dosba kız seni iyii etmek için bütün kirli çamaşırlarımı döktümm
kafana takmaman için takma canım benimmm
hastalığı düşün
grip olucna hastayım kötüyüm dersin daha kötü olursun
ama yatakdan kalkıp hareketli olduğunda iyileşirsin hastayım kötüyüm dememek gerek
diyette öyle işte öptüm canımm kocamanından
tırsma bitanem çok çok domates atabiliriz yada sopa gösterebiliriz. sen bizim canımızsın en küçüğümüzsün.
nereusa mı takılıyoruzz hadi takılalım bende takılım .
mavzu ne bilmiyorum ama olsun:)))
kardeş takım az biraz sıkıntımı var kilo durumunda ekslerde gördüm sizi . ama üzülmeyin siz bunun acısını haftaya çıkarırsınız
öyle oldu gerçekten canım opuyorumnanaktan
nereusa mı takılıyoruzz hadi takılalım bende takılım .
mavzu ne bilmiyorum ama olsun:)))
kardeş takım az biraz sıkıntımı var kilo durumunda ekslerde gördüm sizi . ama üzülmeyin siz bunun acısını haftaya çıkarırsınızsaol melisim , dedim ya üzülmeyin insan zayıfladıkça vemeside zorlaşıyor. artık sabrıda kalmıyor.
biliyoruum oyüzden ne derseniz kızmıyorumm
hepinizn yeri çok farklıı :1hug:
hepiniz ablamsınıızz Şeniz opuyorumnanaktan
şişgosenn bacımsın balıımm Şeniz opuyorumnanaktan
melisin canım elektriklerim yoktu gelemedim 1 saatten fazla oldu, hemen hesaba bakıyorum sizinki tamammı canım...
melisin toplam satısı hatalı canım sen bir kez daha bakabilirmisin... listeden çıkartmadığın birimi var acaba...
585,3 / 586,4 / 1,1 / 0,188%
melisim bizim liste için hiç bekleme canım üzülüyorum sonra.. bugün ben üst üste kontrol edip halledeyim böyle elim ayağım dolandı...
kızlar işlerim .çoktu ancak girdim muhabbet iymiş ama sonuç berbat neoldu bize böle anlamadım vallahi
nereus kız allah iyiliğini versin sen neler yemişsin öle bide diyo neden veremiyom kilo veremezsin tabi bence fıstığım biraz daha dikkat et
melis canım tamam bu hafta biraz daha birbirimizi kontrol edelimm çünkü zama niyce azaldı mesala bi fikir sadece akşamları cumaya kadar 3 akşam sadece meyva yada salata yadaa yoğurt yiyelim ama sadece bunlardan biri olsun ve o gün her zamanki içtiğimizden 1 litre daha fazla su içelim ne dersin
bu arada ne yedim
sabah kahvaltı klasik
öğlen balık+salata
aman melisim ne diye can sıkıyorsun bak bize yıllardır süründük süründük :)).. toparlarız canım ya bu mevsimde oluyor inan yılladır tecrübem bu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?