Menüm:
Kahvaltı:
2 dilim tam b. ekmeği
2 domates - 1 salatalık
1 haşlanmış yumurta,Peynir ve çay
3 yeşil elma
1 lt. yeşilçay + 2 lt.su
Yerin belli olmaz mi cnm snn sakin msjlarini okumak cok hosuma gidiyor benim bide tawsiyelerin...
Bende cok sewerim zeytini gecen listende dikkatimi cekti aksam ogununde 9 tane yemistin sanirim diyetisyenim olculu wermisti bana zeytini...
Demin basari oykulerinde bir arkadas 30 kilo wermis ustelik dogum yapmis wucudunda sarkma catlak olusmamis bile gercekten takdir ettim,
basari icin oncelikle kisinin istemesi we kararli olmasi lazim
Suan leslie 3 mil i indiriyorum bazen cnm istemesede tw nin karsisinda bi pr ile oyalaniyorum o zaman anlamiorm bile zamanin nasil gectigini
smdi yine bisikletin tepesindeyim su yan yaglarima faydasi olsa bari (bu arada bari dedikce aklima gulcin geliyor o "bali" diyor sanirim baslarda farkli gelmisti
artik alistim)
Afiyet olsun ortim. Güzel olmuş menün. Bu hafta ortaklar arasında ki birinciler yazılmadı dimi. Sanırım unuttular.
Biliyorsun dimi Su'cum, benim eşimde İzmir'li. Sağolsun kayınvalidem gelirken getiriyor bize. Gerçi seninkide ucuz geldi bana. Bizim buralarda daha pahalıdır sanırım.
Her ne kadar Betül'ün yaptığı kadar olmasada bende haftanın enlerine bir el atayım, bir liste oluşturayım dedim.
Haftanın en çıtırı Suuuu
Haftanın en pilici ve en hamaratı Melek
Haftanın en çalışkanı ve iradelisi Hilal
Haftanın en uçuk şairi Betül
Haftanın en dertlisi ve en annesi Gülçin
Haftanın misafirperveri Derya
Haftanın en patron mağduru Gönül
:26:Haftanın en gelini Elif :26:
Haftanın en çok kaçamak yapıp kilo vereni Özlem
Haftanın en çakırkeyfi Semiha
Afiyet olsun ama spor şart.
Ayy ne kadar düşüncelisin sen öyle yaa
Biliyor musun Eylülde aldığım doğal zeytin yağı gala bitmedi 1 litreydi bir de ne kadar az yağ kullandığımı fark ettim şimdi.
Bu arada bodrum da kışın yaşamayı çok isterdim her yer sessiz sakinken ..
İlham perileri gece geliyor desene
Kılıçları o kadar çok seviyorum ki, anıtkabire gidince ayrılmıyorum kılıçların başından ..
Kız leptin sana uğramıyorsa ben öleyim
ben de memnun oldum
hoşbulduk ne güzel ismin var
artık spor listeside miiiiiiiiiii var ne güzeeeell
inş. cnm bu sefer geri almiycam valla inadım inat
BETÜL PRODUCTION sunar...
HAFTANIN MAGAZİN HABERLERİ
Evet, bir hafta sonu daha geldi ve 13. takım üyeleri bu hafta neler yapmış diye bizi mail ve telefon yağmuruna tutan seyircilerimizi aydınlatma vakti de gelmiş oldu.. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.. Önce manşetler:
- Hayattanazıcık Su nasıl böyle hızlı kilo verebildi?:44:
- Şu anda karakolda sorguya alınan takım üyesi kim ?
- Guıness rekorlar kitabına kim adını altın harflerle yazdırdı?
- Kimin eşinin başı mafyayla derde girdi ?
Hepsi ve daha fazlası AZZZ SONRAAA
Peki acıkmıyor musun Melek'cim? Bende baktım bugün elma topiğine biraz çok güzel kilo verenler var. Umarım sende başarırsın. Ama sonrasına dikkat et alma yeniden.
üff bi benim ızgaram yok ya
en kısa sürede şart...
Bende uzun zamandır fırın poşeti kullanmıyordum. Şimdi aklıma yeni yeni fikirler gelmeye başladı. Deneyeceğim bakalım güzel sonuç alırsam yazarım sizlerede. Hem çok çabuk pişiyor, hemde içindeki herşey aynı güzellikte pişiyor.
Uydurmasyon yemeklere bayılıyorum zaten. İnşallah güzel olurlar.
Acıkırsın tabii saat daha erken. En son akşamı kaçta yiyorsun sen?
Evet sayın seyirciler..
Kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz.
İlk haberimiz en çok merak edilen soruyla başlıyor. Yarışmaya Bodrum'dan katılan Su' yun iki haftadır tüm gruplarda birinci olması dikkatleri üzerine çekmişti, malu. Bunun üzerine ekibimiz sU ile röportaja gitti. İşte bize az yemek, bol spor ve hipotiroitten bahseden Su' yun bir hafta önce kameramanlarımız tarafından nasıl görüntülendiğini sizlerle paylaşıyoruz. tanınmak için kafasını montuna gömen su bizden kaçamadı.
Eki Görüntüle 354398
Lıpocustıon merkezinden ayrılırken görüntülenen suyun, karın ve basen bölgesinden 5 kg yag aldırdığı ortaya çıktı...
Sıradaki haberimiz eşiyle girdiği iddiayla takımın çok konuşulan üyelerinden Melek hakkında..
İddiayı kaybetmemek için masraflı diyetlere başvuran Meleğin harcadığı tavuk, et, diyet ürünler ve elma paralarından sonra üzerine bir de eşi eve 10 tane tartı alınca Melek ve eşi maddi olarak zor bir döneme girmiş.. Eşi mafya ve tefecilerden borç para almak için görüşmeye gittiği esnada başka bir mafya babasının adamlarıyla silahlı çatışma yaşanmış ve şu an 'Köstebek' sanılan Melek'in eşi tüm mafya babaları tarafından aranıyor..
Takımın sevilen üyelerinden Melek'in ve eşinin başına gelenler için çok üzgünüz. Siz de destekte bulunmak isterseniz TAVUKPARASI yazıp 3565'e ücretsiz gönderebilirisiniz.
Takımda son günlerde yaşadığı duraklama nedeniyle ön plana çıkan takım kaptanı Hilal'in yaşadıklarını daha iyi anlamak için ekibimiz zorlu yolları tuttu ve sevdiceğiyle röportaj yapmaya gitti. Böylece Hilal'in neden bu sorunla karşı karşıya kaldığı ekibimzce gün ışığına çıkarılmış oldu. Sevgilisi Hilal güzelleştikçe daha da çok kıskançlık krizine giriyor ve Hilal'in zayıflamasını istemiyormuşş.
Eki Görüntüle 354408
ŞOK ŞOK ŞOK !!! Hilal' e gelen meyve ve keklerden bir parça aşırarak laboratuvara gönderince içinde kilo aldırıcı ilaçlar olduğu ortaya çıktı..
Guines rekorlar noter ekibi bu hafta ülkemize gelip değişik bir rekoru kayda geçirdiler sayın izleyenlerimiz.. Meraklandınız di mi işte hep beraber 13. takım üyelerinden Gönül'ün evine gidiyoruz. zayıflamak uğruna saatlerini kondisyon bisikletinden geçiren Gönül, tüm hayatını bisiklet üzerinde geçirmeye başlayınca Guines'in bile ilgisini çekmiş..
Eki Görüntüle 354420
Sıkılmamak için bisiklete LCD TV, kablosuz modem, ve laptop bağlatan Gönül'ün yemeklerini dahi bisiklette yemesei ve bisiklette uyuması adını Guines rekorlar kitabına altın harflerle yazdırmasını sağladı..
Takımda bir başka çok konuşulan konuysa Ebru'nun spora da başlasa neden bu hafta kilo veremedğiydi. Bunun üzerine araştırmalara başlayan ekibimiz Ebru'nun eşiyle yürüyüşlere değil kimi zaman kokoreççiye kimi zaman midyeciye gittiğini ortaya koydu. Akşam geç saatte yapılan bu gizli kaçamakları ortaya çıkaran ekibimiz Ebru'nun 300 gr verebilmesine bile çok şaşırdı.. Afiyet olsun Ebru, ne diyelim..
evet şimdi de bir diyet kurbanı haberiyle karşı karşıyasınız. Zayıflamak için bol bol anasonlu form çayı tüketen Semiha, bu çaylarla kafayı bulup evde eşine şiddet uygulamaya başladı. Her akşam eve geldiğinde Semiha'yi sarhoş, evi rakı kokusuyla bulan eşi yediği dyaklar da üstüne eklenince boşanma davası açtı..
Semiha'nin bu illetten kurtulabilmesi için ona metabolizma hızlandırıcı çay öneriyoruz.. Tarifi KK sayfalarında bulabilirsiniz.
Ve son olarak karakola bağlanıyor, cinayete tam teşebbüsten sorgulanan Elif'in savunmasını öğrenmeye çalışıyoruz. Kayınvalidesini ve kayınpederinini yaralayan Elif, azmettirici olarak takım kaptanı Hilal'i göstermiş. Polisler Hilal'in evine doğru yol alırken,
Elif yaptığı savunmada her şey zayıflayabilmek ve yarışmadan izinli olarak ayrılmamak içindi. 'Bir anda gözüm dönmüş zaten açım, ne yaptığımı biliyor muyum ben ' diye ifade verdi.
Bir türlü cesaret edemedim ben şu soğan suyuna.
Hem adet düzenine de iyi geliyormuş ama mide ağrımdan korkuyorum.
Merhabalar bende dietteyim soğan suyu içiyorum,kepek ekmeği bile yemiyorum akşamları da form doğuş çay içiyorum 2 kupa azar azar ama sık yiyorum bu soğan suyu mucize tavsiye ederim ben
Menüm:
Kahvaltı:
2 dilim tam b. ekmeği
2 domates - 1 salatalık
1 haşlanmış yumurta,Peynir ve çay
3 yeşil elma
1 lt. yeşilçay + 2 lt.su
Kahvaltı normal mi Elma diyetine göre Melek ?
Güzelmiş aslında kahvaltı baya iyi sonrasında pek acıkmam ben zaten ..
sagolAfiyet olsun Melek'cim.
En güzeli çingene ızgarası derler hani eskiden annelerimizin vardı onlar canım onlardan al derim.
Afiyet olsun muti de ben uzuluyorum bana ac kaliyormussun gibi geliyor kiyamam ya
Su 8 marta kadar hedefledigin kiloya erisirsin ins da snrasinda menulerin daha doyurucu olur umarim...
Gülçin de gözükmedi bugün bir problem mi oldu ki ..
Artık oturup bilgisayarla ilgileneceğime bisiklette ilgileneyim diyorsun değil mii ..
Ayyy oku oku bitmedi ne kaynatmışsınız son 10 sayfayı okumadım artık yoksa yatacak herkes :)))
Bu gün sordum teyzeye 8 tl kilosu dedi. Ben alıyorum ama sormuyorum ne kadar diye arkadaşım önerdi aldım köy tereayğ süt ve köy yumurtası da alıyorum her hafta ondan toptan ödeyince fiyatı ayrıştıramamıştım. Bende öğrendim ne kadara aldığımı :)
Çıtır çıtırmıyım acabaaa :) Süpersin.
Ahh ah nerede o sakin kışlar burası doldu malesef artık kışın eskiden bir kişiyi göremezdik şimdi sokaklar dolu
Sana ne diyim ben yaa neşemize neşe katıyorsun :)
En güzeli çingene ızgarası derler hani eskiden annelerimizin vardı onlar canım onlardan al derim.
Kuzum senin bir bloğun varmı yoksa da aç lütfen tarifler aralarda kalıyor kaçırıyoruz. Uydurmasyon yemeklere bende bayılırım kendimden birşey katmazsam olmaz :)
Karnım ağrıdı gülmekten eşimde diyor ne oldu dedim lipo yaptırdığımı öğrenmişler napacağız...
Ben adet düzenleyici olarak içtim bir haftadan fazla ondan mı verdim kilo acaba kilo verdirdiğini bilmiyordum desem yeridir.
evet canım normal kahvaltı, yeşillik falanda yiyebiliyorsun.arada yumurta ekliyorsun falan..
saat 4 den sonra acıkmaya baslıyorum ben, ekşi elma oldugu için..
bendede gastrit var, kazınma yapıyor midemde..
sagol
arastırayım bi, alıcam inş..
canım benim ya...
aç kalıyorum da,suyla bastırıyorum
eşim zaten günden güne benle inatlasıyo
8 mart bitsin normal düzene gecicem inşş.
Yarin tarti gunumuz ama cuma tartildigimizda ikimiz de biraktik artik
4 kilo veremeyen 500 tl verecekti
Annem 1.9 verdi cuma gunundeki tartiya gore
Ben de 2.9
İkimiz de kazanamadik yani
Diyetisyen 7 tane zeytinin 1 cay kasigi ya da tatli kasigi kadardi tam hatirlamiyorum iste o kadar yaga denk geldigini soylemisti
Bana cok cok sevmiyorsan yeme demisti
Ama sen baska yagli yemiyrsun zaten ayarlarsin sen
Kızlar bu gün tam 4 saat yürüdüm. Sabah 2 saat akşam iki saat birde pazara gittim geldim anlayacağınız bu gün öldüm. Yemek
sabah
bir simit büyük parça bir peynir
akşam 1 köfte 1 tabak domatesli fesleğenli makarna
yarım bağ dereotu
3 lt su
1 fincan kahve
O daha gec geliyordu sanirsam,,
aynen ole hilal sen cozmussun beni
Ben de 2.9
Diyetisyen 7 tane zeytinin 1 cay kasigi ya da tatli kasigi kadardi tam hatirlamiyorum iste o kadar yaga denk geldigini soylemisti
Ben de 2.9
Su, çingene ızgarasını aratırken senin blog cıktı karsıma
nerde bulurum bu ızgarayı ben?ızgara tadı veriyormu?
Ohh maşallah bol spor ..
Afiyet olsun makarnanı da yemişsin.
Su peki soğan suyunu kullanırken adet gecikmen var mıydı?
İşe yaradı mı ?
Nasıl yapıyorsun tadı çok mu kötü?
Heralde ben de senin gibi yapardım bisiklet olsa boş durmazdım en azından.
Ama ikisi ile de ilgilenebilir miydim bilemedimm ..
Kaybeden de de kilo farkına göre bir şey olmayacak mıydı Betül?
Kaybeden de de kilo farkına göre bir şey olmayacak mıydı Betül?
Nie inatlasior ki :)) para kilocuklardan tatli geliyo heralde
sen wereceksin muti inaniyorum sana
Kızlar halı silmeye karar verdik
Gelirim yine ben ..
Canım elektirikçilerde var. Valla ben bayılıyorum bu ızgaraya hele balık konusunda tek geçerim. Tavukta harika oluyor köftede başka birşey kaldımı :))
inş. canım, sagol destegin için...
bu saatte mi
Su, elektrikçiye gidip bana çingene ızgarası vermi diyecegim
annemlerde vardı bi elektrikli ızgara oda aynısımı acaba? :44:
elektrik cok gelmiyormu
güzel pişiriyormu?
leslie bazen beni de bayiyor fazla alternatifim olmadigindan yurumus modunda oluyum diye yapiyordum Hilal
leslie 3 milde 2. mili yaptiran bayan hafif kilolu olan o daha enerjik geliodu bana onu ekstra yapiordm daha hareketli..
Kiz ebru nereye gittin topikte kimse olmayinca burayi bekliosnkalabaliklasinca ciktin bak
ya regl diilim ki ben :18:İyi hadi bakalım azar işitmemişsin doktordan. Allah'tan gitmiş yağdan. Bence o şişkinlikte regl olduğun içindir. Arkadaşın adınada çok sevindim inşallah biran önce oda istediği kiloya ulaşır.
Bayıldım hoşbeş canafarınaKurabiye canavarı gibi oldu.
Ben zeytini çok severim Gönül'cüm. O yüzden başka bir nedeni yok. Ama çok sağlıklı olduğunu biliyorum. Çekirdeğini yutanlar bile var. Ben daha o kadar olmadım ama severim zeytini. Hilal'cim günde en fazla kaç zeytin yiyebiliriz sence?
İsimler yine karışmış. Ama demek ki ben hep düşünüyosun
Yooo aslında bugün ekmek çok değil. Biçok gün böyleydi zaten. Dahada azaltmam gerekiyor sanırım. Bi ara akşamları yemiyordum. Yine yememeye çalışacağım.
Yeme yeme bak haftaya senden 5'leri görmeni bekliyoruz. Şimdi yersen göremezsin 5'leri.
Afiyet olsun Gönül'cüm.
Yokluğum çok belli oluyor dimi.
Aşkımın yemeğini hazırladım kızlar. Bu arada ben hala temizleyecek biyerler buluyorum. Spor gibi oluyor hoşuma gidiyor. Bir taşla iki kuş.
Yarın sabah ilk işim yürümek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?