Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım sanada. O kadar haklısın ki bizim çocukluğumuzda her şey çok güzeldi. Tehlikeli olan şeyler yoktu. Şimdi çocuklar kendi başlarına sokağa bile çıkamıyorlar. Herşey tehlikeli. Dünya kötüleşti her yönden

Cidden ya yazları gece 12-1lere kadar dışarıda oynardık.
Ne zamanlardı geldiğimde duşa girmek kadar zor gelen bir şey olmazdı hatta uyurdum bazen banyoda

işte insan biraz uyuz olunca canı istemez

Estağfurullah canım

Ben deniz ürünlerinin her türlüsüne bayılırım daaa

BU cuma iyi bir sonuç bekliyorum bakalım ne olacakkk ..

inşallah hem bireysel hem de grup olarakta güzel sonuçlar alırız. Bu hafta nedense kendimden umutlu değilim. sanki vermedim de aldım gibi. geçen hafta ki kilomda olsam yeter diyorum,bakalım ne olacak :26:

Ne güzel. ben üst üste balık yiyemiyorum. geçen gün yemiştim şimdi yakın bir zaman oldu. en az 15 gün geçmeli

inşallah hem bireysel hem de grup olarakta güzel sonuçlar alırız. Bu hafta nedense kendimden umutlu değilim. sanki vermedim de aldım gibi. geçen hafta ki kilomda olsam yeter diyorum,bakalım ne olacak :26:

Ama öyle düşünme canım yaaaa. Düşünce çok önemli. Hep olumlu düşün. Bir hafta Hilal'le ben çok iyi kilo verdik düşüncenin çok etkisi vardı. Hatırlıyosun dimi Hilal'cim. Ben şu rakamı görürmüyüm demiştimde sen 1600 çok değil mi demiştin. Ama o hafta 1600 gitmişti.

Bak geçen haftada böyle diyordun ne güzel vermiştin, menülerin gayet iyiydi sporun da öyle eminim vereceksin.

Ayyy sabırsızlanmaya başladım. Cuma yaklaştıkça heyecanlanıyorum hala ilk günki gibi. İnşallah güzel kilolar veririz canım.

Aynen ben de Ebru'cun ya ..

Ne güzel. ben üst üste balık yiyemiyorum. geçen gün yemiştim şimdi yakın bir zaman oldu. en az 15 gün geçmeli

Ben de tam bir balık hastasıyım her gün olsun yerim 15 gün arka arkaya.
Bir de balığın yanında midyesi kalamarı varsa sabah öğlen akşam yerim

HAtırlamam mı Ebru'cum ..
Ne güzel bir haftaydı.
Ben de ne kaçamaklar yapıp bir de üstüne kilo vermiştim.
2 hafta önce de öyleydi benim.
o burgerlerı mantıları yediğim hafta.

Kaçamak mı yapsak ne yapsak

vaaayy maşallah. keşke öyle olsa canım. biz bugün arkaaşlarla yemeğe gittik. resimlere baktım da şubattan beri 5kg verdim ama hala şişman görünüyorum buda canımı sıkıyor.önümde daha verecek 11 kg var. tabi zayıf değilim ama işte sinir oldum. inşallah bu hafta az da olsa kilo veririm :26:

Verirsin merak etme canım. Menülerin çok güzel sporunda öyle. Ve inşallah çok güzel gidecek bu hafta.

Kaçamak mı yapsak ne yapsak
hayııııııııııırrrrrrrrrrrr

Bak geçen haftada böyle diyordun ne güzel vermiştin, menülerin gayet iyiydi sporun da öyle eminim vereceksin.
Evet geçen hafta da böyleydi haklısın. cumaya doğru benim devreler yanıyor sanırım , endişelenmeye başlıyorum. verdim mi vermedim mi,yok şiştim stres bastı vs vs. resimlerde zayıf görünene kadar durmak yok yola devam ...

Senin içindeki bana kaçtı

Ya da sen beni dizginlemek için sıfır kaçamaktın

Cumaya yaklaşınca aynı stres bende de oluyor ama o stresi neden verememiş olayım ki verdim tabiye çevir.

BU arada diğer mesajını alıntılayamamışım, HAtice'cim bak benim kaç kilom kaldı bana bile hala öyle geliyor ama tamamen verdiğinde düşüncelerin de değişecek.
Kolay bir şey değil ki kaç yılda aldık bu kiloları biz.

Yine maşallah çok iyi gittim Hilal'cim toplasan 3 kaçamak etmez. Bi künefe yemiştim bide geçenki hamburger. Çiğköfteyi kaçamaktan saymıyorum artık. Yeni hayatta en düşük kalorisi olan şeydi. Şimdide senle uğraşmak için söylüyorum yoksa kaçamakla işim olmaz benim

iyi akşamlar kızlar bu gün gayet iyi gittim bakalım sizde beğenecekmisiniz
sabah 1 dilim peynir roka 2 dilim ekmek
ara yarım kivi yeşil çay
öğlen mercimek çorba kıymalı kabak yemeği 1 dilimekmek
ara 1 parça simit 2 ısırımlık
akşam1 kase nesfit canım akşam hiç yemek istemedi
sabah 40 dk egzersiz(mekik dambıl )falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…