Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gülçin de gözükmedi bugün bir problem mi oldu ki ..
Artık oturup bilgisayarla ilgileneceğime bisiklette ilgileneyim diyorsun değil mii ..

Ayyy oku oku bitmedi ne kaynatmışsınız son 10 sayfayı okumadım artık yoksa yatacak herkes :)))

Bu gün sordum teyzeye 8 tl kilosu dedi. Ben alıyorum ama sormuyorum ne kadar diye arkadaşım önerdi aldım köy tereayğ süt ve köy yumurtası da alıyorum her hafta ondan toptan ödeyince fiyatı ayrıştıramamıştım. Bende öğrendim ne kadara aldığımı :)

Çıtır çıtırmıyım acabaaa :) Süpersin.

ben de memnun oldum

hoşbulduk ne güzel ismin var

artık spor listeside miiiiiiiiiii var ne güzeeeell

inş. cnm bu sefer geri almiycam valla inadım inat

Ahh ah nerede o sakin kışlar burası doldu malesef artık kışın eskiden bir kişiyi göremezdik şimdi sokaklar dolu

Peki acıkmıyor musun Melek'cim? Bende baktım bugün elma topiğine biraz çok güzel kilo verenler var. Umarım sende başarırsın. Ama sonrasına dikkat et alma yeniden.

Sana ne diyim ben yaa neşemize neşe katıyorsun :)

üff bi benim ızgaram yok ya
en kısa sürede şart...

En güzeli çingene ızgarası derler hani eskiden annelerimizin vardı onlar canım onlardan al derim.

Uydurmasyon yemeklere bayılıyorum zaten. İnşallah güzel olurlar.

Acıkırsın tabii saat daha erken. En son akşamı kaçta yiyorsun sen?

Kuzum senin bir bloğun varmı yoksa da aç lütfen tarifler aralarda kalıyor kaçırıyoruz. Uydurmasyon yemeklere bende bayılırım kendimden birşey katmazsam olmaz :)

Karnım ağrıdı gülmekten eşimde diyor ne oldu dedim lipo yaptırdığımı öğrenmişler napacağız...

Bir türlü cesaret edemedim ben şu soğan suyuna.
Hem adet düzenine de iyi geliyormuş ama mide ağrımdan korkuyorum.

Merhabalar bende dietteyim soğan suyu içiyorum,kepek ekmeği bile yemiyorum akşamları da form doğuş çay içiyorum 2 kupa azar azar ama sık yiyorum bu soğan suyu mucize tavsiye ederim ben

Ben adet düzenleyici olarak içtim bir haftadan fazla ondan mı verdim kilo acaba kilo verdirdiğini bilmiyordum desem yeridir.

Menüm:

Kahvaltı:

2 dilim tam b. ekmeği
2 domates - 1 salatalık
1 haşlanmış yumurta,Peynir ve çay

3 yeşil elma

1 lt. yeşilçay + 2 lt.su

Afiyet olsun muti de ben uzuluyorum bana ac kaliyormussun gibi geliyor kiyamam ya
Su 8 marta kadar hedefledigin kiloya erisirsin ins da snrasinda menulerin daha doyurucu olur umarim...

Kızlar bu gün tam 4 saat yürüdüm. Sabah 2 saat akşam iki saat birde pazara gittim geldim anlayacağınız bu gün öldüm. Yemek

sabah
bir simit büyük parça bir peynir

akşam 1 köfte 1 tabak domatesli fesleğenli makarna
yarım bağ dereotu

3 lt su

1 fincan kahve

Kahvaltı normal mi Elma diyetine göre Melek ?
Güzelmiş aslında kahvaltı baya iyi sonrasında pek acıkmam ben zaten ..

evet canım normal kahvaltı, yeşillik falanda yiyebiliyorsun.arada yumurta ekliyorsun falan..

saat 4 den sonra acıkmaya baslıyorum ben, ekşi elma oldugu için..
bendede gastrit var, kazınma yapıyor midemde..
Afiyet olsun Melek'cim.
sagol
En güzeli çingene ızgarası derler hani eskiden annelerimizin vardı onlar canım onlardan al derim.

arastırayım bi, alıcam inş..

Afiyet olsun muti de ben uzuluyorum bana ac kaliyormussun gibi geliyor kiyamam ya
Su 8 marta kadar hedefledigin kiloya erisirsin ins da snrasinda menulerin daha doyurucu olur umarim...

canım benim ya...
aç kalıyorum da,suyla bastırıyorum

eşim zaten günden güne benle inatlasıyo

8 mart bitsin normal düzene gecicem inşş.

Gülçin de gözükmedi bugün bir problem mi oldu ki ..
Artık oturup bilgisayarla ilgileneceğime bisiklette ilgileneyim diyorsun değil mii ..

O daha gec geliyordu sanirsam,,
aynen ole hilal sen cozmussun beni

Hosgeldin su, bugun Betus hepimizi iptal etti bayildik yorumlarina

Yarin tarti gunumuz ama cuma tartildigimizda ikimiz de biraktik artik
4 kilo veremeyen 500 tl verecekti

Annem 1.9 verdi cuma gunundeki tartiya gore
Ben de 2.9

İkimiz de kazanamadik yani

Diyetisyen 7 tane zeytinin 1 cay kasigi ya da tatli kasigi kadardi tam hatirlamiyorum iste o kadar yaga denk geldigini soylemisti
Bana cok cok sevmiyorsan yeme demisti

Ama sen baska yagli yemiyrsun zaten ayarlarsin sen

Su, çingene ızgarasını aratırken senin blog cıktı karsıma

nerde bulurum bu ızgarayı ben?ızgara tadı veriyormu?

Nie inatlasior ki :)) para kilocuklardan tatli geliyo heralde
sen wereceksin muti inaniyorum sana

Gazan mubarek ola betus

Bu arada topikteki hareketlilik ne guzel demi

Ohh maşallah bol spor ..
Afiyet olsun makarnanı da yemişsin.

Su peki soğan suyunu kullanırken adet gecikmen var mıydı?
İşe yaradı mı ?
Nasıl yapıyorsun tadı çok mu kötü?

O daha gec geliyordu sanirsam,,
aynen ole hilal sen cozmussun beni

Heralde ben de senin gibi yapardım bisiklet olsa boş durmazdım en azından.
Ama ikisi ile de ilgilenebilir miydim bilemedimm ..

Kaybeden de de kilo farkına göre bir şey olmayacak mıydı Betül?

Canım zeytinde olan yağ yararlı yağ hatta zeytinin ve zeytinyağının bel bölgesindeki yağların gitmesinde rolu var.

Su, çingene ızgarasını aratırken senin blog cıktı karsıma

nerde bulurum bu ızgarayı ben?ızgara tadı veriyormu?

Canım elektirikçilerde var. Valla ben bayılıyorum bu ızgaraya hele balık konusunda tek geçerim. Tavukta harika oluyor köftede başka birşey kaldımı :))

Valla canım adet gecikmesi yüzünden başladım ben zaten adet düzensizliği problemim var benim kızlığımdan beri bu ay ilk defa kullandım bakalım 28 inde göreceğim işe yarayıp yaramadığını. Tadını içerken almıyorsun ama son yudumuda içince soğan kokusu geliyor bende yöntem olarak bal tarçın çörekotu karışımıda yapmıştım aynı sebepten ardından onu yiyordum hemen. O zaman anlamıyordum kokuyu falan.

Kaybeden de de kilo farkına göre bir şey olmayacak mıydı Betül?

İkimiz de 4 kiloyu vermis olsaydik daha az veren odeyecekyi kilo basina 125 liraydi

Ohh herkes yesilcay iciyo ben kahve ictim sekerli
Telvesini de yedim
Hilal bizim seninle kilolarimiz yakin ya insallah ben cok salmazsam ayni zamanlarda bitirmis olursak mutlu olcam
İlk zamanlar ay ben mezun olana kadar Hilal coktan gider uff diye uzuluyordum

Nie inatlasior ki :)) para kilocuklardan tatli geliyo heralde
sen wereceksin muti inaniyorum sana

inş. canım, sagol destegin için...

Kızlar halı silmeye karar verdik
Gelirim yine ben ..

bu saatte mi

Canım elektirikçilerde var. Valla ben bayılıyorum bu ızgaraya hele balık konusunda tek geçerim. Tavukta harika oluyor köftede başka birşey kaldımı :))

Su, elektrikçiye gidip bana çingene ızgarası vermi diyecegim
annemlerde vardı bi elektrikli ızgara oda aynısımı acaba? :44:

elektrik cok gelmiyormu
güzel pişiriyormu?

Izgara de sen o zaten onu gösterir istersen elektirik normal geliyor kuzum güzel pişiriyor dedim beyaaauuu...

ya ben nerden bulcam onu ya ariyom bulamiyom bi link biliyor musun acep bende indirip yapsam :26:

Kizlar icinizde pucca nin kitabini okuyan var mi ya
Oyle romantik komedi izlemek istedigin mod olur ya insanda iyle bir anda almistim bugun okumya basladim bitmek uzere simdi
Bazi yerlerine cok guldum

ya regl diilim ki ben :18:
cenefarım eti hoşXbeş diyip duruyom esegin aklina karpuz kabıyını sokuyom yaaa demicem daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…