Kesinlikle haklısın ama sorunları pek biriktirmemeye çalışıyorum, sadece elimden bir şey gelmeyecek hatta olumlu olabilecek şeyler bile beni mutsuz edebiliyor.
Ve buna izin verirsem biliyorum kolay kolay toparlayamıyorum.
Oysa bazı şeylere iyi tarafından bakmaya çalışırken daha iyi hissediyorum.
Bazen bırakmıyor muyum ?
Resmen dibe batıyorum.
Mutsuz olmak için izin veriyorum kendime ama uzatmıyorum ..
Gönül'cüm çok güzel sonuçlar var ..
Ama bence bizim sonuçlarımız da hiç fena değildi ..
Kesinlikle sonucumuz kotu degil
Bildirimler guzel olunca ben birincilik gelir diye dusunmustum neyse saglik olsun
Bana biraz musade, balkonda agzimi saga sola ayirarak bi sigara tuttureyim arkasindan
dopdolu enerjiyle full temizlik
Ben geldim kızlar geçmişe bakıp geliyorum hemen.
Hilal kurallar kesindir uygulamalisin.Ve canini sikma .Ortim neye kizdi tam bakamadim telden giriyorum ama bayadir bizimleydi alindimi anlamadimki ayrilma karari niye verdi.
Ebru benim kaçamak günlerim bitti dimi şimdi, sana söz verdim ..
Bu hafta bugünkü puding harici sıfır kaçamakla geçireceğim inşallah ..
Kızlar 4. olmuşuz bu hafta ..
Bana biraz musade, balkonda agzimi saga sola ayirarak bi sigara tuttureyim arkasindan
dopdolu enerjiyle full temizlik
Hoşgeldin Ebru'cum ..
Puding harici başka kaçamak yok Hilal'cim. Bu arada baş başa verip düşünelim bu 400 gr kimin eseri. Senin mi benim mi? Haftaya yine aynı kilo olacağımız kesinleşti o yüzden bu hafta iyi şeyler yapmalıyız.
Hala yenilgi yüzü görmedik Allah'a şükür. Ben çok şanslıyım yaaaa
Bak yaaa bitane daha çıktı sigara içen. Sen ne zaman bırakmayı düşünüyorsun ?
Hoşbulduk canım.
İş yerindeki bilgisayar o kadar yavaşki bazen çıldırtıyor beni. Evde bakınca topiğe çok hızlı geldi birden. Evimi seviyorum yaaaaa. Yaşasınnnnnnn yarın tatilllllllllll
Esimle yok yere tartistik.mesaj bildirimlerini ayarladim ama laptopta onun basindada esim var. telden yazamam az gecikecek yani
Bugün mesaj sayılarını karıştırdım. Geriye dönüp saymam gerekecek. Şimdi işkence gibi oldu bu bana
Canlarım daha geç olmadan akşam yemeğimi yiyip geliyorum.
4.olmusuz yinede tebrikler.benim mesajlari saymaya gerek yok heralde degilmi Hilalum?
yokyere bir mevzu : (
Hayırdır kuzum ne oldu size nazar mı değdi ne yaptı ..
Tamamdır, ne zaman müsait olursan yazarsın sonra ben toplu olarak eklerim ..
Bugün mesaj sayılarını karıştırdım. Geriye dönüp saymam gerekecek. Şimdi işkence gibi oldu bu bana
Canlarım daha geç olmadan akşam yemeğimi yiyip geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?