Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam Ebru'cum ben mangal işlerine bakmam o erkeğin işi ama ona söylerim öyle yapar ..
Cidden ya tavuklar hem biraz boşluktan çıkar.
Ayy mangalı da güzel olur aslında uff mangal kokusunu özledim.

Mangalı yakmak ve yapmak erkeğin işide sosunu kendin hazırlayınca daha güzel oluyor, erkekler anlamıyor sostan. Mangal dedinde biz sucuk yaparız mangalda ben bayılırım bak şimdi benimde canım çekti

mantarın kalorisi nasıl bilmiyorum ama ben evde varsa mantarda koyuyorum...

Mantar bence çok sağlıklı Semiha'cım. Ben bayılıyorum. Mantar sote yaparım sık sık, tavuk sote yaparkende mantar eklerim içine. Bugünde alıp ekleyecektim ama tavuk yeter diye düşündüm. Gerçekten çok lezzetli bir yiyecek mantar.

Asıl o zaman güzel oluyor bence de yemekler, genel şeyleri bilip eline ne geçerse uygun şekilde koyunca mmm ..
Elinin tadı da güzel belli ki tam istediğin gibi tutturuyorsunn .

ben şimdilik çıkıyorum kızlar
görüşürüz

Görüşürüz Semiha ..

Uff mangalda sucuğu özellikle soğuk havalarda çok severim yarım ekmeğin arasına da koyacaksın ohh

Slm kizlar ben geldim gecmisi bi okuyayim geliyorum[/COLOR]

Son düzenleme:
Kızlar ben cıkayım, ders çalısayım..
Banyoda yaptım, üşüyorum burda

Gec vakitlere dogru girersem ugrarım ...

Sanırım Hilal'cim gerçekten bazı insanların elinde farklı bir lezzet oluyor, sebebi nedir bilmiyorum ama genelde yemeklerimi herkes beğenir. Belki yaparken içine sevgi kattığım içindir

En çok gurur duyduğum şeyde eşimin hayatında hiç pırasa yememişken benim yaptığım pırasaya bayılması. Geçen kış kayınvalidem bizdeyken söyledi eşim, bana pırasa bile yedirdin ya diye , biraz bozuldu kadıncağız ama bozuntuya vermedi. O yedirememiş daha önce

Vallahi sucuğun ben yazını kışını tanımam zaten mangal yaptığımız zaman ben sadece sucuk yerim acılı acılı

Ben de içine sevgi katmadın ayrı bir tadı olduğuna inanıyorum.
Sanki yemek o anki ruh halini alıveriyor.

Ben olsam ben de çok bozulurdum annesinin yerinde ama senin yerinde olmak çok tatlıdır, işte benden yiyor diye içinden nasıl hoşuna gitmiştir

ben geri geldim menümü yazmadığımı farkettim.

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
kk kadar peynir
yarım sahanda yumurta
domates
maydanoz
şekersiz çay

ara
1 kivi
yarım armut

öğle
1 küçük biber dolma
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

2 lt su
2 form çayı

Afiyet olsun Semiha ..

Kızlar mesajları Betüle atmayı unutmayın
Yarın sabah mesaj sayımlarımız olsun ki kim ne yapmış bu hafta bir ortaya dökelim ..

Evet yaaaa çok hoşuma gitti. Tabii belli etmedim içimden sevindim

Bide Hilal'cim eşimin erkek kardeşi yok. Tek erkek çocuk.

bu sefer çıktım arkadşlar
yarın güzel haberlerle görüşmek üzere.
iyi akşamlar

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Umarım yarın sende güzel sonuçlar görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…