Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hılal ve melek herzaman sunu dusunun.ccanınız cıkolata yada kalorılı bişeymı cektı.yemeden sunu diyın beynınıze bunu yersem 1 hafta tartıda gerıye gıdıcem.ve gercektende oyle oluyor.bunu önceden spor hocalarımız derdı.ve hep bunu dusunurek 1 hafta gerıye gıtcegımden ilerı giderım dedim

hılal ve melek herzaman sunu dusunun.ccanınız cıkolata yada kalorılı bişeymı cektı.yemeden sunu diyın beynınıze bunu yersem 1 hafta tartıda gerıye gıdıcem.ve gercektende oyle oluyor.bunu önceden spor hocalarımız derdı.ve hep bunu dusunurek 1 hafta gerıye gıtcegımden ilerı giderım dedim

evet, mesela biz hilal ile aynı gibiyiz. kafamıza koyduk mu cok güzel ilerliyoruz ama beyinde bitiremedik mi gelsin kaçamaklar :18:

az parça çiko yesekde etkisi olur mu ki? sporda yapıyoruz sonucta, erir o :1:

canım ödül gunlerım var sadece böyle tabıkı cekılmez ama okadar rahat verdırıyorkı sadece iş beyınde bitiyor.6 dan sonra agzıma sudan baska bısey ssokmuyorum.ebru sallının karınsavarını aldım ama su aralar spor yapma ıstegı yok.21 gunluk kurle karın bambaska hale geliyor denedım ben.oyuzden nisanın sonunda baslıcam

Ezgi'cim çok güzeel gerçekten tebrik ederim.
Ne kadaR sürede verdin sen ?

dukan gibi ama dukanda meyve yok...
üff ekmekte yok burda :44:

çok güzel vediriyo biliyorum ama nefsim el vermiyor işte... :18:

Aynen benim deee ..

Ezgi sen arada uğrasana buraya Melekle beni toparlamak için.
Cidden tam ne güzel veriyorum sonra bir kaçırıyorum eee + sonra onu eski haline döndürmek için 1 hafta ee 2 hafta sonra hala aynı kilodayım ..

evet, mesela biz hilal ile aynı gibiyiz. kafamıza koyduk mu cok güzel ilerliyoruz ama beyinde bitiremedik mi gelsin kaçamaklar :18:

Ciidden öyle.
Kaçamakları engelleyemedik bir engellesek şimdiye çooktaaan bitmişti .

hayır yemesen nolcak melek yeme ıhtıyacmı yanı bukadar mı mecbursun bunu yemeye .canın cokmu tatlı ıstedı 1 kuru kayısı ye bak o senı nasıl krızlerı onluyor

hayır yemesen nolcak melek yeme ıhtıyacmı yanı bukadar mı mecbursun bunu yemeye .canın cokmu tatlı ıstedı 1 kuru kayısı ye bak o senı nasıl krızlerı onluyor

İş kafada bitirmek de desene ..
Ben bunu bir ara çok güzel yapmıştım ve tam hedefimi yakalamak üzereydim ki sonra ne olduğumu anlamadan 1 ileri 1 geri gitmeye başladım.

Ezgi sen arada uğrasana buraya Melekle beni toparlamak için.
Cidden tam ne güzel veriyorum sonra bir kaçırıyorum eee + sonra onu eski haline döndürmek için 1 hafta ee 2 hafta sonra hala aynı kilodayım ..

Ciidden öyle.
Kaçamakları engelleyemedik bir engellesek şimdiye çooktaaan bitmişti .
üff evet ya.. hilal gel biz i program uygulayalım kendimize...
ne dersin?

kaçamk falan olmasın artık :kkk:

haklısın.. ya beyninde yemeyecegim dedinmi yenmiyor zaten..
kaç kere yaş pastaların önünden gecip yemedigimi bilirim. ama ac gözlü olunca olmuyor :1:

evet hilal ya... aslında şöyle, biz böyle hoşlandıgımız seylerden tka basa yemek istiyoruz.
atıyorum çiğköfte yicez ama 9 -10 tane..
halbuki 3 tane yesek, yanına boll salata ve koca bir bardka ayran içsek , tamamdır.

ama karbonhidrata cok yükleniyoruz.
ben illa bir öğünümde protein olsun diyorum ama onuda yapamıyorum artık.acayip tiksindim.

ama bu işi sonlandırmanın zamanı geldi bencede hilal :41:

napalım, kendimize bi program yapalımmı?

Ben de doğumdan beri uğraşıyorum şu kilolarla ya 3 yıl dile kolay 60 kilo olmuştum. Ama bırakınca olmuyor işte. Yaşam standardı haline getirmek gerekiyor. 2 verip 3 almaktan çok sıkıldım artık. Saçma sapan diyetler yapmaktan, canımın sürekli bir şeyler istemesinden ve benim bunlara karşı gelmememden çok yoruldum. Ben de bu işi ömrümün sonuna kadar bitirmek istiyorum Meleeeeeeeeeeeeeek. Hep diyet modunda geçsin istemiyorum hayatım. Bir kerede bitireyim ve hep o kilomu koruyayım istiyorum kızlar.

Yazık eşim de çok istiyor. Gözümün içine bakıyor kilo vermem için. Hiç bir şey motive edemiyor beni. Ben taa kurban bayramında iddiaya girmiştim eşimle ocak sonuna kadar 60 olursam bana ne istersen alırım dedi ama bu da beni hırslandıramadı. Biliyorum her şey beyinde bitiyor. Ama ben niye yapamıyorum bilmiyorum...

üff evet ya.. hilal gel biz i program uygulayalım kendimize...
ne dersin?

kaçamk falan olmasın artık :kkk:

haklısın.. ya beyninde yemeyecegim dedinmi yenmiyor zaten..
kaç kere yaş pastaların önünden gecip yemedigimi bilirim. ama ac gözlü olunca olmuyor :1:

Melek tamam yok artık kendimize gelelim ve bundan sonra onu bunu yemeyelim.
Bitirelim şu işi artık ..
Ben 2 ay hiç kaçamak yapmadığımı biliyorum.

Ben de doğumdan beri uğraşıyorum şu kilolarla ya 3 yıl dile kolay 60 kilo olmuştum. Ama bırakınca olmuyor işte. Yaşam standardı haline getirmek gerekiyor. 2 verip 3 almaktan çok sıkıldım artık. Saçma sapan diyetler yapmaktan, canımın sürekli bir şeyler istemesinden ve benim bunlara karşı gelmememden çok yoruldum. Ben de bu işi ömrümün sonuna kadar bitirmek istiyorum Meleeeeeeeeeeeeeek. Hep diyet modunda geçsin istemiyorum hayatım. Bir kerede bitireyim ve hep o kilomu koruyayım istiyorum kızlar.

Yazık eşim de çok istiyor. Gözümün içine bakıyor kilo vermem için. Hiç bir şey motive edemiyor beni. Ben taa kurban bayramında iddiaya girmiştim eşimle ocak sonuna kadar 60 olursam bana ne istersen alırım dedi ama bu da beni hırslandıramadı. Biliyorum her şey beyinde bitiyor. Ama ben niye yapamıyorum bilmiyorum...

Ahh Betül'üm ya sen de aynen bizsin işte ama artık bitirelim bu işi lütfen ..

yok zaten beslenme biçimini değiştirmekdikçe bu iş olmuyor. yaşam standardı haline getirmek lazım...

evet bende biliyorum, bi arar ne güzel yapmıyordum. yapmayınca insanın canıda istemiyor.
bugün baslayacak mıyız? ben mantı yicektim :60:

Ol tabi Ezgi'cim saolsun Ebru da beni durdurmak için çok uğraşıyor ama kıza da gına geldi artık :1:

Hilal iyi güldüm bu yorumuna. :60:

Melek 3 kere göndermişsin aynı mesajı. Site çok yavaş bende de. Mesajı yazdıktan sonra cevaplaya basıyorum ve 5 dk bekliyorum. Bu sırada tekrar tekrar cevaplaya tıklarsan bir çok defa yayınlanıyor aynı mesaj

yok zaten beslenme biçimini değiştirmekdikçe bu iş olmuyor. yaşam standardı haline getirmek lazım...

evet bende biliyorum, bi arar ne güzel yapmıyordum. yapmayınca insanın canıda istemiyor.

Başlayalım Melek başlayalım benim de planlarım vardı ama yapmayalım ..

Hilal iyi güldüm bu yorumuna. :60:

Melek 3 kere göndermişsin aynı mesajı. Site çok yavaş bende de. Mesajı yazdıktan sonra cevaplaya basıyorum ve 5 dk bekliyorum. Bu sırada tekrar tekrar cevaplaya tıklarsan bir çok defa yayınlanıyor aynı mesaj

Betül dışarıdan da biliyorsun ya haksız mıyım :1:

Haklısın Ezgi'cim haklısın.
O zaman diyorum ki mayısın sonu haziranın başına kadar 55 oldum oldum.
Eğer olmazsa bırakıyorum takımı.
Ama olursam hedefimi 52'ye çekebilirim.

aloooooooo ne mayısın sonu ohhh hayır efendım nısanın sonu son .sureyı uzatırsan gevseklık kazanırsın.yapma

aloooooooo ne mayısın sonu ohhh hayır efendım nısanın sonu son .sureyı uzatırsan gevseklık kazanırsın.yapma

Ezgi'cim sevdiceğim gelecek 3-4 güne inşallah.
Nisanın sonuna kadar onunla geçer o yüzden nisanı almıyorum bu işin içine bu hafta izine çıkacağım.

Bitirelim Hilalim bitirelim. Bazen diyorum şöyle yeni bir hayat evi gibi bir yer olsa ben orada her şeyiyle kilo verme işini yapsam ama onlar gibi değil sağlıklı her hafta bir kilo.Diyetisyeniyle, spor hocasıyla, psikoloğuyla... Sonra da eşimin karşısına bir çıksam ta ta tataaaaaaaaam. Tamam kabul ediyorum biraz ütopik bir hayal oldu ev kısmı. Ama eşimin karşısına beni görmek istediği şekilde çıkacağım inşallah...

Getirelim kuzum getirelim hayat biçimi, yaşam stardı artık hangisi olursa o hale getirelim bir zahmet. Bunca zaman yedik de ne oldu dimi. Sadece yağ. Sen de mantı falan deyip durma:27: Bizde de nefis var Allah Allah kıza bak yahu

Back
X