Tamam Ebru'cum ben mangal işlerine bakmam o erkeğin işiama ona söylerim öyle yapar ..
Cidden ya tavuklar hem biraz boşluktan çıkar.
Ayy mangalı da güzel olur aslında uff mangal kokusunu özledim.
mantarın kalorisi nasıl bilmiyorum ama ben evde varsa mantarda koyuyorum...
ben şimdilik çıkıyorum kızlar
görüşürüz
Yap bence zaten çok kolay. Hazırlaman 10 dk almaz. Zaten fırında kendi pişiyor. Dene mutlaka.
Tatlım bide benim farklı bir yönüm var. Ben kolay kolay tarif hatırlamam. Yemeklerim doğaçlamadır. Şimdi bazı yemeklerin tarifini sorsan hatırlamam. Ama yapmaya başlayınca güzel şeyler çıkar ortaya. Bunuda öylesine denedim açıcası sosun fırında bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum. Kısacası benim uydurmasyon yemeklerim çoktur.
ben şimdilik çıkıyorum kızlar
görüşürüz
Mangalı yakmak ve yapmak erkeğin işide sosunu kendin hazırlayınca daha güzel oluyor, erkekler anlamıyor sostan. Mangal dedinde biz sucuk yaparız mangalda ben bayılırım bak şimdi benimde canım çekti
Mantar bence çok sağlıklı Semiha'cım. Ben bayılıyorum. Mantar sote yaparım sık sık, tavuk sote yaparkende mantar eklerim içine. Bugünde alıp ekleyecektim ama tavuk yeter diye düşündüm. Gerçekten çok lezzetli bir yiyecek mantar.
Yine yemek muhabbetine mi giriştiniz
dönüp dolaşıp geldiğimiz yer
tilki , kürkçü meselsi
Slm kizlar ben geldim gecmisi bi okuyayim geliyorum[/COLOR]
Kızlar ben cıkayım, ders çalısayım..
Banyoda yaptım, üşüyorum burda
Gec vakitlere dogru girersem ugrarım ...
Asıl o zaman güzel oluyor bence de yemekler, genel şeyleri bilip eline ne geçerse uygun şekilde koyunca mmm ..
Elinin tadı da güzel belli ki tam istediğin gibi tutturuyorsunn .
Uff mangalda sucuğu özellikle soğuk havalarda çok severim yarım ekmeğin arasına da koyacaksın ohh
Slm kizlar ben geldim gecmisi bi okuyayim geliyorum[/COLOR]
Kızlar ben cıkayım, ders çalısayım..
Banyoda yaptım, üşüyorum burda
Gec vakitlere dogru girersem ugrarım ...
Sanırım Hilal'cim gerçekten bazı insanların elinde farklı bir lezzet oluyor, sebebi nedir bilmiyorum ama genelde yemeklerimi herkes beğenir. Belki yaparken içine sevgi kattığım içindir
En çok gurur duyduğum şeyde eşimin hayatında hiç pırasa yememişken benim yaptığım pırasaya bayılması. Geçen kış kayınvalidem bizdeyken söyledi eşim, bana pırasa bile yedirdin ya diye , biraz bozuldu kadıncağız ama bozuntuya vermedi. O yedirememiş daha önce
Vallahi sucuğun ben yazını kışını tanımam zaten mangal yaptığımız zaman ben sadece sucuk yerim acılı acılı
ben geri geldim menümü yazmadığımı farkettim.
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
kk kadar peynir
yarım sahanda yumurta
domates
maydanoz
şekersiz çay
ara
1 kivi
yarım armut
öğle
1 küçük biber dolma
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
2 lt su
2 form çayı
Ben de içine sevgi katmadın ayrı bir tadı olduğuna inanıyorum.
Sanki yemek o anki ruh halini alıveriyor.
Ben olsam ben de çok bozulurdum annesinin yerinde ama senin yerinde olmak çok tatlıdır, işte benden yiyor diye içinden nasıl hoşuna gitmiştir
ben geri geldim menümü yazmadığımı farkettim.
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
kk kadar peynir
yarım sahanda yumurta
domates
maydanoz
şekersiz çay
ara
1 kivi
yarım armut
öğle
1 küçük biber dolma
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
2 lt su
2 form çayı
bu sefer çıktım arkadşlar
yarın güzel haberlerle görüşmek üzere.
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?