoktu...
Ne yedin muti ne yedin
Kesin ac kaldin bugun sen
Yok valla çektim utanmadan :26:
Ben hipotiroit hastasıyım da metabolizma hızlandırıcı ilaç kullanıyorum. Benimki gaza bastı sanıyorum dediğin gibi yakında konu açarmışım ben kilo almak istiyorum diye anlamadım haftaya gideceğim doktora...
Resim çekerken de mi vazgeçmedin yahu
Su sen kilo almak istiyorum diye gezinmeye başlarmışsın
Ne için ilaç kullanıyordun?
Ebru teşekkür ederim gerçekten senin çook büyük bir etkin var.
O kadar imreniyorum ki ben de yapmayayım diyorum, keki yemedim ya cidden şaşırıyorum kendime.
Tartı konusunda da aynı şey geçerli ..
Bende senin sayende biçok şey başardım Hilal'cim. Kendime güvenim geldi. Yanlışlarımı gördüm. Bende sana bi nebze yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Sanada kocaman alkışşşşşşşşşş
Benim gizli tirodim war su suan ilac kullanmiyorum bikac ay gozlem altinda tutucak doktorlar strese dayali olabilir mi diye:44:
Mutlu oldumm Ebru, kız herkes senin gelmeni bekliyor sanırım bak sen işten gelip giriyorsun birden herkes yazmaya başlıyor
Tamam bu da güzel oldu Melek bu hafta düzene gireceğiz inşallah ..
Bu kadar arancami bilsem hic ayrilmazdim burdansaolun saolun burdayim artik
Ne yedin muti ne yedin
Kesin ac kaldin bugun sen
Olmaz yaaaaa yazsana menünü merak ettim ben
Başkası desene menü konusunu kaçamak derdim de melek bence de yememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?