Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın herkese kilom 68.1 900 grm vermişiiiiim 4 gündür düzenli diyet ve spor yaptıgım düşünülürse fena bir baslangıc degiiiiiiil sanırsam kilo veren ehrkesi de tebrik ederimm

:26::26::26:
spor olayina bende katiliyorum
:13:

ya ben bi kere onu deneyeyim demiştim ama acayip iğrenç kokuyor ya :120:

benim kokulara karşı alerjim vardır ama bu çorba bana nedense kötü gelmemişti.yerkende bahartalarla tatlandırıyordum...

günaydın herkese kilom 68.1 900 grm vermişiiiiim 4 gündür düzenli diyet ve spor yaptıgım düşünülürse fena bir baslangıc degiiiiiiil sanırsam kilo veren ehrkesi de tebrik ederimm

turtam tebrikler lahmacunlara göre güzel kilo vermişsin...

900 gr cok iyi funda

Hilalciim bak sen de ne guzel vermissin
Hedefin 1 kiloydu diye mi sen pek sevinmemia gibisin ama +300 lerde fln ildugun haftalari hatirlatirimm

Derya x ortim tmm bizim gunumuz 16 mart
Cok mutlu olalim o gun ikimiz de
Derya sen biyoenerjiyle fln mi ilgileniyrsun ya da o tarz bir seyler ?

Bu hafta listemiz cok guzel
Hele Su yine lipo yaptirip gelirse iyice cosar

Aslında memnunum sonucumdan Betülcüm ama inanıyordum ya kilo vereceğime süpriz olmadı.
Daha dün regl oldum ona rağmen 700 gram böyle bir sorunum olmasaydı 1'inde üstünde olacakmışım o yüzden istediğim gibi verdiğimi düşünüyorum haftaya da inşallah en fazla 61.5 sonucunu görmek istiyorum ..

Valla çaıkçası umutluydum bu hafta ama şu hain alçak turtam yok mu
2 ay olmadan 6 kg alıp da gelmiş kız kendini darı ambarında mı buldun izine çıkınca ..

izinden donunce aldigi kilolar + olarak mi yaziliyor hanemizeeeeeee
findaaaaaaaaaaa

Valla çaıkçası umutluydum bu hafta ama şu hain alçak turtam yok mu
2 ay olmadan 6 kg alıp da gelmiş kız kendini darı ambarında mı buldun izine çıkınca ..

Biraz takilsin biralarda birazini geri versin listeye oyle alalim bari
Bak 900 gr verdi bile turticik

Su anda suyu sabit kabul edip turtiyi eklemedigimizde 0,80 fln
Gayet guzel
Ki yine Su eksilerle gelecektir

ya o kız 93 ile basladı.
birde ilk diyete baslamıs. verilir yani

Hmm anladımm ..
Görünce çok güzel geldi de ..
Bu arada sabah sabah kahvaltı fa yeşil elma yedim canımı nasıl istettiysen.
Hatta bugün bütün gün elma yesem o kadar harika olur ki ama tabi yok böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…