emirelcim acıbiber gittimi evine varmışmı?
acibiberi hava alanına bıraktık 16 30 da uçağı doyamadan gititi oğlu çok tatlı şimdiden özledim:çok üzgünüm:
eee kızlar ya 2.sayfaya düşmüşüz kimseler gelmemiş nereus ah ettin herhalde kırdık mı seni bu gün yedim yedim yedim imdat ya çatlıycam haftaya 2 kilo almış olarak gelirim inanın kendimi tutamazsam bi motive olayım dedim kimseler yok gidip birşeyler atıştırayım bariii
selam kızlar
bugünün son kaçamağını yaptım akşam köfte patates yedim (kızartma)
artık yemek yok
melis ad nasılsınız ben çok yorgunum bugün dolu yağdı çok korktum meyveler ağaçlarda ziyan olacak diye ama bişey olmaz dediler hava birtürlü düzelmedi 10.olmuşuz oda iyi sonuncu olmadık en azından
Nisan Çarşamba gecesi HaberTürk televizyonunda Saba Tümer’in konuğu olan Ahmet Maranki yaptığı açıklamalarda , çok kolay ve sağlıklı kilo vermenin formulünü açıkladı.Her şeyden önce vücudumuzun suya ihtiyacı olduğunu ve günde 2 - 3 litre su içilmesi gerektiğini söyledi.Özellikle gece yatmadan önce bir bardak sıcak (kaynar suya yakın sıcaklıkta) suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyulup içilmesinin zayıflatıcı özelliği olduğunu vurguladı.
Yapılması gerekenler
Gece yatmadan önce 1 bardak sıcak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içilecek.
Sabah kalkınca bir bardak sıcak limonlu su içilecek.
Bu kür hiç aksatılmadan yapıldığında, 1 ayın sonunda en az 3-4 kilonun verileceğini söyleyen Maranki , elma sirkesinin Ph.’nın , insan bedenine en yakın seviyede olduğunu söyledi
herkes elma sirkesinin faydasından bahsediyor bende içiyorum bi faydası niye yok acep
kızlar bi teklifim var takıma artık kimseyi almayalım yeniler uyum sağlayamadan kaçıyor sürekli birilerini almak zorunda kalıyoruz kendi kendimize yeteriz bence siz ne dersiniz
evet 2 haftadır hergün içtim ama bugün bitti sirkem unuttum slmsyıhergün içiyormusun canım
zaten biliyosun melankoli geçen haftada çok girmemişti 2 kişi geldi biri birgün diğeri 2 gün sonra kaçtılar ya buseferki alacağımız bira kilosu fazla olmalı diyorum senceturkbayragiben de ya tutarsa diye düşünüyorum. Bakarsınız nereus gibi biri gelir takıma hareket neşe katar sürekli burda olur falan, bilmiyorum ki. Gelenlere göre değerlendirsekmi. Tabi ortak karar alırız yine de. Bu hafta 2 kişi de yok meydanda melankolide gitti.
canım sen iyice bir dinlen en iyisi. mirmirmirmir malesef katılımlarımız az ama düzeleceğine inanıyorum. zemuszemus biryere işin yok,evdeyim ve çok yorgunum kaçgündür tatlı dışında bi kaçamağım olmadı ama mens dönemi şişkinliği ve depresifliği olsamda bi geçse sıkılıyorum bu dönemde bu arada gerçekten katılım ne kadar düşmüş bu arada kilo veremeyenler kervanına bende katılıyorum haftayada veremezsem ben gider arkadaşlar bilginiz olsun
canım kıyafet çok yakışmış,oyunu keşke bizde izleyebilseydik.aslında kemaraya çekili varsa hadi bize gönder bizde izleyelelim.istanbula ne zaman gidiyorsun,senin adına sevindim hayatım. alkisalkisalkis arayıda fazla uzatma, Şeniz yenilerden fayda gelmiyor gelen pek paylaşım yapmıyor :uhm: bari bizler burda duralım. tamam bende fazla gelemiyorum ama ilk fırsatta hemen burdayım.canlarım ciğerlerim..heinizden çok özür diliyorum.döndüm ve bomba gibi geldim...
mecaz anlamda değil gerçek bomba......dün tiyatro oyunumu sergileim...sabah akşam çok yoğun çalıştık bu hafta...ilçede oynanan ilk tiyatro oyunuydu ve mükemmel olsun istiyordum...çok uğraştımve çok güzel bir oyun sergiledik...çok beğeni topladık...
ayrıca tayinimiz çıktı...elveda mardin....merhaba istanbul..............
size oundan birkaç kare fotoğraf sunmak istiyorum
üzerimdeki kıyafet mardin kürtlerinin yöresel kıyafeti: huçik
töre adlı oyunu oyunu sergiledik
kızlar bu hafta çok zimliyim. Bütün bahanelerim bitti, düğündü sempozyumdu. Arık evimdeyim. düzeni kuruyorum. Dün elma sirkeli karışım içtim. Önümüzdeki hafta bomba gibi olacağım. Hedefim 58.5 falan.QUOTE]
bencede melis artık sende toparla kendini ve bizide toparla.tamam yoğun bir döneme girdin ama ne oluyorsa bizde senle beraber o dönemin içindeydik :uhm: inşallah hedefine ulaşacaksın. hihoyyyt
sen yaparsın hayatım inanıyorum içimizde en rahat kilo veren sendin.toparlarsın hemen.toparlamazsanda artık domatesler seni bekliyor haberin olsun. :tomato:şişgocum şuraya yaz haftaya 58.5 civarı olacağım. Hergün ad ve sana rapor vereceğim bir kaçamak yapmayacağım yaparsam domates atın bana :)
çok karar verdim.
topla kendini dosbam niye böyle bıraktın anlamadım. olacak başaracaksın.bende kendimi çok sıkıyordum beyin olarak çok yoruyordum artık eşim bile rahatsız oldu bu durumdan ama şimdi eskisi gibi takmıyorum gittiği yere kadar.ama 2 öğün marul salatası yiyorum aralarda aburcubur yemesem ve bol su içsem daha rahat olacak ama arada kaçıyor işte. sende dene hayatım.nereus canım almadım evet bu da ii bi durum gibi görünebilir ama ben haftalardır veremiyorum
iyice motivasyonumu kaybettim
yediklerimizden daha az yememiz lazım hayatım başka türlü olmuyor.ad ve benim problemim misafirler sanırım
nasıl reddedeceğim bilmiyorum
ilk başlarda hiç misafir kabul etmemiştim ama şimdi daha da erteleyemiyorum
sonuçta 3 aydır diyetteyim nereye kadar insanlardan ve yiyeceklerden kaçacağım bilmiyorum
yaa ufacık bi şey yesem hemen kilo olarak dönüyor...şu yiyen ama kilo almayan insanlara hayranım(
hay maşallah hay nerene yedin bütün onları.genede iyisin nereus ama akşam 6 dan sonra yesen vay haline.ama şu var ben buakdar yemeği saat 6 yı geçmicek şekilde yedimm
kebabı öğlen yedim ve puaçalarıda
akşam dün akşam saat 9 gibi makarnada yedimm cokacimcoook çok güzeldi tadı
üzerinde sadece acı sos vardı yağ tuz yok
bir ara ekmeğe acı sos döküp yediğimide biliyorumm daha hatırlamadığım çok şey var :roflol:
o kadar sıkma kendini melis,sen toparlarsın. zemuszemusevet canım ne yapalım ilk kötü slkorumuz. Benim dah çok kendime canım sıkkın ilk kez kilo aldım.
bu arada neler yedim:
sabah: 1 lokma ekmek arası peynir.
ara kızımın kayısılı daninosundan 2 kaşık
öğlen zeytinyağlı patlıcan 1 dilim ekmek
Allah kavuştursun hayatım. ah özlenmezmi bilirim. Şenizacibiberi hava alanına bıraktık 16 30 da uçağı doyamadan gititi oğlu çok tatlı şimdiden özledim:çok üzgünüm:
afiyet olsun hayatım. cokacimcoookselam kızlar
bugünün son kaçamağını yaptım akşam köfte patates yedim (kızartma)
artık yemek yok
evet 2 haftadır hergün içtim ama bugün bitti sirkem unuttum slmsyı
zaten biliyosun melankoli geçen haftada çok girmemişti 2 kişi geldi biri birgün diğeri 2 gün sonra kaçtılar ya buseferki alacağımız bira kilosu fazla olmalı diyorum senceturkbayragi
bencede melis artık sende toparla kendini ve bizide toparla.tamam yoğun bir döneme girdin ama ne oluyorsa bizde senle beraber o dönemin içindeydik :uhm: inşallah hedefine ulaşacaksın. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?