Harikasın Hilal'cim. Sözünde duruyorsun. Eğer bu haftada aynı kiloyu verirsek sen istediğini yeee bakalım o zaman nasıl oluyor. Birde öyle deneyelim. Biz neredeyse 3 haftadır aynı kiloyu veriyoruz. Normal değil yani. Sadece 1 tanesinde 100 gr farketti. Belki o zaman tekrar tartılsam o 100 gramda olmayacaktı.
Yemiyorum işte hıhh
Diyetimi kimse sabote edemez.
Ebru var yedirtmez bana ohh iştee ..
Bugün babası demiş çok yemek bak boyun da iyi kilo alırsan çok kötü durur diye.
Duruyorum Ebru'cum bir söz verdim arkasındayım ..
BU hafta da verirsek ben deneme tahtası olacağım sözz ..
Ama bu hafta çok sıktım, sıkıldım valla ..
En önemli şey iki öğünü dengeleyebilmek.
Tebrik ederimm ..
Turtam bu hafta senden güzel şeyler bekliyorum, ben böyle deyince normal bir menü diye düşünmeyi yeni arkadaşlar
Turtanın menülerini görecektiniz.
Hepsini de yazmazdı
Çok şeker değil mi ama yaa ..
Meraklı ben sorayım hemen kayınvalidenle yakın mı oturuyorsunuz ?
Lisedeyken müdür yardımcısı vardı bizim, bir arkadaşın tc kimlik numarasını istemiş ama biz konuşmalarınu anlayamıyoruz telefon numarasını vermişti çocuk
Eczacılığı gerçekten çok istemiştim ama 1 sene daha denemek istemedim, ilk sene de son zamanlarda salınca olmayacağını düşünmüştüm zaten ama ilk zamanlar bir ilaç labaratuarında çalışıp sonra dükkan açmak isterdim ..
Her an ağlayabilirim ..
Oda arkadaşım ikimize wooper menü ve soğan halkası alıp gelmişş ..
bu arada uzayım bu söylediğin dizi baya sardı beni çok güzelmiş. ben nasıl farketmemişim bu diziyi ya 7 sene olmuş başlayalı ilk sezondan izlemeye başladım
Kızın içinde bağlı bişeylermi var acaba? İçine bişey kaçmış senin arkadaşın. Sakın sen ona uyma. Nasıl olsa o bu gidişle kilo alacak. Bak babası bile farketmiş. Ama sonra çok pişman olacak. O diyete girdiği zaman sende ona yaparsın bu yaptıklarının intikamını alırsın.
Allahtan ben burdayım yaaa olmasaydım Hilal yerdin dimi?
Az kaldı canım. Sadece 2 gün daha dayan. Banada bu hafta çok uzun gibi geldi. Haftaya farklı bişeyler deneyelim. Ben yine yaşpasta kaçamağı yapsam kilo verirmiyim acaba
Hilal'cim yaaa bugün acile arkadaşların yanına uğradım. Gören herkes çok zayıfladığımı söyledi. Hatta hiç muhabbetimiz olmayan doktorlardan birisi bile gerçekten sen çok zayıfladın dedi. Artık çok belli oluyor. Bende çok mutlu oluyorum böyle olunca.
baya güzel oluyordu canım menülerim her çeşitinden ayy hilalim bu hafta yemegim iyi de bu haftada regl olucam galiba eger öyle olursa beni listeye alma zaten cünkü 4 gündür kilom hep 68 cıkıyor sabahları o kadar menüye o kadar spora karnım agrıyor hafiften cünkü bilemiyorum yanii :26::26:
senin arkadaşın da kaşınıyor he ben olsam kovardım odadan
bu arada uzayım bu söylediğin dizi baya sardı beni çok güzelmiş. ben nasıl farketmemişim bu diziyi ya 7 sene olmuş başlayalı ilk sezondan izlemeye başladım
Hilal kayboldu ortalıklardan. Yoksa oda arkadaşı daha kötü işkenceler mi yapıyor kızcağıza. Umarım kaçamak yapmıyordur.
Canlarım ben kaçıyorum artık. Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Çok erken ama yatacağım şimdi. Öpüyorum kocaman hepinizi. Çok kaynatmayın sonra okuması çok zor oluyor.
Ben geldiiimmm okudum da okudum ne cok yazismissinnizz oyle keyifli keyifli, Hilal bu arada tebrik ederim menuyu yemedigin icin
arkadasin darilmadi mi peki :26:
Ben bugun gelemedim hic ya
Yazamadim dogru duzgun
Kusura bakmayin kizlar
İkeaya gittum bugun
Orda baya vakit gecti
Ama biliyor diyette olduğumu dedim zor dayanıyorum teşekkür ederim ama söz verdim sözümü bozamam ki dedim.
Bir kereden ne olacak falan dedi.
Dedim söz vermesem dayanamazdım ama söz verdim o yüzden olmaz dedim.
Menum:
Kahwalti:
Pastirmali yumurta
Yarim bardak sut
Yesillik
Ara:
Yarim yesil elma
1 kuru incir
Oglen:
1 tabak kabak yemegi
Ara:
sekersiz nescafe
Aksam:
1 kase kisir (aksam cayinda idik, ikramlardan sadece kisir i yedim:26:
yapan arkadas antepli yemesem hakaret olurdu) (nede guzel kilif uydurdum )
Su: 2 lt
Yesil cay: 2 bardak
Nescafe: Iki fincan (nerdeyse hergun iciyorum dikkat etmem gerek!)
1.5 saat yuruyus
Callanetics
Iradeni kutlarim gercekten ebrunun diretmeleri de yadsinamaz tabiki
Diger menuyu de arkadasin yemistir o zaman
Herkesin menusu afiyet olsun teker teker alintilayamadim ...
Burdan uzak kaldigimda aklim burda oluyor hep:26:
yorum yazmaya waktim olmasada okuyorum en azindan
Off gozumden gene yaslar suzuluyor kendiliginden,
iyi hissetmiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?