Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ellerine sağlık Hilal'cim.

Ne demek Ebru'cum ..

Çok güzel olmuş tebrik ederimm ..

Menümü yazayım ..

sabah :

- 2 yumurta
- Biraz peynir

Akşam :

- Mantar güveç
- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı

Bende şöyle mis gibi bir yeşil çay daha yapayım kendime. İçeyim sıcak sıcak. İki gündür Konya'da hava çok soğuk ve yağmur yağıyor. Umarım hafta sonu düzelir havalar.

Ne güzel Ebrucum. Biz de resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz. eklersin :)
Akşam yemeğimi yemeye gidiyorum. Dönerim birazdan
Afiyet olsun. görüşürüz.

Güzel olmuş canım. afiyet olsun.

Menümü yazayım ..

sabah :

- 2 yumurta
- Biraz peynir

Akşam :

- Mantar güveç
- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı
Afiyet olsun Hilal. mantar güveç yağlı olmasa gerek.Yine güzel bir menü

Kızın nasıl mutludur değil mi Ebru'cum ..
İnsan çocuğuyla tekrar çocukluğunu yaşar aslında.

Evet canım yaaaa. Bide ben kızıma hamileykende sahneye çıkmıştım. Sanırım onla alakalı bayılıyor sahnelere. 23 Nisan'da da dans gösterileri var. Dans etmeyide çok seviyor. Bende onun sanata karşı olan sevgisine bayılıyorum. Ama şuanki çocuklar gerçekten çok şanslılar. Bizde büyüklerimize göre şanslıydık. Bakalım torunlar nasıl olacak

Teşekkürler Hatice'cim. İnşallah alır almaz fotoğrafları yüklerim burayada.

Bu arada sana bahsettiğimiz Edirne'de oturan arkadaş geldi. Aysecig nickli Gülçin.

Benim menüm
SABAH
Kaşarlı yumurta ( (az ama)
2 dilim ekmek
peynir
yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
(Arkadaşlarla balıkçıya gittik ancak benim canım istemedi)
salata
1 kase yoğurt

ARA
1 elma

AKŞAM
Yarım dilim ekmek
Haşlanmış tavuk(2 but)
1 kase yoğurt

Bugün çok acıktım nedense o yüzen biraz abartmış olabilirim.

Son düzenleme:

Ne abartması yaaaaa. Gayet güzel olmuş menün. Bence az bile. Afiyet olsun canım.

Ne güzel canım. Benim henüz çocuğum yok ama o sevinci öğrencilerimizle yaşamaya çalışıyoruz.

Ne abartması yaaaaa. Gayet güzel olmuş menün. Bence az bile. Afiyet olsun canım.
Teşekkürler canım da bana çok yemişim gibi geliyor. Bide cuma yaklaşıyor onun korkusu var sanırım.:26:

Edirne'li değil. Eşi asker olduğu için Edirne'nin bir ilçesinde oturuyor sanırım. Sen Edirne'limisin?

Canım Edirne de akrabalarım var. o yüzden dedim

Son düzenleme:

Sen Edirne'de görev yapmıyor muydun?

İnşallah canım Allah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.

Bende şöyle mis gibi bir yeşil çay daha yapayım kendime. İçeyim sıcak sıcak. İki gündür Konya'da hava çok soğuk ve yağmur yağıyor. Umarım hafta sonu düzelir havalar.

Ben de demliyorum şimdi yeşil çay biberiye karışık bir toz koydum içine 2-3 bardak içerim.
Ankara da serin Ebru'cum ya ..

Afiyet olsun Hilal. mantar güveç yağlı olmasa gerek.Yine güzel bir menü

1 tatlı kaşığı yağ var sadece Hatice.

Canım sosyal olarak çok şanslılar ama yedikleri içtikleri konusunda da çok şanssız.
En azından bizim küçüklüğümüzde bu kadr kötü değildi besinler.

Kaşarlı yumurtada bir şey yok ki hatice menün de gayet güzel hiç abartı değil ..
Balık nasıl istemez canın ya

Sen Edirne'de görev yapmıyor muydun?

İnşallah canım Allah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.

canım öylede, hemşerilik aynı memleketli olmaktan geliyor ya.akrabalar olunca o yüzden hemşeri sayılırız dedim. zaten görev yeriymiş. hemşeride olamadık gördün mü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…