Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet yaaaa çok hoşuma gitti. Tabii belli etmedim içimden sevindim

Bide Hilal'cim eşimin erkek kardeşi yok. Tek erkek çocuk.

Tek erkek çocuklar evliliklerde biraz çok şey beklermiş doğru mu Ebru bizimkisi de tek erkek de şimdi hiç fark etmiyorum ama sonrasını merak ettim ..

Tek erkek çocuklar evliliklerde biraz çok şey beklermiş doğru mu Ebru bizimkisi de tek erkek de şimdi hiç fark etmiyorum ama sonrasını merak ettim ..

Ne gibi çok şey tam olarak anlamadım. Ben şimdiye kadar herhangi bir dezavantajını görmedim. Belkide biz çok uyumluyuz sebebi odur yada kişilik olabilir. Bide biliyorsun bizimkisi ilk evlilik değil, önceki evliliğinde hayatı nasıldı tam olarak bilmiyorum (anlattığı kadarını biliyorum sadece) ama biçok konuda ders almıştır. Gerçi ben hiç değişmedim hep aynı benim de. O nasıl bilmiyorum. Sanırım anlatmak istediğimi tam anlatamadım ama :26:

Anladım Ebrucum anladım.
Hani böyle sanırım yemektir temizliktir hani genelde anneleri pek dokundurtmadığı için her şeye her ayrıntıya çok mu takılıyor diye merak ettim ama senin eşin kektir falan bile yaptığına göre öyle değildir dimi ?
Kişilik çok etkili aslında belki çok fazla genelleme bunlar.

Hoşgeldin Gönül ..

Kızlar ben cıkayım, ders çalısayım..
Banyoda yaptım, üşüyorum burda

Gec vakitlere dogru girersem ugrarım ...

Hoşgeldin canım.

Allah kolaylık versin canım

Hosbuldum topigin mudawimleri

Soylenmekte haklisiniz paylasim az olunca motiwasyonda dusuyor ben elimden geldigince
burda olmaya yuksek paylasimda bulunmaya calisiyorum ilerleyen gunlerde daha iyi olcak ins hem paylasim
hem sporumla, eski Gonul geri gelcek

Melek cim oglun nasil oldu dustugunu yazmissin gecmis olsun afacana

Afiyet olsun ozlem, oglen ogununde corba ekmek kuru fasulye ucunu bi arada yemissin
bana diyetisyenim 1 kase corbanin 2 dilim ekmek yerine gectigini soylemisti,
corba iceceksen ekmek tuketmemeye calis..

Afiyet olsun Ebru, menun bece gayet guzel bir ufacik patatesten biseycik olcani sanmiyorum eristeyide cok fazla yememissin zaten..

Afiyet olsun semus, bu arada regl ini olmussun gozun aydin

Hadi bakalım bol paylaşım ve sporla bekliyoruz eski Gönül'ü ..

Bugun sabah erkenden uyandim kagit islerim wardi, Allah a sukur artik erken uyuyup erken uyanabiliyorm
bu topigin sizlerin bana kazandirdigi en guzel aliskanligim bu oldu
Apar topar kahwaltimi yapip disari ciktim is yerimle problemim wardi ister istemez insan strese giriyor
iki aydir maasimi alamadim ins biran once hallolur...

Hafta basina bakarak biraz daha iyyim rahatladim Allah a sukur ins hersey tez zamanda yoluna girecek,
spor umu duzenli yapmayi ozledim ...

Bugun ki menum;

1 bardak ilik limonlu su

Kahwalti:
1 dilim kasar
2 dilim tam tahilli ekmek
Yarim domates
2 siyah zeytin
Tek surumluk tahin+pekmez

Ara:
yarim awuc kawrulmamis fistik

Oglen:
1 cup domates corbasi

Ara:
Yarim kirmizi elma

Aksam:
Salata+ 1 parca et

Su: 3 lt
Yesil cay: 2 bardak
Spor: 1 saat kondisyon bisikleti

Kolay gelsin Melek, umarım güzel sonuçlarla gelirsin yarın da.

amiiiin

Hoşgeldin canım.

Allah kolaylık versin canım
sagol ebru..

Kızlar mesajları Betüle atmayı unutmayın
Yarın sabah mesaj sayımlarımız olsun ki kim ne yapmış bu hafta bir ortaya dökelim ..

evet, herkes atmayabilir ama

o günler ne zaman gelecek gönül

oğlum iyi cok şükür

Desteginizle olcak Hilal cim moralman iyi degilim biraz toparlaniyorum bazi seyler yoluna girdikce,
bilmiyorum herseyden cok etkilenir oldum...

Neden böyle oldun Gönül yolunda gitmeyen şeyler mi var hayatında neden sıkıyorsun canını ?

Kahvaltın çok geldi bana gönül ama sonrasında toparlamışsın ..

amiiiin

Bundan sonra eğer mesaj sayısını atmayan olursa o günkü mesaj sayısını sıfır olarak geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

Selam canlarım nasılsınızzz bakiiimmmm.....

Ben bu gün 3 adet tulumba tatlısı yedim dayanamadım

Sabah
omlet ve ceviz

Akşam

Mercimek yemeği

3 lt su
120 dk yürüyüş ve hareket.

Canım benim eşim tek çocuk ve biraz mızmız paylaşmayı bilmiyor mesela - leri var ama + ları daha çok :) Birde insan çok sevince çocuğu gibi titriyor eşinin üzerine bende şımarttım biraz

Bir ben erken yatıp kalkmaya alışamadım

amiiiin

sagol ebru..

o günler ne zaman gelecek gönül

oğlum iyi cok şükür

Canım benimde aklım oğluşunda kalmıştı iyi olmasına sevindim.

Son düzenleme:
Selam canlarım nasılsınızzz bakiiimmmm.....

Ben bu gün 3 adet tulumba tatlısı yedim dayanamadım

Sabah
omlet ve ceviz

Akşam

Mercimek yemeği

3 lt su
120 dk yürüyüş ve hareket.

Bir sürü alıntı yapıp, dikkat çekip, oradaki tulumbaları saklamaya mı çalıştın
Bizim kızlar kamuflaj olayına çok alıştı

İş konusunda benim eşim bitanedir Hilal'cim. Temizliğime mutlaka yardım eder, evi süpürür siler bulaşıkları yerleştirir çamaşır asar ve maşallahı var tertemiz yapar her yeri. Ben bazen bu konularda nankörlük yaparım beğenmem. Bu yüzden bende kendime çok kızarım. Mesela bugün sabah ben kızı hazırlarken o da kendi gömleğini kendi ütüledi. Bazı günler yemek hazırlar özellikle hasta olduğum zamanlar çok baktı bana sağolsun. Ayağım kırıldığında işin büyük çoğunluğunu eşim yaptı. O konuda çok ama çok şanslıyım. Tek problemi çok dağınık olması. Gerçi benimde ondan kalır yanım yok

Afiyet olsun Gönül'cüm. Güzel olmuş menün. Özledik seni, özletme kendini, sorunların her ne ise inşallah düzelir biran önce.

Kız anlatma her yerde sakın aman nazar değmesin maşallah valla
Numunelik kalmıştır öyleleri ..
Aman dağınıklığı ben de seviyorum.
Daha doğrusu dağınıklığı demeyeyim de gerektiği zaman dağıtmayı.
Sonra toplanır nasıl olsa arada bir her yer her yerde olunca hoşuma gidiyor.
Sonra da etrafta tek bir iğne dağınık kalmayacak kadar toplamak ..

Bundan sonra eğer mesaj sayısını atmayan olursa o günkü mesaj sayısını sıfır olarak geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

Bence gayet mantıklı. Ama çok özel bir durumu olup atamayan olursa?

Kimseden kaçmadı tulumba. Cuma'dan önce olmadı ama Su. Bak Hilal sevdiceğinden gelen kekleri bile yemedi.

Bak bide benim ortağım olacak yaaaa.

Su'cum benim eşim tek erkek çocuk ama iki tane kız kardeşi var. Tek çocuk olmakla, tek erkek çocuk olmak biraz daha farklı. Tek çocuk her zaman diğer insanlardan farklıdır bence.

Bende zaten nasıl olsa ben toplayacağım diye dağıtıyorum

Uzunca bir donemin birikmisligi Hilal artik kaldiramiyorum cok yoruldum ustune is yeriyle olan sorunlarim patlak werdi, 2 aydir isyerimden ucretimi alamadim
sendikam devreye girdi kagit isleri icin kosturdum ordan oraya, malesef burda
kagit isleri cok oluyor bikac sey daha dusundukce strese giriyorum ya
ne hale geldim kendim bile anlayamiyorum ama Allah buyuktur kulunu caresiz birakmaz..

Son onerin gayet mantikli geldi bana caydirici olabilir guzel oneri...

Isteyince sende alisirsin su...

Bu arada uc tane tulumba tatlisi iyi gitmis kizlar sucuk muhabbeti yapmis bide cnm istedi bir an soguklarda ne gider ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…