Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cidden göz gezdirdim de ne garip sorular var.
Eğitim derslerimize çok iyi hocalar giriyor sorulara bakıyorum da rahat yapıyorum şimdilik ama tabi çalışmak gerekli yine de.
İnşallah olur canım ya ..

Okulda yemek çıkıyor mu ?
tam gün falan mı ?

sabahçı öğlenciyiz bizde.
okulda öğle bir düzen var.
müdür müdür yardımcıları ,kursu olanlar yiyiyor.
bir tane ablamız var çok da titiz o yapıyo.
ev yemeği gibi.
1-15 kişilik

slm kızlar... sabahtan işim vardı,annemlere gectim ordan.. şimdide görümceme gidicez.. kalıcam orda..
haber vereyim dedim.. msj sayım ilk ve son malesef

betül 1 tane msj var bugün :44:

orda netten girersem bakarım size

evet duydum. dereotu dengeliyor,yiyorum ama bende geçmez ne yazıkki. ilaca devam. ilgin için teşekkürler :)

Kızlar durun yapmayın4+4+4 daha kabul olmadı,meclise gelmedi. İnşallahta onaylanmaz açıkçası ben desteklemiyorum.her gelen yeni birşe yapmak isterken eğitim sistemimizi mahvedip gidiyor. şu milli eğitim sistemi oturmadı gitti. olan bu sırada çocuklara oluyor. urtdışındaki eğitimi örnek alırken onların ekonomik,sosyal, kültürel ve pek çok alanına bakmıyorlar.kopyalayıp uyguluyorlar sonra pardon diyorlar.Neyse hayırlısı olsun diyelim.

Sınavda şimdiden kolaylıklar dilerim. sayısal ve genel kültür ün seçici olduğunu biliyorsundur zaten. bu ikisinden ne kadar net yaparsan o kadar yüksek puan alırsın.ve istediğin yere dediğin gibi daha kolay gidersin.ben sözleşmeli çalıştıktan sonra yine kpss ile kadroya geçtim.o kadar yıl oku sonra DEVLET üniversitede verilen eğitimi yetersiz görüyorki sınavla eleme yapıyor. herşey plansızlıktan kaynaklanıyor işte. yine canım sıkıldı. neyse canım sana başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Ben de desteklemiyorum canım bu şekilde devam edilmeli bence de ama muhtemelen de kabul edilecek diye bakıyorum.
Malum artık isteyip de yapamadıkları bir şey yok ..

Biliyorum canım artık genel kültüre de çalışacağım.
Aslına bakarsan haklılar da o kadar çok eğitim fakültesi var ki, hata burada zaten.
Kaç senelik öğretmensin bilmiyorum ama ben şu anda okuyanlara baktığımda inan hepsinin öğretmen olmasını istemem.
Sonuçta çocuklar bunların elinde şekillenecek.
Bakıyorum iki cümleyi bir araya getiremeyen, bir tartışma anında ezberledikleri cümlelerden fazlasını söyleyemeyeni yılda 1 kitap bile zor okuyan o kadar insan var ki üzülüyorum.
Hmm ama bu sınav bunu engellemez o da ayrı konu.
Sınav veya bir yeterlilik olacaksa da çok farklı olmalı ..

kesinlikle katılıyorum sana. plansız bir şekilde binlerce kişi her sene üniversiteye başlıyor. sonra küçük bir kısmı işe alınıyor. başlı başına bir yanlış bu. Hadi dediğin gibi bir sınav var soruları çözünce mükemmel öğretmenlik yapacağız baraj altında kalırsak bizden öğretmen olmaz, yetersiziz............... seçilecekse işin ehli insanlar tarafından gerekirse mülakatla olmalı(burda da torpil girer işe) bunuda yapamazlar. öğretmenlik vicdan öğretmenliği artık. O sınavı geçip bir cümlee toparlayamayanlar sınıflarda.buda dışarıdan öğretmenleri sürekli oturan çalışmayan insanlar olarak gösteriyor. .....Ama ben ümitliyim çalışan özverili öğretmende çok. inşallah gelecek belirsizlikten kurtulur ve düzene girer deyip konuyu kapatayım. yoksa bu konu bitmez. :))) bu arada 6 yılım bitiyor.

Canım sizin çok daha umutlu olmanız normal.
Gerçekten son zamanları bir görseniz.
Utanıyorum ya gerçekten utanıyorum.
Kendimi de yeterli bulmuyorum açıkçası belki alan derslerine daha çok çalışabilirim ama alan dersleri zaten halledilir başlayınca da çalışmaya diyorum fakat eğitim öyle değil.
Okuyabildiğim kadar kitap okuyorum.
Branşımla belki birebir alakalı değil ama ben kitap okumayı unutan çocuklar olmasını istemem.
burada anlatıyor işte kızlar kütüphaneye kayıt ettiirdim kızımı/oğlumu diye nasıl mutlu oluyorum.
Çoğu ebeveyn onun yerine gidip bilgisayar oyunları alıyor.
Dediğin gibi de sınav için pek bir çözüm yok ama en azındna bölüme giriş bu kadar kolay olmamalı.
Düşün ben hacettepede okuyorum.
Anadolu öğretmen çıkışlılar var en düşük puanla girenlere bakıyorum o ek puanı alıp az bir şey de net yapınca giriyorlar.
Her sene de düşüyor puanı.
Tamam belki o sınavlar da yeterli değil ama puanım düşükse eğitime gireyim gibi bir düşünce olmamalı bence.
Benim mesela isteğim eczacılıktı 4-5 puanla kaçırdım.
İstediğim mühendisliğe vs ye girebiliyordum ama çok alakasız bir puanla eğitim yazdım.
Hoş onu da isteyerek yazmadım da sonradan düşüncem değişti.

ayyyyy ohh iyi yapmışsın hakediyorlar valla kaşınanı kaşıyacaksın

Bugün kü menüm:
sabah: kaşarlı yumurta,ekmek, zeytin,peynir,
ara:200ml süt
öğlen canımız birşey istemedi arkadaşlarla zeytin,labne peynir ekmek yedik.
akşam:bugün ekmeği biraz kaçırdığımı düşündüğüm için saat 15:00 da 1 kase kayısılı yoğurt

SPOR:
30 DK yürüyüş
100 mekik,150 twester, 200 yan bel hareketi.

benim de bugünkü menüm

sabah:
1 yumurta
2 adet sosis
peynir
5 taen yesil zeytin
1 bardak sütlü nescafe

öğlen:
1 fincan türk kahvesi

akşam:
ızgara tavuk
salata
zero

spor bugün evde yapıcam bişiler salona gitmedim birazdan yaparım mekik falan aslında hiç yapasım yok bugün amma az zorliyhim kendimi

Ne güzelmiş sizin okul öyle Ceren ya çok sevdim ben ..

Görüşürüz Ceren'cim ..

gene geldim.
hiçbir iş yapasım yok.
kayınvalideme misafir gelmiş oraya geçicam şimdi.
öyle canım bizim okul.
eğlenceli hep genç kadro

canım büyük ihtimalle kabul edilecek.
bende istemiyorum ama olur gibi geliyor bana.
en canımı sıkan konu da benim kızım 5,5 yaşında okula başlaması gerkir.
göndermiycam ben.
kendi okulumda çıkıyo kaydı.
sildirebilirsem sildiricam.
yazık ya 5,5 yaşında okula gidecek.

evet canım öğle kişiler her dönem oluyor.
dediğin gibi konuşamıyordu bile en önemlisi biz ne dediğini anlayamıyorduk.
ama o arkadaş atandı şimdi.

canım eczacılık da çok güzel.
ama mühendisliğin çalışma şartları bayanlara göre biraz ağır oluyo bildiğim kadarıyla.
ama güzel işlerde çalışan da vardır.
canım atandığında iyiki öğretmen olmuşum diyeceksin.
neden dersen çocuğuna da vakit ayırabiliyorsun.
şimdi ben okuldayken kızım da okulda.
ben evdeyken evdeyiz ve çok eğleniyor beraber olmaktan

yaaa sizin yedikleriniz çok az geliyo bana.
ama doyuyosan problem yok.
spor iyi olmuş

menün güzel canım.
spora zorla kendini canım.,
bende kayınvalidemden dönünce 30 dk yürüycam

En önemli şey iki öğünü dengeleyebilmek.
Tebrik ederimm ..

Turtam bu hafta senden güzel şeyler bekliyorum, ben böyle deyince normal bir menü diye düşünmeyi yeni arkadaşlar
Turtanın menülerini görecektiniz.
Hepsini de yazmazdı

tipe bak yaa baya kafası karışık bu cocugun

Çok şeker değil mi ama yaa ..

Meraklı ben sorayım hemen kayınvalidenle yakın mı oturuyorsunuz ?

Lisedeyken müdür yardımcısı vardı bizim, bir arkadaşın tc kimlik numarasını istemiş ama biz konuşmalarınu anlayamıyoruz telefon numarasını vermişti çocuk

Eczacılığı gerçekten çok istemiştim ama 1 sene daha denemek istemedim, ilk sene de son zamanlarda salınca olmayacağını düşünmüştüm zaten ama ilk zamanlar bir ilaç labaratuarında çalışıp sonra dükkan açmak isterdim ..

Ayy ne ogretmen muhabbeti yapmissinizz

N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…