Kızlar ben şimdi 10 da kahvaltı yaptım. 12 de bir ara öğün. Biraz önce de öğle yemeği yiyecektim ama düşündüm şimdi yersem akşam ile arası 3 saat gibi olacak. Ben de tekrar bir ara öğün yaptım ve 17 de de akşam yemeği yerim diye düşünüyorum. Nasıl olmuş sizce_
Akşam yemeği olarak da kabak yemeği ve yoğurt düşünüyorum. Kabak yemeğini 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla yaptım ondan bir tabak yesem sakıncası olur mu?
Bence ondandır. Yani çok derin uyku durumunda oluyor sanırım bu uyurgezerlik durumu değil mi Ebru'cum? Yani uykusu hafif olan biri de uyur gezer olur mu?
Kızlar ben şimdi 10 da kahvaltı yaptım. 12 de bir ara öğün. Biraz önce de öğle yemeği yiyecektim ama düşündüm şimdi yersem akşam ile arası 3 saat gibi olacak. Ben de tekrar bir ara öğün yaptım ve 17 de de akşam yemeği yerim diye düşünüyorum. Nasıl olmuş sizce_
Akşam yemeği olarak da kabak yemeği ve yoğurt düşünüyorum. Kabak yemeğini 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla yaptım ondan bir tabak yesem sakıncası olur mu?
Evet ben de aynen öyle çocuk olmasa akşama kadar uyuyabilirim. Tembelim ben ama bunu yenmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
O kadar haklı ki bütün gece oturup yiyip sabah uyuyabilirim çok severim de ama sonuç ne olur işte sorun o ..
Bize de bir şeyler katıyor aslında bu yarışma.
Bir de tek terapi ile sigarayı bıraktılar ne güzel.
Evet canım öğle yemeği niyetine bir tane elma yedim yanında da limonlu yeşilçayımı içtim.
Öğle yemeği yerine mi ara yaptın iyi olmuş bence Betül'cüm eğer seni kaçamak yapmaya itmiyorsa öğünlerin arasının uzak olması güzel bir şey.
Kabak da hiç bir şey yapmaz çok güzel bir öğün olur..
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım derin uykuda etkili. Araştırmak lazım.
Benim akşam menümde de kabak yemeği var. Ama ben öyle yağdan felan çok kısmıyorum. Evdekilere nasıl hazırlıyorsam kendimde ondan yiyorum. Kabak yemeğine bayılıyorum bu arada yoğurtla çok iyi gidiyor.
Ara konusunda da çok iyi düşünmüşsün. Güzel olmuş.
'' İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Dizdar: "Biliyorum canınız sıkılacak, yüreğiniz kabaracak, üzüleceksiniz ama gerçekleri öğrenmeniz lazım. Daha yumurtadan çıkar çıkmaz civcive antibiyotik veriliyor. Kemikleri gelişmesin, sadece et yapsın diye... Tavuklar tarladaki patatesler gibi hiç kıpırdamadan yetiştiriliyor. Bıraksanız bile kıpırdayamıyorlar... Elinize aldığınızda kemikleri kırılıyor... Bu inanılmaz bir vicdansızlık... Sonra, görüyoruz her gün gencecik bir kadın meme kanserine yakalanıyor. Büyük olasılıkla daha sağlıklı diye sık sık tavuk yiyorlardır..."
O kadar haklı ki bütün gece oturup yiyip sabah uyuyabilirim çok severim de ama sonuç ne olur işte sorun o ..
Bize de bir şeyler katıyor aslında bu yarışma.
Bir de tek terapi ile sigarayı bıraktılar ne güzel.
Evet ben de aynen öyle çocuk olmasa akşama kadar uyuyabilirim. Tembelim ben ama bunu yenmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Rabbim sana da çelik gibi bir irade versin ki hemen bırakabilesin sigrayı Hilal'cim.
Evet canım öğle yemeği niyetine bir tane elma yedim yanında da limonlu yeşilçayımı içtim.
Sadece kendime yaptım Ebru'cum o yüzden de yağını ona göre ayarladım. Teşekkür ederim sana da afiyet olsun sen iştesin hala değil mi?
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım derin uykuda etkili. Araştırmak lazım.
Benim akşam menümde de kabak yemeği var. Ama ben öyle yağdan felan çok kısmıyorum. Evdekilere nasıl hazırlıyorsam kendimde ondan yiyorum. Kabak yemeğine bayılıyorum bu arada yoğurtla çok iyi gidiyor.
Ara konusunda da çok iyi düşünmüşsün. Güzel olmuş.
Rabbim sana da çelik gibi bir irade versin ki hemen bırakabilesin sigrayı Hilal'cim.
Sadece kendime yaptım Ebru'cum o yüzden de yağını ona göre ayarladım. Teşekkür ederim sana da afiyet olsun sen iştesin hala değil mi?
Kızlar alıntı yapıyorum ama cevap yazana kadar şifre istiyor siliniyor. Sinir oldum pc çok yavaş şuan işteyim. Akşam gidince toptan cevaplarım.
Bu arada bugün benim sigarayı bırakışımın 1. yıldönümü. Tam bir yıl oldu. 04.04.2011 de bırakmıştım.
Afiyet olsun. Spor da bol bol kalori harcarsın inşallah..
evet hilal ya... aslında şöyle, biz böyle hoşlandıgımız seylerden tka basa yemek istiyoruz.
atıyorum çiğköfte yicez ama 9 -10 tane..
halbuki 3 tane yesek, yanına boll salata ve koca bir bardka ayran içsek , tamamdır.
ama karbonhidrata cok yükleniyoruz.
ben illa bir öğünümde protein olsun diyorum ama onuda yapamıyorum artık.acayip tiksindim.
ama bu işi sonlandırmanın zamanı geldi bencede hilal
napalım, kendimize bi program yapalımmı?
harcadım sanırsam şimcik bir kahve içeceğimm çok yoruldum
şu pis boğazlara bak helee ben sevdigim birşeyden yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum o yüzden hiç yemiyorum en iyisi bu
evet, mesela biz hilal ile aynı gibiyiz. kafamıza koyduk mu cok güzel ilerliyoruz ama beyinde bitiremedik mi gelsin kaçamaklar :18:
az parça çiko yesekde etkisi olur mu ki? sporda yapıyoruz sonucta, erir o
1. yıl dönümn kutlu olsun Ebru'cum. Maşallah sana ne güzel bir iraden varKızlar alıntı yapıyorum ama cevap yazana kadar şifre istiyor siliniyor. Sinir oldum pc çok yavaş şuan işteyim. Akşam gidince toptan cevaplarım.
Bu arada bugün benim sigarayı bırakışımın 1. yıldönümü. Tam bir yıl oldu. 04.04.2011 de bırakmıştım.
harcadım sanırsam şimcik bir kahve içeceğimm çok yoruldum
şu pis boğazlara bak helee ben sevdigim birşeyden yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum o yüzden hiç yemiyorum en iyisi bu
Turtam senin boyun kaç?öyle olmuyorrrr yvrmm işte o ben de spor salonuna gidiyorum diye bişi olmaz diye yedim bak sonra 2 ayda 8 kilo aldım döndüm ne güzel 60 lara düşmüştüm şimdi canım çıkıyor tekrar evrcem diye halbukisi yemesem simdi hedefimin altına inmeye ugrasırdım ne güzel
Onlar dünde kaldı biz artık pis boğaz değilizz
hiç de bilesıkın dışınınızı bıtırın artık tursunuz cıkacak valla
ben yarın baslayacagım
Başlayalım Melek başlayalım benim de planlarım vardı ama yapmayalım ..
Betül dışarıdan da biliyorsun ya haksız mıyım
bende nisan sonu 64 olsam süper olur :44:
Haklısın Ezgi'cim haklısın.
O zaman diyorum ki mayısın sonu haziranın başına kadar 55 oldum oldum.
Eğer olmazsa bırakıyorum takımı.
Ama olursam hedefimi 52'ye çekebilirim.
Bitirelim Hilalim bitirelim. Bazen diyorum şöyle yeni bir hayat evi gibi bir yer olsa ben orada her şeyiyle kilo verme işini yapsam ama onlar gibi değil sağlıklı her hafta bir kilo.Diyetisyeniyle, spor hocasıyla, psikoloğuyla... Sonra da eşimin karşısına bir çıksam ta ta tataaaaaaaaam. Tamam kabul ediyorum biraz ütopik bir hayal oldu ev kısmı. Ama eşimin karşısına beni görmek istediği şekilde çıkacağım inşallah...
Getirelim kuzum getirelim hayat biçimi, yaşam stardı artık hangisi olursa o hale getirelim bir zahmet. Bunca zaman yedik de ne oldu dimi. Sadece yağ. Sen de mantı falan deyip durmaBizde de nefis var Allah Allah kıza bak yahu
olabilir, birde yaptıgmız her kaçamağa 30 dk. spor cezası yapalaımBu arada kızlar bir teklifim var.
Kaçamak yaptığımızda takımda kaçamağı söylemek yerine kalorisini ortalama bir şekilde söylesek mi ?
Birimiz kaçamak yapınca hepimiz cozutuyoruz ..
geceleri ben rahatım ama gün içinde bazen banada oluyorOlabilir tabi kaçamaktan etkilenenler de var tabi ama. Ben de şöyle bir şey var Hilal'cim. Karnım tok mesela yemeğimi yemişim. Ama bir anda aklıma bir şey yemek geliyor. O anda bütün iradem, zayıflayacağıma dair tüm sözlerim, planlarım restleniyor ve ben o kaçamağı yaptıkatan sonraaklım başıma geliyor. Ve bu özellikle de geceleri oluyor. En iyi çözüm erken yatıp erken kalkmak. Ahh şu uyku düzenimi bir oturtamıyorum.
gaytet güzel benceKızlar ben şimdi 10 da kahvaltı yaptım. 12 de bir ara öğün. Biraz önce de öğle yemeği yiyecektim ama düşündüm şimdi yersem akşam ile arası 3 saat gibi olacak. Ben de tekrar bir ara öğün yaptım ve 17 de de akşam yemeği yerim diye düşünüyorum. Nasıl olmuş sizce_
öyle olmuyorrrr yvrmm işte o ben de spor salonuna gidiyorum diye bişi olmaz diye yedim bak sonra 2 ayda 8 kilo aldım döndüm ne güzel 60 lara düşmüştüm şimdi canım çıkıyor tekrar evrcem diye halbukisi yemesem simdi hedefimin altına inmeye ugrasırdım ne güzel
Ben bunu hiç düşünmemiştim. ve ben tavuğu çok yiyorum . korktum valla. Bir ara antibiyotikli sütte konu olmuştu. Oda benzer olay aslında. İnekler hasta olunca antibiyotik veriliyor ve dozu bize göre düşünürsek oldukça yüksek.Birde antibiyotik dışında da ilaç alıyorlar onu hiç saymıyorum'' İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Dizdar: "Biliyorum canınız sıkılacak, yüreğiniz kabaracak, üzüleceksiniz ama gerçekleri öğrenmeniz lazım. Daha yumurtadan çıkar çıkmaz civcive antibiyotik veriliyor. Kemikleri gelişmesin, sadece et yapsın diye... Tavuklar tarladaki patatesler gibi hiç kıpırdamadan yetiştiriliyor. Bıraksanız bile kıpırdayamıyorlar... Elinize aldığınızda kemikleri kırılıyor... Bu inanılmaz bir vicdansızlık... Sonra, görüyoruz her gün gencecik bir kadın meme kanserine yakalanıyor. Büyük olasılıkla daha sağlıklı diye sık sık tavuk yiyorlardır..."
Kızlar alıntı yapıyorum ama cevap yazana kadar şifre istiyor siliniyor. Sinir oldum pc çok yavaş şuan işteyim. Akşam gidince toptan cevaplarım.
Onlar dünde kaldı biz artık pis boğaz değilizz
1. yıl dönümn kutlu olsun Ebru'cum. Maşallah sana ne güzel bir iraden var
Ohh oh harcansın kaloriler, erisin yağlar. Afiyet olsun turticik.
Ben de hiç yememeyi tercih etmek istiyoruuuuuuummmmmmm.
Turtam senin boyun kaç?
Eveeeeeet artık öyle olmayacağız...
Ayy Hilal biraz öncek mesajını alıntılamamışım. Ya hakikaten biz ne yiyeceğiz? Sağlıklı olan ne kaldı?
hadi bakalım inş.
saol cnm1.73 benim boyum
Ooooo maşallah. Boyun çok iyiymiş. En azından boyundan daha az kilodasın. Ben 1.63e 73 kilo. Nasıl?
ayy bende 86 kiloydum ona bakarsan düşünsene bu boyla 86 kilosun spor yaptıgımdan şimdi gene göstermiyorsun kilonu diyorlar ama ben tartıda da 58 lerde görmek istiyorum kilomu sen de verirsin cnmmmm merak etme
Turtam senin boyun kaç?
Eveeeeeet artık öyle olmayacağız...
Ayy Hilal biraz öncek mesajını alıntılamamışım. Ya hakikaten biz ne yiyeceğiz? Sağlıklı olan ne kaldı?
hiç de biledaha bi sene oldu benim
ben yarın baslayacagım
mantıyı bırakamam
bende nisan sonu 64 olsam süper olur :44:
tmm demiyorum
olabilir, birde yaptıgmız her kaçamağa 30 dk. spor cezası yapalaım
geceleri ben rahatım ama gün içinde bazen banada oluyor
gaytet güzel bence
ne yani hiç çiko yemeyeym mi
Ben bunu hiç düşünmemiştim. ve ben tavuğu çok yiyorum . korktum valla. Bir ara antibiyotikli sütte konu olmuştu. Oda benzer olay aslında. İnekler hasta olunca antibiyotik veriliyor ve dozu bize göre düşünürsek oldukça yüksek.Birde antibiyotik dışında da ilaç alıyorlar onu hiç saymıyorumo sütün normalde içilmemesi gerekiyor ancak toplanıyor diğer sütlerle karışıp satılıyor. Yani tüm ambalajlı sütlerde aynı. Ben sütüde çok severim. NAPÇAZ YAAAAAAA ((((((
TEBRİKLER CANIM. Ben hiç kullanmadım. içmemek en güzeli :)))
Bu arada HİLAL VE MELEK ezgi nin yazılarını bende okudum valla bravo. sizde oldukça gaza gelmiş durumdasınız bende varım ha beni unutmayın. beraber bir protein diyeti yapalım. Bundan sonra KAÇAMAK YAPILMAYACAK. YAPILIRSA CEZASI NORMAL SPORUMUZUN ÜZERİNE YARIM SAAT yürüyüş vea istenen bir spor olsun. TAMAM MI? VAR MISINIZ?
ayy bende 86 kiloydum ona bakarsan düşünsene bu boyla 86 kilosun spor yaptıgımdan şimdi gene göstermiyorsun kilonu diyorlar ama ben tartıda da 58 lerde görmek istiyorum kilomu sen de verirsin cnmmmm merak etme
Kızlaaaaarrr hamur yoğurdum. Mayalanması iiçin bıraktım. Eşime açma tarzı bir şey yapacağım. Bir kısmını da dondurucuya atacağım... Amaaaaaaa ben yemeyeceğim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?