Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırlı olsun canım. Ne güzel işte gezmişiniz. Keşke gidebilseydin fuara. Günün dahada güzel olurdu.

Hayırlı olsun canım. Ne güzel işte gezmişiniz. Keşke gidebilseydin fuara. Günün dahada güzel olurdu.

Aslında giderdim ama cok gec olacaktı.Evdede misafirler vardı.Kardeşim ameliyat oldugu için anneme yardım etmemiz lazımdı. saat 7 de döndük eve mecburen.
Hava güzel . yarında güzel olursa, oglumuda alıp cıkıcam carsıya...

hem kitap bakıcam hemde sandaloz sakızı

ay cok korkulu bir ruyadir benim icin tuvalette telefon dusurmek
cok kullaniyorum cunku telefonu tuvalette :))

Hepimizin bir korkusu var demek
Ben yanımdan ayırmıyorum hiç ama biraz tedirgin oluyorum.

Cebimdeydi telefon.Elime aldım,bi yere koyayımda düşmesin dedim. dememle telefonun deliğe girmesi bir oldu zaten
hiç bişi yapamadım,bakakaldım öylece caanım telefonuma

Ewt kayserinin, katmeri, mantisi yaglamasi meshurdur, kulaklari cinlasin sebit yaglamasini teyzecim cok guzel yapar
Annemin de patatesli mantisi meshurdur
Pastirma sucugunu pek sewmedin heralde

Ewt cnm ben antakyada okudugum donemde, adanali, osmaniyeli, antakyali, mersinli arkadaslarim yorelerinden yiyecek getirirlerdi,
bayilirdim o taraflarin herseyi cok lezzetli

Muti yeni telefonun hayirli olsun, alinti yaptim ama cikmamis ..

Babam zaten poşetle aldı.Benim kolum girmez oraya
Ama üzülmedim artık,olan olmustu yani

Bende cok dusururum telefonu o konuda cok sakarimdir, cok cizilir,mesela son telefonlari esimle ayni anda aldik
onunkinde bi tane cizik yok benim ki masallah yaz boz tahtasi gibi

Seytan kulagina kursun hc dusurmedim wc ye ama banyonun kuwetine su doldurup elimde telle keyif yapmak cok hosuma gidiyor,
Allah korusun bigun elimden kayip duserse olan olur :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…