Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biliyorum turtam da söylüyorum işte en baştan sonra ben söyledim diyorum :1:

Şöyle ki biz şimdi uğraşıp herkesin mesajını sayıyorduk ya dedik işkence olmasın.
Herkes bir kişiye gönderiyor kendi mesaj sayısını.
Gönderdiğimiz kişi de sadece liste yapıp ekliyor buraya.

süpermiş yaa hakkaten işkence oluyordu öbür türlüü peki önceden hafta sonları saymıyorduk sanırım şimdi sayılıyor mu?

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- Yarım ananas

Akşam :

- Salata
- 6 tane altın balık

Sıvı :

- Bol su
- Elma sirkeli su
- Bitki çayı

spor :

- 45 dakika koşu
- 45 dakika yürüyüş ( 15'i sabah koşu öncesi 30'u sonradan )
- 200 tane yan makas ( 200 tane de akşam yapacağım.)

Afiyet olsun ama bu kadar spora bu yiyecekler çok az Hilal. Umarım akşam yiyeceksindir bişeyler. Çünkü çok az yemişsin. Spor harika ama :46::46:
Bugün bir enerji patlamasına maruz kaldım galiba gideyim de az da leslie ile takılayım :1:

Biri Hilal'iiii durdursun. :9::9:

Bu arada paten üzerinde yürüyebiliyorum ama daha tek başıma kayamıyorum. İlk denemem olmasına rağmen hiç düşmedim Allah'a şükür. Ama oldukça efor sarfettiriyor. İnşallah en kısa zamanda öğrenirim çünkü gerçekten çok zevkli. :16::16:

menü
sabah
1 bardak su
1 bardak süt..
kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim denge light
az peynir
ara
yeşil çay
10 badem
öğle
az kıymalı soslu makarna
2 kaşık yoğurt
akşam
5 kaşık karnıbahar yemeği
3 kaşık yoğurt
su 3 litre
spor
60 dk koşu..
20 dk bölgesel ..tabi nerden zihinden ..+halı yıkadım..
oturmadan çocukları yıkadım pertim yani..

menü
sabah
1 bardak su
1 bardak süt..
kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim denge light
az peynir
ara
yeşil çay
10 badem
öğle
az kıymalı soslu makarna
2 kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık yoğurt
su 3 litre
spor
60 dk koşu..

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Bu akşam bende kızı yıkayacağım, işkence gibi oluyor kış günü. Ev doğalgazlı ama hep korkuyorum üşüyecek hasta olacak diye.

Hilal gitme paten fotoğraflarımı ekledim :9::9:

Spor diye nasıl fırladıysam okuyamadım Ebru'cum hemen bakacağım şimdii ..

Afiyet olsun ama bu kadar spora bu yiyecekler çok az Hilal. Umarım akşam yiyeceksindir bişeyler. Çünkü çok az yemişsin. Spor harika ama :46::46:

Biri Hilal'iiii durdursun. :9::9:

Ebru ananas o kadar tok tutuyor ki saat 2-3 gibi acıktım ama o sırada sevdiceğim aradı onunla konuştum derken akşam yedim çok tokum şu an da ..
Leslie ile 3 mil yürüdüm ..

Bu arada paten üzerinde yürüyebiliyorum ama daha tek başıma kayamıyorum. İlk denemem olmasına rağmen hiç düşmedim Allah'a şükür. Ama oldukça efor sarfettiriyor. İnşallah en kısa zamanda öğrenirim çünkü gerçekten çok zevkli. :16::16:

Ayy ne güzel Ebru merak etme onu da öğrenirsin öne doğru ittirivereceksin kendini bütün gücünü bacaklarında hisset ..

menü
sabah
1 bardak su
1 bardak süt..
kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim denge light
az peynir
ara
yeşil çay
10 badem
öğle
az kıymalı soslu makarna
2 kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık yoğurt

su 3 litre
spor
60 dk koşu..

Ohh afiyey olsun Derya, makarna pek olmamış ama miktarı azdır umarım ..

Ebru'cum fotoğraflara baktım ..
Bisiklet, paten yüzündeki mutlu ifade harikaa ..
BU arada zayıfladığın çok belli oluyor biliyor musun ..

Ebru'cum fotoğraflara baktım ..
Bisiklet, paten yüzündeki mutlu ifade harikaa ..
BU arada zayıfladığın çok belli oluyor biliyor musun ..

Üstümde mont olmasına ve pantolonumun bol gelmesine rağmen belli olmasına çok sevindim. Az önce başka bir arkadaşımda mesaj atmış çok belli olmuş zayıfladığın diye. Duydukça çok mutlu oluyorum.

Hava çok güzeldi bugün Hilal'cim. Kızım sürekli bisiklet sürelim anne diye istedi. Bende patenleri kaptım eşim bisikletini aldı çok güzel eğlendik. Pazarları çok seviyorum yaaa :16::16:

Spor diye nasıl fırladıysam okuyamadım Ebru'cum hemen bakacağım şimdii ..

Ebru ananas o kadar tok tutuyor ki saat 2-3 gibi acıktım ama o sırada sevdiceğim aradı onunla konuştum derken akşam yedim çok tokum şu an da ..
Leslie ile 3 mil yürüdüm ..

Ayy ne güzel Ebru merak etme onu da öğrenirsin öne doğru ittirivereceksin kendini bütün gücünü bacaklarında hisset ..

Ohh afiyey olsun Derya, makarna pek olmamış ama miktarı azdır umarım ..

Kayıyorum birazda eşim tutuyor tutmasa kayamıyorum ama ilkinde bu kadar durabildiysem üstünde sanırım bikaç denemeden sonra öğrenirim gibi geliyor. Ama buz pateni hala içimde Hilal'cim bigün yine sırf bu yüzden Ankara'ya geleceğim. :9::9:

Dimii :1:
Ama hiç durmadan yemek yedik bu sefer, o da karakolda yiyemiyor pek bir şey o özlemiş derken ben de götürdüm her şeyden.
Bir dahakine bol hareketli olsun da bari getirdiği kaslar kalsın ..

Bencede sen onu bidahaki geldiğinde hep efor sarfettirecek yerlere götür. Mesela yüzmeye felan gidin, buzpateni yapın, bisiklet binin, beraber koşun vs. Hem ye hem kilo alma :9::9:

Üstümde mont olmasına ve pantolonumun bol gelmesine rağmen belli olmasına çok sevindim. Az önce başka bir arkadaşımda mesaj atmış çok belli olmuş zayıfladığın diye. Duydukça çok mutlu oluyorum.

Hava çok güzeldi bugün Hilal'cim. Kızım sürekli bisiklet sürelim anne diye istedi. Bende patenleri kaptım eşim bisikletini aldı çok güzel eğlendik. Pazarları çok seviyorum yaaa :16::16:

Kayıyorum birazda eşim tutuyor tutmasa kayamıyorum ama ilkinde bu kadar durabildiysem üstünde sanırım bikaç denemeden sonra öğrenirim gibi geliyor. Ama buz pateni hala içimde Hilal'cim bigün yine sırf bu yüzden Ankara'ya geleceğim. :9::9:

Bencede sen onu bidahaki geldiğinde hep efor sarfettirecek yerlere götür. Mesela yüzmeye felan gidin, buzpateni yapın, bisiklet binin, beraber koşun vs. Hem ye hem kilo alma :9::9:

Çok belli Ebru'cum cidden ve yüzüne de böyle başka bir berraklık gelmiş sanırım, bende de oldu aynı şey zararlı şeyler yemediğimizden sanırım ..

Çok güzel bir pazar geçirmişsin ayy nasıl özeniyorum sorma hiç ..

Geçen geldiğinde çok da hareket ettik ondan bu kadar aldım yoksa o yemeye çook daha fazlasını alırdık her gün 4-5 saat yürüdük gündüz yürüdük geçe 3-4 gibi gece çıkıp kar oynamalar yoksaa kesin 8-9 kg olurdsu o yemeye ..

Back
X