Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eee kızlar ya 2.sayfaya düşmüşüz kimseler gelmemiş nereus ah ettin herhalde kırdık mı seni bu gün yedim yedim yedim imdat ya çatlıycam haftaya 2 kilo almış olarak gelirim inanın kendimi tutamazsam bi motive olayım dedim kimseler yok gidip birşeyler atıştırayım bariii

selam kızlar
bugünün son kaçamağını yaptım akşam köfte patates yedim (kızartma)
artık yemek yok

acibiberi hava alanına bıraktık 16 30 da uçağı doyamadan gititi oğlu çok tatlı şimdiden özledim:çok üzgünüm:

Allah kavuştursun canım, özlenirtabi özlenmezmi.

eyvah canım tek kilo verenimizdin sen de böyleyapma bize destek ol.

selam kızlar
bugünün son kaçamağını yaptım akşam köfte patates yedim (kızartma)
artık yemek yok

afiyet olsun canım.
ben de akşam yarım biftek salata yedim.

melis ad nasılsınız ben çok yorgunum bugün dolu yağdı çok korktum meyveler ağaçlarda ziyan olacak diye ama bişey olmaz dediler hava birtürlü düzelmedi 10.olmuşuz oda iyi sonuncu olmadık en azından

Nisan Çarşamba gecesi HaberTürk televizyonunda Saba Tümer’in konuğu olan Ahmet Maranki yaptığı açıklamalarda , çok kolay ve sağlıklı kilo vermenin formulünü açıkladı.Her şeyden önce vücudumuzun suya ihtiyacı olduğunu ve günde 2 - 3 litre su içilmesi gerektiğini söyledi.Özellikle gece yatmadan önce bir bardak sıcak (kaynar suya yakın sıcaklıkta) suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyulup içilmesinin zayıflatıcı özelliği olduğunu vurguladı.

Yapılması gerekenler

Gece yatmadan önce 1 bardak sıcak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içilecek.
Sabah kalkınca bir bardak sıcak limonlu su içilecek.
Bu kür hiç aksatılmadan yapıldığında, 1 ayın sonunda en az 3-4 kilonun verileceğini söyleyen Maranki , elma sirkesinin Ph.’nın , insan bedenine en yakın seviyede olduğunu söyledi

melis ad nasılsınız ben çok yorgunum bugün dolu yağdı çok korktum meyveler ağaçlarda ziyan olacak diye ama bişey olmaz dediler hava birtürlü düzelmedi 10.olmuşuz oda iyi sonuncu olmadık en azından

canım iyiyiz ben de çok yorgunum artık hep öyleyim aslında kızım saniye durmuyor.
ben erzurumdayken yani geçen hafta da oraya kar yağmıştı bu mevsimde ilginç. Artık bundan sonra düzelir hava biti bence.

yapalım hemn elma sirkesi de aldım bu akşam başlayalım.

Nisan Çarşamba gecesi HaberTürk televizyonunda Saba Tümer’in konuğu olan Ahmet Maranki yaptığı açıklamalarda , çok kolay ve sağlıklı kilo vermenin formulünü açıkladı.Her şeyden önce vücudumuzun suya ihtiyacı olduğunu ve günde 2 - 3 litre su içilmesi gerektiğini söyledi.Özellikle gece yatmadan önce bir bardak sıcak (kaynar suya yakın sıcaklıkta) suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyulup içilmesinin zayıflatıcı özelliği olduğunu vurguladı.

Yapılması gerekenler

Gece yatmadan önce 1 bardak sıcak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içilecek.
Sabah kalkınca bir bardak sıcak limonlu su içilecek.
Bu kür hiç aksatılmadan yapıldığında, 1 ayın sonunda en az 3-4 kilonun verileceğini söyleyen Maranki , elma sirkesinin Ph.’nın , insan bedenine en yakın seviyede olduğunu söyledi

herkes elma sirkesinin faydasından bahsediyor bende içiyorum bi faydası niye yok acep

kızlar bi teklifim var takıma artık kimseyi almayalım yeniler uyum sağlayamadan kaçıyor sürekli birilerini almak zorunda kalıyoruz kendi kendimize yeteriz bence siz ne dersiniz

kızlar bi teklifim var takıma artık kimseyi almayalım yeniler uyum sağlayamadan kaçıyor sürekli birilerini almak zorunda kalıyoruz kendi kendimize yeteriz bence siz ne dersiniz

ben de ya tutarsa diye düşünüyorum. Bakarsınız nereus gibi biri gelir takıma hareket neşe katar sürekli burda olur falan, bilmiyorum ki. Gelenlere göre değerlendirsekmi. Tabi ortak karar alırız yine de. Bu hafta 2 kişi de yok meydanda melankolide gitti.

hergün içiyormusun canım
evet 2 haftadır hergün içtim ama bugün bitti sirkem unuttum slmsyı

zaten biliyosun melankoli geçen haftada çok girmemişti 2 kişi geldi biri birgün diğeri 2 gün sonra kaçtılar ya buseferki alacağımız bira kilosu fazla olmalı diyorum senceturkbayragi

canım sen iyice bir dinlen en iyisi. mirmirmirmir malesef katılımlarımız az ama düzeleceğine inanıyorum. zemuszemus biryere işin yok, klava: bırakmıyoruz seni.anca beraber kanca beraber. vericez bu kiloları sıkıntı yapma,düzelecek biliyorum.
canım kıyafet çok yakışmış,oyunu keşke bizde izleyebilseydik.aslında kemaraya çekili varsa hadi bize gönder bizde izleyelelim.istanbula ne zaman gidiyorsun,senin adına sevindim hayatım. alkisalkisalkis arayıda fazla uzatma, Şeniz yenilerden fayda gelmiyor gelen pek paylaşım yapmıyor :uhm: bari bizler burda duralım. tamam bende fazla gelemiyorum ama ilk fırsatta hemen burdayım.

yaa hergün içtin faydası olmadımı ben de ümit bağlamıştım ama bi de söylenen gibi yspalım sıcak suya bakalım ne olacak.
Evet hep kaçıyorlar bakalım kşimse gelecekmi, ündüz davet yazmıştım ama bakalım.

bencede melis artık sende toparla kendini ve bizide toparla.tamam yoğun bir döneme girdin ama ne oluyorsa bizde senle beraber o dönemin içindeydik :uhm: inşallah hedefine ulaşacaksın. hihoyyyt

tamam canım bugün milat oldu hem kendimi hem takımı toparlayacağım, senin söylediğini ben de farkettim benim paylaşımım azalınca oluyor böyle.
İnşallah hepimiz ulaşırız. Ben çok azimliyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…