Bende cok dusururum telefonu o konuda cok sakarimdir, cok cizilir,mesela son telefonlari esimle ayni anda aldik
onunkinde bi tane cizik yok benim ki masallah yaz boz tahtasi gibi
Seytan kulagina kursun hc dusurmedim wc ye ama banyonun kuwetine su doldurup elimde telle keyif yapmak cok hosuma gidiyor,
Allah korusun bigun elimden kayip duserse olan olur :18:
Bugun kisir yapan oldu mu bakiyim, Hilal yaptin mi sen
üff elimden düştü benimkide :44:
sende dikkat et, banyoya girme telle, ateşle oynuyorsun bak
yapmadım ben.. canımda istemiyor..
ben kurabiye yapıcam bugun :))
yemiycem kendim ama
bir tane tadına bakarım belki
Seytan durtukluyor iste, dustuk sonra da wah tuh deriz
Asagi yukari bir haftadir cnm istiyordu, bugun yaptim sonunda, ebru da yapcakti
Ne kurabiyesiymis bu bakiyim
BETÜL PRODUCTION gururla sunar...
Sizlere olaylı bir günden yayın yapıyoruz sevgili seyirciler. İstanbuldaki Nevruz kutlamaları sebebiyle yaşanan olayların üzerine Bursa'da da olaylar patlak verdi. Market sahipleri, küçük ensaflar, yeşil elma sevenler ve onu yaşatanlar derneği ve beyaz et üretim şirketlerinin temsilcileri bir araya gelip bir eylem düzenlediler. Yaptıkları basın açıklamasında cirolarının büyük bir kısmını elde ettikleri bir tüketicinin yaptığı rejimi değiştirmesi nedeniyle büyük mağduriyet içinde olduklarını ve stoklarının ellerinde kaldığını açıkladılar. eylemde şu pankartlar dikkat çekti:
Melek, aramıza dön.
Tavuklar ve elmalar seni çok özledi.
ELMADA BÜYÜK İNDİRİM, KAÇIRMA.
BOYNUMUZ BÜKÜK KALDIK
Şimdi kameralarımızı Ankara' ya çeviriyor ve tüp patlaması sebebiyle göçük altından yeni çıkarılmış bir üniverisite öğrencisine mikrofonumuzu uzatıyoruz. Olayları bakın nasıl anlatıyor kazazede Hılal:
'Valla ben hiç bir şey anlamadım, bir yandan kadınlarkulübüne göz atıyor, bir yandan kitap okuyor, bir yandan sevgilimle konuşuyor, bir yandan da kaçamak yapmamak için Ebru'yu düşünüyordum yani kafam çok dalgındı. patlama sesini duydum ama ben o dalgınlıkla yine arkadaşımın karnından geliyor sandım, bir defa daha pot kırmamak için de hiç bir şey demedim. Kaçmayınca göçük altında kaldım.. Mağdurum, arkadaşıma tazminat davası açmayı düşünüyorum..'
internetten aldım tarifi
daha önce yapmadım hiç
yaptıktan sonra paylaşırım burda
Sizlere olaylı bir günden yayın yapıyoruz sevgili seyirciler. İstanbuldaki Nevruz kutlamaları sebebiyle yaşanan olayların üzerine Bursa'da da olaylar patlak verdi. Market sahipleri, küçük ensaflar, yeşil elma sevenler ve onu yaşatanlar derneği ve beyaz et üretim şirketlerinin temsilcileri bir araya gelip bir eylem düzenlediler. Yaptıkları basın açıklamasında cirolarının büyük bir kısmını elde ettikleri bir tüketicinin yaptığı rejimi değiştirmesi nedeniyle büyük mağduriyet içinde olduklarını ve stoklarının ellerinde kaldığını açıkladılar. eylemde şu pankartlar dikkat çekti:
Melek, aramıza dön.
BOYNUMUZ BÜKÜK KALDIK
Şimdi kameralarımızı Ankara' ya çeviriyor ve tüp patlaması sebebiyle göçük altından yeni çıkarılmış bir üniverisite öğrencisine mikrofonumuzu uzatıyoruz. Olayları bakın nasıl anlatıyor kazazede Hılal:
'Valla ben hiç bir şey anlamadım, bir yandan kadınlarkulübüne göz atıyor, bir yandan kitap okuyor, bir yandan sevgilimle konuşuyor, bir yandan da kaçamak yapmamak için Ebru'yu düşünüyordum yani kafam çok dalgındı. patlama sesini duydum ama ben o dalgınlıkla yine arkadaşımın karnından geliyor sandım, bir defa daha pot kırmamak için de hiç bir şey demedim. Kaçmayınca göçük altında kaldım.. Mağdurum, arkadaşıma tazminat davası açmayı düşünüyorum..'
bir daha asla o dediklerine dönmem
hele elmalar hala duruyor evde
ben demıyorum
tavukcular,elmacılar, marketçiler falan diyor
beni karıştırma
ben halkın Bursa esnafının sesiyim sadce
deryacım seni tebrik ederim,darısı bizlerin başınane mutlulukmuş..darısı sizlere diyorum..
mezun oldum ama hala buralardayımmisafirlerim yeni gitti kızım hasta ateşli ...
şükür ki enerjim yerinde ..
hepinizi öpüyorum tebrik eden herkesede önce darısı başına diyorumsonrada teşekkür ediyorum..
Ben yulaftan bi kurabiye yapicaktim usengecligi atamadim ustumden, onceden ne hamur isleri kurabiyeler yaparim heyyy gidi gunler heey
Heyy turticik sen napiyosun bakalim asagidan nasil gorunuyo topik
Sewdicegin masallah pek dusunuyor sni hilal
Bugun kisir yapan oldu mu bakiyim, Hilal yaptin mi sen
Melek, aramıza dön.
BOYNUMUZ BÜKÜK KALDIK
slm kızlar inşallah herkes güzel bir hafta sonu geçiriyordur. benim pazarım işle geçti çok yoruldum ama degdi.evim tertemiz oldu.
bugun nıye kımse hatırlatmadı bana bakıyım su ıc betul dıye
hııııı
gidiyim de su ıcıyım daha hıc ıcmedım
[video=dailymotion;xn779x]http://www.dailymotion.com/video/xn779x_ferhat-gocer-unutmuy-coktan_music[/video]
Çook güzel şarkı...
Yazık sevdigine kavusamayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?