- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
marketlerde yada kozmetilçilerde bulabilirsin cnm.
Teşekkür ederim Ayşe'cim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
marketlerde yada kozmetilçilerde bulabilirsin cnm.
herkeseeeeeeeeeeee göööönaydınnnn napıyorsunuz bakiiiiiiiim![]()
Sana da günaydın Turtam... Neskafe keyfi yapıyorum. Sen ne yapıyoonn? Yeni mi kaltın yoksam gıııııı?![]()
afiyet olsunyok yeni kalkmadım da kahvaltıyı yapalı daha yarım saat falan oldu spora gidicem birazdan bende
![]()
hilal sen görmedin mi? ceren izin almak istiyor?
Memnun oldum Ayşe'cim ben de Betül...
Maşallah sana Melek.
Menün çok güzel Hatice. Afiyet olsun...
Allah muhafaza ...
Allah bağışlasın kızını Ayşe'cim.Benim de 31 mayısta 3 yaşına girecek 1 kızım var.
Ayy Allah korusun Hilal. Sen gece olunca bıçak gibi zararlı aletleri saklat ev arkadaşına kuzum...
Haticeeeeeee bu mesajına çok güldüm...
[FONT=&] Güzel, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli , ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar herkese 13. takımın prensesleri......
Hepinizi çook seviyorum... [/FONT]
kızlar merhabaa, takımınzda yeni üyeye yer var mııı?
ben geçen sene 5.takımdan 17 kilo vererek 60 kiloda mezun oldummm, ama şimdi tekrar yolum düştü kürkçü dükkanına 70leri görünce :)
noluyyy beniii de alın aranızaaa![]()
Günaydın Kızlar. Ne güzel dilekler bunlar Betül'cüm. Bizde seni çok seviyoruz.
Ayşe'cim bizim grupta bi kişi daha var Iğdır'dan. Oda ilçesinde sanırım. Sahi yaaa Elif dün yoktu neden acaba?
Kaptanımız eski_bir_masal canım. Ona sormamız lazım. Bildiğim kadarı ile yer yok ama grup bulamazsan misafir olarak gelebilirsin?
Hilal'cim 200 kg olunca seveceğini hiç sanmıyorum çünkü sen zaten kendini sevmeyeceksin doğal olarak oda öyle olacak. İşin espirisi ama kilo alınca sen mutsuz oluyorsan onuda mutsuz edersin. Kendine kaçamak için bahane uydurma
Hilal'cim sen bu konuda ciddisin sanırım? Nasıl uyandın bıçakla yaaa anlatsana detaylı?
Sabahleyin yedi buçukta kalktım. Eşimi işe yolladım. KK da biraz takıldım. Çamaşır attım makineye. Sonra onlar çıktı onları astım. Şimdi mutfağa doğru yol alacağım. Kolay gelsin herkese...
ciddi misin merak ettim bak oda mı görev nedeyile orda acaba.
kardeş takımımın kaptanı.kız ben 55.9 oldummmmmmmmmmmmm bomba gb verıyom valla
toplamda 28 kilo vermış oldummmmmmmmmmm![]()
Kızlar sabah sabah morelim eksilerde.
Dün akşam arkadaş bizdeydi demiştim. Kızı da var 4 yaşında. Bende eşimde onu çok severiz. Sorun şu ki evde halılar boyandı,koltukların örtüsünü boyadı,çocuktur dedim,birde çok sevdiğimiz için hoşgörüyle karşıladık ki öyle olmalı. yeğenimde var hani çocuktur yapar sorun değil.Hani sildim ettim geçti gitti.
ANCAK sabah kalktım boğazım fena halde acıyor zor konuşuyorum,kötü olmuşum.Kahvaltıyı hazırladım. tam oturduk ki ne göreyim yemek masamın sandalyeleri deri. ocuk hangi arada yaptı bilmiyorum tükenmez kalemle 3 sandalyemi çizmemiş bildiğin karalamış. Allahım o kadar morelim bozuldu ki OTURDUM AĞLADIM.Bir de üstüne şimdi kanamam geldi hasta oldum.((( Sinirlerim bozuldu. Deriden de tükenmez kalem çıkmıyor biliyorum. başka şeyler arıyorum ama var mı bilmem. daha önce küçük bir çizik olmuştu ve nelerle silmedim ki çıkmamaıştı. şimdi ise karalanmış 3 deri sandalyem var. ooooooofffff ki ne of. BEN ŞİMDİ NE yAPAYIM
(((((((((
teşekkürler kızlar, yer varsa aranıza katılmak isterim, yoksa ara ara ugrarım size :)
ben 28 kıloyu proteın dıyetıyle verdım halada verıyorum.cok hosuma gıdıyor ya aslında hedefım bıttı galıba ama vermek hosuma gıdıyor.hasta olmaktan korkuyorum.
yok canım marka fark etmez.ben de avonunki vardı onu kullandım.hani şu saç şeklini sabitlemek için kullanılan spreyler varya onlardan olacak.
benim kolyuklar krem rengidi epeyde geniş bir alanı boyamıştı kızım sıktık sildik çıktı.üstümede deriyi kurtmasın sprey diye badem yağıyla pamukla sildik izi bile kalmadı inş. seninki de çıkar
yok kuzum ya ne mezunu 53 olayım yeter 2 kilo kaldı mezun olmama ama hafta sonu annemlere gıtcem orda kılo alıp dönebılırım valla![]()
kuzum ben proyeın diyetcısıyım.senelrdır bunu uyguluyorum baskada bırsey demıyorum. benım 83 kıloyken bel cevrem 107 cm.şimdi 80 cm düşünn yanı.ayyy masallah deyın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maşallah maşallah aman nazar değmesin.
Ben sırf proteinle çok sıkılıyorum hiç mi karbonhidrat tüketmiyorsun?
anam babam eşim hepsı kızıyor yeterrrrrrrrrrrrrrr artık dıye suratına bak diyo esim yeter diyor.hastalığa yakalanncaksın dıyor.ya ama bende göbek var ama versemde kılo göbek varyaaaaa.sezeryan oldugumdanmı ne etımde yumusak.nette kıloma bakıyorum boyum 163 kılom 55.9 ıdelaım zaten ama göbek benı delırtıyor verecem dıye tutturuyorum.ama hasta olmaktanda korkuyorum.benım hedefım 53 olayımda 53 55 arasın gıdıp gelmek yeter bana
Üff evet bende...
ezgini topiğinden gördüğüm kadrıyla sabah noral yiyor, sonraki 2 öğün protein ve salata... :44:
üff nasıl dayandın kaç senedir ya![]()
anam babam eşim hepsı kızıyor yeterrrrrrrrrrrrrrr artık dıye suratına bak diyo esim yeter diyor.hastalığa yakalanncaksın dıyor.ya ama bende göbek var ama versemde kılo göbek varyaaaaa.sezeryan oldugumdanmı ne etımde yumusak.nette kıloma bakıyorum boyum 163 kılom 55.9 ıdelaım zaten ama göbek benı delırtıyor verecem dıye tutturuyorum.ama hasta olmaktanda korkuyorum.benım hedefım 53 olayımda 53 55 arasın gıdıp gelmek yeter bana
Biz sıkıntıya gelemiyoruz Melek'cim aslınd asıkıp şu işi sonlandırsak iyi olacak ..
Protein diyeti listesi ile güçsüz kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapabilirsiniz. Protein diyeti et ürünlerini yiyerek dengeli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin güzel yanları olduğu gibi hiç hoşunuza gitmeyecek yönleride vardır. Bol bol sebze tüketebilirsiniz bu diyette, fakat Ketçap,mayonez, tuz, çikolata, şeker gibi yemek sosları ve tükettiğimiz yiceklerde kullanmamalıyız. Verceğimiz diyet protin ağırlıklı olduğu için Maksimum 7 Gün Uygulayabilirsiniz. Bu diyet sayesinde 7 günde 3 ila 4 kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin günlük kalorisi ise 900 Kcaldir.
Sabah kahvaltıda 1 tabak doğal yoğurt yada 200 250 ml süt, 100 gram yağsız peynir, 2 parça jambon, 1 adet meyve, tatlandırıcı çay yada kahve,
öğlen 150 gram et yada 200 gram balık yağsız olması kaydı yada 4 parça pişmiş jambon yada 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gram sebze yemeği, yeşil salata, domates, havuç, salatalık 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılabilir,
akşam 150 gram et yada 1 2 parça soğuk et, 200 gram buğulama balık yada 3 4 parça somon füme, 200 gram haşlanmış sebze ( patlıcan, mantar, kereviz, yeşil yada kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz) bu şekilde protein diyetini uygulayıp kısa zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Önemli: 1 Günde yeterince hareket etmiyorsanız Protein diyetini uygulamayın. Protein diyeti listesinin yanında kolay egzersiz hareketleri ile Isınma Hareketlerini uygulayabilirsiniz. En güzel günlerde sevdiklerinizle mutlu günler geçirmeniz dileğimle
işte benım yapptıgım kendıme uygunlarını secıp öğün hazırlamam
Protein diyeti listesi ile güçsüz kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapabilirsiniz. Protein diyeti et ürünlerini yiyerek dengeli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin güzel yanları olduğu gibi hiç hoşunuza gitmeyecek yönleride vardır. Bol bol sebze tüketebilirsiniz bu diyette, fakat Ketçap,mayonez, tuz, çikolata, şeker gibi yemek sosları ve tükettiğimiz yiceklerde kullanmamalıyız. Verceğimiz diyet protin ağırlıklı olduğu için Maksimum 7 Gün Uygulayabilirsiniz. Bu diyet sayesinde 7 günde 3 ila 4 kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesi’nin günlük kalorisi ise 900 Kcal’dir.
Sabah kahvaltıda 1 tabak doğal yoğurt yada 200 – 250 ml süt, 100 gram yağsız peynir, 2 parça jambon, 1 adet meyve, tatlandırıcı çay yada kahve,
öğlen 150 gram et yada 200 gram balık yağsız olması kaydı yada 4 parça pişmiş jambon yada 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gram sebze yemeği, yeşil salata, domates, havuç, salatalık 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılabilir,
akşam 150 gram et yada 1 – 2 parça soğuk et, 200 gram buğulama balık yada 3 – 4 parça somon füme, 200 gram haşlanmış sebze ( patlıcan, mantar, kereviz, yeşil yada kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz) bu şekilde protein diyetini uygulayıp kısa zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Önemli: 1 Günde yeterince hareket etmiyorsanız Protein diyetini uygulamayın. Protein diyeti listesi’nin yanında kolay egzersiz hareketleri ile Isınma Hareketlerini uygulayabilirsiniz. En güzel günlerde sevdiklerinizle mutlu günler geçirmeniz dileğimle
işte benım yapptıgım kendıme uygunlarını secıp öğün hazırlamam