Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım mezun olda yine uğrarsın. Sanırım öyle bir sorun yok mezun olan gelemeyecek diye. Aman haaa sakın yeme öyle sağlıksız şeyleri. Diyene bakkk bayılırım vallahi.

Kuzum adetten sonra ki 7. gün başlanıyor 15 gün devam ediliyor ben herzaman ki gibi onun yarısını yaptım.:26:

Ayy çok Saol Su'cum.
Bir olayım da olabilirsem 7 gün sonra deneyeyim.
Ama önce sen de bir bakalım sonuç iyi olursa soğan suyu yaparım olmazsa doğum kontrole devam ederim ..

Ay gordum su yun mesajini ama cevap yazmayi unutmusum sagol EBru hatirlattigin icin :)

Su ben sana haber vericem canim
Hadi kactim grsrz

İnşallah canım mezun olda yine uğrarsın. Sanırım öyle bir sorun yok mezun olan gelemeyecek diye. Aman haaa sakın yeme öyle sağlıksız şeyleri. Diyene bakkk bayılırım vallahi.

Sevmem ben hamburger allahtan daha çok tatlı meraklısıyım.

Ayy çok Saol Su'cum.
Bir olayım da olabilirsem 7 gün sonra deneyeyim.
Ama önce sen de bir bakalım sonuç iyi olursa soğan suyu yaparım olmazsa doğum kontrole devam ederim ..

Canım çözüm olur inşallah çok kadına çözüm olmuş bakalım inşallah ben derim zaten kesin burada işe yaradı yada yaramadı diye. Ama yumurtlama konusunda eminim çok işe yaradı .

Yumurtlamayı nasıl hissettin Su ?
Çok büyük bir problem bu dönemler.
Olması ayrı problem derdim ama olmayınca asıl sıkıntı aslında ..

Yumurtlamayı nasıl hissettin Su ?
Çok büyük bir problem bu dönemler.
Olması ayrı problem derdim ama olmayınca asıl sıkıntı aslında ..

Canım benim doktorum bana yumurtam çatladığında kasıklarımda oluşan ağrıyı söylemişti ve bir dönem yumurta takibi yaparken hep tarihler tuttu hissettiğim. Bu sebepten bu ay 4 yumurtamın çatladığını biliyorum diyim :) Olmaması bebek isteyen biri için çok kötü ve düzensizliği düzensiz adet bebek için büyük engel.

Aaa anladım canım, hiç bilmiyordum bu konuyu şaşırdım.
Benim de değişik ağrılarım oluyor bu günlerde ama ses seda yok benimle mutlu sanırım dışarı çıkmaya hiç niyeti yok

Bir de şey soracağım senin kullandığın ilaç neydi ?
Bir ara karatay grubunda sen mi başkası mı hatırlamıyorum bir ilaçtan bahsetmişti ..

Ben de gideyim yavaş yavaş, biraz kitap okuyup telefon faslı sonrasında uyuyayım da ucundan da olsa dokunsun bana şu leptin.

doktor bana doğumkontrol ilacı verdi ama hiç kullanmadım canım ben onu bırakınca eski haline dönüyor çünkü herkesten duyduğum. İlaç falan bilmiyorum anlayacağın başkası sanırım. Git canım bende gideceğim zaten artık bu gün erken yatayım yarın yine çok iş var.

Baktım canım bloguna yanlız çok can çekici şeyler var diyetten sonra bakmak lazım bence

Çok güzel olmuş bu arada ellerine sağlık.

İyi geceler Hilal'cim.

Sanada iyi geceler Su'cum. Herkese bol leptinli geceler

Bende tam cumartesi bekçisi oldum. Sabah açılışı ben yaptım, kapanışıda yapayım bari

Eeeee artık kimse kalmadığına göre bende yatayım artık. Kaçırmayım leptinleri. Hepinize iyi geceler. Öpüyorum hepinizi.

herkes gitmis yetisemedim
bizimkiler simdi uyudu anca
neyse menumu yazayim

sabah:
yarim kase yogurt
15 gr cavdar ekmegi

ogle:
izgara kofte
salata

aksam:
zeytinyagi ile pismis 2 tane yumurta (protein hakkim ile yaptim eltimde et yemegi vardi yiyemedim 2 et ayni gun icinde tuketilmiyor)
salata

2 litre su
2.5 lt ye tamamlicam

spor yok

herkese iyi geceleerrrrrrrr

mesaj sayilarinizi yarin ogleye kadar beklicemmmmm
beni bekleyin anacim baaayyyyyy

iyi geceler kızlar
kimsecikler kalmamış
bugün hiç uğrayamadım
malum haftasonları gelemiyorum
bugün bizim tanışma yıldönümümüzdü...
ama eşimin mesaisi vardı.
yarın bir yemek yiyerek kutlarız...

hoşgeldin Elif
afiyet olsun

menüm

sabah
yarım simit
peynir
domates
maydanoz
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 kase çorba

akşam
6 mezgit tava
yeşillik

1,5 lt su
spor yok

kız betül gecenin bir vakti gül gül öldüm buna ya
sen çok yaşa ...

Aaa önceden patene de çok biner çok severdim ..

İyi sporlar Turtammm ..
Yeniledin mi üyeliğini?

konuştum canım 3 aylık yenilicem maaşımı bekliyorum diye hoca da tamam dedi maaşım gelince yatırıcam parayı

işten ayrıldım asansörcümle iletişime geçtik ama kesildi pek bir nazlı çıktı ibnemidir nedir anlamadım neyse öyle yani canum adım üstümde kızım bahtsız bedevi turtiyim ben başka türlüsüde beklenemezdi benden zaten :60

tebrik ederimmmmm sen harcanıyorsun buralarda

benim de bugünkü menütom

sabah 2 dilim kızarmış ekmek
2 kaşık bal
peynir zeytin vb.

öğlen : mantar sote 4 kaşık makarna yogurt

akşam : 1 adet sütlü nescafe

ara : 2 dene portakal

spor olarak da 2 saat salondaydım işte

Afiyet olsun canım. Güzel omuş menün.

Evet canım yaaa geç kalmışsın dün, muhabbet çok iyiydi kaçırdın Yemekte abartma ama olur mu?

menüm

sabah
yarım simit
peynir
domates
maydanoz
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 kase çorba

akşam
6 mezgit tava
yeşillik

1,5 lt su
spor yok

Afiyet olsun bu arada güzel olmuş menün. Ama artık spor lazım gibi görünüyor.

Günaydın kızlar kalktım yine sabah sabah erkenden bir bardak süt ısıttım kendime bi bakayım dedim ama akşam benden sonra çok uğrayan olmamış. Bugün benim kahvaltıda gecikecek galiba

Günaydın kızlar kalktım yine sabah sabah erkenden bir bardak süt ısıttım kendime bi bakayım dedim ama akşam benden sonra çok uğrayan olmamış. Bugün benim kahvaltıda gecikecek galiba

Günaydın..

Bugünde ben erken yaptım kahvaltıyı
hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…