Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melis ad nasılsınız ben çok yorgunum bugün dolu yağdı çok korktum meyveler ağaçlarda ziyan olacak diye ama bişey olmaz dediler hava birtürlü düzelmedi 10.olmuşuz oda iyi sonuncu olmadık en azından
valla bu sabahata bizim burad kötüydü epey yağdı ama öğleden sonra bir açtı valla akşam sahil yaptık kızlar saat 9 da geldik.düzelir hayatım son dökülmeler bunlar.takvim yaprağında yağmurlar yazıyor.bende 2 sene önce mayısta dolu yağdığını bilirim bende korkmuştum o zaman sanırım bu aylarda oluyor.
adcım geçmişten günümüze gelemedin bir türlü, oku oku bitiremedinmi
sorma ya valla oku oku bitmedi ama geldim hayatım.

valla bende bu akşamdan itibaren uygulıcam melzeyit faydası olur inşallah.valla bende belki şöyle canlı birileri gelir diye umuyorum yeniler neşe katar belki.ama almasakda olur gibi, gelen gidiyor yine biz bize kalıyoruz.tabi son söz kaptanın.
.

bende geldiim ama çok kalamam belkii
kızlar ya 5lt su oldu nerdeyse
2 bardak yeşil çayımıda içtiimm bu akşam kaçamak yapmadımm girçekten
sadece meyve birazcık abarttımm yani birazcıkk

hoşgeldin hihoyyyt
ben suyumu kaynattım bile. Bi de elime suyumu aldım 2 lt.mi bitiriyorum bitirmeyenlere duyurulur, hadi daha vakit var için yatmadan. Nereusum bugün kaç lt. içtin?
Aman dikkat edin bilg.ın üzerine dökmeyin suyu benim gibi, laptopum yeni geldi tamirden şanslıymışım da ana kart yanmamış, bazı çipler yanmış 150 tlye tamir oldu. anakart yansaydı 400-500.

ben buyazdan ümitliyim kızlar evi bol meyveyle doldurmak istiyorum zaten karpuz tek başına yeter.birde marul.kayınvalde ekti zaten büyüdüler ondan geçiniyorum sağolsun.dr.şişkinlik içinde ilaç verdi inşallah onlarda fayda eder ooooohhhh deymeyin keyfime.ama bakıyorumda 62 den buralara gelebileceğim hiç aklıma gelmezdi kızlar bu bile benim için harika.melis sen daha çok kilo verdin.yapılamayanı yaptık kendi adımıza.melzeyit sende öyle yavaş ama emin adımlarla gidiyoruz. arada takılıyoruz ama sıkıntı vuruyor bize,o zamanda motivasyon düşüyor. melzeyitim sende tekrar başla bir yerden mesela bu akşamdan başla. gerisi gelir belki hayatım zaten en az 5 gün sıksan kendini kilo verince neşen yerine gelir.öyle gitme işlerinide geç. kızıyorum bak. Çok üzgünüm çoook opuyorumnanaktan

şu saate kadar 2 lt su nasıl dayandın kız
benim dilim damağım kuruyor yine kurudu
içmicem ama yeter 1 bardak daha içersem 5 lt olcak
göbeğimi bir göseniz 4 aylık gibi duruyorum resmeenn :roflol: :roflol:
evet felaket sıcak meliscim ya kavruluyoruzz
gece yatarkeenn gündüz iş yerii kafamçokkarıştı

sen de güzel verdin canım şu an takımın en zayıfısın.
Evet ben de verdim ama takıldım şimdi, melzeyit kızmıştı bana o zaman güzel vermiştim artık kızanım yok. Motive için baskı şart galiba.
Evet hepimiz bir başlangıç yapalım.

arkadaşlar bende elma sirkesinin faydası olduğuna inanıyorum ben marankinin dediği gibi sıcak içiyorum gece yatmadan önce gerçi bu aralar biraz aksattım içine bal koymuyorum içtikten birkaç dakika sonra sıcak basıyor insanı sonra geçiyor dikkat edin sizde bence faydası vücuttaki ödemi atıyor bilmiyorum ama ben öğle tahmin ediyorum denemekte fayda var arkadaşlar sıcak ve balsız

hay maşallah nereus o 5 lt suyu ben içsem dal gibiydim ama sen zaten olman gereken kilodasın o yüzden zor veririsin hayatım kilon boyuna göre azdır bile.benim boyuma göre 52,5 olmam gerekiyor ama nerdeee.ama bende alışacam inşallah şu su işine.
hoşbulduk melis.tamam bende kaynatıyorum hemen.ama karnım o kadar acıktıki.birşeyler yemek istiyorum ama direniyorum.bugün yediklerimi yazayım bende.
sabah sıradan kahvaltı abartı birşey yok,oğluma yedirirken bende ufak ufak alıyorum yumurta peynir azar azaryiyorum.öğlen marul salatası,2 ad biber kızartması.
akşam çiğ köfteli dürüm ama küçük ve lavaşı çoook çoook ince.burda yeni çıktı deniyelim dedik.birde ayran içtim. ha birde dondurma yedim. sahilde iyi gitti be.
o saattir birşey yemedim ve çooook çoook açım.neyse braz daha su içeyim.

melzeyit ablam gidemez hiçbir yere o benim yaşam kaynağım suyum tuzumm herşeyiim mafoldumben

yok canım kim nereye gidiyor kaçırdım galiba. Kimse bir yere gidemez, bu takıma giren bi daha çıkamaz (şişgo bilmiyor onu da bırakmayacağız) kötükedihüso

balsız tadı kötü değilmiki? Ben öğlen içtim akşam ilk defa içeceğim. İnanılmaz şişim, çok su içtim karpuz yedim patlamak üzereyim.

canım ben su içmeden günlerce yaşayabilirim. Emzirme döneminde alıştım suya. Ağzıma 1 damla su girmeden uyuduğumu çok bilirim hiç de eksiklik hissetmem.
Bizim ev serin henüz kavrulmuyoruz ist.da. Gece wcye taşınmaktan uyuyamazsın kafamçokkarıştı

olursun canım ne kalmışki 52.5a. Yeme sakın bu saatten sonra aman aman. Afiyet olsun, su iç unut açlığını, sonrada yat hemen.

ben sadece gece yatarken içiyorum sabah öğle içmiyorum çok zor olmuyor sıcak olduğu içöin belki zaten bir anda içemiyorsun yudum yudum içiyorsun
adcım bence çok aç içmek iyi olmaz eğer sirkeli su içeceksen miden zarar görebilir

nereus sen nerdeydin kız.yaşadığın yer diğer yazıyor. çok fazlada içme derim fazlası böbreklerde sorun oluyor.biliyorsun.
yapalım melis gerçekten,tamam sana bol bol kızarız istersen. Çok üzgünüm çoook
ben ilk zamanlar kullandım ama sadece sirkeli olarak içtim bal koymadım.tadına öyle çok kötüydü ve gerisini getiremedim.bal koyunca daha kötü olur diye denemedimde ama tekrar bir denicem.inşallah dediğin gibi faydası olur.

melzeyit ablam gidemez hiçbir yere o benim yaşam kaynağım suyum tuzumm herşeyiim mafoldumben

şutarafagitti

haklısın emirel ben şu an oğlumdan kalan az çubuk krakeri var onu yiyorum birde şim şekersiz nescafe getirdi onu içiyorum.fazla değil ama değilmi ya. benneyaptımki

ben de öğlen soğuk içmiştim ama sıcak içeceğim artık sadece akşam içerim.

kızın bol bol.
ben öğlen bal koydum kötü değildi ama soğuktu sıcakken nasıl olur bilmem.

haklısın emirel ben şu an oğlumdan kalan az çubuk krakeri var onu yiyorum birde şim şekersiz nescafe getirdi onu içiyorum.fazla değil ama değilmi ya. benneyaptımki

oğlunun çubuk krakerin ne kadarını bitirdiğine bağlı canım çoğunu yemişse iyi zemuszemus

canımm valla iç bence içmeden olmaz çok yararını görceksin
en önemlisi ne bilyonmu cildin parlayorr zemuszemus opuyorumnanaktan
evet veremiyorudma takıldı kaldı 64 e
63 görseydim bir haytta herşeyin olacağına inanırım ozaman :Saruboceq:

evet bırakmayın kimseyii
benim aklıma geldiydibir ara mezun olayım diyordum
naniknanik

bende kilo almaya başladığım dönemde 2 günde sadece 1 bardak su içtiğimi bilyorum
wc ye az önce gittimm :roflol:

küstünmüü bannaa Şeniz senağlama

antep balım antepp çok sıcak temmuz ağustos hiç gelmesin mümkünsee kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…