Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar sabah sabah morelim eksilerde.
Dün akşam arkadaş bizdeydi demiştim. Kızı da var 4 yaşında. Bende eşimde onu çok severiz. Sorun şu ki evde halılar boyandı,koltukların örtüsünü boyadı,çocuktur dedim,birde çok sevdiğimiz için hoşgörüyle karşıladık ki öyle olmalı. yeğenimde var hani çocuktur yapar sorun değil.Hani sildim ettim geçti gitti.
ANCAK sabah kalktım boğazım fena halde acıyor zor konuşuyorum,kötü olmuşum.Kahvaltıyı hazırladım. tam oturduk ki ne göreyim yemek masamın sandalyeleri deri. ocuk hangi arada yaptı bilmiyorum tükenmez kalemle 3 sandalyemi çizmemiş bildiğin karalamış. Allahım o kadar morelim bozuldu ki OTURDUM AĞLADIM.Bir de üstüne şimdi kanamam geldi hasta oldum. :(((( Sinirlerim bozuldu. Deriden de tükenmez kalem çıkmıyor biliyorum. başka şeyler arıyorum ama var mı bilmem. daha önce küçük bir çizik olmuştu ve nelerle silmedim ki çıkmamaıştı. şimdi ise karalanmış 3 deri sandalyem var. ooooooofffff ki ne of. BEN ŞİMDİ NE yAPAYIM :((((((((((

Son düzenleme:
Rabbim hepimize şu kilolardan kurtulmayı nasip etsin ve azim, irade versin inşallah. Bu gün kendimi çok pozitif hissediyorum. Bu enerjimden hepinize gönderiyorum bebişler...:52:

Amin canım inşallah. Aldım enerjini ve bende bugün çok iyiyim maşallah

Sabahleyin yedi buçukta kalktım. Eşimi işe yolladım. KK da biraz takıldım. Çamaşır attım makineye. Sonra onlar çıktı onları astım. Şimdi mutfağa doğru yol alacağım. Kolay gelsin herkese...

ciddi misin merak ettim bak oda mı görev nedeyile orda acaba.

File76 nicki ismi Elif Sanırım ığdırlı. Ama eşinden dolayı bir ilçesinde. Kendi çalışmıyor.

ohh kolay gelsin :21:

üff ben dün iyiydim de, bugün cok artı cıktı kilom :44:
dünkü dönerden olsa gerek :20:

Yok canım yaaa bigünde artı çıkmaz bence. Ödem vardır.

Dün akşam arkadaş bizdeydi demiştim. Kızı da var 4 yaşında. Bende eşimde onu çok severiz. Sorun şu ki evde halılar boyandı,koltukların örtüsünü boyadı,çocuktur dedim,birde çok sevdiğimiz için hoşgörüyle karşıladık ki öyle olmalı. yeğenimde var hani çocuktur yapar sorun değil.Hani sildim ettim geçti gitti.
ANCAK sabah kalktım boğazım fena halde acıyor zor konuşuyorum,kötü olmuşum.Kahvaltıyı hazırladım. tam oturuk ki ne göreyim yemek masamın sandalyeleri deri. ocuk hangi arada yaptı bilmiyorum tükenmez kalemle 3 sandalyemi çizmemiş bildiğin karalamış. Allahım o kadar morelim bozuldu ki OTURDUM AĞLADIM.Bir de üstüne şimdi kanamam geldi hasta oldum. :(((( Sinirlerim bozuldu. Deriden de tükenmez kalem çıkmıyor biliyorum. başka şeyler arıyorum ama var mı bilmem. daha önce küçük bir çizik olmuştu ve nelerle silmedim ki çıkmamaıştı. şimdi ise karalanmış 3 deri koltuğum var. ooooooofffff ki ne of. BEN ŞİMDİ NE yAPAYIM :((((((((((

çok moral bozucu canım annesi ilgilenmedi mi aslında halı sandalye boyuyacak yaşı da geçmiş cadı neyse benim kızımda 1 yaşındayken koltuklarımın bir kısmı deri onu yazmıştı tükenmez kalemle netten araştırdım saç spreyinin çıkardığı yazmışlar denedim gerçekten çıkardı inş. seninki de çıkar.yazılı yerler sık biraz bekle sonra sil.

Günaydın Kızlar. Ne güzel dilekler bunlar Betül'cüm. Bizde seni çok seviyoruz. :16:

Ayşe'cim bizim grupta bi kişi daha var Iğdır'dan. Oda ilçesinde sanırım. Sahi yaaa Elif dün yoktu neden acaba?

Kaptanımız eski_bir_masal canım. Ona sormamız lazım. Bildiğim kadarı ile yer yok ama grup bulamazsan misafir olarak gelebilirsin?

teşekkürler :16:
bizde seni seviyoruz...

günaydın ayşecim... :16:

masal gelsin söylelim, yer ya yok yada bi kişilik olması lazım :1:

teşekkürler kızlar, yer varsa aranıza katılmak isterim, yoksa ara ara ugrarım size :)

ANCAK sabah kalktım boğazım fena halde acıyor zor konuşuyorum,kötü olmuşum.Kahvaltıyı hazırladım. tam oturduk ki ne göreyim yemek masamın sandalyeleri deri. ocuk hangi arada yaptı bilmiyorum tükenmez kalemle 3 sandalyemi çizmemiş bildiğin karalamış. Allahım o kadar morelim bozuldu ki OTURDUM AĞLADIM.Bir de üstüne şimdi kanamam geldi hasta oldum. :(((( Sinirlerim bozuldu. Deriden de tükenmez kalem çıkmıyor biliyorum. başka şeyler arıyorum ama var mı bilmem. daha önce küçük bir çizik olmuştu ve nelerle silmedim ki çıkmamaıştı. şimdi ise karalanmış 3 deri sandalyem var. ooooooofffff ki ne of. BEN ŞİMDİ NE yAPAYIM :((((((((((

ayy cok kötü bi durum ya. valla aklıma geldi bende sinirden patlardım su an...
ya izin verme ya, cocuksa annesi baksın azıcık olurmu öyle şey :20:

çok moral bozucu canım annesi ilgilenmedi mi aslında halı sandalye boyuyacak yaşı da geçmiş cadı neyse benim kızımda 1 yaşındayken koltuklarımın bir kısmı deri onu yazmıştı tükenmez kalemle netten araştırdım saç spreyinin çıkardığı yazmışlar denedim gerçekten çıkardı inş. seninki de çıkar.yazılı yerler sık biraz bekle sonra sil.

Canım ben bu sabah gördüm. şimdi okuldayım. Annesi de bugün okula gelmedi doktora gittiler. Normalde çok akıllı bir kız yaramaz da değil ama bu çok kötü oldu. hemde çok. saç spreyini deneyeyim o zaman. bir özelliği olması gerekiyormu? sen ne marka kullandın.??? valla yeterki çıksın herşeyye razıyım.

ohh kolay gelsin :21:

üff ben dün iyiydim de, bugün cok artı cıktı kilom :44:
dünkü dönerden olsa gerek :20:

Melek'cim hemen artı çıkmaz bence canım. Su tutmuş da olabilirsin...
kardeş takımımın kaptanı.kız ben 55.9 oldummmmmmmmmmmmm bomba gb verıyom valla:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
toplamda 28 kilo vermış oldummmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsiniz....
Ahh Hatice deriden çıkmıyor tükenmez kalem. Benim de zigon sehpalrım krem deri. Kızım onları halletti maalesef şimdi öyle duruyor. Ben de onları yeniden kaplatmayı düşünüyorum... Kolay gelsin canım.

kardeş takımımın kaptanı.kız ben 55.9 oldummmmmmmmmmmmm bomba gb verıyom valla:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
toplamda 28 kilo vermış oldummmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Maşallah nazar değecekler söyleme ulu orta yerde :9:

Ay canım benim yaaaa. Demeyeceksin işte çocuktur yapar diye. Çocukta yapmaması gereken şeyleri bilecek. Ben dayanamam vallahi kızarım öyle karalama olaylarına. İnşallah çıkaracak bişeyler bulursun. Benim başıma gelmedi daha önce. Neyle çıkar bilmiyorum :26:

teşekkürler kızlar, yer varsa aranıza katılmak isterim, yoksa ara ara ugrarım size :)
masla gelsinde bakalım canım...
ben 28 kıloyu proteın dıyetıyle verdım halada verıyorum.cok hosuma gıdıyor ya aslında hedefım bıttı galıba ama vermek hosuma gıdıyor.hasta olmaktan korkuyorum.

üff dukandan sonra bende cok tiksindim etten falan , ama protein agırlıklı beslenmek en iyisi

ayy cok kötü bi durum ya. valla aklıma geldi bende sinirden patlardım su an...
ya izin verme ya, cocuksa annesi baksın azıcık olurmu öyle şey :20:

İlgileniyor zaten ama bende anlamadım canım ya hangi arada yapmış. masanın altına girmişti. kalemi ne zaman almış anlamadım. oturulan yeri ,arkasını. yani deri neresi varsa çizmemiş karalamış. çok sinirlerim bozuldu. düşündükçe daha çok bozuluyor. çocuk diyorum. Eşim yapacak birşey yok diyor. öyle ama ne yapayım :((((

Aaaaaaaa gerçekten mi ben de deneyeceğim sehpalarıma. Ben daha önce hiç saç spreyi almadım da kullanmadım da nerede satılıyor bu spreyler?

Canım ben bu sabah gördüm. şimdi okuldayım. Annesi de bugün okula gelmedi doktora gittiler. Normalde çok akıllı bir kız yaramaz da değil ama bu çok kötü oldu. hemde çok. saç spreyini deneyeyim o zaman. bir özelliği olması gerekiyormu? sen ne marka kullandın.??? valla yeterki çıksın herşeyye razıyım.

yok canım markası fark etmez ben avonunkini kullandım inş. çıkar.

Ayşe acil bilgi vermen gerekiyor. saç spreyini deneyeyim . bir özelliği olması gerekiyormu? sen ne marka kullandın.??? valla yeterki çıksın herşeyye razıyım.

Ayşe acil bilgi vermen gerekiyor. saç spreyini deneyeyim . bir özelliği olması gerekiyormu? sen ne marka kullandın.??? valla yeterki çıksın herşeyye razıyım.

yok canım marka fark etmez.ben de avonunki vardı onu kullandım.hani şu saç şeklini sabitlemek için kullanılan spreyler varya onlardan olacak.
benim kolyuklar krem rengidi epeyde geniş bir alanı boyamıştı kızım sıktık sildik çıktı.üstümede deriyi kurtmasın sprey diye badem yağıyla pamukla sildik izi bile kalmadı inş. seninki de çıkar

yok canım marka fark etmez.ben de avonunki vardı onu kullandım.hani şu saç şeklini sabitlemek için kullanılan spreyler varya onlardan olacak.
benim kolyuklar krem rengidi epeyde geniş bir alanı boyamıştı kızım sıktık sildik çıktı.üstümede deriyi kurtmasın sprey diye badem yağıyla pamukla sildik izi bile kalmadı inş. seninki de çıkar

Bilgi için çok çok teşekkürler.inşallah çıkar. Ancak öyle düzelirim :(:((((

İlgileniyor zaten ama bende anlamadım canım ya hangi arada yapmış. masanın altına girmişti. kalemi ne zaman almış anlamadım. oturulan yeri ,arkasını. yani deri neresi varsa çizmemiş karalamış. çok sinirlerim bozuldu. düşündükçe daha çok bozuluyor. çocuk diyorum. Eşim yapacak birşey yok diyor. öyle ama ne yapayım :((((

bak spreyle cıkıyormuş, sen bi dene onu akşam eve gidince..
inş. cıkar

Back
X