Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kesinlikle sonucumuz kotu degil
Bildirimler guzel olunca ben birincilik gelir diye dusunmustum neyse saglik olsun

Bana biraz musade, balkonda agzimi saga sola ayirarak bi sigara tuttureyim arkasindan
dopdolu enerjiyle full temizlik

Kesinlikle sonucumuz kotu degil
Bildirimler guzel olunca ben birincilik gelir diye dusunmustum neyse saglik olsun

Aynen öyle sağlık olsun canım ..

Bana biraz musade, balkonda agzimi saga sola ayirarak bi sigara tuttureyim arkasindan

Kolay gelsinn ..
Bana kızanlara bak sen
Bol keyifli iç ..

Ben geldim kızlar geçmişe bakıp geliyorum hemen.

Hilal kurallar kesindir uygulamalisin.Ve canini sikma .Ortim neye kizdi tam bakamadim telden giriyorum ama bayadir bizimleydi alindimi anlamadimki ayrilma karari niye verdi.

Hilal kurallar kesindir uygulamalisin.Ve canini sikma .Ortim neye kizdi tam bakamadim telden giriyorum ama bayadir bizimleydi alindimi anlamadimki ayrilma karari niye verdi.

Teşekkür ederim Derya'cım ..
Bugün toplu mesaj sayımlarını ekleyeceğim bundan sonra da o şekilde yapacağım ve kuralları birebir uygulayacağım ..
Kimse alınmasın gücenmesin ..

Ebru benim kaçamak günlerim bitti dimi şimdi, sana söz verdim ..
Bu hafta bugünkü puding harici sıfır kaçamakla geçireceğim inşallah ..

Puding harici başka kaçamak yok Hilal'cim. Bu arada baş başa verip düşünelim bu 400 gr kimin eseri. Senin mi benim mi? Haftaya yine aynı kilo olacağımız kesinleşti o yüzden bu hafta iyi şeyler yapmalıyız.

Kızlar 4. olmuşuz bu hafta ..

Hala yenilgi yüzü görmedik Allah'a şükür. Ben çok şanslıyım yaaaa

Bak yaaa bitane daha çıktı sigara içen. Sen ne zaman bırakmayı düşünüyorsun ?

Hoşgeldin Ebru'cum ..

Hoşbulduk canım.

İş yerindeki bilgisayar o kadar yavaşki bazen çıldırtıyor beni. Evde bakınca topiğe çok hızlı geldi birden. Evimi seviyorum yaaaaa. Yaşasınnnnnnn yarın tatilllllllllll

Esimle yok yere tartistik.mesaj bildirimlerini ayarladim ama laptopta onun basindada esim var. telden yazamam az gecikecek yani

Şeyy ..
Imm sanırım tamamen benim suçum.
BU hafta çok dikkat edeceğim söz ..
Malum ikimizin aynı oluyor.
O yüzden 1 kg ile niyetlenelim derim ..

İş yerindeki bilgisayar o kadar yavaşki bazen çıldırtıyor beni. Evde bakınca topiğe çok hızlı geldi birden. Evimi seviyorum yaaaaa. Yaşasınnnnnnn yarın tatilllllllllll

Evim evim güzel evim diyorsun, tadını çıkar 2 gün ne güzel ..

Bugün mesaj sayılarını karıştırdım. Geriye dönüp saymam gerekecek. Şimdi işkence gibi oldu bu bana

Canlarım daha geç olmadan akşam yemeğimi yiyip geliyorum.

Esimle yok yere tartistik.mesaj bildirimlerini ayarladim ama laptopta onun basindada esim var. telden yazamam az gecikecek yani

Hayırdır kuzum ne oldu size nazar mı değdi ne yaptı ..
Tamamdır, ne zaman müsait olursan yazarsın sonra ben toplu olarak eklerim ..

Menümü yazayım ..

sabah :

- 1 greyfurt

Akşam :

- Bulgur pilavı
- Et kavurma
- Ayran

Sıvı :

- Bol su
- 2 fincan bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 2 mil yürüyeceğim

Hayırdır kuzum ne oldu size nazar mı değdi ne yaptı ..
Tamamdır, ne zaman müsait olursan yazarsın sonra ben toplu olarak eklerim ..
yokyere bir mevzu : (
Bugün mesaj sayılarını karıştırdım. Geriye dönüp saymam gerekecek. Şimdi işkence gibi oldu bu bana

Canlarım daha geç olmadan akşam yemeğimi yiyip geliyorum.

Eskiden mesajlari bu sekil sayardikya hey gidi gunler.

Elim iste gozum oynasta
Tam makinaya camasir atayim dedim makina calismadi al basina belayi

Bu arada surekli icici deilim arada keyif yada efkar sigarasi yakarim yillardir boyle yani cok sukur hic baslamadim
baslamayi da dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…