Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılmadan dediğim mezun olmadan kız..şimdi değil..
Ayy Derya'cım haklısın valla, ben şakasına söyüyorum bunları ama düşünce sonuçta değil mi ..
Bu espiri ama bazen olumsuz olayları da çok düşünüyorum onlarda da aynı şey geçerli.
Uff vazgeçeyim ben ..
aaa koy hadi bakıyorum hemen ..
Sorma tatlım yaaaa. Bundan 4 ay önce doğum iznine ayrılan bir kız vardı çalıştığım yerde. Dedikoducu, insanların arkasından kuyu kazan bir tip. Kimse sevmiyor ama kız napıp ne edip işini hallettiriyor. O izne ayrılınca yerine başka birini verdiler. Verdikleri kişi erkekti ve herkes çok iyi anlaştı. Bugün o kız geldi. Yine karıştı ortalık. İlk günden dedikodu başladı. Çok şirret bişey yaaaaa. Derya sana soruyorum şimdi canım nasıl başedeceğiz bu kızla. Ben arama mesafe koydum çok fazla muhatap olmuyorum ama sinirlerimi oynatıyor.
Bencede çok haklısın. Çok mantıklı.
Bende 63 kiloluk bir çıtırım
[/B][/I][/COLOR]
Başka bölüm başka bir yerde mi neden hazirandan sonra Ebru'cum ?
Ayy çok heyecanlı, neymiş kimmiş kızzz ..
Bence böyle dizlerinin altında bir eteğin varsa üstüne gömlekle giy.
evet düşüncelerine dikkatet..
fazla cididye almayın o yokken nasıldı ortam öyle davranın baktınız dengesziliğini gözünüze sokuyor arsızca fdavranıyor evden çıkarken 7 ayetel kürsiyi oku kendini korumaya al..kavgacımı bu kişi öyleyse Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm okursan sakinleşir susar oturur..ortmadaki tüm enerjiyi düzenler bu zikir ve işleri yoluna koyar..
merhaba kizlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
artik evimdeyimmmmmmmmmm
yasasin ozgurlukkkkkkkkk
gecmisi okuyup geliyorum
evet düşüncelerine dikkatet..
fazla cididye almayın o yokken nasıldı ortam öyle davranın baktınız dengesziliğini gözünüze sokuyor arsızca fdavranıyor evden çıkarken 7 ayetel kürsiyi oku kendini korumaya al..kavgacımı bu kişi öyleyse Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm okursan sakinleşir susar oturur..ortmadaki tüm enerjiyi düzenler bu zikir ve işleri yoluna koyar..
Haziranda kızımın okulu bitiyor canım. Şuan saat 17:00 de okuldan almam gerekiyor. İşten saat 16:00 da çıkıyorum. Başka bölüme geçersem mesaimin saat 17:00 de bitmesi gerekiyor. O zaman kızın okuluna yetişemem. Okuldan almam zor olur. Okullar kapanana kadar mecbur kalmam lazım. İşime geliyor çünkü
Evet yaaaa bende heyecanlandım. En son kız bakmaya gittiğimizde heyecandan kızın suratına bakmamıştım. Sonradan çok güldüm kendime. Asıl benim bakıp incelemem gerekiyor.
Hilal'cim yaaa kısa eteklerim 40 beden. Sonrasında etek yakıştıramadığım için almadım sanırım yine pantolon giyeceğim.
menü
sabah
tarçınlı su
kahvaltı
aynı
1 yumurta
4 zeytin
3 parmak peynir...
çay
ara
yeşil çay 300 ml..
öğle
2 kaşık yulaf kepeği
5 badem
1 yeşil elma
akşam
3 kaşık kuru fasulye
bol salata
su
3 litre
spor
zihinden 60 dk koşu..20 dk bölgesel spor
akşamda 30 dk zihinden bölgesel spor..
Aralar pek masum olmamış ama afiyet olsun Ebru'cum ..
merhaba kizlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
artik evimdeyimmmmmmmmmm
yasasin ozgurlukkkkkkkkk
gecmisi okuyup geliyorum
Bugün ben de doyamıyorum gitti ..
Sabah :
- Kaşarlı tost
Öğle :
- 1 minik kinder çikolata
- Ispanak
- Yoğurt
Akşam :
- Ananas
- Yoğurt
- 5 Naget
Sıvı :
- Bol su
Spor :
- Leslie ile 3 mil
Kolay gelsin Gönülll ..
İlahi turtam sen, ee işler ne oldu var mı haber ?
geçmiş olsun muti bişey olmaz inşallah sağ salim atlatırsın
merhaba geç oldu ama
meraba canım
ne güzel bilgiler derya
hay masallah inceciksin
neler yapmışsın kız sen öyle tam intikam olmuş
eski sevgilimi çok zor ya benimkinin bir platonik askı varmış memlekete gidince görüyorum kadını epey büyük onu bile kıskanırım zor sey eski sevgili falan gelemem ben öyle
babadan zenginini bulur o da
kolay gelsin
kızlar geçen tv de duydum daha önce de ebru şallıdan duymuştum
pişik kremi diğer bütün kozmetiklerden çok daha iyiymiş cilde ve heryer de kullanılabilirmiş yani göz altı falan gibi ayrım yapmaya gerek bile yokmuş
ben denedim cildim çok parlak ve sağlıklı durdu denemek isteyenlere tavsiye olunur
ay ebrucum harika bi alinti ciddenDÜŞÜNE TAŞINA ZAYIFLAYIN
'Bir kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir, üç zeytin'le başlayan diyet cümlelerini bir kenara bırakın. Şimdi düşünerek zayıflama zamanı... Bildiğiniz tüm diyetleri çöpe atın. Bundan böyle diyet de yasak, tartıya çıkmak da. Artık düşünce gücüyle zayıflatma iddiasında bir program var. ABD'de giderek yaygınlaşmaya başlayan 'NLP ile diyetsiz zayıflama programı', beyninizi kullanarak kilolarınızdan kurtulmanızı sağlıyor. Almanya'da psikoterapi alanında uzmanlaşan Zaza Yurtsever, Berlin'den sonra şimdi İstanbul'da da NLP ile diyetsiz zayıflama programını uygulamaya başladı. Yurtsever, "Yapılan araştırmalar şunu gösteriyor. Piyasada 300 tane değişik diyet biçimi var. Biri karbonhidratı yasaklıyor, diğeri proteini. Ama sonuç olarak diyetle zayıflayanların hepsi kilolarını geri alıyor," diyor. Yurtsever'in zayıflama seansları dört kişilik gruplarla yapılıyor, ama isteyenler bireysel terapiye katılıyor. Her şeyin başı nefes Cinsellik, yemek ya da uyku gibi otonom sinir sistemi tarafından yönlendirilen alanlardan birinde ortaya çıkan bir aksama, psikolojik dengenin bozulmasına yol açıyor. Sevdiğinizi ya da işinizi kaybetmeniz cinsel yaşamınızı, yemek yemenizi ve uykunuzu olumsuz etkilemiyorsa o problemin altından kalkmanız kolay. Bu üç alan otonom sinir sisteminin etki alanında olduğu için dıştan yaptığınız müdahalelerle bu ritmi bozarsınız. Vücut aslında bunları kendisi ayarlıyor. Yurtsever, "Eğer 'Allah kahretsin acaba bu gece uyuyabilecek miyim? Kitap okumam lazım!' ya da cinsellik öncesi 'Acaba bu kez ereksiyon olacak mıyım?' gibi endişelerin doğası gereği spontan olan davranışa dıştan bir müdahale olduğunu ve spontanlığı bozduğunu iddia ediyor. Yurtsever'e göre vücut ne zaman acıktığını, ne kadar yemek yemesi gerektiğini bizden çok daha iyi bilir. Diyet yaparak yemekle olan ilişki ciddi bir biçimde bozulur, kişi sürekli yemek hakkında düşünmeye başlar. Anorexia Nervosa, Bulimia Nervosa ve Obezite gibi ciddi yemek bozuklukları da her zaman bir diyet sonrasında başlar, çünkü yemekle olan ilişki bozulmuştur. Yurtsever 'önemli olan yemekle olan ilişkinizin düzelmesidir," diyor. NLP yönteminde nefes terapisi çok önemli bir yer kaplıyor. Yapılan araştırmalarda kilo problemi olanların hepsinin yanlış nefes aldıkları görülmüş. Siz de kendi nefesinizi test etmek istiyorsanız, bir dakika boyunca kaç defa nefes aldığınızı sayın. Bir dakika içinde aldığınız nefes sayısı yediyi geçiyorsa bu nefes problemimiz olduğunu gösterir. ABD'de obezlere uygulanan yöntemlerin başında nefes terapisi geliyormuş. Yurtsever, işin sırrını anlatıyor: "Düzgün nefes almak kilo vermenin anahtarıdır. Eğer, bedeninizde yağ birikmişse bu vücudunuzda fazla hidrojen az oksijen olduğu anlamına gelir. Kimyasal olarak oksijen, hidrojeni suya ve enerjiye dönüştürür. Koşarken daha fazla oksijen aldığınız için vücudunuzdaki yağlar bu sayede yakılır, bu da kilo vermenizi sağlar. Şişmanların metobolizması yavaş çalışır, vücut aldığı gıdayı yakamaz. Dolayısıyla nefes terapisi burada devreye girer. Nefes teknikleri, programın önemli bir bölümünü kapsıyor." Beş duyunuzu çalıştırın Önemli olan insanların diğer duyuları aracılığıyla da zevk almasını sağlamak. Yurtsever, zayıflama terapisine katılanlara ev ödevleri veriyor; nefes alma alıştırmalarının yanı sıra hastaları, beş duyu organı alıştırmalarını da yapmak zorundalar. Mesela, gözünü kapatıyorsun ve bedeninin koltukla olan temasını algılıyorsun. Kapalı gözlerinle odayı tarıyorsun, neler görüyorsun? Neler duyuyorsun? Bir tek tat alma duyusuna yüklenmek probleme yol açıyor. Zayıflamak araba kullanmaya benzer, nasıl bilmeden araba kullanamazsanız nasıl zayıflayacağınızı bilmeden de zayıflayamazsınız! Zayıflayanların çoğu kendilerini 'gizli şişman' olarak algılıyor. NLP yöntemi tam da bu mekanizmayı kırmaya yönelik. Yurtsever, kendinizi gizli bir şişman olarak görürseniz şişmanlama olasılığınızın çok yüksek olduğunu hatırlatıyor: "Çünkü o zaman hep aynı kiloya geleceksiniz korkusunu taşırsınız. Burada tasavvur alıştırmaları devreye giriyor." İşte alıştırmalardan bir demet: İstediğiniz kiloya indiğinizi düşünün. Kendinizi bikinili olarak tasavvur edin. 80 kg.'dan 60. kg.'a inmişsiniz. Zayıfken yüzünüz nasıl gözüküyor? Çene, boyun ve omuzlar nasıl duruyor? Kendinizi ince hayal edin. O zaman beyine, zayıf olduğunuza dair beş duyu organıyla resimler göndereceksiniz. Beyin de açlık tokluk mekanizmasını ona göre ayarlayacak; böylece otomatikman, düşünmeden az yiyeceksiniz. Ancak, nasıl tasavvur edeceğinizi öğrenmeniz gerekiyor. Asla tartıya çıkmayın NLP yönteminde tartıya çıkmak neden yasak? Yurtsever, şöyle yanıtlıyor: "Sabah kalkar kalmaz tartıya çıkıyorsunuz. Allah kahretsin yine aynı kilodasınız! Güne böyle olumsuz başlamak kaslarınızı geriyor. Bu durumda düzgün nefes almak zaten mümkün değil. Dolasıyla oksijen mekanizmasına müdahale ediyorsunuz. Tartılmak moral bozukluğu, gerginlik ve ardından fazla yemek yemek demek." Bu durum herhalde çoğunuza yabancı değil! Kilolarınız taşsa da çıta gibi seri hareket edebilir, merdiven çıkabilir hatta dans edebilirsiniz. Bu eylemler beyne olumlu sinyal gönderiyor. Yurtsever, sırada dilsel alıştırmaların olduğunu söylüyor. Size pasta ikram ettiklerinde 'Teşekkür ederim pasta yemek istemiyorum, çünkü şişmanlarım,' demeyeceksiniz. Yurtsever'e göre bu cümle beyne yine şişmanlıkla ilgili korkulu bir resim göndermek demek. Ama bunun yerine 'Teşekkür ederim, zayıflamak istiyorum,' demeye çalışın. Çünkü böylelikle beyne zayıflama ile ilgili bir resim göndereceksiniz. Bu olguyu hayatın başka alanlarında da görmek mümkün. Mesela çocuğunuzla parkta yürüyorsunuz ve düşmemesi için ona 'dikkatli ol, düşme!' diyorsunuz. Bu uyarınız çocuğunuzun yere düşme ihtimalini yükseltir, çünkü çocuğun beyninde düşme ile ilgili çağrışımlar ve resimler oluşur. Oysa bunun yerine 'düzgün yürü' dediğinizde, çağrışımlar da düzgün yürümekle ilgili olur ve çocuğunuz düşmez. Zayıflamada en zor olan şey yemek yeme fantezileriyle başa çıkabilmek. İşte, bu ızdıraba da NLP çözüm buluyor. Yemek yemenin verdiği hazzı başka türlü nasıl sağlarsınız? Yurtsever, terapide işte bunun tekniklerini de öğretiyor. Bir sonraki adım, zayıflamış bedeninin içine girmek. Motivasyon alıştırmaları NLP yöntemi zayıflamak isteyenlerin sürekli kendilerini azarlamalarını da yasaklıyor. Amaç, kişinin kendisiyle daha şefkatli, daha sevgi dolu bir ilişkiye girmesini sağlamak. Söz Yurtsever'de: "Şişman birini pasta yerken azarlamak, onda suçluluk duygusu yaratmaya ve daha çok yemek yemesine yol açar. Bir parça çikolata yediğiniz için kendinizi suçlarsanız, bu duyguyla bir paket çikolatayı bitirebilirsiniz! Kendinize iradesiz demeyeceksiniz. İç sesinizi iyi dinleyin. Azarlayan ses gerçekte kimin sesi? Kadın sesi mi, erkek sesi mi? Bu noktada ciddi ciddi psikoterapi başlıyor; artık o iç sesle barışmak gerek. Genelde karşımıza ya anne ya da baba çıkıyor."
(ALINTIDIR)
Biraz uzun ama gerçekten çok hoşuma gitti. Okumanızda fayda var.
evet koruyucudur..Çok teşekkürler Derya'cım. Bugün sabah yataktan kalkar kalkmaz bu kız geldi aklıma demek ki içime doğmuş ayetel kürsi okudum. Ayetel kürsi'nin faydasına çok inanırım. Ne zaman kendimi darda zorda hissetsem okurum Allah'a şükür. Ben bir tane okumuştum ama bundan sonra daha çok okurum. Tekrardan teşekkürler.
NE YEMİŞSİNKİ KİNDERLER HARİÇ TABİ..anam capslock açıkmış..Bugün ben de doyamıyorum gitti ..
Sabah :
- Kaşarlı tost
Öğle :
- 1 minik kinder çikolata
- Ispanak
- Yoğurt
Akşam :
- Ananas
- Yoğurt
- 5 Naget
Sıvı :
- Bol su
Spor :
- Leslie ile 3 mil
hoş geldin..ortim..merhaba kizlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
artik evimdeyimmmmmmmmmm
yasasin ozgurlukkkkkkkkk
gecmisi okuyup geliyorum
az karşıkı menü olmuş ..MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 tabak nohut yemeği (çatalla tanelerini yedim)
2-3 parça turşu
2 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Ara
İşten eve gelice küçük bir parça kek (bir ısırık)
2-3 çatal yoğurtlu mantı (Sanırım açlıktan gözüm döndü)
Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2,5 litre olur. Şimdilik 1 fincan yeşil çay
Mecburen muhattap olmam gerekiyor çünkü iki kişi çalışıyoruz. Biri o biri ben. Şimdilik sabredeceğim Haziran'a kadar bu bölümde kalmam lazım kızımın okulu yüzünden. Ama ondan sonra çok kasarsa başka bir birime geçerim. Takmayacağım artık anladığın. Düşüncesi bile geriyor kızın.
Hoşbulduk canım yaaaa.
Ayrıca bugün erkek kardeşime kız bakmaya gideceğiz.Ne giysem karar veremedim daha :44:
menü
sabah
tarçınlı su
kahvaltı
aynı
1 yumurta
4 zeytin
3 parmak peynir...
çay
ara
yeşil çay 300 ml..
öğle
2 kaşık yulaf kepeği
5 badem
1 yeşil elma
akşam
3 kaşık kuru fasulye
bol salata
su
3 litre
spor
zihinden 60 dk koşu..20 dk bölgesel spor
akşamda 30 dk zihinden bölgesel spor..
Hoşgeldin Eliff ..
Saftiriklik yapmışım
Derya'cım biz de bazen sevdiceğimle ikimizde gergin oluyoruz tartışma oluyor.
Acaba ben yapsam sadece ben mi sakinleşirim yoksa ikimize de etki eder mi.
Tek sakinleşmek istemiyorum da
Hmm anladım Ebru'cum tabi ya o saatte 1 saat erken çıkmaz güzel olur ..
Ayy sen öyleysen kız nasıldır.
Bir şey soracağım bakmaya nasıl gidiliyor kız hani çay içmeye gibi mi.
Diyelim beğenmediniz beğenmedik mi diyorsunuz .
Cahillik işte ..
O zaman aslında kumaş pantalon falan da olur ama kot giyme ..
Beni de al yanına ama koşarkenn .
günaydın..
zihinden zayıflama ile ilgili bir kaç şey paylaşayım.
1.zayıflama kelimesini beynimiz zayıflık olarak algılıyor yani aciz zayıf pasif ve korumaya geçiyor bu korumuyaı fazla yemeyle destekliyebiliyor DOĞRU KELİME KİLO VERİYORUM EN DOĞRUSU DA KAÇ KİLODA OLMAK İSTİYORSANIZ ONU TELAFFUZ ETMENİZ BEN 57 KİLOYUM GİBİ ..geri kalanı beyin ayarılıyor ..
2.yediğiniz yiyecekleri yerken kilo aldırdığını düşünmek yada şöle diyeyim bir dilim pasta yediniz ve hiç tereddütsüz düşünmeden ve memnun yediniz burda sorun yok..AMA BUNU YERKEN DAHA PİŞMANLIK BAŞLADIYSA VE EYVAH KİLO ALICAĞIM DEDİYSENİZ O PASTA DİLİMİ SİZE AYNI O ŞEKİLDE DÖNECEKTİR..ve o hafta kilonuzda oluşan + kiloyu direk o pasta dilminize yükleyebilirsiniz.. ama aslında bunu yapan sizsiniz o pasta dilimi değil..çünkü öyle düşünüp o mesajı çoktan beyine ilettiniz oda gerekeni yaptı..
3.zihinsel spor gerçekte mutlaka spor deneyimiz olmuştur hiç yoksa yürüyüş dneyiminiz olmuştur yürürken ne düşündünüz ya ne hissettiniz ve sonrası yürüdünüz kendiniz için işe yarar bir şey yaptınız ne oldu mutlu oldunuz ve kilo vermenize faydası oldu..işte bu deneyiminizi zihin sporunada taşıyın..aynı huzuru mutluluğu hissedin ve kilo vermenize ne kadar faydası olduğnu düşünün bu kadar gerisini beyin yapacaktır..
Sabah biraz fazla kaçmış ama telafi olmuş ..
Sorma ya zararlı biliyorum abarttım da bu aralarda ..
55 olayım 1 ay sonra bırakacağım bir daha yok ..
Arada olur ama aman çok içme ..
Ben çok araştırdım bunu Gülçin.
Bir çok zararı var fazlasının aklımda karaciğer ve böbreklere verdiği zarar kaldı.
Siyah çayın da bir sürü zararı var fazla içildiğinde ..
Gönül'cüm ben açıkçası kas yapıp kiloyu fazla çıkarabilecek bir spor olduğundan tedirgin oldum .
Ben 55 kiloluk bir çıtırımm
ikinizide sakinleştirir taki rahatlayana kadar okursan ve arada okumalara devam edersen tartışmalrınız son bulur..
Hoşgeldin Eliff ..
Saftiriklik yapmışım
Derya'cım biz de bazen sevdiceğimle ikimizde gergin oluyoruz tartışma oluyor.
Acaba ben yapsam sadece ben mi sakinleşirim yoksa ikimize de etki eder mi.
Tek sakinleşmek istemiyorum da
Hmm anladım Ebru'cum tabi ya o saatte 1 saat erken çıkmaz güzel olur ..
Ayy sen öyleysen kız nasıldır.
Bir şey soracağım bakmaya nasıl gidiliyor kız hani çay içmeye gibi mi.
Diyelim beğenmediniz beğenmedik mi diyorsunuz .
Cahillik işte ..
O zaman aslında kumaş pantalon falan da olur ama kot giyme ..
Beni de al yanına ama koşarkenn .
ay ebrucum harika bi alinti cidden
paylasimina saglik nefesleri cok cok alalim arkidisler zayiflicazzzzzzzzz zayiflicaaazzzzz ommmmmmmmm![]()
evet koruyucudur..
la havle ortamı sakinleştirir..OKUYABİLDİĞİN KADAR OKU ÇOK RAHAT EDERSİN..
NE YEMİŞSİNKİ KİNDERLER HARİÇ TABİ..anam capslock açıkmış..(
hoş geldin..ortim..
az karşıkı menü olmuş ..
oh heycan var yani..hayr-lısı olsun..![]()
:26::26:
Hilal'cim yaaaa senin kinderin beni etkilemiş olmasın. Bak birbirimizden haberimiz yok ama napmışız ikimizde. Bide bana diyor
ayy bir yerle gorusucem bu hafta içi hilalim bakalım ne olcekk![]()
evet koruyucudur..
la havle ortamı sakinleştirir..OKUYABİLDİĞİN KADAR OKU ÇOK RAHAT EDERSİN..
NE YEMİŞSİNKİ KİNDERLER HARİÇ TABİ..anam capslock açıkmış..(
Geçen sefer kahve yapmıştı kız. Hemen beğendik ya da beğenmedik demedik. Daha doğrusu onlar haber vereceklerdi. Kız hafızlık kursuna gitmiş. Daha devam edecekmiş felan demişlerdi. Sonra okul yüzünden olmaz demişler. Yani kararı onlar bildirdi. Benimde içim ısınmamıştı zaten. Bakalım bu nasıl olacak.
ve bu sabah ölçülerim...
göğüs :90
bel:69
göbek:79.5
kalça:92
geçen hafta zihin sporunu yapmadığıma üzüldüm..1 hafta geri attı ama bu cuma önemli benim için..57 net görmeyebilirm belki ama hedefe çok yaklaştım ...![]()
senin için daha önemli olan o kiloyu korumak şimdi
bahaneside hazır şuna bak şuna
ben de affetmemeninde sonunda alırım intikamımı
hee intikam diye beklemem hayatıma devam ederim amma sonucta günü geldimi de unutmam
durun size birşey anlatayım benim şimcik bundan birkaç sene önce bir sevgilim vardı. eski sevgilisi bunu aldatmış öyle ayrılmışlardı neyse benimki adı volkandı. biz çıkarken askere gitti askerlik kagıdı gelmişti. yemin törenine gittik falan filan neyse sonra eski sevgilisi beni nerden bulmussa bana mesaj attı faceden işte volkan benimle birlikte seni istemiyor bana geri döndü beni unutamaz hala beni seviyor diye ben de ne olur ne olmaz diye kızın resimlerini falan pcye kaydettim adını soyadını bilgilerini kaydetmiştim. ben hiç tınlamamıstım kızı çünkü hakkında benimki pek iyi konusmuyordu meğersem dogruymuş bu beni eski sevgilisiyle aldatıyomus hemde onu boynuzlayan eski sevgilisi öyle ayrıldık aradan 2 2,5 sene geçti ortak arkadasımız cok oldugu için haberlerini alıyordum neyse sonra o kızdan ayrılmıs baska bir kızla çıkmaya baslamıs cok mutluymus cart curt bende cıktıgı kızın faceini buldum. eski sevgilisinin resimlerini saklamıstım ya pcye hala duruyordu onlat bende eski sevgilisinin adıyla resimleriyle face actım bunun eski sevgilisinin bana yaptıgını bende yeni sevgilisine yaptım aradan 2 sene gectigi için benden hiç şüphelenmiyordu dolayısıyla yeni sevgilisine beni unutmadı hala seviyor resimlerim var faceinde vs diye mesalar attım![]()
neyse bu gene kızı aramıs eski sevgilisini falan bunu yeni sevgilisi öğrenince ayrfılmışlar
![]()
ayy nasıl üzülmüş benimki haa dedim duyunca ne üzüldüm ne üzüldüm
öyle almıstım intikamımı
![]()
![]()
![]()
Evt cnm, soyledigin dogru olabilir hatirlarsin ben deli gibi spor yaptigim haftalarda fazla kilo weremiyordum
ama sporlardan olsa gerek bedenimde sikilasma we kuculme olmustu .. be heey gidi genclik heey
Simdi o kadar yapamiyorum enerjim dusuk![]()
Bu arada bi bayan gorsen en fazla 65-70 dersin, ama 90 kilo ewet ewt tam 90 kiloymus
hayret ettim nasil olur 90 kilo nerende diye ama kendisini bi gorsen eti acaip siki tas gibi nasil bir durum sastim kaldim![]()