Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey olmak istiyosan yok diyeceksin ya 38 beden olacaksın izmirde çıtırların içinde olacaksın yada 42 beden olup sadece onlara bakacaksın bu iş böyle yok diyeceksin yada sadece çaya gelirim ben diyet yaptığım zaman yok diyorum bu iş böyle ya herşeysin yada hiç bu benim mantığım şekerim
benide bu diyete dahil edin kızlarr
bari son ay 3 kilo kaybedeyim benim hafta olmasa bile ay içinde 3 kilo vereyim bari
günaydınn buarada
canım ya bu diyette simit var ben simit yiyemiyom susam yemiyom yanii sanırım ben yine bildiğim yolda ilerliyim 3 haftam kaldı vermem gereken ise 2 kilo gayreet etsem giderr sanırım
gunaydın kızlar melıs melzeyit, şişgo
herkese gunaydın
5 takımın yaptıgı dıyet alsında guzel beraber hareket etmeye çalısalım
ama olmuyor tam sadık kalamıyorsun oglen ve akşam yemektten sonro3 tane tuzlu 2 tane tatl ıolmak uzere kurupasta yedım![]()
bu tazr dyetlere tam uaybılmek onemlı
uyabılmek ıcınde a- soosyal olmak lazım simdık arkadas çagırdı kahvaltıya nasıl hayır derım![]()
melisciğim valahi benim diyet kolay dışardada uygulanır gibi geliyor ama bakalım bismillah dedim
evde olmaya gerek yok bence canım hepsi kolay şeyler zaten küçük yoğurtlar markette satılıyor öğlen yemeğini evden götüreceksin bi sıkıntı yok gibi
arkadaşlar 4 tane salam ve 1 etimek yedim öğlende 1 bardak yoğurt ve salatalık yarın 2 yumurta ve satalık domates diğer gün ayran salatalık grisini anlayamadım neresi zor
kızlar ya şu iki kiloyu nasıl vercem yaaa nasıl kurtulucam 2 kilodan ya resmen yapıştı gitmiyolarrrr son kilolar zor verlirmiş doğru valahi
bişey olmak istiyosan yok diyeceksin ya 38 beden olacaksın izmirde çıtırların içinde olacaksın yada 42 beden olup sadece onlara bakacaksın bu iş böyle yok diyeceksin yada sadece çaya gelirim ben diyet yaptığım zaman yok diyorum bu iş böyle ya herşeysin yada hiç bu benim mantığım şekerim
kızlar şu diyet listesine baktım ama kusura bakmayında benim başladığım diyetk daha doyurucu en azından arası var bunun hiç bişeyi yok bi karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız
canım oylede gııdnce hakımolamıyorum bırde burada gunduz gezmelerinde
2 cesıt borel tatlı kursabıye salatalar pasta 5 ceıst falan oluyor bırde masayı hazırlıyorlar sankı yemek verıyorlar gıbı otaya hercesıt konuluyor herkes ıstedıgınden ıstedıgı kadar alıyor
burdakı herkes zayıf
kahvaltıya gıdecegım yaa kahvaltı kolay
bır sekılde gecıstırırım
kızlar şu diyet listesine baktım ama kusura bakmayında benim başladığım diyetk daha doyurucu en azından arası var bunun hiç bişeyi yok bi karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız
melisciğim başlamışsın diyete hadi hayırlısı bende başladım bugün bakalım 6 gün sonunda ne olacak dün yürüyüşede başladım
ay haklısın galiba aslında bizde 14 kişi falan bi şubenin içindeyiz ama vallahi biz onların sarımsak soğan tavuk kokularını çekiyoruz onlarda bizimkini çeksin artık
canım evet senın dıyetın daha dengelı ama
kabak var salam var ve ızmıre gıtmeme 3 hafta var 3 hafta en az 4 kılo vermem lazım ve suan 62.1 kg yım bu sabah cuma gunu 61.5 olmam lazım iyice kasmak lazım
dun yurumedım sadece 15 dk falan
nivea body de yapmadım nasıl bır gevseklık var kı sorma
bugun nıvea body yapacagım akşamada esımle bır saat yururuz tabı o yorgun olmazsa
evet 2 gün kaldı bakalım ben neler yapacam kaç haftadır gr vermedim nerdeyse sinirim bozuluyor
canım ben c.tesi günü tartıldım ve inanamadım 1kilodan fazla almış görünüyordum
dün sabah tartıldım 1 kilosu gitmiş
ama hala fazlalık var bugün tartılmadım ama delirmek üzereyim(sinirlerim bozuldu