Bende bulgaristan göçmeniyim sanırım gruptaki 4. cü göçmen oldunmenün çok güzel canım afiyet olsun.ben hayalet olarak giriyorum topiğe görünmezim
inş. canım yine düzenli bir şekilde devam edeceğim. kendime ceza verdim bisiklete bineceğim 40 dk şimdi
canım merkez kocasinan.aslen bulgaristan göçmeniyiz.sen neresindensin.
Hayrına göbek
Kilo fazlalığı nedeniyle benden terapi alan hastam, terapiyle de bu işin becerilemeyeceğini anlayınca söylenmeye başlıyor: ''Acil bana göbek nakli ayarlayın hocam, benden alıp zayıf birisine versinler en azından! ''
benim de bugün kü menüm :
sabah
1 dilim çavdar
patatesli yumurta
peynir
öğlen
1 kase sütlaç
akşam
ton balıklı salata
az fındık
1 bardak nescafe
spor : 1,5 saat
Vay vay süpermiş. Bide vereceğine kilo alırmışEşimin sabah kahvaltı yapmayarak basladıgı diyeti;
öğlen kuru fasülye,pilav ve 3 dilim ekmek,
akşam yarım ekmek,2 kase mercimek çorbası ve 1 tabak ıspanak yemeğiyle sona erdi
ödül günü olmuş afiyet olsun canım
dedemler çok yakın oturuyorlar oraya kocasinan yüzme havuzunun karşı tarafındalar bilirsin oraları herhalde canım.görünmez pro üyeler olabiliyor sadece canım
selam kızlar kimler var bilmiyorum ama ben geldim malesef kilo alarak geldim
nasılsınız?
şükür kayınbabam iyi anju oldu tekrar ilaçların yan etkisi varmış düşmüş kendini topluyamamış
yaşlı insanlar artık ama cidden kötülemiş göçmüş sanki adam Allah zorda olan hasta olan herkese şifa versin
annem beni bolca besledi çok kilo aldım 58 kilo oldum ne zor vermiştim halbuki
neyse ki siz varsınız tekrar başlarım halladerim inşallah
eeeeeee takım da ne var ne yok kimler var kimler geldi yeni isimler gördüm sanki
site çok yavaş açılıyo benim bilg,isayardamı bir problem var yoksa sitedemi anlamadım
haberler sizde kızlar bekliyorum
HEEEEYYY MİLLET NERDE YAAAA HERKES GİTMİŞŞŞ
Bende bulgaristan göçmeniyim sanırım gruptaki 4. cü göçmen oldun
çok güzel olmuş canım. afiyet olsun
Vay vay süpermiş. Bide vereceğine kilo alırmış
Bende çıkayım bari gelen giden yok
Kızlar ben yarın yokum doktora gideceğim. Bu hafta hastalıkla geçti. İyiyim derken boğazım ağrıyor,acıyor. Dünde tükürüğümden kan geldi.İyice korktum. Akşamda annemde kalacağız. O yüzden yokum haberiniz olsun. Herkese iyi geceler
Canım hoşgeldin ben çıkıyorum. sanırım bugün mesajlar sana atılıyor.benim mesaj sayım 12 iyi gecelerevet cnm saol
anam daha gideli kaç gün oldu kıııııııııııız durmadan kek börek yedin dimi biz burda açlıktan ölelim vicdansızneyse gene verirsin cnm yaa takıma dönünce
teşkür ederim cnmmmm
İnşallah burda herşey yoluna girecek canım. Bu arada Kayseri'nin neresindensin? Avşarlık yada çerkezlik var mı?
Afiyet olsun güzel olmuş menün canım. Sporuda attın yaaa üzerimize
Ayşe anlamaz şimdi elektriği. İlk şeytanınıda benden almış oldu. Şeytan dedikte aklıma Gönül geldi. Napsak acaba parmağını prizemi soktursak yine
Dimi ama yaaaaa hem şekerim hem sıcak kanlıyım ayyyyyy bugün noldu bana yaaaa pek bi sevdim kendimi
menün çok güzel canım afiyet olsun.ben hayalet olarak giriyorum topiğe görünmezim
inş. canım yine düzenli bir şekilde devam edeceğim. kendime ceza verdim bisiklete bineceğim 40 dk şimdi
canım merkez kocasinan.aslen bulgaristan göçmeniyiz.sen neresindensin.
nasılsınız?
şükür kayınbabam iyi anju oldu tekrar ilaçların yan etkisi varmış düşmüş kendini topluyamamış
yaşlı insanlar artık ama cidden kötülemiş göçmüş sanki adam Allah zorda olan hasta olan herkese şifa versin
eeeeeee takım da ne var ne yok kimler var kimler geldi yeni isimler gördüm sanki
site çok yavaş açılıyo benim bilg,isayardamı bir problem var yoksa sitedemi anlamadım
Kızlar ben yarın yokum doktora gideceğim. Bu hafta hastalıkla geçti. İyiyim derken boğazım ağrıyor,acıyor. Dünde tükürüğümden kan geldi.İyice korktum. Akşamda annemde kalacağız. O yüzden yokum haberiniz olsun. Herkese iyi geceler
benim de bugün kü menüm :
sabah
1 dilim çavdar
patatesli yumurta
peynir
öğlen
1 kase sütlaç
akşam
ton balıklı salata
az fındık
1 bardak nescafe
spor : 1,5 saat
ödül günü olmuş afiyet olsun canım
dedemler çok yakın oturuyorlar oraya kocasinan yüzme havuzunun karşı tarafındalar bilirsin oraları herhalde canım.görünmez pro üyeler olabiliyor sadece canım
nasılsınız?
Menümü yazıp çıkayım bari
SABAH:
2 dilim ekmek
sahanda yumurta
peynir
yeşil çay
ARASütlü kahve
ÖĞLEN
1 kase kayısılı yoğurt
ARASütlü kahve
AKŞAM
1 Adana şiş
küçük bir parça ızgara tavuk
salata
3lt su
gideli 3 hafta oldu turti ve 2.5 kilo aldımevet cnm saol
anam daha gideli kaç gün oldu kıııııııııııız durmadan kek börek yedin dimi biz burda açlıktan ölelim vicdansızneyse gene verirsin cnm yaa takıma dönünce
teşkür ederim cnmmmm
hoşbulduk canım
Canim memnun oldum suan belcikadayim annemler tuna cad yakin fevzi cakmakta kaliyorlar
tabi bende gidince orda kaliyorum ...
Hosgeldin Gulcin, seni burda gordugume sewindim ..
Cok sukur kayinbaban atlatmis bunla gecmis olsun ..
Kilo almadan donsen tabi daha iyi olurdu
ama ben sana inaniyorum menulerin burayla birlikte duzene girecek ..
Turtiiiii ne desem ki acaba. Neyse bişey demeyelim ödül günüymüş yaaa. Afiyet olsun canım
Biliyorum canım benim oturduğum lojmanlarda yolun tam karşısındaydı. Özledim Kayseri'yi.
Hoşgeldin canım. Bugünlerde bende seni geçiriyordum aklımdan. Geçmiş olsun tekrardan. Keşke daha çok dikkat etseydin kilo almasaydın. Ama olan olmuş artık. Aramıza katılan çok arkadaş oldu. Sınavdan bahsetmişsin ne sınavı? Bu arada Derya mezun oldu sanırım haberin yok.
hoşbulduk ebru nasılsın?
sınav eylül de kpss var ya memurluk o işte hazırlanacağım daha
çok yeni isim gördüm herkesler hoşgelmişler
zaten hilal de uygun görürse 2 hafta burda olup listeye girmeyi düşünmüyorum
biraz kilo veriyim tekrAr girerim listeye diyorum
Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün.
Geçmiş olsun Hatice'cim. Umarım biran önce iyileşirsin. O tükürüğündeki kanda boğazından gelmiştir. Telaşlanma. Tahriş olduğu için olabilir.
[ı]günaydın 13. Grubun çıtır güzelleri
Bol sporlu, kaçamaksız
güzel bir gün diliyorum herkese
[/ı]
günaydın ebrucum erkencisin herzamanki gibi[ı]günaydın 13. Grubun çıtır güzelleri
Bol sporlu, kaçamaksız
[/ı]
iyki beraber diyet yapmıyorsunuz mütümsen kocana uyma
kayınbabanın iyi olmasına sevindim.selam kızlar kimler var bilmiyorum ama ben geldim malesef kilo alarak geldim
nasılsınız?
biraz kilo verikten sonra listeye girmen daha mantıklı gülçin cim...kızlar eskisi kadar çok uğruyamıycam artık ama kurallara tabi ki uyarım
sınava çalışmaya başlamam lazım
artık bişeyler yapmak istiyorum hayırlısı olsun
akşam ve sabah uğrarım
spora da başlamam lazım nerden ve nasıl düşünüyorum ama
şu zayıflama yarışmasını izliyorum kaçırmıyorum
30 day shred daki hareketlewri yapıyorlar ve tabiki aletler var
günde 45 dak 1 saat hep yürüdüm yoksa daha nasıl olurdum tahmin edemiyorum
akşam yemekleri beni bitirdi
pastalar kekler
kurabiyeler çay boş yenmez diye annemin kömbeleri çerez ve çekirdek sonuç ortada
listeye girmiyeceğim bir sıra 2 hafta kadar sizi ve ortalamayı etkilemek istemiyorum
tabiki kaptan ne derse o olur
hoşgelmişsin..HERKESE SELAMLAAARRR. Arkadaşlara yemeğe gittik. ancak geldim.geçmişi okuyup geliyorum
almaz o hainHEEEEYYY MİLLET NERDE YAAAA HERKES GİTMİŞŞŞ
Bende bulgaristan göçmeniyim sanırım gruptaki 4. cü göçmen oldun
çok güzel olmuş canım. afiyet olsun
Vay vay süpermiş. Bide vereceğine kilo alırmış
görüşürüz hatice...Bende çıkayım bari gelen giden yok
günaydın ebru..[ı]günaydın 13. Grubun çıtır güzelleri
Bol sporlu, kaçamaksız
[/ı]
herkese günaydın hatunlar işlerimi bitiriyim gelirim yine
eşim sınava gitti gelir birazdan
çocukları yıkıycam bugün
birazda kızıma 2 tekerlek bisiklet alıştırması yapacağız
kaçamaksız sporlu bir gün olur inşallah herkese
günaydın kızlarr
nasılsınız?
kızlar eskisi kadar çok uğruyamıycam artık ama kurallara tabi ki uyarım
sınava çalışmaya başlamam lazım
artık bişeyler yapmak istiyorum hayırlısı olsun
akşam ve sabah uğrarım
spora da başlamam lazım nerden ve nasıl düşünüyorum ama
şu zayıflama yarışmasını izliyorum kaçırmıyorum
30 day shred daki hareketlewri yapıyorlar ve tabiki aletler var
günde 45 dak 1 saat hep yürüdüm yoksa daha nasıl olurdum tahmin edemiyorum
akşam yemekleri beni bitirdi
pastalar kekler
kurabiyeler çay boş yenmez diye annemin kömbeleri çerez ve çekirdek sonuç ortada
listeye girmiyeceğim bir sıra 2 hafta kadar sizi ve ortalamayı etkilemek istemiyorum
tabiki kaptan ne derse o olur
Hadi ya :2::2:
Güzel olmuş Hilal afiyet olsun
Tebrikler bendensin. Hele bugün dolma ve baklava getirdi arkadaş. tadına dahi bakmadım. Arada kendimle gurur duyuyorum ya aferin bana. dün kısırı bugünde bunları yemedim. hani canım da istemedi. aferin benim canıma
Menümü yazıp çıkayım bari
SABAH:
2 dilim ekmek
sahanda yumurta
peynir
yeşil çay
ARASütlü kahve
ÖĞLEN
1 kase kayısılı yoğurt
ARASütlü kahve
AKŞAM
1 Adana şiş
küçük bir parça ızgara tavuk
salata
3lt su
herkese günaydın hatunlar işlerimi bitiriyim gelirim yine
eşim sınava gitti gelir birazdan
çocukları yıkıycam bugün
birazda kızıma 2 tekerlek bisiklet alıştırması yapacağız
kaçamaksız sporlu bir gün olur inşallah herkese
Kızlar ya.. moralim bozuk...
Dün o kadar dikkat ettim, 68.4...
ya desemki yemekten sonra kaçamak yapıyorum,tmm dicem.
ama onuda yapmadım.
Üfff iyice sinirlerim bozuldu valla...
Bugünde annem diyo , çiğköfte yemeye gel
gitmesem kızıyor durmadan...
Günaydın kızlar. Dün aranıza pek katılamadım. Annemlere gideceğim için bir sürü şeyler halletmeye çalışıyorum. Bir yandan ev, bir yandan çamaşır, ütü bavul hazırlama... Bir yandan da dondurucuyu dolduruyorum hamur işleriyle. Eşim ben yokken kendie bakamaz pek o yüzden bir sürü şey yaptım daha da yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?