Kız Allah seni... ne biçim cır cır olmuşsundur
PNG ye çevirdiğim için geç oldu ama paylaşayım. aylık spor ve akşam yemeği çizelgem.:) hergün bunu dolduruyorum.bir bakın ugulamak isterseniz nisanda da paylaşırım Eki Görüntüle 370618
Aaa süpermiş bu..
Nasıl hazırladın..Bende böyle bişi yapmak istiyorum ya...
Yan bel hareketini nasıl yapıyorsun hatice ?
Iki odayi da yaparsam biticek camlar, sonra koltuklari silcem sonrasinda callanetics..
Herbikeslerin menusu afiyet olsun ama turticik o nescafeden nasil canim istedi bilemezsin, soguk nescafe miydi ooo
pc de excel varsa onla hazırla bacum daha kolay olur
yan bel. Eki Görüntüle 370619 bu şekilde 2 defa esneyerek sola sonra iki defa ardı ardına sağa yapıyorum. böylece 1 oluyor. 200 tane yapıyorum :)
Menum:
Kahwalti:
pastirmali, peynirli yumurta
2 dilim tahil ekmegi
yesillik
Ara:
Kiwi
Oglen:
Koca bir tabak kisir:2:
Ara:
1 bardak portakal suyu
Aksam:
Yapmadim (kisir i cok kacirdim die :26:)
30 dak kond bisikleti
Yuruyus cok istedim yapamadim
Callanetics
bende deneyeyim barinormalde word dosyası ancak burası word eklemior. o yüzden painte PNG yaptım. bilgisayarına kaydedip yazdırabilirsin. benim için çok yararlı. hergün eşim doldurduğu için bu grafiği eksiksiksiz yapmaya çalışıyorum :)))
oo amma işin var hala gönül...Iki odayi da yaparsam biticek camlar, sonra koltuklari silcem sonrasinda callanetics..
Herbikeslerin menusu afiyet olsun ama turticik o nescafeden nasil canim istedi bilemezsin, soguk nescafe miydi ooo
okiş turti...pc de excel varsa onla hazırla bacum daha kolay olur
yan bel. Eki Görüntüle 370619 bu şekilde 2 defa esneyerek sola sonra iki defa ardı ardına sağa yapıyorum. böylece 1 oluyor. 200 tane yapıyorum :)
Afiyet olsun Gönül ..
Biz yemişiz galiba sadece kısırı ..
Teşekkür ederimm.
Faydasını görüyor musun peki ?
Afiyet olsun Gönül ..
Kısır günü yaptıgınızı bilmiyordum
Gerci bilseydim de yapmazdım artık haftaya kaldı.
nasıl yaptın kısırı Hilal?
Teşekkür ederimm.
Faydasını görüyor musun peki ?
Afiyet olsun Gönül ..
bende deneyeyim bari
oo amma işin var hala gönül...
okiş turti...
hım.. iyi oluyormu, zor hareket degilmiş aslında. faydasını gördünmü
Mewzu kisir olunca kacar mi beybi
Ebru da yapcakti cok mu yedi napti gorunmedi bi daha
Liste icin eline saglik cnm yarin kime atiyoduk bu ara?
Bulguru ıslattım bir kapta melek, soğanla salça kavurdum, bol baharat.
İçine de domates, salata, soğan, maydanoz koydum karıştırdım hepsini ..
bence faydası var. ben kiloyu belime ve yan taraflara alan biriyim. belim 1 ayda 6 cm inceldi. sürekli olursa daha çok yararını göreceğime eminim. o yüzden yapmaya devam diyorum. ben bi yarım saat kaçayımda hareketlerimi yapıp geleyim. hadi hep beraber yapalım :)
bende deneyeyim bari
oo amma işin var hala gönül...
okiş turti...
hım.. iyi oluyormu, zor hareket degilmiş aslında. faydasını gördünmü
Kısır günü yaptıgınızı bilmiyordum
Gerci bilseydim de yapmazdım artık haftaya kaldı.
nasıl yaptın kısırı Hilal?
bence faydası var. ben kiloyu belime ve yan taraflara alan biriyim. belim 1 ayda 6 cm inceldi. sürekli olursa daha çok yararını göreceğime eminim. o yüzden yapmaya devam diyorum. ben bi yarım saat kaçayımda hareketlerimi yapıp geleyim. hadi hep beraber yapalım :)
walla hala da war isim biktim ben ama
Hafta ici misafir gelcek telasesi sardi beni
Gunduz miskinligim tuttu kalkmadim kalkmadim aksam ustu haydeeeee dedim ole olunca bu saate kaldi
Allah tan camlar cabuk siliniyor, turtiye haber saldim aama gorunmuyor hayirsiz
Kiz bu arada topigin en kisalari ikimiz oluyoz sanirim kendimi tanistirayim pigme ben
Kisiri cok sewmiosun heralde bennim arada kisir krizlerim tutar bide yanina patates salatasi yapardik iste
ye ye ordan aldik kilolari smdi binde bir yapiyorum
Ya bende kısıra domates, salatalık sevmiyorum ya...
Böyle bol soganlı yeşillikli acılı olacak
güzelmiş, bende ekleyeyim hareketlerime...
1 ayda 6 cm guzel sonuc wermis
Masallah diyim calla wucudum cok sekillendi dun 1 haftadir gormeyen arkadasim gorunce gonulllll napion sen boyle hem zayiflamissin hem arka kismin cok sekillenmis dedi
Hadi beee abartma dedim nie yalan soleyim ki diyo, call yaptigimdan haberleri yok tabi
Yuruyus bende cok guzel kilo werdiriyor denedim ah bi istikrarli insan bulsam yanima hergun bir saat yuruycem de nerdeeee
Hilal call in yanina shred de mi yapsam diye dusunuyorum ne dersin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?