Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aa bunu duymam iyi oldu
yeşil çayı düzenli içeyim o zaman...

teşekkürlerrrrr canımmmm

tşk ederim canımcım sevgili eltim mi desem sana yoksa resmi var mı yaşı kaç

tebrik ederim canım biz de görelim o günleri inş.

Ne eltisi turti görümcen olcam

Akşam eve gidince eklerim fotosunu bakarsın

Bildigim kadarıyla günde en az 5 mesaj kafi geliyordu!
Ama olsun kaptan sensin..
Hastalık var ölüm var İŞ var net sorunu var foruma katilanlarin azim ve hevesleri böyle matematiksel olarak basitce degerlendirilmemeli.

Sizleri çok özleyeceğim iyi ki hayatımda var oldunuz arkadaslar
sizlerin destegi ve ALlahin inayetiyle çok güzel kilolar verdim..
Ama sizlere veda ediyorum..
Gidişimden kimse mesul değildir.
Ve kuralları belirleyen herkim ise rica ediyorum benim gibi azimli ve hevesli insanların hevesini kirmamak adına biraz daha duyarlı ve gerçekçi kurallar koymalarını rica ediyorum..
Allah'a emanetsiniz.
İnsaallah Herkes istediği kiloya azimle sevkle iştirak ile saglık ile kavuşurlar.
Elif..

Bu insanlar böyle ya.. önce ye ye derler,sonra sırrını isterler

kıskanıyorlar anacumm kıskanıyorlar

inş. cnm

Ne eltisi turti görümcen olcam

Akşam eve gidince eklerim fotosunu bakarsın

kız alla seni elti değil görümcen olacak Ebru...

ayyyyyyyy koptum burda yaaa elti evlendikten sonra kocanın kardesinin karısına deniyordu demi aman ben hiç bilmem öyle tabirleri bir kocayı bilirim yeter bana

Son düzenleme:

sana kimse takımdan cık demedi ki eliff sadece listeye girmeyeceksin ama gene takıma gelirdin ben de 3 haftadır listede degilim ama kızlarla konusmaya geliyorum mesela bence aşırı tepki veriyorsunn canımmmmm tamamen gitmene gerek yok bence :44::44:

Tatlım şimdi neden böyle bir karar verdin anlamadım. Sadece paylaşımın biraz artması lazım. Sen benim önceki yazdığım mesajı okudun mu?

saol cnm evet bende uzatıyorum tekrardan sacımı Allahtan cabuk uzuyor sacım daha da kestirmem
benimde cok uzuyor ya..

uzun saclı kal bencede...

Elif'cim,aşırı duygusal davranıyorsun.. sana kimse takımdan cık falan demiyor ki, sadece biraz daha paylasım olsun diyoruz.
Ynai kızmana gerek yok ki... Böylede cekip gitme.. Bak turtiye 3 haftadır bekliyo,dimi turti

aa bunu duymam iyi oldu
yeşil çayı düzenli içeyim o zaman...

Öyle yap Semiha'cım.
Form çay çok etkili ama mutlaka arada boşluklar bırak sonra tekrar başla ..
BU arada formunkini içiyorsun dimi içinde sinemaki olanı ?
Sinemaki yoksa bir şey olmaz ..

İşte ben bu yüzden kuralları uygularken çekiniyorum.
Elif günde 5 mesaj kuralımız var onun yanında menülere yorum yapmak ve menünü paylaşmalısın ama bu değil takıldığım yer belirtmek için yazdım, tek kural 5 mesaj olarak algılanmasın diye.
Benim elimdeki listede bu haftaki mesajların sıfır gözüküyor.
Bana atmadığın mesajların var olabilir ama bunu da belirttim bana cumaya kadar atılmadığında sıfır gözükecek diye.
Bu hafta da zaten burada olmadığından dolayı önümüzdeki haftayı bekleyelim demiştim ben.
Fakat bundan önce de uyarılarım vardı biliyorsun.
Ben bu şekilde bir mesaj üzerine gerçekten çok üzüldüm ..

hilale isyan ediyim mi ben niye bekliyorum 3 haftadır diye kavga cıkarım mi he he isyeeeeeeeeeeeeeaaaaannn

Hilalcim cekinecek bişi yok...
Uygulanmadıgında yada gevsek davranıldıgında takım çöküntüye ugrar.Ama Elif neden böyle bi karar aldı,anlamıs degilim :44:

Gitti mi şimdi?

hilale isyan ediyim mi ben niye bekliyorum 3 haftadır diye kavga cıkarım mi he he isyeeeeeeeeeeeeeaaaaannn

En sonunda ben isyan ederim görürsünüzz aaa ..
Alın kim uyguluyorsa uygulasın kuralları diye bir cırlarım

Turtam şaka yapıyorum bu arada ama cidden üzüldüm.
Çünkü ben Elif'i kaç kere uyardım ve kuralları uygulamak yerine tolerans gösterdim.
Bunun üstüne böyle bir tepkiye de çok kırıldım.
Bundan sonrası için 3 seçenek var.
1 ) Kaptanlık yapmak isteyen varsa aranızda devredebilirim.
2 ) Kuralları hiç uygulamam
3 ) Kurallar dışında hiç tolerans göstermem ..

Hilalcim cekinecek bişi yok...
Uygulanmadıgında yada gevsek davranıldıgında takım çöküntüye ugrar.Ama Elif neden böyle bi karar aldı,anlamıs degilim :44:

Gitti mi şimdi?

Öyle demek ki Melek'cim ..
Takım da motivasyon yüksek olsun diye elimden geleni yapıyorum sonuçta bu tepki üzüyor işte ..

çok duygusal davranıyorsun Elif
bu uyarı bana yada bir başkasınada olabilir.
sana kimse takımdan çık demedi ki.
biraz daha paylaşıma özen verilmesi için uyarı aldın.
insanlık hali paylaşımın düştüğü durumlarda oluyor tabiki
bizim burası dışında dışarıdada bir yaşantımız var ve öncelik orası.
sonraki durumda buraya ağırlık vermeye çalışıyoruz hepimiz...
bu kadar sert tepki verecek bir şey yoktu yani...

bence üzülecek bir durum yok burda
sen kaptansın ve üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyorsun.
diğer türlü olsa bence hiç yol katedemeyiz
...

Herkese yapıyorum bu uyarıları, geçenlerde sana yaptım ne oldu daha dikkatli olup daha çok paylaşımda bulundun, Gönül'e dedim aynı şekilde, Su'ya dedim öyle ..
Sonuçta girerken özellikle kuralları belirtiyorum ki ..

isyanım var uleeeyn

yaaaaaa boşver hilalim yaa sonucta bu takımda bu kurallar ben 1 senedir burdayım 1 senedir varlar kimse de bugüne kadar itiraz etmedi. sonucta burada bir yarısma içerisindeyiz diğer takımlarla yarısıyoruz o yüzden adı zayıflama yarısması ve takımlar var ayrı ayrı bu nedenle de kurallar olmalı zaten kafasına göre girip çıkmak isteyen kurallara uyma istemeyen kafasına göre mesaj atmak isteyen takım bölümüne değil de diğer zayıflama bölümlerine yazabilir mesela. hem zaten en bastan sen kuralları yazıp bunlara uyabileceksen gel diyorsun. uymayanı da takıma gelme demiyorsun ki listeden cıkartırım dikkat ettiğinde durumun müsait oldugunda tekrar listeye alırım diyorsun bunda alınacak kırılacak trip atılacak birşey yok bence. sen bildigin gibi devam et gelmek istemeyen gelmesin herkesin keyfi bilir yani o zaman en bastan kimse ok demesin.

Ben 3. şıkkı seçiyorum. Kurallar bellidir ve gruba çağrılırken bu kuralları okudum kabul ettim diyoruz. Tolerans gösterme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…