• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar şu diyet listesine baktım ama kusura bakmayında benim başladığım diyetk daha doyurucu en azından arası var bunun hiç bişeyi yok bi karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız

bişey olmak istiyosan yok diyeceksin ya 38 beden olacaksın izmirde çıtırların içinde olacaksın yada 42 beden olup sadece onlara bakacaksın bu iş böyle yok diyeceksin yada sadece çaya gelirim ben diyet yaptığım zaman yok diyorum bu iş böyle ya herşeysin yada hiç bu benim mantığım şekerim

canım oylede gııdnce hakımolamıyorum bırde burada gunduz gezmelerinde
2 cesıt borel tatlı kursabıye salatalar pasta 5 ceıst falan oluyor bırde masayı hazırlıyorlar sankı yemek verıyorlar gıbı otaya hercesıt konuluyor herkes ıstedıgınden ıstedıgı kadar alıyor
burdakı herkes zayıf
kahvaltıya gıdecegım yaa kahvaltı kolay
bır sekılde gecıstırırım

izmirde çıtırların içinde olacaksın yada 42 beden olup sadece onlara bakacaksın
tek bu cumlen yeter:teytey::sm_cool:

ayyy günaydın tüm takımcım gelmiş.

benide bu diyete dahil edin kızlarr
bari son ay 3 kilo kaybedeyim benim hafta olmasa bile ay içinde 3 kilo vereyim bari
günaydınn buarada

bence de tatlım.

canım ya bu diyette simit var ben simit yiyemiyom susam yemiyom yanii sanırım ben yine bildiğim yolda ilerliyim 3 haftam kaldı vermem gereken ise 2 kilo gayreet etsem giderr sanırım

sen azimlisin metebolizmanı tanıyorsun bence de bildiğin gibi yap canım.

gunaydın kızlar melıs melzeyit, şişgo
herkese gunaydın
5 takımın yaptıgı dıyet alsında guzel beraber hareket etmeye çalısalım
ama olmuyor tam sadık kalamıyorsun oglen ve akşam yemektten sonro3 tane tuzlu 2 tane tatl ıolmak uzere kurupasta yedım :(
bu tazr dyetlere tam uaybılmek onemlı
uyabılmek ıcınde a- soosyal olmak lazım simdık arkadas çagırdı kahvaltıya nasıl hayır derım :(

biraz asosyal yaşayalım canım yaa ne yapalım ben de dün akşam dondurma yedim 1 hafta yok yemeyeceğim.

melisciğim valahi benim diyet kolay dışardada uygulanır gibi geliyor ama bakalım bismillah dedim
evde olmaya gerek yok bence canım hepsi kolay şeyler zaten küçük yoğurtlar markette satılıyor öğlen yemeğini evden götüreceksin bi sıkıntı yok gibi
arkadaşlar 4 tane salam ve 1 etimek yedim öğlende 1 bardak yoğurt ve salatalık yarın 2 yumurta ve satalık domates diğer gün ayran salatalık grisini anlayamadım neresi zor

tatlım senin iş ortamın uygun olabilir biz odada 2 kişiyiz kapım açık sürekli öğrenci girip çıkıyor yoğurt tamam da nasıl salatalık yumurta yiyim:utangac:
ben simit yiyim en iyisi

kızlar ya şu iki kiloyu nasıl vercem yaaa nasıl kurtulucam 2 kilodan ya resmen yapıştı gitmiyolarrrr son kilolar zor verlirmiş doğru valahi

öyle diyorlar canım bi şok diyet yap 2 kiloyu veriver ben senin yerine heyecanlandım :)

melisciğim başlamışsın diyete hadi hayırlısı bende başladım bugün bakalım 6 gün sonunda ne olacak dün yürüyüşede başladım

ay haklısın galiba aslında bizde 14 kişi falan bi şubenin içindeyiz ama vallahi biz onların sarımsak soğan tavuk kokularını çekiyoruz onlarda bizimkini çeksin artık

bişey olmak istiyosan yok diyeceksin ya 38 beden olacaksın izmirde çıtırların içinde olacaksın yada 42 beden olup sadece onlara bakacaksın bu iş böyle yok diyeceksin yada sadece çaya gelirim ben diyet yaptığım zaman yok diyorum bu iş böyle ya herşeysin yada hiç bu benim mantığım şekerim

aynın katılıyorum ama bunu unutuyoruz bize sık sık hatırlat şekercimkaydirigubbakcemile5

kızlar şu diyet listesine baktım ama kusura bakmayında benim başladığım diyetk daha doyurucu en azından arası var bunun hiç bişeyi yok bi karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız

evet biraz az ama ara öğün eklemiş yapanlar meyve falan bakalım bugün akşama yazarım dayanacakmıyım diye

canım oylede gııdnce hakımolamıyorum bırde burada gunduz gezmelerinde
2 cesıt borel tatlı kursabıye salatalar pasta 5 ceıst falan oluyor bırde masayı hazırlıyorlar sankı yemek verıyorlar gıbı otaya hercesıt konuluyor herkes ıstedıgınden ıstedıgı kadar alıyor
burdakı herkes zayıf
kahvaltıya gıdecegım yaa kahvaltı kolay
bır sekılde gecıstırırım

bence de öyle yap canım bu süreçte biraz az gitmeye çalış ya da tabağımı ben hazırlayayım de az al herşeyden

canım evet senın dıyetın daha dengelı ama
kabak var salam var ve ızmıre gıtmeme 3 hafta var 3 hafta en az 4 kılo vermem lazım ve suan 62.1 kg yım bu sabah cuma gunu 61.5 olmam lazım iyice kasmak lazım
dun yurumedım sadece 15 dk falan
nivea body de yapmadım nasıl bır gevseklık var kı sorma
bugun nıvea body yapacagım akşamada esımle bır saat yururuz tabı o yorgun olmazsa

melisciğim başlamışsın diyete hadi hayırlısı bende başladım bugün bakalım 6 gün sonunda ne olacak dün yürüyüşede başladım

bakalım ne olacak çok hırslı gördüm bizi ne güzel. Keşke cumadan başlasaydık cumaya kadar 1 kilo falan verirdik, neyse şimdi de birşeyler gider, haftaya daha iyi olur umarım.

ay haklısın galiba aslında bizde 14 kişi falan bi şubenin içindeyiz ama vallahi biz onların sarımsak soğan tavuk kokularını çekiyoruz onlarda bizimkini çeksin artık

bence de çeksinler.
Ben sabah giderken simitimi alırım çokça herkese ikram eder yerim, karşı odada hocamızın (bölüm başkanı) anca simit tost olur dışarıda yemeyeceksem. Bununda öyle hep öğlenleri simit tost.

Son düzenleme:
canım evet senın dıyetın daha dengelı ama
kabak var salam var ve ızmıre gıtmeme 3 hafta var 3 hafta en az 4 kılo vermem lazım ve suan 62.1 kg yım bu sabah cuma gunu 61.5 olmam lazım iyice kasmak lazım
dun yurumedım sadece 15 dk falan
nivea body de yapmadım nasıl bır gevseklık var kı sorma
bugun nıvea body yapacagım akşamada esımle bır saat yururuz tabı o yorgun olmazsa

senin başlangıç kilon yani takıma kabul edildiğindeki kilon kaçtı canım?
ne güzel yürüyüş biz de çocukszken eşimle yürürdük araba ile caddebostan sahiline oradan bostancıya kadar yürür dönerdik 5 km. 1 saat hergün 52 kiloya düşmüştüm o zaman.

günaydın kızlar sabah yediklerimi yazayım1dilim ekmek klasşk kahvaltı ve 1kaşık fındık ezmesi çatalın ucu ile çikolata
kızlarben ne yediğimi yazsam diyet listesine sağdık kalamam beni strese sokuyor bakalım kaçamak yapmamaya çalışacağım hafta sonuda memlekete gideceğim çocuklar karnelerini alsın çok sıkıldım artık şu son 3 işi sıkı tuta bilirsem çok iyi dün yürüyüş yaptım birazda mekik çektim bakalım cuma günü göreceğiz ne kadar kaçamak yaptığım o gün anlaşılacak ama eskisi gibi değilim üstümde bir tembellik var bi atabilsem

ay ne güzel istanbul sahil yürümek rüya gibi bense çimento fabrikasının karşısında o kalabalık içerisinde hiçbir huzuru olmayan çorumda yürümeye çalışıyorum istanbulu ve sizi kıskanıyorum heheehe

ben sanırım pazar gunu gırdım takıma cumartesı 62.2 dım pazar 63 tu anlamadım bakalım cumaya bende merak edıyorum dıyet falan yapıyormuydun 52 kg ye dustugun zamanlar

ewet bızdede cocuk yok ya akşamlarıu yuruyoruz ıste guzel oluyor
1 saat hızlı tempo
burada yurume parkuru 2 sefe dıstan dondun mu 1 km yapıyor esım bazen oturuyor ben yuruyorum tabı her akşam gıdemıyoruz yorgun oluyor kıyamıyorum
emırel canım gunaydın
bende gıdem kahvaltıya bakalım gelınce gorusuruk neler yedımı yazarım

kızlar şöle bi karar verdim bir hafta şok diyet yapcam yani şimdi yedikerimini yarıya indircem bakalım cumaya kadar ne kaaaa fark etcekk(cumayada 2 gün var)

günaydıııınnnn
nasılsınız şekerler??
ben güne yine gç başladım kahvaltı yapmak gelmio içimden
1 avuç fındık yedim ve suyumu içmeye başladım

evet 2 gün kaldı bakalım ben neler yapacam kaç haftadır gr vermedim nerdeyse sinirim bozuluyor

canım ben c.tesi günü tartıldım ve inanamadım 1kilodan fazla almış görünüyordum
dün sabah tartıldım 1 kilosu gitmiş
ama hala fazlalık var bugün tartılmadım ama delirmek üzereyim :((sinirlerim bozuldu

canım ben c.tesi günü tartıldım ve inanamadım 1kilodan fazla almış görünüyordum
dün sabah tartıldım 1 kilosu gitmiş
ama hala fazlalık var bugün tartılmadım ama delirmek üzereyim :((sinirlerim bozuldu

hiç sorma canım aynı sıkıntı bendede var ama bitürlü gitmiyor bugün tartıldım 1.1 kilo almış görünüyorum vücudumda incelmevar ama kilo konusunda sıfır hatta artılardayım canım sıkılıyor ama bu diyete hırs yaptım en azından 6 günü yapacam sonrda diğer 6 günü diye temmuza kadar devam arkadaşlar hırs yaptım birkere

anca gelebildim evin işi oğluşu uyut anca oldu. bende kalsik kahvaltı mı yaptım suyumu içmeye başladım bakalaım memleket dönüşü ban ayarayacak mı?

Back
X