Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gerçekten ne güzel olur Betül'cüm ya ..
Bir anda çok farklı çıkabilsek ortaya.
3 ay olsa 12 hafta öyle bir evde haftada 1.5 kg falan versek aman ne güzel olur.
Benden bir şey kalamdı ortada ama olsun.
Cidden bu gelişine de olmadı sevdiceğimin ama bundan sonra tamamen gelmiş olacak inşallah haziran temmuz gibi o zaman şöyle 53-54 olsam ne güzel olur ..

Bu arada kızlar bir teklifim var.
Kaçamak yaptığımızda takımda kaçamağı söylemek yerine kalorisini ortalama bir şekilde söylesek mi ?
Birimiz kaçamak yapınca hepimiz cozutuyoruz ..

Eğer bir gün çok param olursa bu konu hakkında yatırım yapacağım. Şimdi gözlerinizi kapatın hayal edin.Şöyle orman içinde bir ev.Yüzme havuzu var. Bir köşede de bir sürü spor aleti. Diyetisyen sürekli denetim halinde. Psikolog da bizim kilo alam nedenlerimiz hakkında terapi yapıyor. Bu sorunun kaynağını buluyor ve bu sorunu çözüyor. Her gün ikişer satlik doğa yürüyüşü. Ohh mis gibi orman havası eşliğinde.

Ne güzel ya gerçekten çok hoşuma gitti bu hayal.
Zaten o evdekilere çok kızıyorum kaytarmaya çalışıyorlar ya oysa yaptığı sporlar ne güzel şeyler çok eğlenceli falan.

Bu arada kızlar bir teklifim var.
Kaçamak yaptığımızda takımda kaçamağı söylemek yerine kalorisini ortalama bir şekilde söylesek mi ?
Birimiz kaçamak yapınca hepimiz cozutuyoruz ..

Olabilir tabi kaçamaktan etkilenenler de var tabi ama. Ben de şöyle bir şey var Hilal'cim. Karnım tok mesela yemeğimi yemişim. Ama bir anda aklıma bir şey yemek geliyor. O anda bütün iradem, zayıflayacağıma dair tüm sözlerim, planlarım restleniyor ve ben o kaçamağı yaptıkatan sonraaklım başıma geliyor. Ve bu özellikle de geceleri oluyor. En iyi çözüm erken yatıp erken kalkmak. Ahh şu uyku düzenimi bir oturtamıyorum.

Ne güzel ya gerçekten çok hoşuma gitti bu hayal.
Zaten o evdekilere çok kızıyorum kaytarmaya çalışıyorlar ya oysa yaptığı sporlar ne güzel şeyler çok eğlenceli falan.

Evet ya ben de çok kızıyorum. Ne güzel bir fırsat var ellerinde ama dediğin gibi kaytarmaya çalışıyorlar. Hele Mert Ali.Ben gideceğim kaldığım yerden dışarıda devam ederim diyor ya ee madem dışarıda devam edecektin şimdiye kadar nerdeydin diye sormazlar mı adama?

Aynen ben de gece gözüm dönebiliyor sonra yapacağımı yaptıktan sonra kendime geliyorum ama çok geç oluyor işte.
Aslında o açlık mı yoksa psikolojik bir şey mi yoksa alışkanlık mı bilmiyorum işte ..

Aynen öyle, mümkün değil ki orada yapamayan dışarıda yapacak.
Dün dokulmazlığı istemiyorum diye bırakmış balonu izledin mi ?

Sen uyurgezersin o zaman. Dikkat et canım kendime. Bende eskiden öyleydim. Bigün sobanın kapağı yastığımın üstünde uyandım. Allahtan soba yanmıyormuş yoksa zehirlenirdim resmen. Şimdileerde yok ama uykum yine çok ağırdır.

Ne yapsın kız baş edemedi en sonunda benimle

Ben seninle baş ederimde geçen hafta konuşmuştuk ben karışmayacağım sana diye. İstiyorsan hemen şimdi başlayayım

Canım önceden olmazdı böyle bir şey de geçen hafta çok uyku hapı falan aldım onun etkisi mi acaba dedim ..

Başla başla Ebru'cum olmuyor böyle ..

Aynen öyle, mümkün değil ki orada yapamayan dışarıda yapacak.
Dün dokulmazlığı istemiyorum diye bırakmış balonu izledin mi ?
Evet izledim biraz önce. Bıraktı balonu sonra da açıklama yapıyor hem bütün hafta gitmek isteyip de orada dokunulmazlık için yarışmak dünyanın en büyük çelişkisi diyor bir de.

Benim de aynen öyle oluyor Hilal'cim. Herşeyi silip süpürdükten sonra kafama dank ediyor.Ama iş işten geçmiş oluyor.

O an vazgeçmeliyiz Betül ..
Hemen düşünmeliyiz incecik halimizi o halde olmayı ne kadar istediğimizi ..

Canım önceden olmazdı böyle bir şey de geçen hafta çok uyku hapı falan aldım onun etkisi mi acaba dedim ..

Başla başla Ebru'cum olmuyor böyle ..

Bence ondandır. Yani çok derin uyku durumunda oluyor sanırım bu uyurgezerlik durumu değil mi Ebru'cum? Yani uykusu hafif olan biri de uyur gezer olur mu?

O an vazgeçmeliyiz Betül ..
Hemen düşünmeliyiz incecik halimizi o halde olmayı ne kadar istediğimizi ..
Vaz geçeceğiz. vaz geçmeliyiz Hilal'cim. Yoksa böyle nereye kadar. Sağlığımız yerindeyken onun kıymetini anlamamız lazım. Onu kaybedersek her şey manasız...
Yeni bir hayatta Ufuk hoca diyordu ki: Kilolu olan insanlar için hayt gece başlar. ONlar sabaha kadar oturup sürekli bir şeyler yerler.
Gerçekten öyle düşünüyorum da bende de bu eğilim çok fazla. Hayatımıza yön veren bizleriz. Biz anasıl bir vücut istiyorsak o şekilde beslenmemiz lazım.

'' İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Dizdar: "Biliyorum canınız sıkılacak, yüreğiniz kabaracak, üzüleceksiniz ama gerçekleri öğrenmeniz lazım. Daha yumurtadan çıkar çıkmaz civcive antibiyotik veriliyor. Kemikleri gelişmesin, sadece et yapsın diye... Tavuklar tarladaki patatesler gibi hiç kıpırdamadan yetiştiriliyor. Bıraksanız bile kıpırdayamıyorlar... Elinize aldığınızda kemikleri kırılıyor... Bu inanılmaz bir vicdansızlık... Sonra, görüyoruz her gün gencecik bir kadın meme kanserine yakalanıyor. Büyük olasılıkla daha sağlıklı diye sık sık tavuk yiyorlardır..."

Kızlar ben şimdi 10 da kahvaltı yaptım. 12 de bir ara öğün. Biraz önce de öğle yemeği yiyecektim ama düşündüm şimdi yersem akşam ile arası 3 saat gibi olacak. Ben de tekrar bir ara öğün yaptım ve 17 de de akşam yemeği yerim diye düşünüyorum. Nasıl olmuş sizce_
Akşam yemeği olarak da kabak yemeği ve yoğurt düşünüyorum. Kabak yemeğini 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla yaptım ondan bir tabak yesem sakıncası olur mu?

O kadar haklı ki bütün gece oturup yiyip sabah uyuyabilirim çok severim de ama sonuç ne olur işte sorun o ..
Bize de bir şeyler katıyor aslında bu yarışma.
Bir de tek terapi ile sigarayı bıraktılar ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…